|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poreč- Hotel Delfin
1.6.2007 7:39:22   
Spark
Je že kdo bil v tem hotelu Delfin v Poreču??? Kako ste bili zadovoljni, kakšna je hrana, postrežba, kako daleč je do plaže, kakšna je plaža?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poreč- Hotel Delfin
1.6.2007 8:12:57   
ALEJINAD
Bila, 2 tedna nazaj službeno, plaža prodnata in betonirana, dovolj dreves, blizu hotela, imajo tudi bazen, sobe so bolj socialistične, hrane pa ogromno, in čisto zadovoljiva (dovolj solat, sadja, vsega je dovolj). Strežba je bila za nas selfservice.

_____________________________

Sonček je in ti si skuštrana...

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Poreč- Hotel Delfin
1.6.2007 8:33:35   
cmokec
Hotel je star in ful velik. Temu primerna je tudi oprema. Jaz res nisem navajena luksuza, ker sem ljubitelj prikolic, ampak sem pričakovala vsaj eno solidno omaro. Sobe niso majhne, ampak miniaturne. Jaz sem bila noseča s hčerko in babico. Vzele smo 1 sobo zdodatno posteljo.In ta posteljase postavi med prehodom tako, da so vse 3 postelje nažokane ena zraven druge in je po sobi nemogoče pridet iz enega konca na drugega. Motilome je tudi, da se lahko kadi po celem hotelu in so hodniki prav zakajeni. Je pa poskrbljeno za čistočo, pa tudi osebje je bilo 2 leti nazaj zelo prijazno. Hrana je odlična, izbira pa je presegla moje želje. Tudi za otroke je veliko, saj pri nas je bilo tako, ker si vsak dan lahko jedel testenine. Kot je bilo že omenjeno je na razpolago veliko sadja, sladic, zjutraj se spomnim svežih kifelčkov, pa sladoled je tudi na razpolago.
Plaža je delno betonirana, delno prodnata in lepo vzdrževana. Tudi senčka se lahko najde. Ob hotelu je bazen, ob njem pa razne aktivnosti. Zvečer imajo otroci svoj disko, nato pa igra živa glasba. Mi smo prosili za sobo na drug strani hotela, da smo imememir za spanje in so nam z veseljem ugodili.

Tako, sobe so porazne, vse drugo je pa v redu.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu ALEJINAD)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Poreč- Hotel Delfin
1.6.2007 8:37:31   
Spark
Aha, saj se mi je zdelo, da ne morem pričakovati ne  vem kaj, ker je cena kar ugodna. Pri nama je tako, da imava doma 2,5l staro punčko, pa še noseča sem. Zdaj pa če je tako zakajeno po hodnikih, pa tudi ne vem, če je OK.
Kako daleč je do plaže? Ker moja punči verjetno ne bo hotela kaj preveč hodit.
Aja, pa hvala za odgovore.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Poreč- Hotel Delfin
1.6.2007 8:41:12   
cmokec
Zakajeni hodniki so meni res moteči, samo ste itak skoz zunaj in greste po zakajenem samo do sobe. Mogoče imajo pa že prepoved kajenja, pokliči dol, pa vprašaj. Plaža je v bistvu pred hotelom, par korakov, pa si tam.

Jaz sem šla tudi noseča tja. Ker je blizu do Izole. Bi šlaše enkrat, ker,če greš z otrokom, je res pomembna dobra hrana in pa senčka na plaži. To pa tam je.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Poreč- Hotel Delfin
1.6.2007 8:51:16   
Spark
Kakšna je pa plaža? Pa še, a je full gužva na plaži?

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Poreč- Hotel Delfin
1.6.2007 8:58:07   
cmokec
Plaža je v redu, za gužvo ti pa ne morem povedat. Mi je julija nismo imeli.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Poreč- Hotel Delfin
1.6.2007 9:35:10   
HuAnita
Pa blizu imaš razne lagune: Zeleno, Modro, kjer s elahko tudi kopaš... Ampak so ju zadnja leta prav privatizirali, in postajajo turistično-komercialni poden...user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Poreč- Hotel Delfin
1.6.2007 9:58:59   
F*S*M
Oj, če maš možnost pejt v dalmacijo na morje, ker istra glih ni za male otroke, plaže so skor vse betonirane. Mi smo bili pred 2 letoma v Turnju blizu Biograda in je plaža carska za otroke. Naši pa so bili lani v Pakoštanih in gredo letos zopet saj imaš peščeno plažo in z vodo do kolen kar nekaj metrov od obale in je pravi raj za otroke tako da gredo letos zopet.

