|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
3.6.2007 18:11:18   
karin.
Meni se niso ničuser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
   RE: Septembrke
3.6.2007 18:19:42   
ditta
tiana,
v katero trgovino v monfalcone pa greš? Jaz sem gledala za bebe confort in baje, da ga imajo tam v neki trgovini!? Če boš utegnila prosim sporoči kaj vse imajo v trgovini v katero si ti šla oz. boš šla... Hvala in lp,

ditta

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
   RE: Septembrke
3.6.2007 18:23:01   
surya
Ja, men so se ful. Ampak res ful. Zdej mam D košarico iz prej dobre Buser posted image
Pa to nič ne pomeni, da bo več mleka, veš... Mi je pa ena sošolka rekla, da njej so pa šele po šestem mesecu zrasle. No, men so takoj. user posted image
So mi bile tud prej bolj všeč.

Glede vozička pa sploh ne vem... Najbolj se nagibam k Peg Perego. Rada bi imela komplet - voziček, ki bi se uporabljal od rojstva do 10 leta user posted image user posted image user posted image  in lupinico za na voziček in v avto. Zdej pa malo brckam, kaj je najbolj ugodno. A ma še katera podobne želje kot jaz in je kej pametnega našla?

Pozdravček!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
   RE: Septembrke
3.6.2007 18:52:08   
surya
Lemavrica, poglej na stran Baby centra. Danes je tvoj voziček ful znižan!!!

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
   RE: Septembrke
3.6.2007 18:54:52   
bodoča
IZVIRNO SPOROČILO: surya

Včasih me je kar malo strah, ko vidim kakega otroka, ki ful joče, recimo kje v trgovini al kej takega, kako bom to jaz obvladala. Pa tak rada malo dlje spim... In grem dopoldne na kavico... Pa kakšno knjigo preberem...

Ampak mislim, da ko bom prvič prijela svojega otroka v roke, da bojo vsi strahovi izginili in bom najsrečnejši človek na svetu.user posted image


Evo točno takšne občutke imam tudi jaz. Pol pa na primer v trgovini vidiš kakšnega histerično tulečega otroka in uboge starše, ki ne vedo kaj bi in se resno vprašam, pa kaj mi je bilo tega treba. Vem, grdo, ampak pol pa user posted image  v trebuščeku zamiglja in takoj vem, da bo vse vredu.
Smo normalne ženske, res imele bomo kdaj slab dan in bo jokanje ina trmarjenje, pa vstajanje in postavljanje otrokovih potreb na 1 mesto, ampak to bomo vse delale iz ljubezni, čeprav mogoče zdaj še tega ne čutimo čisto tako.

Nefretiti, hitro se pozdravi in ne skrbi zaradi pupe user posted image .

Karin, super da mali napredujeta in da boste lahko šli čimprej domov user posted image .

_____________________________

mojeustvarjanje

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
   RE: Septembrke
3.6.2007 18:59:03   
jst86
Živjo!
Kje ste vse,se vid da je vikend...jst pa skoz za knjigam joj še jutr pol pa 2 dni frejuser posted image jeeee!
Prsi so se men povečale na začetku kar dost,zdej pa nič več.Glede vozička sem jst skor odločena za pp centro completo.pa me zanima če mogoče kera ve kje v italiji so cene ugodnejše-menda v trbižuuser posted image .

nefretiti tebi želim da se čim prej pozdraviš in da bo z user posted image  vse ok.

sandra,zdej si pa frej za dobro letouser posted image

lepo se imejte!

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
   RE: Septembrke
3.6.2007 19:30:19   
dorotea
Punce, k ste vse že tko gledale za vozičke... mama moja živi v Avstriji, pa je rekla, da bi tam kupli nek voziček Teutonia, je menda lahek, hitro zložljiv , trden, z velikimi kolesi(kar rabim jaz za po makadamu) ...edina težava je , da je DRAG! Zato vas sprašujem al kakšna pozna to znamko, al je res tko dobra al ne? Če imate kakšne izkušnje s temi vozički?
Jst86 zdrži še mal s to maturo, pol pa bo uživancija. Držim pesti!
Prsi tudi meni niso bistveno zrasle...bomo vidli...menda pa to nič ne pomeni ali pač?

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
   RE: Septembrke
3.6.2007 19:30:32   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: surya

Lemavrica, poglej na stran Baby centra. Danes je tvoj voziček ful znižan!!!


