|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  326 327 [328] 329 330   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
1.6.2007 16:32:35   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Jupiiiiiii, končno mi je uspelo naredit ta avatar user posted image user posted image user posted image !

Aja1 bo ponosna name user posted image .

Bravo user posted image user posted image full je lep ...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8176
1.6.2007 16:39:45   
Nogavica
Hvala, majas. Samo zdaj, ko ga gledam, pa se mi zdi, da bi morala druge fotke dat - že vidim, da se bom zdaj s tem igračkala in ga vsak dan menjavala user posted image  , se hecam.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8177
1.6.2007 16:49:45   
alja01
user posted image  Evo naše pupe.

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8178
1.6.2007 16:52:52   
Nogavica
alja01, kak srček - mali smeško user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 8179
1.6.2007 17:26:51   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Hvala, majas. Samo zdaj, ko ga gledam, pa se mi zdi, da bi morala druge fotke dat - že vidim, da se bom zdaj s tem igračkala in ga vsak dan menjavala user posted image  , se hecam.

Ti kar user posted image nam bo zanimivo...
Samo daj malo bolj počasi menjvo da slikice tako hitro ne letijo user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8180
1.6.2007 17:27:44   
majas
Samo so res vsi novemberčki tako lepi user posted image

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 8181
1.6.2007 17:29:18   
majas
Jaz sem zdaj mojemu naredila jagodno kupu... mmm je bila lepa pa baje dobra tudi, nevem meni pa ni pasala user posted image čudno user posted image

Zdaj p agremo v Evropark malo. Ven iz bajte user posted image

Zunaj pa je spet tako čudno vreme pa piha full.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8182
1.6.2007 18:31:14   
MALINČICA
Joooj, ste naklofale. Nisem usela vsega prebrat!
Včeraj sem bila cel dan za umret!!!
Ni bilo stvari na telesu, ki me ne bi bolela! VSE me je bolelo, res kriza.
Maj pa je bila tako priden, kot bi vedel da sem bolana. Nisem ga mogla čist nič imet, ker sem bila res za proč. Pa ponoči je celo noč spal, cuker moj!
Danes je že boljše. Sem na antibiotikih in pametni ginekolog mi je svetoval, da ta čas ne bi dojila, ker naj bi malega šraufalo.
Ja, kaj kako pa naj potem spet mleko stvorim?
Eh, brezveze...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8183
1.6.2007 19:19:00   
**Petra**
Joj, Malinčica, upam, da čimprej ozdraviš. Kaj pa mu potem daješ jestiuser posted image user posted image user posted image Vem, kako hudo ti je, jst sm pri Pii fasala mastitis... svinjke bolečine, pa še vročino 40 sem pokasirala.

Nogavica, user posted image user posted image user posted image user posted image Lep avatarček user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 8184
1.6.2007 19:25:30   
MALINČICA
Ja, jaz sem imela 39, ampak mater ej, sem mislila, da bom umrla. Včeraj sploh ni hotel se dojit, ko sem imela vročino. Ma dojim ga vseeno, mi je pol en drug recept napisal, pa lahko dojim.Zdaj, ko pa nimam več vročine, pa pije. Je menda mleko bolj slano, če ima mama vročino.
Ma sej danes je že ful boljše. Samo dojka pa me še zmeraj boli.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 8185
1.6.2007 21:29:08   
Aja1
Pa saj niste normalne....koliko strani ste naklofale v enem dnevu user posted image

Nogavica lep avatar...ampak slikice res preveč šibajo. Aja1 je res poosna nate user posted image user posted image user posted image

Malinčica, samo da je boljše.

Mi smo bili pa dans cel dan v Lj. Smo oddali diplomo in zdaj moj čaka na zagovor user posted image

Neja je dobila kopalne plenice in Fredov obroč. Sem razmišljala, če bi ji ga kupila ali ne, pa sem se kar odločila za...itak ga ima lahko do cca 4 leta. V ponedeljek gremo na morje za par dni (ker imamo v četrtek cepljenje) in bomo šli še v kakšen bazen z morsko vodo. Zdaj pa tiste, ki imate obalo v malem prstu...kje je primerno za user posted image ...kateri bazen z morsko vodo (ogrevano)??? No, na morje gremo v Savudrijo, kopat bi se šli 1x pa nekam Portorož, Piran,... Torej kam?