Če pa si visoko noseča pol pa vam res istra ostane. Sam pejte raj kam drugam kakor pa v poreč.


_____________________________

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Poreč- Hotel Delfin
1.6.2007 10:08:54   
Spark
Sej bi šla najraje v Dalmacijo, pravzaprav na Hvar, ker tja hodimo že 3 leta. Samo oktobra imam rok, in v prvi nosečnosti nisem mogla dolgo sedeti, zato si ne upam v Dalmacijo, ker je vožnja daljša, pa še če se ne bom dobro počutila ne morem takoj domov. Do Poreča pa imam približno 2 urci, lahko sem hitro doma, pa vožnja bo hitreje minila.
Meni tudi ni všeč betonska plaža, pa upam, da je tukaj ni.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Poreč- Hotel Delfin
1.6.2007 11:33:20   
KOZLEK
Živjo
mi smo hodli 20 let v kamp Zelena Laguna hotel Delfin je pa čisto zraven, kar pod hotelom je betonirana plaža pa nekaj kamenčkov. Senčke je ogromno. Men je všeč to da je veliko sprehajalnih poti, po kampu, okol hriba prav pod Delfinom, FKK plaža je blizu, bazen je v hotelu in malo stran pri kampu, zvečer je luštno it na sprehod, živa glasba je na terasi, malo je krame, lahko greš tudi z vlakcem v Poreč. V sezoni je ponavadi bla kar gužva. Delfin je pa res eden najslabših hotelov v tem kompleksu v ZL, sam če je hrana OK, sej sobo rabiš sam za prespat. Mi smo bli za 1.maj v parentiumu, ki je veljal za oh in sploh hotel, pa so sobe ble tut čist socialistične in majhne. Men je blo važno da smo lahk prespali, se stuširali in da je blo hrane dost.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Poreč- Hotel Delfin
1.6.2007 11:58:35   
lex
Men je šlo najbolj na živce, da nisva imela skupaj postelje, ampak sma spala vsak na eni strani kot da bi bila skregana. Men je ful socialistični hotel - razen hrane. za senčko pa ne vem, ker smo bili 1. maja. V Delfina jaz ne grem več (sicer pa tud nisem ljubitelj hotelov)

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu KOZLEK)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Poreč- Hotel Delfin
1.6.2007 12:21:08   
TONČI.
Men je šlo najbolj na živce, da nisva imela skupaj postelje, ampak sma spala vsak na eni strani kot da bi bila skregana.


Midva sva jih pa skup dala. Na sredini pa deko, da naju ni žulil. Ja soba je majhna. Ampak sem bila letos par dni v Parentiumu, pa tud ni ne vem kako večja. Isto sranje. Glede na ceno grem rajš v delfina. Cenej, za jest je obilno, soba  - po kaj sej si samo ponoč notri. Res Parentium ma 3 zvezdice pa je enako.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Poreč- Hotel Delfin
1.6.2007 13:25:20   
Spark
Aha, a da so take postelje!?! Kako pa je z dodatnim ležiščem, a se ga da tam dobiti? Ker jaz sem mislila, da bo zakonska postelja, pa tamala v sredini pa bo, sam če je pa tako da sestaviš dve postelji pa ne vem če bo to zanju uredu za spat.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Poreč- Hotel Delfin
1.6.2007 15:13:29   
thor
Nimajo vse sobe ločenih postelj. Smo bli tam letos za 1.maj in smo dobili sobo z zakonsko posteljo. Imajo pa tudi večje sobe, z dvema prostoroma. V eni je zakonska postelja v drugi pa dve postelji vsaka na svoji strani. Meni se ni zdelo, da bi bili hodniki zakajeni, pa še mali je lahko po tistih dolgih hodnikih šibal kolikor je hotel.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?