Vem, vendar ga žal tako na vrat na nos prek neta nočeva kupit. Osebno takih pomembnih stvari nikoli ne kupujem prek neta. Verjamem da bom našla kakega rabljenega buzza ki bo cenovno ugoden.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
   RE: Septembrke
3.6.2007 19:50:24   
lemavrica
Aja pa še barva nama ni všeč, ker bi raje imela modrega al pa ornažnega.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
   RE: Septembrke
3.6.2007 19:55:27   
Anonimen
V kakšnem položaju sexate?

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3960
   RE: Septembrke
3.6.2007 20:00:45   
lemavrica
Mislim da si sfalil temo, pejt na spolnost.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
   RE: Septembrke
3.6.2007 20:22:35   
karin.
Zdele sem pa že mislila da sem na napačno temo kliknilauser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
   RE: Septembrke
3.6.2007 20:26:20   
nana 27
Tianna, ker si že prosila za pripombe user posted image  (ne bi rada preveč pametovala, ker vem, kako je to - prva nosečnost in cel kup nasvetov raznih znancev. tašča, babic...): 1. točka  (brez pripomb) 2. točka 
330 ml flaške so malo hude. Do pol leta starosti so dovolj 150ml in te lahko umiješ ročno ali pa v pomivalnem stroju, zato ne rabiš ščetke za čiščenje (Aventove so se mi zdele take malo bolj nepraktične glede pomivanja, čeprav imajo menda najboljše cuclje, kjer se mora otrok zelo potruditi, da vleče - kot pri mamici). Cuclji št 1, ampak so različni za čaj in za mleko.
3. točka- tetra majčke (Tosama) so blazno trde in čeprav sem jih kupila, jih nikoli nisem uporabljala,- super so se mi obnesle mako majčke. Imela sem jih 12 pa se mi je zdelo, da je malo premalo, ker je fantek veliko polival. Ko sem jih oprala in zlikala, sem zložila po dve skupaj (en rokav skozi drug). No, ko sem končno začela uporabljat body-je za čez glavo, sem v leclercu v LJ odkrila super mako majčke na pritiskače. Mako majčke imajo dolge vrvice in potrebuješ kar nekaj časa, da vse razvozlaš, ko potegneš iz pralnega stroja,- body-ji so najbolj praktični na preklop (super material in ugodno ima H&M pa Marks&Spencers v LJ, kjer jih imajo pakiranih po več skupaj in so zelo ugodni. Take so včasih imeli v Mothercare-u, ki ga pa žal ni več v Sloveniji) 4. točka- trdo milo sem kupila pa ga nikoli nismo rabili. Še vedno pa uporabljamo prvo kupljeno pakiranje šampon in kopel v enem in ga bomo verjetno porabili v naslednjih dveh mesecih),- namesto mleka raje navadno otroško olje,- mandljevega nisem kupovala, ker je precej alergeno, olivno za masiranje sem uporabljala hladno stiskano ekstra deviško olje iz kuhinje (predlog maserke za dojenčke),- palčk nisem nikoli uporabljala (za nosek itak svaljek vate - ušesk nikoli nisem čistila z baby palčkami),- Sterimar je res super zadeva, ker spodbudi, da otrok kihne in se sluz hitro umakne!,- kapljice proti krčem niso potrebne in se jih lahko kupi naknadno. 5. točka- termometer (če vas bo kdo spraševal, kaj za darilo - meni je super Braunov ušesni temometer, le da je potrebno po merjenju odšteti stran 0,5 stopinje. Sem napisala za darilo, ker je kar drag. Imajo ga pa tudi pediatri),- sama pa sem kupila digitalni termometer z gibljivo konico, sa katerim se meri v ritki. Pa pri zaprtosti pomaga, če koničko daš v hladilno mazilo, in daš čisto malo v ritko konico (1 cm) in zavrtiš v ritki - se sliši bljak, ampak včasih ni druge) 6 točka- prsne črpalke ne kupujte dokler ne veste, kako bo steklo dojenje (če ne, pa lahko to kupijo vaši domači, ko boste v porodnišnici),- vložki za v porodnišnico ( za LJ vem, da jih dobiš kolikor hočeš - za druge porodnišnice pa ne vem), jaz sem si kupila v Tosami en paket inkontinenčnih plenic za odrasle za enkratno uporabo in je bilo super pa še mrežaste spodnjice (take kot jih dobiš v porodnišnici) sem si kupila v Tosami za doma - res priporočam, ker če si šivan, so navadne spodnjice prav štoraste in Tosamine vložke Vir 90 se mi zdi,- krema za bradavice naj vsebuje lanolin (te ni treba pred dojenjem spirat dol in res pomaga),- nastavek za bradavice naj kupi kdo od domačih, če se izkaže, da brez nastavka ne gre. Dodala bi še:- povijalna podloga za na previjalno mizico. No, zdaj grem pa ostalo brat user posted image  Se opravičujem za svoje "pametovanje"..
 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
   RE: Septembrke
3.6.2007 20:31:21   
Anonimen
Meni se joške še niso povečale, pa magari že en mesec iz njih curlja. Pa močno upam, da se ne bodo, ker imam že sedaj ogromneuser posted image .

