|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  328 329 [330] 331 332   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
3.6.2007 9:06:28   
Nogavica
Tudi naša noč je bila po dolgem času prava katastrofa. Vstala 10-15x za dudo in obračanje, potem se pa gospodična ob 4h zbudi in ima v posteljici žurko user posted image . Je bila tako glasna, da so jo po mojem dol slišali, jih moram vprašat. Valda se je tako predramila, da je potem bila še lačna, tako da sva se po dolgem času ob 4.30h dojili. Potem pa je zaspala do 7h.
Zdaj jo bo menda spet vsak čas zmanjkalo, jaz pa se ji bom verjetno kar pridružila, ker sem čisto povožena user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8226
3.6.2007 9:45:36   
krfjolca
Melita, probala sem mu dat probiotični jogurt od Zdravega življenja. Naj bi bili bio ... Mu je pa zelo všeč. Zaenkrat mu dam pol lončka, vendar ga dobro prenaša, tako da bom verjetno povečala dozo user posted image .

Zdajle sem imela pa Brendija za gosta v studiu user posted image . Saj veste - Korado in Brendi ... user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8227
3.6.2007 9:49:33   
Anonimen
No naša noč ok...se je zbudil ob 1ih, malo popil in spal do 4.30...potem pa feštaaaa...se je obračal po posteljici in kobacal in se čisto razčul...pa sva se crkljala in stiskala in pela, ampak zaspal je komaj ob 6.30....spal 30 minut, potem sem ga pa atiju podturila, jaz sem pa še eno urico oddremala...sedaj sem pa še bolj crknjena kot ob 4.30 zjutraj...user posted image

Krfjolca, bi te z veseljem poslušala, pa nimam Winampa, moj pa pravi, da ga je brezveze imeti, ker imamo že ful teh programov...user posted image  

Malinčica, upam, da si že boljše....user posted image  se mi pa res smiliš

Aja1, upam, da je bila noč dokaj prespana...uživajte na morju...sem vam kar malo fouš...user posted image

Atanja, moje joške so tudi do Koroške, ampak se zaenkrat še ne obremenjujem...ko bo pa konec dojenja, se bom pa začela spraševat, kam so izginile...aha, pri popku so...user posted image

Petra, dajte te bolezni poslat čez mejo, ali pa kam drugam...upam, da bo NIk kmalu ok...user posted image

Majas...si že usposobila internet...čakamo tvoje poročilo o spanju...user posted image

Jaz tudi zaljubljena v svojega sinka do ušes in še naprej...je dragi včasih tako hecno ljubosumen, da se mu moram nasmejat...

Punce, a sem trapasta, ker sem se odločila (zaenkrat), da bo Val sinček edinček? Ker sem skoz govorila, da bomo imeli še enega v roku 2-3 let, zdaj mi pa nekako ni...bi imela samo Vala...saj mogoče je to le eno obdobje (po enem tednu sitnarjenja mojega dragega sinčka)...user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8228
3.6.2007 9:51:27   
Anonimen
Mi imamo pa flekce po jogurtu user posted image  bom mu čez pol meseca spet poskusila dati in bomo videli kako bo takrat...

Korado in Brendi...svoje čase sta bila najboljša...zdaj jih je pa bolj malo slišat...a je imel klobuk? baje je njegov zaščitni znak....

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8229
3.6.2007 9:52:04   
Anonimen
Spet bi pozabila...Krfjolca, ful si luštkana...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8230
3.6.2007 10:03:44   
Anonimen
Čestitke za 6 mesecev:

LUKA in LANA_S user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8231
3.6.2007 10:14:23   
Nogavica
Čestitke Luki tudi od naju z Živo user posted image user posted image user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8232
3.6.2007 10:16:22   
Anonimen
O nogavička...kaj bo dobrega?user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8233
3.6.2007 10:22:32   
Aja1
šele zdaj letimo na morje....uuuuu, kakšna procedura je vse naštimat za s sabo. Neja ima ena potovalko (ogromnoooooooo), midva skup pa 10x manj user posted image .

Lepo se imejte, čvekajte (ampak ne preveč).

Barby, jaz tudi čedalje bolj razmišljam, da bi bila Neja edinka. Si ne predstavljam še enega takega user posted image , ki tako malo spi in je tako "zahteven".

Pozabila sem napisat. Zbudil smo se samo 4x user posted image user posted image user posted image . Nekatri moramo bit z malim zadovoljni user posted image

Čestitke Lukcu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8234
3.6.2007 10:24:03   
Lana_s
iiiiiii, Barby hvala za čestitke. Sma midva zamudnika tudi končno dočakala 6 mesecevuser posted image
Zbujati se je začel ob 0.30 in nato vsako uro do 5h, ko je bil dve uri buden (in jaz z njim sevedauser posted image ) potem pa zaspal še za dve urci. Ne vem kaj mu je zadnje čase ko pa je že lepo spal (1-2x bujenje), včeraj pa je tudi bil taaaako siten, da sem komaj čakala, da bo konec dneva, da dam otroke spat.

