|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
2.6.2007 23:43:34   
karin.
srček, sta dobruser posted image  imam slikce ampak resnično ne vem kam jih je moj spravil. Večinoma se kar z user posted image user posted image  ukvarjam, mal še z drugimi, ki so tam klepetamo, računalnik sem si prinesla, da lahko delam,...hitro mine čas če hočešuser posted image  Do zdaj sem šla samo na bratovo poroko pa še takrat sem bila popoldan že nazaj, je bil tačas mož pri njima. Danes sem pa prišla domov in bom čez noč doma, moram paziti Nika, čez dan bova pa pri punčkahuser posted image  Pogrešam ju tolk, občutek imam kot da sem ju zapustilauser posted image  Vsak dan sta prišla, mož je parkrat še čez noč ostal. Hrana je pa normalna, odvisno kaj je komu normalnouser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
   RE: Septembrke
2.6.2007 23:48:00   
Anonimen
Ne user posted image , saj boš jutri že spet nazaj pri njima. Je pa sedaj kar veliko km med domom in porodnišnico. Kako to, da si se za Feldbach odločila? Imajo več izkušenj s prezgodnimi porodi?

(odgovor članu karin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3927
   RE: Septembrke
2.6.2007 23:57:23   
karin.
O izkušnjah ne vem, zdi se mi da je kar enako kot v Ljubljani. Prijateljice so mi predlagale da bo tam bolje, ni mi žal, da sem šla tja, čeprav je porod povsod enakuser posted image  Zadnjič je bilo kar daleč, sedaj pa ni več, smo se v tem času odkar sem rodila preseliliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
   RE: Septembrke
3.6.2007 0:02:41   
Anonimen
A takoooo. Ker sem zadnjič Duca vprašala če si šla v LJ, ker tam dela moja sestrična na oddelku po CR in pri nedonošenčkih, sem se hotela malo na skrivaj pozanimati o tebi in user posted image user posted image  user posted image . kako je Duc, se je že kaj pomiril?

(odgovor članu karin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3929
   RE: Septembrke
3.6.2007 0:12:57   
karin.
Dobra idejauser posted image
Jezen je na cel svet, karakter ima tak da...groza.

< Sporočilo je popravil karin. -- 3.6.2007 0:15:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
   RE: Septembrke
3.6.2007 11:22:14   
dorotea
Srček evo še jaz se pridružujem tvojim občutkom...kolikor se veselim najine pikice, tako mi sploh še ni jasno kaj vse to pomeni...in se mi res zdi še daleč...jaz nimam niti še vozička, niti stajce...sicer, mi vsi nekaj obljubljajo, da mi bodo posodli al dali, sama pa nisem šla niti še nič gledat...tudi v trgovini nisem še nič kupla...Res se mi zdi še daleč ta september...pa čeprav ni! Pa nekako sploh še nisem razmišljala o težavah in vsem, kar naju čaka po rojstvu otroka...mogoče me bo še primlo...al pa bom pač z vsem tem začela, ko bo naš srček prikukal na dan.Bo že...jaz pravim čim manj skrbi, pa itak smo vse narejene za bit mamice...in bomo dobre mamice!
Karin, tvoje male sigurno tako dobro napredujejo ker čutijo tvojo ljubezen, pa tudi če nisi ves čas tam. Objemček!

Aljab, no izgleda da sem slabo razumela, sem mislila, da si na transfuziji...kok fajn , da si na pediatriji...jaz upam, da mi bo uspelo in da bom dobila specializacijo pediatrija, potem ko opravim še ostale stvari...pa si ne upam o tem niti razmišljat, ko bo naša pikica še tako mala...se vozit v Lj. Ufa...bomo vidli...to je pa sploh še daleč. Najprej me čaka sploh izpit pediatrija v septembru( zaden)...res upam da me ne prehiti porod. Sem večni optimist, izgleda!user posted image

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
   RE: Septembrke
3.6.2007 11:35:11   
Anonimen
Čau souser posted image !
Vem, da ste že full časa nazaj pisale (vsaj ene no), da vam odteka mleko. No, jaz sem včeraj opazila dva flekca na majčki - še dobro, da sem bila doma. Pa me zanima kaj ste si kupile? Kakšne blazinice ali kaj podobnega?

Aja, še to. Midva greva šele drugi teden po trgovinah, da kupim vsaj nekaj pajackov itd. Kakšno št. naj kupujem?

