Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Samo dragi danes pravi, da je že čisto ok, kot da mu nič ni, mene pa še vedno malo glava boli in sinusi me dajejo. Če me bo fejst začela boleti, lahko Lekadol vzamem, ne?
)...... 
!
.
. Zato pa tako brzinsko v vodi pristanem. Z brisaco se ovijem cisto do bazena, jo vrzem tam na tla in en dva tri, sem ze v vodi. Nic ni tistega pocasnega lezenja not, cetudi je voda mal hladnjesa. Saj bo, ko sem enkrat tam je ze vse v redu
šibava na lepše.
malo večji. Poleg tega os UZ lahko zelo nenatančni in so možna velika odstopanja. Tudi naša Hana je imela vedno za njamanj dva tedna večjo glavico, ja in tudi ko se je rodila, je bila njena glava mali večja. Eni dojenčki imajo majhne, drugi večje glavice. Ni panike. Pol se vse pogliha
, sem bila prepozna. Ko sem mu povedala, je imel že rezervirane druge plane, pa ni ratalo.