Malinčica upam da bo kmalu boljšeuser posted image
Aja1 uživajte na morjuuser posted image
Nogavica, Živa je pravi smeško, luškanouser posted image

Krfjolca mislim, da je bruhnil zato, ker si mu mleko dala takoj po kašici, moj tudi če to naredim. Drugače pa jaz samo Hipp in Alete kupujem ,ker Frutekov nočeuser posted image Pa to samo sadne, ker zelenjavnih tudi ne mara. včeraj pa je skoraj polno skledico riža z brokolijem in korenčkom pojedel, me je prav presenetil.

Uh, kakšna sirena, hitim.

Uživajte, mi gremo k tašči na kosilo in meni ne bo treba pocat.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8235
3.6.2007 10:26:01   
Lana_s
Sem tako dolgo pisala, hvala tudi vama za čestitke. 

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 8236
3.6.2007 10:36:31   
Anonimen
Mi gremo tudi k tašči na kosilo - spet...me kar razvaja...sedaj greva pa s škratom malo jest in se igrat, pa vmes še kakšen stroj perila obesiva...

Aja1, torej le nisem edina, ki tako razmišlja...je pa res, da moraš biti z majhnim zadovoljen...sicer si pa jaz velikokrat rečem, ah, samo, da je zdrav...user posted image  pa uživajte na morju...

LP

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 8237
3.6.2007 11:29:18   
ema79
Hajli, hajlo!

Mi podiramo vse rekorde! Iz petka na soboto je naša spala od devetih do pol sedmih, eno flašo čez pa še do desetih! Po moje je vedla, da je šla mami ven in da more zjutraj potegnt! Včeraj pa spet od osmih do pol šetih in pol še do devetih!user posted image user posted image user posted image

Aja glede M - welcome to the club!

Malinčica boga, boga!

barby, ja, moj ma od prej dva (fanta in punčko)

Nogavica kako lepo simpatično!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8238
3.6.2007 11:30:37   
Anonimen
Punce, še eno trapasto vprašanje...ko date kaj zamrznit, npr. zelenjavo za user posted image , kako potem to pogrejete...v vroči vodi, v mikrovalovki ali kako drugače? Razmišljam, da bi naredila danes več zelenjave in jo dala nekaj zamrznit, pa ne vem kako bom potem odmrznila...user posted image

Zdaj se greva pa zrihtat in na potep...se beremo zvečer...preživite prelep nedeljski dan, s soncem obsijan...

kjozztzvuizuimč.ćž  jjihuičp

To pa Val sporoča vsem user posted image ...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8239
3.6.2007 11:33:55   
ema79
atanja tudi jaz sem čedalje bolj raznežena. Npr.: včasih me kaki filmi oz. življenjske zgodbe, kjer so kaki bogi otročki niti niso tok ganili, pač, tko je, ampak zdej, pa kr jokam in sam študiram, kaj bi bilo, če bi se naši žabi kej tazga zgodil.... Materinstvo res spremeni človeka. Zadnjič tudi moj gleda malo in kar naenkrat reče :" pa kako za user posted image lahko kdo kej takim malim naredi!"

Glede jošk pa: že prej niso ble lih neki visoko, zdej je pa itak katastrofa. Razmišljam, da se bom mogla na morju za kak grm skrit, če si jih bom hotla posončt!

Življenje je lepo....

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 8240
3.6.2007 11:39:22   
krfjolca
Barbi, jaz samo odtajam v mikrovalovki ali v vroči kopeli.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 8241
3.6.2007 11:39:35   
ema79
drgač, pa zdele južno delam...domač krompirček pečem pa piščanca, moj se pa s tamalo okol fjaka!

Pa ponosno sporočam, da se naša že lepo opira na noge, je sposobna tudi po 5 s stat na miru. V vozičku al pa kjerkol drgje pa itak nneče več ležat, sam sedi in naokol gleda pa se obrača vsepovsod.

Gremo se tudi igrico : primi in vrzi. Kjer tamala non stop nekaj prime in pol dol zabriše in gleda kam je priletel. Ta igra lahko traja do neskončnosti!

Življenje je lepo....

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 8242
3.6.2007 13:25:03   
Nogavica
Glede odtajanja - jaz vzamem en večer prej ven iz zmrzovalnika in dam v hladilnik, da čez noč odmrzne, potem pa pogrejem v mikrovalovni. Na hitrco pa samo v mikrovalovno fliknem.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 8243
3.6.2007 13:52:53   
majas
Tako na mojem računalniku ne dela internet je nekaj hin user posted image

sem res žalostna..niam niti časa vas prebrat ker mi že teži user posted image ...