user posted image A katera od tukajšnjih primork mogoče ve, kdaj se ta mesec prične MŠ v Izoli? Sva sedaj z možem ugotovila, da bi lahko samo ta mesec hodil z mano, pa se mi zdi, da se začne že ta teden, jaz pa še nobenih info nimam. Pa niti ne vem katero po vrsti je tisto predavanje, ko mora biti zraven, da dobi soglasje da je lahko pri porodu zraven. Ker bo šel samo na tega, ali pa mogoče še katerega. A ve katera kaj več? Ali pa telefonska kam pokličem za info?

user posted image Kaj pa ostale, kdaj nameravate v MŠ?

(odgovor članu karin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3964
   RE: Septembrke
3.6.2007 20:39:41   
aljab
Zivijo!
Nefretiti saj bo kmal bolje. Ne skrbi mala ziher nima krcev, k vsi ti črevesni virusi in bakterije delujejo večinoma lokalno na tvoje crevo.... ti sam velik pit!! Jaz sm tud eno drisko prebolela, pa je res najhuj to, k si tolk blazno svoh. Sem 2 dni sam spala....

lumpa 6 tist  k sm pisala o moji sestricni je ful redka bolezen, gre pa za to, da ostane tlak v pljucnem zilju previsok ( po rojstvu ob vdihu navadno pade) no in posledicno gre kri v srcku se po rojstvu po enaki poti kot prej(ostane odprt foramen ovale in Botallov vod, tako gre kri v sist . cirkulacijo namest v pljucka ) in tako mali ne dobi dovolj kisika. Edina th je umetna ventilacija, kisik in dusikov oksid. In cakanje. Mala je sedaj sicer ze bolje, sam se ji je se eno plj. krilo sesedlo, tko da je se vedno na intenzivi. Upam da sm ti odgovorila.

Ampak nasiuser posted image bodo zdravi!!!user posted image
Tianna seznam je pa super, tud jaz si ga bom sprintala. Mam pa se velik dela!!!!user posted image
Dorotea ful fajn, pediatrija je super, sam v nosecnosti ti ne priporocam vseh oddelkov, k te cisto napsihira. Je pa voznja res ubijalska sploh ker si tam cisto nekoristen in popolnoma pogresljiv! Je pa seveda zato toliko lazje it na bolnisko, kar vecinoma vse prakticirajo... Za izpit se pa ne sekiraj.... sploh ce dobis Neubauerja al Krzisnika je super user posted image .

No mejte se lepo, se moram it piflatuser posted image .



(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
   RE: Septembrke
3.6.2007 21:19:14   
Anonimen
Nana27, vsak nasvet je super in vedno dobrodošel! Hvala.

Surya, zasledila sem, da delaš v turizmu.. Lahko en nasvet dobim??

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 3966
   RE: Septembrke
3.6.2007 21:30:51   
guppy
Nefretiti, želim ti, da se hitro pozdraviš! Nič user posted image  zaradi situacije, moraš se smejat, da se bo tvoja pikica smejala s tabo in bo bolezen hitro mimo!! Se boš pa vsaj malo umirila na bolniški, vzemi si kaj časa zase!!

jst86, dobro opravi!!!

OBLEKICE: midva sva kupila res samo par kosov - ene 6 bodijev, 6 žabic, 4 bombažne pajacke in 2 plišasta, nekaj majčk sva dobila... hmm, pa mogoče še kakšno malenkost. Pa vse zadevice sem kupila po ceni cca 4€/kos... najboljš se mi zdi v HM ko imajo kompletke po dva bodija za cca 8€, nekaj sem nabavila v Leclercu, nekaj v Šparu... A sem preveč šparovna? Ne vem kaj mi je, ampak tok mi je škoda zapravljat za nekaj, kar bosta v dveh mesecih prerasla... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
   RE: Septembrke
3.6.2007 21:35:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: surya


Glede vozička pa sploh ne vem... Najbolj se nagibam k Peg Perego. Rada bi imela komplet - voziček, ki bi se uporabljal od rojstva do 10 leta user posted image user posted image user posted image  in lupinico za na voziček in v avto. Zdej pa malo brckam, kaj je najbolj ugodno. A ma še katera podobne želje kot jaz in je kej pametnega našla?