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 8186
1.6.2007 21:47:35   
Aja1
Grem spat. Upam, da bom res tudi kaj spala.

Nočko.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8187
1.6.2007 22:31:51   
max81
čer, petek je dan za metek, pa nikjer nobeneuser posted image , a ste šle vse na Tošeta al kaj?user posted image

Pri nas nič posebnega, razen tega, da se je mami vsedla včeri in danes na kolo, ter naredila za začetek 20 kmuser posted image user posted image , sem se odločla da bo treba začet počas mal športat, kolk časa bo pa trajal pa vam sporočimuser posted image

moj je na šiht, pride okol 24h, mala spi že od 19h, ker je to že ene 14dni njena urauser posted image user posted image

obožujemo juhice ne 100 in en način, špinačko smo pa za en čas ukinili, ker je mela tako pospešeno prebavo da je blo groza, smo se tud po tri krat na dan mogl komplet preoblečt, ker je vse pri straneh in sredi hrbta pogledalo venuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8188
2.6.2007 6:11:11   
Anonimen
Dobro jutro! user posted image  user posted image  user posted image  Danes sem pa sigurno prva...

Ne morem spat. Naša dva še sladko spita, jaz pa že na netu visim. user posted image

Nič no, lep vikend vsem in se tipkamo v ponedeljek! user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 8189
2.6.2007 6:34:28   
Lana_s
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Ne morem spat.

Jaz bi pa rada pa ne morem, mi Luka ne pustiuser posted image Sma budna od 5.20, zbudil se je nekje 5x, zdaj pa sitnari in mu nič ne pašeuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8190
2.6.2007 8:24:43   
Anonimen
Mi smo se zbudili 2x, od 4.40 do 5.20 smo bili pokonci, potem spali do 7...kar ok, no...

Smo se včeraj zvečer tuširali - vsi trije...je bil škrat ful navdušen...user posted image

Včeraj zvečer je moj še nekaj računalnik rihtal in nisem imela dostopa, pa sem škratu dnevnik uredila po dolgem času spet...user posted image

Imamo ful gnilo vreme...user posted image

LP

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 8191
2.6.2007 8:29:40   
**Petra**
Jutro!!

Noč katastrofalna. Zbudil se je.... nisem štela, je blo prevečkrat.... za en teden ukinjamo gosto hrano. Jst sm mislna, da ga tok po ušesu trga ta teden, v bistvu pa ga tok te vetrovi dajejo, da je kaj. Celo noč se je zbujal, ko je mogu prdnit.

A napenja korenček, krompir, pišč. meso, kurja juhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa tuli tle zravn mene, ker je zaspan, a spat ne more.... groooozaaaaaa...

Lep začetek vikenda vam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8192
2.6.2007 8:36:53   
Anonimen
Meni je bilo tudi ful fajn, ko je bil lačen, sem odpela modrc in voila...je že jedel...sedaj pa umažem 5 piskrov, da se lahko za silo naje...pa če nise, dost hitra, že cvili in nori...joj kje so tisti časi...user posted image

Nočitev z zajtrki...user posted image user posted image user posted image   user posted image  Ircica...user posted image  za drugi zobek...user posted image

Nogavica user posted image  za avatar...ful kjut...

Alja01 user posted image za lepo dojenčico...bom Valu pokazala...on je čisto nor na novemberke...user posted image

Malinčica upam, da bo kmalu ok...user posted image

Petra, korenček baje napenja...

LP

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 8193
2.6.2007 9:38:41   
krfjolca
Petra, mogoče bi poskusila za začetek s kuhanim jabolkom, je zelo lahko prebavljiv. Korenček tudi pri nas povzroča vetrove, krompir je pa tudi malo težak za začetek. Lahko pa hrani dodaš tudi žličko ali dve probiotičnega jogurta - ker je fermentiran, se ne tretira kot kravje mleko in se lahko uvaja prej.