Spanje' No ja danes malo boljše.
va bila pri sosedih na roj.dnevu in sem mela babyphon vžgan pa je sem 2X letela ker je bil tako grozovit jok. Spali pa smo o 8ih potem. A vseeno jedle ob 5ih...

Upam da pogrunta kaj ej narobe-sem baje jaz kriva user posted image ne bi rekal tak smo vedno vse me krive user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8244
3.6.2007 14:39:51   
alja01
Ojla, vidim da sva z malinčico imeli podobne primere mastitisa, upam malinčica da je že minilo. Mene je celo moja dohtrca prestrašla, da če se mi bojo mastitisi ponavljal bom mogla prekint z dojenjem. Sm se tko vstrašla, kako bo moja user posted image  potem sprejela adaptirano mleko,da sm ga šla kr kupit in sem ji ga ponudila eno flašo. Pa je še kr neki spila, tko da ga mamo zdej vsak dan eno flašo na jedilniku, drugače pa še kr dojimouser posted image . Tud z GH se ukvarjamo in poskušamo uvajati, en dan bo lepo jedla, drugič se bo sila in poskušala izbruhatiuser posted image . Glede hrane iz skrinje, zaenkrat zmrznem samo juho in jo potem odtajam v vodni kopeli. Naša zaenkrat je samo juho z zdrobom, danes je mela mal korenčka notri je že silila se na bruhanje.
Naši em že nekajkrat po malem dala tudi jogurta, tako zraven ko sm ga jst jedla, danes sem ji dala pa skutico (frucverge- čeprav jih nekateri tu na forumu odsvetujejouser posted image ) in je celo pomlaskala. Od sadnih kašic pa ima najraje češplje in marelice (tistega kar sem jst pojedla največ v nosečnosti), razmišljam da bi ji v prihodnje skuhala špinačko. Upam da jo bo jedla.
Moram pa reč da pa zelo rada je mlečne riževe kašice od Milupa, pa frutolino tudi.
No sedaj pa bom končala. 
Čav -bav.

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8245
3.6.2007 19:58:46   
majas
Evo me!!! user posted image
So komaj komaj progruntali zakaj me noče na intrenet povezati..in zdaj sem spet tukaj. Kako mi je odleglo user posted image

Zdaj pa grem malo prebrat za nazaj.

In seveda da ne pozabim čestitke Lani_s in njenemu Lukcu za 7 mesecev
user posted image  

< Sporočilo je popravil majas -- 3.6.2007 20:00:24 >

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 8246
3.6.2007 20:11:15   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: majas
In seveda da ne pozabim čestitke Lani_s in njenemu Lukcu za 7 mesecev user posted image  

majas, za 6 mesecev. Luka je zamudnik user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8247
3.6.2007 20:16:49   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: majas
In seveda da ne pozabim čestitke Lani_s in njenemu Lukcu za 7 mesecev user posted image  

majas, za 6 mesecev. Luka je zamudnik user posted image .

A jej jej saj res,,,spet sem kiksnila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8248
3.6.2007 20:52:55   
majas
Smo imeli tako nevihto zdaj da je prav fajn namočilo in ni bilo treba zalivat rožic user posted image

Vidim da ste vse boga z spanjem..mogoče pa so res zobki na vidiku.. mi smo se vsaj malo umirila in malo bolj spimo bilo pa je res spet katastrofa.

Malinčica upam da bo Mastitis čimprej izginil, revica ti.

Jaz pa se za povešene prsa sploh ne sekiram glavno da sem jo lahko dojila, ker  najbolj sovražim en stavek:"jaz pa ne bom dojila ker bom imela grde prsa" a joj mi kar pritisk dvigne.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8249
3.6.2007 21:24:08   
atanja
Ah majas jaz men je ful žal ker nisem dojila dalj časa. Sam zdaj bi pa rada kaj naredila da ne bi ble tok povešene. Vsaj da mi iz moderca ven en padejo k so že k tekočina k se ven zlijeuser posted image

MA pa še na mojga sem jeznaaaaaa! ZDaj ma ful pogovor  s  prijatlem, pa dones se je blo treba z vsemi zment.... pa jutri ga spet ne bo cel dan!!!!!!!!!!
Pol pa misli na crkljanje.... Ja po moje pa tud.
Ma sej se grem kar tuširat da se pomirim

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  328 329 [330] 331 332   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  328 329 [330] 331 332   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Pri katerem letu nameracvate imeti zadnjega otroka?
lenika

do 25. leta (3%)

do 30. leta (21%)

do 35. leta (46%)

do 40. leta (15%)

dokler bom lahko (7%)

ne razmišljam o tem (8%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!