No, jaz sem se odločila za PEG PEREGO - MODULAR SYSTEM TOP
 

(odgovor članu surya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3968
   RE: Septembrke
3.6.2007 21:45:00   
guppy
Dopisala sem le kak komentar in obarvala z modro barvo.
Pozdravček!



1.OPREMA:
- VOZIČEK
- AVTOSEDEŽ
- TORBA ZA POTREBŠČINE
- ZIBELKA ali KOŠEK (uporabna le nekaj mesecev!) + POSTELJNINA ali POSTELJICA + jogi 
- MIZICA ZA PREVIJANJE + previjalna blazina z višjimi robovi
- BANJICA
- KOŠ ZA PLENICE
 
 
2.PRIPOMOČKI ZA HRANJENJE:

- STEKLENIČKA ZA HRANJENJE (330ml)
- ŠČETKA ZA ČIŠČENJE STEKLENIČK
- DUDA ZA NOVOROJENČKA - 2kom
- CUCLJI z različnimi velikostmi luknjic
 
3.OBLAČILA:
- TETRA MAJČKE – 5kom (za na kožo) – št. 56/58/62
- MAKO MAJČKE – 5kom (za čez)
- ŽABICE bombažne – 4kom
- NOGAVIČKE – 4kom
- KAPICI tetra ali mako – 2kom + 2 volneni kapici za čez
- COPATKI – 2kom
- POVIJALNE PLENICE – 5kom (frotir)
- BODI – 3kom (2x dolgi, 1x kratki rokavi)
- PAJACEK PLIŠ – 2kom
- BRISAČA ZA PO KOPANJU, S KAPUCO
- SPALNA VREČA – 2kom
- PAJAC oz. KOMBINEZON ZA VEN
- PLENICE, TETRA – 20kom ali 30kom (za široko povijanje, dokler bo potrebno)
- PLENICE, KALIKO
- PLENICE, npr. Pampers Newborn 1 ali BOMBAŽNE PLENICE
- POVIJALNE PLENICE - kupi po potrebi
- ODEJICA – 2kom
- SLINČEK – 2kom
 

4. KOZMETIKA:
- OTROŠKO MILO za kopanje dojenčka (trdo)
- MLEKO za po kopanju
- MANDLJEVO OLJE ali OLIVNO OLJE iz lekarne (za mazanje temenc) ali BEPANTHEN LOSION
- HLADILNO MAZILO za ritko
- 70% ALKOHOL iz lekarne (za razkuževanje toplomera, previjalne mizice in popka, če gre za infekcijo itd)
- FIZIOLOŠKA RAZTOPINA iz lekarne (za umivanje popka in čiščenje nosu)
- TETRA KRPICE – 12kom
- ŠKARJICE ZA NOHTKE
- GLAVNIK in KRTAČKO
- ROBČKI za nego ritke (mini pakiranje za sprehode npr.)
- VATA (za »nacufati«)
- PALČKE – bibe (debele)
- MAZILO BEPANTHEN iz lekarne– roza (za celjenje bradavic ter za dojenčkovo kožo)
- ZA ČIŠČENJE NOSU; npr. Sterimar iz lekarne
- KAPLJICE PROTI KRČEM; npr. Sap simplex iz lekarne
- PRAŠKA PASTA (za vneto, rdečo ritko)

 
5. OSTALO:

- TERMOMETER ZA VODO
- TERMOMETER ZA MERJENJE VROČINE – klasični
- Babyphone ali Angelcare
- ROKAVIČKA ZA KOPANJE DOJENČKA
 

6. ZAME:
- NEDERČEK ZA DOJENJE – 2kom
- BLAZINICE ZA V NEDERČEK
- PRSNA ČRPALKA – 2kom - kupi po potrebi
- NASTAVEK ZA BRADAVICE - kupi po potrebi
- VLOŽKI ZA V PORODNIŠNICO - bombažni Vir
- KREMA ZA BRADAVICE - lahko uporabljaš zgoraj zapisani Bepanthen
- NAPIHLJIV OBROČ ZA PLAVANJE - ti prinesejo po potrebi, če boš šivana
  
 
7. ODHOD IZ PORODNIŠNICE (prinese nekdo pred odhodom):
- 5 tetra plenic
- 1 povijalno plenico
- 1 plenico za enkratno uporabo
- BODI Z DOLGIMI ROKAVI
- KOMPLETEK (hlačke + jopica ali majčka)
- COPATKI ali NOGAVIČKE
- TANKE ŽABICE
- KAPICA
- AVTOSEDEŽ / LUPINICA
- ČEVLJI, OBLAČILA ZA ODHOD (zate)