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3932
   RE: Septembrke
3.6.2007 13:22:37   
Mateja82
Dan!

Joj kako je danes en čuden dan, no ja vsaj zame. Res nevem več kaj se dogaja s tem mojim trebuhom. Že cel dan me neki čudno boli MV pa trebuh spet otrdeva. Kolikor sem počivala in gledala na uro če se to slučajno popadki se je bolečina res pojavlja na 10 minut , zdaj pa  na srečo ne več. Eh saj se mi že meša od tega v prvi user posted image  nisem bila tolk panična vrjetno se vse samo počasi pripravlja na porod tako kot mora. 

Vidim da se že kar pridno pripravljate na prihod user posted image . Tud mi2 bova počasi začela, sicer ne potrebujemo veliko stvari, ampak do avgusta želim imeti vse pripravljeno, nikoli se ne.

Blazinice lako kupiš v šparu, BC ...

Št. oblačil jaz ima večinoma  56 in 62. 56 sem kupila bolj malo ker to hitro prerastejo je pa vseeno lepše da so jim cotke kolikor toliko prav.

Zdaj grem pa na sladoled njammmiiiii.....

lep pozdrav



< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 3.6.2007 13:25:34 >


_____________________________

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
   RE: Septembrke
3.6.2007 13:23:50   
Anonimen
Tianna, sem ti pisala na temi o epiduralni, če se ti ljubi poglej.

Meni tekočina iz prsi teče že vsaj en mesec in to večinoma samo iz desne. Opazim pa to zjutraj, ko imam trde fleke po pižami. Jaz zaenkrat nosim ponoči vedno modrček, ker imam velike prsi in je že tako priporočljivo ponoči spat z njim. Tako, da kapljica ostane na modrcuuser posted image . Drugače si pa nekatere že sedaj kupijo blazinice za bradavičke, ki jih kupiš bodisi v lekarni, BC, Arielu.....povsod jih imajo. Obstajajo pa pralne in tašne za enkratno uporabo. Katere so boljše pa ne morem svetovati, ker jih še ne uporabljam.

Pajackov pa ti res ne priporočam kupovati manjših kot št. 56, pa še teh bolj malo, ker rastejo kot konoplje in so zelo hitro na velikost 62, tako da teh kupi največ.
V povprečju so otroci ob rojstvu dolgi 50 cm. Cm gor ali dol. Številka oblačil ustreza otrokovi dolžini. Vendar ti je lahko 50 premajhna že za domov iz porodnišnice, št 56 pa se malo zaviha in je problem rešenuser posted image .
Jaz imam npr. enega št.50, enih 6 pajackov št. 56 in enih 20 št.62 in enih 20 št. 68. Pa verjemi da je to čez glavo viška. Sem jih pa vse dobila v dar, zato jih je toliko. Jih ne potrebuješ tako veliko, da se ti ne bo sedaj zmešalo, ko boš začela računati koliko to stane, glede na to, da je povprečje 15 evrov na kosuser posted image . Veliko tega boš tudi dobila v dar po rojstvu.
Pa ne pozabi na tetra plenice (jaz jih imam cca.20), povijalne plenice (jaz jih imam 6), pa goro bodijev za spodaj. Ti se še največ rabijo. Pa pižamice, kapice, rokavičke, nogavičke, brisačke.......da se ti user posted image  zraven.
Seveda pa ti bo vsaka svetovala po svoje, jaz sem ti pač povedala koliko približno imam jaz vsega. Vem samo za sigurno to, da vse stane prevečuser posted image .

Potem pa še sledijo dude, stekleničke, črpalka, škarjice za nohte, ščetka za stekleničke, termometer za banico, termometer za temparaturo, glavniček, krema za bradavice, olje za telo, šampon, milo, robčki za ritko, mazilo za ritko, koš za plenice, slinčki........se ti že mešauser posted image . Meni se. Še dobro, da imamo 9 mesecev časa za pripravouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3934
   RE: Septembrke
3.6.2007 14:33:42   
Anonimen
Srček, sem ti že odpisala.

Hvala za nasvete glede številk!

Jaz sem si naredila takšen spisek za mojo štručko. Naj katera kaj popravi, kaj doda...





