Pikabu
|
Zdaj pa samo na hitro. Čakam, da se kosilo skuha.... kuha možek.... Dopoldne smo imeli obiske, prijateljica s svojo družino. Takole se res zavedam, kako moram biti hvaležna, da sta oba otročka zdrava in je vse v redu, z njenim namreč ni. Mis bo vedela, pozna. Smo se imeli prav fletno, malo smo poklepetali, pa je čas kar prehitro minil. Zdaj si sušim glavo, maledva se igrata v Emini sobi in uživata, mami je pa hitro morala sem pogledat, kaj se dogaja. Ne zamerite mi prosim, ker ne bom nič komentirala, ni časa. Držim pesti za vse, ki to rabite, vse ste v mojih mislih. Popoldne gremo pa spet na poroko. Se poročita dva prijatelja. Ženin je bil svoj čas zelo, zelo zaljubljen vame, sva kar imela težave, da sva razčistila, da ne bo nič, je precej mlajši od mene. Zdaj sem pa vesela, da se tudi njemu uresničujejo najlepše želje. Zdaj samo pojemo kosilo, se uredimo in gremo. Zvečer me pa verjetno tudi nič ne bo, ker bo možek doma, ga moram malo izkoristiti. Včeraj tudi ni imel pevskih in je bil večer najin.... Zdaj se grem pa še malo igrati z malima dvema. Vsem lepo soboto in jutri lepo nedeljo.