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
   RE: Septembrke
3.6.2007 22:06:26   
karin.
srček, jaz sploh nisem šla v MŠ, moj tudi ne (ves čas je govoril da ne bo zraven pri porodu, na koncu je pa tako lepo uprašal če je lahko zravenuser posted image )

Zdaj sem pa končno doma, krivo se počutim ker tako zapustim otrokauser posted image  Nik mi pa tudi samo nagaja, ko sva domov prišla me pokliče, v tistem ko ga pogledam pa skoči v mlakouser posted image  samo da me ob živce spraviuser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
   RE: Septembrke
3.6.2007 22:31:12   
Anonimen
karin, kmalu boš imela tri doma ki bodo v mlake skakaliuser posted image user posted image  Dobra tolažba, a neuser posted image

(odgovor članu karin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3971
   RE: Septembrke
3.6.2007 23:00:34   
dorotea
Karin, ne se tako počutit, saj skrbiš kar naenkrat za 3 otroke...ne moreš se razkosat...malo moraš pač svoj čas razdelit. Saj ju boš hitro spet videla! Hi, hi...to sem tudi jaz počela, po mlakah skakala in spravljala starše ob živce...vzemi to čimbolj na izi, pa bo imel manj užitka te hecat...če pa bo vseeno mu pa pusti, naj se znori...pač en stroj več za oprat!user posted image Rabi mal tvoje pozornosti po moje.
Pridne punce s tem seznamčkom!user posted image
???Kaj res nobena ne pozna Teutonium vozička???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
   RE: Septembrke
4.6.2007 0:56:41   
karin.
Jaz ne poznam tega vozička,

Znori že samo ne tako da si kaj naredi zraven. Verjetno se počuti odrinjenega, se poskušam čimveč z njim ukvarjati samo ne gre tako hitro to vse. Se mi prav smili, kar naenkrat je moral drugam, nikogar ne pozna,...Ampak spi pa pri meni, je rekel da me mora pazitiuser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
   RE: Septembrke
4.6.2007 7:10:41   
lumpa6
ah jaz moje zanalašč pustim da po lužah skačejo pa so se že naveličal k ni to nč tazga večuser posted image user posted image

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
   RE: Septembrke
4.6.2007 8:02:52   
Anonimen
Jutro punce!

Vsaka tolažilna besedica je našla svoje mesto.....ne morem verjet, da sem tako globoko zružila, pa sem mislila, da mene ne more nič tako pahnit v tako jokavost.
Groza.....upam, da so to nosečniški hormoni ampak jaz sem včeraj cel dan jokala. Ko me je zvečer poklicala tašča pa sem se izlila kot dež. Ko sem ji poedala, kako je možek lepo poskrbel zame, se je kar ulilo iz mene.
In sedaj sem crknjena od jokanja.......groza. Ampak danes se samo nasmiham mojim čudnim izpadom.
Driska se je pomirila, vročine nisem imela, glava me še vedno boli (sedaj verjetno od joka), krče pa imam še vedno. Po moje sem res eno zoprno bakterijo fasala.
Čeprav mogoče ne bo všeč vsem, da javno povem, katera picerija je to bila pa bom vseeno v veri, da kateri prihranim takšne muke vseeno: na Teharjih v Celju: Picikato.
Mene sicer blazno čudi, da je tako pretočna picerija pa se zgodi kaj takega ampak.....mogoče pa sem ravno jaz pojedla tisti kupček bakterij. Ena sodelavka, ki je jedla isto pico pa pravi, da je dol popraskala meso in smetano. Hvala bogu.

No v glavnem: malo že kaže na bolje, mogoče se danes uspem še kaj naučiti.

Vidim, da razpravljate o vozičkih: jaz bom verjetno kupila PP Uno. Fino se mi zdi, ker je kombiniran voziček, košara sicer ni trda ampak se samo tako prepnejo tisti deli, da je košara. Najbolje od vsega se mi zdi, da ima ročaj, ki se prestavlja v obe smeri. Poleg tega ima poln ročaj, ne ročk (sicer gre to na račun velikosti, ampak meni znese) in kolesa so vrtljiva in velika. Svakinja pa bo posodila lupinico PP.

Guppy: ko si naročala v Ikei preko neta: samo tam v spletni trgovini vse izpolniš in ti pripeljejo na dom?



(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?