1.OPREMA:
- VOZIČEK
- AVTOSEDEŽ
- TORBA ZA POTREBŠČINE
- ZIBELKA ali KOŠEK (uporabna le nekaj mesecev!) + POSTELJNINA ali posteljica
- MIZICA ZA PREVIJANJE
- BANJICA
 
2.PRIPOMOČKI ZA HRANJENJE:

- STEKLENIČKA ZA HRANJENJE (330ml)
- ŠČETKA ZA ČIŠČENJE STEKLENIČK
- DUDA ZA NOVOROJENČKA - 2kom
- CUCLJI z različnimi velikostmi luknjic
 
3.OBLAČILA:
- TETRA MAJČKE – 5kom (za na kožo) – št. 56/58/62
- MAKO MAJČKE – 5kom (za čez)
- ŽABICE bombažne – 4kom
- NOGAVIČKE – 4kom
- KAPICI tetra ali mako – 2kom + 2 volneni kapici za čez
- COPATKI – 2kom
- POVIJALNE PLENICE – 5kom (frotir)
- BODI – 3kom (2x dolgi, 1x kratki rokavi)
- PAJACEK PLIŠ – 2kom
- BRISAČA ZA PO KOPANJU, S KAPUCO
- SPALNA VREČA – 2kom
- PAJAC oz. KOMBINEZON ZA VEN
- PLENICE, TETRA – 20kom ali 30kom (za široko povijanje, dokler bo potrebno)
- PLENICE, KALIKO
- PLENICE, npr. Pampers Newborn 1 ali BOMBAŽNE PLENICE
- ODEJICA – 2kom
- SLINČEK – 2kom
 
4. KOZMETIKA:
- OTROŠKO MILO za kopanje dojenčka (trdo)
- MLEKO za po kopanju
- MANDLJEVO OLJE ali OLIVNO OLJE iz lekarne (za mazanje temenc) ali BEPANTHEN LOSION
- HLADILNO MAZILO za ritko
- 70% ALKOHOL iz lekarne (za razkuževanje toplomera, previjalne mizice in popka, če gre za infekcijo itd)
- FIZIOLOŠKA RAZTOPINA iz lekarne (za umivanje popka in čiščenje nosu)
- TETRA KRPICE – 12kom
- ŠKARJICE ZA NOHTKE
- GLAVNIK in KRTAČKO
- ROBČKI za nego ritke (mini pakiranje za sprehode npr.)
- VATA (za »nacufati«)
- PALČKE – bibe (debele)
- MAZILO BEPANTHEN iz lekarne– roza (za celjenje bradavic ter za dojenčkovo kožo)
- ZA ČIŠČENJE NOSU; npr. Sterimar iz lekarne
- KAPLJICE PROTI KRČEM; npr. Sap simplex iz lekarne
- PRAŠKA PASTA (za vneto, rdečo ritko)
 
5. OSTALO:

- TERMOMETER ZA VODO
- TERMOMETER ZA MERJENJE VROČINE – klasični
- Babyphone ali Angelcare
 
6. ZAME:
- NEDERČEK ZA DOJENJE – 2kom
- BLAZINICE ZA V NEDERČEK
- PRSNA ČRPALKA – 2kom
- NASTAVEK ZA BRADAVICE
- VLOŽKI ZA V PORODNIŠNICO
- KREMA ZA BRADAVICE
 
 
7. ODHOD IZ PORODNIŠNICE:
- 5 tetra plenic
- 1 povijalno planico
- 1 plenico za enkratno uporabo
- BODI Z DOLGIMI ROKAVI
- KOMPLETEK (hlačke + jopica ali majčka)
- COPATKI ali NOGAVIČKE
- TANKE ŽABICE




< Sporočilo je popravil tianna -- 3.6.2007 14:35:49 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3935
   RE: Septembrke
3.6.2007 15:09:35   
Anonimen
Pa vidiš da obvladašuser posted image . Zelo dober seznam, nisem opazila da bi ti kaj bistvenega manjkalo.
Edino ne vem kaj boš z 5 tetra plenicami delala na odhodu domov iz porodnišniceuser posted image . Če mu vse to nabiješ med noge, ne bo več prostora za mu kam nataknit žabiceuser posted image . Malo heca mora bitiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3936
   RE: Septembrke
3.6.2007 15:18:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

. Če mu vse to nabiješ med noge, ne bo več prostora za mu kam nataknit žabiceuser posted image . Malo heca mora bitiuser posted image


user posted image user posted image user posted image  Se vidi, da sem prvič nosečka. Jaz bi ga kar zabubila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3937
   RE: Septembrke
3.6.2007 15:33:38   
karin.
Dober seznam, še meni prav prideuser posted image  samo da večino stvari rabim dvojnouser posted image  A mogoče katera od vas ve, če obstaja dvojna zibelka, ker bo pri nas kriza če bo morala vsaka v svoji spatiuser posted image  Danes je zame prav lep dan, mi je zdravnik namignil, da se da kaj zmenit, da bi šle prej domovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
   RE: Septembrke
3.6.2007 15:54:33   
Anonimen
Ojla punce!

