muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Evik No, pa poglejmo. - zaenkrat še nimamo copatkov in potem mali hodi okoli bos - mrzle nogice, vendar bolj varen prijem - a si lahko kaj prehladi - recimo mehur? sicer gremo pa v petek kupiti copatke ( Kupi copatke Ciciban, ali pa nogavičke z bremzicami. To so take gumijaste pikice na podplatu, namenjene preprečevanju drsenja - super stvar) - ko ga hranim mu na koncu ali vmes dajem vodo - vem da pri odraslih to ni prav, ker redčiš želodčni sok - ampak dajem mu zato da splahne grlo in usta - koliko in kdaj ga pojiti - mislim mu dajati tekočino? jaz podojim po obroku, pa kakšne pirejčke in podobne stvari bilj vodene delam, recimo zajamem še malo vodice, v kateri se je kuhal krompirček..... - včasih se zdrzne - morda če ga zunaj zazebe (upam, da ni kaj drugega) zadnje čase pa tudi v spanju - a je to ok. morda posledica tega, ko buden ves čas lovi ravnotežje? baje da ti mali ful sanjajo, pa kakšnih nenadnih šumov ko je buden se tudi ustraši, ko se ful koncentrira na svoje početje - pa hvaležna bom za vse recepte, kar se jih spomnete. riževo mleko se mi zdi pa super ideja - altati - danes sem mu dodala v krompir - da je bil takšen pirejast. Ivine omiljene: Pire na 1001 način, z bučko, cvetačo, korenčkom, Polenta z omako iz bučk, praženih na olivnem olju in malo smetane Juhce...kuham na olju praženo zelenjavo, potem zmiksam s paličnim in dodam še 1/4 jajčnega rumenjaka, pa malo kisle smetane. Riža ne mara Kaša ji še ni potegnila Kus-kusa še nisem probala Pa solim ji malo. no več vprašanj se ne spomnim pa še drugič - najlepša hvala za odgovore. lepo se imejte, jaz bom pa malo "samevala" - neverjetno prvič se mi zdi odkar se je rodil, da nisem čisto zaspana in da sem sama ob taki uri, ko je zgodaj zaspal... hmmm morda bi si kak film ogledala, ma ne....