Anonimen
|
No naša noč ok...se je zbudil ob 1ih, malo popil in spal do 4.30...potem pa feštaaaa...se je obračal po posteljici in kobacal in se čisto razčul...pa sva se crkljala in stiskala in pela, ampak zaspal je komaj ob 6.30....spal 30 minut, potem sem ga pa atiju podturila, jaz sem pa še eno urico oddremala...sedaj sem pa še bolj crknjena kot ob 4.30 zjutraj... Krfjolca, bi te z veseljem poslušala, pa nimam Winampa, moj pa pravi, da ga je brezveze imeti, ker imamo že ful teh programov... Malinčica, upam, da si že boljše.... se mi pa res smiliš Aja1, upam, da je bila noč dokaj prespana...uživajte na morju...sem vam kar malo fouš... Atanja, moje joške so tudi do Koroške, ampak se zaenkrat še ne obremenjujem...ko bo pa konec dojenja, se bom pa začela spraševat, kam so izginile...aha, pri popku so... Petra, dajte te bolezni poslat čez mejo, ali pa kam drugam...upam, da bo NIk kmalu ok... Majas...si že usposobila internet...čakamo tvoje poročilo o spanju... Jaz tudi zaljubljena v svojega sinka do ušes in še naprej...je dragi včasih tako hecno ljubosumen, da se mu moram nasmejat... Punce, a sem trapasta, ker sem se odločila (zaenkrat), da bo Val sinček edinček? Ker sem skoz govorila, da bomo imeli še enega v roku 2-3 let, zdaj mi pa nekako ni...bi imela samo Vala...saj mogoče je to le eno obdobje (po enem tednu sitnarjenja mojega dragega sinčka)... LP
|