Karin. res me veseli, da tvoji punčki lepo napredujeta.....user posted image

Jaz pa sem danes popolnoma na tleh.user posted image user posted image user posted image
V četrtek zvečer sem pojedla košček pice, na kateri je bila kisla smetana. In v petek se je začelo. Drska, da je kar teklo iz mene. In v soboto nič bolje, proti večeru pa so se pojavili še hudi krči. Ponoči sem na 40 min hodila na WC. In zjutraj sem šla k zdravniku, da mi je dal tablete proti driski, proti krčem in antibiotike, pa seveda bolniško.
Mene pa je tako strah za mojo punčko, če ona prestaja tudi take krče kot jaz.....joj kaj mi je bilo, da sem morala tisto vražjo reč pojest.user posted image user posted image user posted image
Danes nisem še nič bolje. user posted image user posted image Čisto zbita, utrujena, cel dan že spim. Poleg tega sem danes moža pospremila, ker je šel za 14 dni službeno na Madžarsko. Meni se je skoraj utrgalo, tako sem jokala, ko sem se peljala proti domu. Njemu pa je tudi tako hudo, ker me je moral pustiti tako bogo doma.

In zdaj sem sama doma, popolnoma na tleh, fizično in psihično ker si očitam, da sem kaj naredila moji punčki. BTW: picerija je ena najbolj priznanih celjskih picerij.user posted image user posted image


(odgovor članu karin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3939
   RE: Septembrke
3.6.2007 15:59:49   
surya
Evo, danes je v službi malo bolj mirno in sem več za računalnikom.


Srček, nič nisi čudna! Mislim, da se nobena (vsaj prvič user posted image ) še ne zavedamo, kaj bo vse to povleklo za seboj. Sama sem si že kaj nekaj časa želela tega user posted image  in po začetnih težavah, smo sedaj na dobri poti. Ampak mi še ni vse skupaj resnično...

Sama sebi se zdim čudna, ko nimam še niti ene stvari za malega user posted image . Ampak niti ene stvari še ne! Niti se mi ne da še po trgovinah hodit gledat. Za vozičke sem malo po netu gledala, ampak se še nisem nič odločila. user posted image  Res pa toliko uživam sedaj, ko sem user posted image , da nič ne govorim v stilu, komaj čakam, da bo veni ali kej takega. Lahko bi bila še eno leto noseča...
Včasih me je kar malo strah, ko vidim kakega otroka, ki ful joče, recimo kje v trgovini al kej takega, kako bom to jaz obvladala. Pa tak rada malo dlje spim... In grem dopoldne na kavico... Pa kakšno knjigo preberem...

Ampak mislim, da ko bom prvič prijela svojega otroka v roke, da bojo vsi strahovi izginili in bom najsrečnejši človek na svetu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
   RE: Septembrke
3.6.2007 16:23:21   
lemavrica
Midva sva se pa skoraj definitivno odločila da kupiva Quinny Buzz, ker se zloži na majhno pa še všeč nama je. Prvo sva imela namen kupiti malo večjega trikolesnika vendar sva ugotovila da morava potem kupiti tudi nov avto, kar je pa spet tako ogromen strošek da nama enostavno ne bo zneslo. Tko pa lahko nov avto počaka vsaj še pol leta.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
   RE: Septembrke
3.6.2007 16:28:17   
cuma
Čau punce!