Vidim, da ste spraševale za čaje - jaz sem pila čaj iz malinovih listov in iz materine dušice. Prvi mehčajo vrat, drugi pa spodbujajo krčenje maternice. Mogoče je pomagalo, ker sem se res ultra hitro odpirala. V 1 uri iz enega do 8 cm.

Včeraj smo šli z možekovim šefom in sodelavcem (in ženama) na večerjo in bowling. Je šef častil za en uspešen projekt, pa smo se menili že ful dolgo. Je bilo prav luštno, samo najedla sem se fuuuuul preveč. Bi bila lahko namesto kugle user posted image .

Ah ja - pa avto je koooončno najin user posted image user posted image user posted image . No, moj, če smo natančni user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8194
2.6.2007 9:47:33   
Aja1
Mi smo danes spali kar vsi skupaj v najini postelji, ker se mi resnično ni več dalo vstajat vsakih 5 minut. Tako, da smo od 00.30 do 7h spali (3x smo se zbudili po pol ure)...je kar ok. 

Danes pa praznuje tudi moj možek rojstni dan. Bomo imeli popoldan obiske. Bom naredila bajedero, pa kruh bom spekla (upam).

Me je pa danes zjutraj presenetila M user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako luštno je bilo brez. Sem kar mislila, da je še nekaj časa ne bo (dokler bom dojila) user posted image Zaenkrat še nič ne šraufa...upam, da ne bom popoldan čist fertik od bolečin.
Pa na morje gremo...jaz pa M user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj ponavadi sem se kar kopala s tamponi, ampak zdaj pa ne vem, če bi se user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8195
2.6.2007 9:48:57   
Aja1
Krfjolca, kakšen avto pa imaš zdej? A si kej važna? user posted image

Petra, ja korenček napenja. Jaz ga moji sploh ne dajem več. 2x sem probala, pa je bil obakrat obup (krči, zvijanje,....)

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8196
2.6.2007 9:52:26   
krfjolca
Nič kaj dosti važna, Aja1, ker sva ga imela že 5 let user posted image . Samo je bil od firme, zdaj pa sva ga samo odkupila. Včeraj smo naredili prepis. user posted image
Je pa VW.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8197
2.6.2007 10:00:41   
Monika79
IZVIRNO SPOROČILO: max81

obožujemo juhice ne 100 in en način, špinačko smo pa za en čas ukinili, ker je mela tako pospešeno prebavo da je blo groza, smo se tud po tri krat na dan mogl komplet preoblečt, ker je vse pri straneh in sredi hrbta pogledalo venuser posted image

Max81 - daj mi glede juhic na 100 in 1 način malo idej user posted image user posted image  ker včasih mi kreativnost pade user posted image user posted image user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 8198
2.6.2007 12:03:50   
Anonimen
Midva sva pa ful pridna in pospravljava...je tako luštno, ko je škrat spet dobrovoljček....user posted image  pa še zdaj ne vem, kaj mu je bilo cel teden...user posted image

Krfjolca, na katerem radiu delaš? Da si ga naštimam...pa povej kdaj delaš, da te slišim...user posted image

LP

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 8199
2.6.2007 14:34:49   
majas
Evo me... smo pri mojih pa sem hitro smuknila na RR... doma mi je internet crknil ti user posted image  ,,, na mojem kar ne dela nevem kaj je narobe user posted image   user posted image

Smo zrihtali za krst user posted image  23.6... upam na lepo vreme!

Lep vikend pa upam da pride internet k sebi user posted image  

sem bila včeraj kar nervozna ker nisem mogla na RR user posted image  sem pa zato vse lepo zlikala, vsaj nekaj pozitivnega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  326 327 [328] 329 330   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  326 327 [328] 329 330   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

willma

(66%)

(34%)

Število vseh glasov: 167

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!