Nefretiti: user posted image user posted image user posted image  Ne se obtoževat! Saj nisi mogla vedet, da je s tisto pico kaj narobe ... Tvoja pupa bo vredu, boš videla!!!! Ti se samo spočij in probaj priti k sebi čimprej. Tako boš tvoji mali najbolj koristila user posted image . Poznam primere user posted image  s salmonelo (sladoled na štantih...) pa je bilo z otročkom vse ok. Brez strahu!!! Ni fajn, da si sama ... ampak boš videla, da boš kmalu bolje in bo tudi čas minil hitreje! Pokliči kako frendico, da pride k tebi, poglej kak lep DVD, beri knjigo ... zamoti se z nečim, kar te veseli, da ne boš razmišljala o tej neljubi pripetiji ... Pa z nami lahko čvekaš do onemoglosti, saj veš, da je vedno katera tukaj user posted image !

srček: normalni občutki ... še ko bo Žan zraven tebe ležal v tisti mali prosojni posteljici v porodnišnici, ne boš dojemala ... potem pa vsak dan bolj.

karin: user posted image user posted image za tvoji punčici, user posted image  za uspešno sprejeto mleko, user posted image  da boste lahko kmalu doma!! Vseeno pa naj se ti ne mudi preveč. Jaz sem tudi komaj čakala, da grem domov iz porodnišnice in sem kljub CR šla že 5. dan ... v drugo se mi ne bo tako mudilo ... user posted image  Tam sem vsaj počivala in obroki so kar sami prihajali na mizo, nisem se obremenjevala s pospravljanjem, ko česa nisem vedela, sem samo sestro vprašala ... doma pa si kar prepuščen sam sebi in je včasih kar malo tesnobno, ker ne veš, če se boš prav odločil .... Sicer pa se tudi tega s časom navadiš ...  

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
   RE: Septembrke
3.6.2007 16:30:07   
Anonimen
Nefretiti, upam, da bo s tabo bolje, zdaj pa je še tvoj dragi šel na pot..ojoj, si sploh ne morem predstavljat kako hudo ti mora bit. Bogve kaj je blo na tisti pici..da nimaš še kje kake salmonele..nočem te strašit, samo maš vse znake, a vročine pa nimaš? Ja hudič je to s to hrano, nikoli ne veš na kaj naletiš. Moja sestrična se je glih oni dan tudi zastrupla z nekim user posted image  pa je cel dan tako kozlala, da so jo zvečer mogli v bolnico peljat pa je tam ostala dva dni na infuziji. Če se bojiš za tvojo malo pa raje pojdi h ginekologu jutri pa te bo pregledal, če je kaj vplivalo na to. Upam pa da ne oz. mislim, da ne. Me pa čudi, da so ti dali antibiotike..za driskouser posted image . A ješ pa lahko kaj? Me res zanima kera restavracija je bla to v Celju..boš mi napisala na ZS, da ne bom več tja hodla. Samo to se lahko po moje zgodi vsepovsod, malo neprevidnosti pa že maš. Probaj jest samo kak prepečenec pa vodo pit pa banane, ki zapirajo. Upam, da ti čim prej mine.
surya - a ti pa si danes v službi? Kak delavnik pa maš to?

Drgač pa mislim, da vse ko smo prvič user posted image  se bojimo kaj bo naš user posted image  prneso s seboj. Jaz si raje sploh ne mislim na to. Včasih kar sanjam ponoči kako bo, bojim se, da ne bom z mojo malo vedla delat...pa saj to je v bistvu za nas nekaj novega in vsak začetek je po mojem mnenju težek, enim manj drugim bolj. Bomo že, tolko jih je že šlo skozi to pa bomo še me preživele.
Jaz pa mam že kar dosti stvari nabavljenih, po zaslugi ene fajne punce mam en kup cotik user posted image , pa previjalno že mama pa voziček in lupinico. Počasi se bova spustila še iskat pojstlce, pa pleničke, dudice bom že sama nabavla, moj sovraži trgovine pa ga raje pustim pri miru.

No punce, upam, da ste kje v senčki, tukaj je tako vroče, da se mi kar hladimo not.

Lep dan še naprej!

(odgovor članu surya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3943
   RE: Septembrke
3.6.2007 16:48:15   
karin.
cuma, že zdaj nimam počitka tako da doma ne bo veliko drugače. Občutek imam da bo doma lažje, kot pa tu, ker se vsak dan sem vozim in nazaj, Nik je ves zmatran, nič ne more početi, ker je pri meni skos, če bom doma se bo lahko vsaj malo igral, lahko bo zunaj,...
Mene tudi zanima katera restavracija je bila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
   RE: Septembrke
3.6.2007 16:55:11   
dorotea
Nefretiti, drži se, počivaj in tako kot je rekla cuma zamoti se s kakim lepim filmom, knjigo, z namiuser posted image , pa bo šlo hitro mimo teh 14 dni. Upam, da se je vročina že pomirila in driska ustavila. Nič ne skrbi za tvojo malo, v 25-oz 26. tednu pa ji že ne more škodit kaka driska ali okužba, bolj so nevarni prvi tedni. Verjamem, da ji ni fajn poslušat klopotanja po tvojem črevesu, ampak če ti bo padla vročina kar brez skrbi. Pa dosti tekočine nujno pij, ker jo izgubljaš z blatom in vročino...in tko kot so že povedale, prepečenec, kakšno juhico....in dosti počivaj, kar pojdi spat, če lahko, se bo telo bolje borilo spočito proti okužbi. Objem!
Tiana, super fajn seznamčekuser posted image user posted image user posted image ...jaz bom kar po njemu šla, ko bom nabavljala, kar še ne bom imela...si ga moram sprintatuser posted image ...Jaz sem namreč v zaostanku glede vsega tega. Sem pa pomislila, kaj ne bomo rabili kakšen slinček več kot 2? Aja, mogoče pa res bolj  kasneje, saj bomo sedaj dojile, kajne?

Moje joške pa se niso full povečale, vsaj zdi se mi da ne...sedaj imam eno 4 ma že prej sem bla med 3 in 4...Al moram pričakovat še kakšno drastično povečanje v zadnjem tromesečju????

Zdaj grem pa malo zalegnit, ker sem utrujena ko pes danes. Moj se še malo uči...jutri ima izpit...bom stiskala pesti kot nora, ker se lohko res zaplete če ga pade...namreč mora julija v službo, drugih rokov pa ni več zdaj. Ah, saj bo naredu , moj srček!
Pozdravčk!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
   RE: Septembrke
3.6.2007 17:03:58   
Anonimen

Jaz sem namreč v zaostanku glede vsega tega. 



Saj jaz sem tudi v zaostanku veš. Le seznamček sem naredila, nič drugega. Ta teden grem do Lj, pa bom kaj malega nakupila. V začetku drugega tedna pa grem v Monfalcone po voziček.user posted image  Komaj čakam!  Počasi kaj, saj bomo kasneje vse dokupile. Ali pa bodo naši dragi skočili v tgovino po določene stvari.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3946
   RE: Septembrke
3.6.2007 17:24:16   
surya
Ma ja, moja služba je čudna. V štirinajstih dneh sem bila samo 2 dni fraj, z  vikendi vred. Turizem. Bo kmalu boljše. Verjetno bom samo še ta mesec delala, potem pa uživancija.

Nefretei, samo počivaj in se ne sekiraj! Stres bolj škoduje kot vse drugo. Ta zastrupitev s hrano škodi samo tvojemu počutju, ne pa tvoji pikici. Kar pomiri se. Eno nosečo kolegico sem imela s salmonelo. Z neko torto se je na birmi zastrupila, se je tud ful sekirala, da ne bo kaj narobe, pa je bilo vse ok.  Veliko tekočine, pa bo.user posted image

Tianna, tudi jaz bom šla kar po tvojem seznamu. Ko se bom spravila, bom menda vse v parih dneh nabavilauser posted image user posted image user posted image .

Karin. prilepi kakšno slikco od tvojih dveh srčkov, če boš mela kej časa!!! In bravo za dojenje. Kako lepo! Se je treba kar pomatrat, ne?
Še glede tvojega brata: prava bitch, kira je to naredila. Mora biti pravi materinski tip, da bi rada otroku očeta vzela!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
   RE: Septembrke
3.6.2007 17:54:45   
lemavrica
JA tole z Ducom me je kar zabilo. Bi prov rada vedla ker  user posted image  babji se je spustil tako nizko. Moram rečt da nekatere RR-ovke so pravi primerki svoje vrste.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
   RE: Septembrke
3.6.2007 17:59:25   
Anonimen
Dajte mi punce nekaj povedat. A so se vam vsem že povečale prsi, mislim drastično? Ker sama pri sebi ne opazim neke razlike, malo mam bolj napete to pa je tudi vse pa me že malo skrbiuser posted image . Al v kerem mesecu se bolj povečajo, ve mogoče katera?

Lepo se imejte!

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3949
   RE: Septembrke
3.6.2007 18:02:36   
lemavrica
Meni so se povečale za cca. 1 številko in pol, pa sploh nisem zadovoljna s tem, ker imam  raje take kot so bile prej.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Dr. Pušenjak: Cepljenje nosečnic
Z dr. Stankom Pušenjakom smo se pogovarjali o cepljenju nosečnic - kdaj in za koga se priporoča.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?