|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  325 326 [327] 328 329   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
1.6.2007 15:28:07   
**Petra**
Sem skoraj pozabila napisat, da je naš Nik danes končno lepo sedel. Sicer ga je še vsake tolko kam zaneslo, je pa napredekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vsak dan bliže cilju....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 8151
1.6.2007 15:29:07   
ircica
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Ja, tak je moj sinek...ko ga gledam tkole na fotki, ko se reži in ne pizdi, ga imam takoooo rada...ko je pa siten, se pa sprašujem, če je moj...user posted image

LP

Kak tvoj?! Atejev je!
user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8152
1.6.2007 15:30:29   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: majas

IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Jst sm bla zdej čist fertik... grem na RR... nikjer nobenega avatarja, nikjer gumbov za odgovori.. ZS, albumi.... vse prazno, samo goli posti.... neštokrat grem vn in nazaj na RR, še vedno isto.... potem sm hotela eni poslat ZS zgoraj v nastavitvah.... pa vidim, da se moram vpisat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugače imam narihtano, da ko grem na RR, me kar sam rač. vpiše, imam shranjeno up. ime in geslo, ne vem zakaj zdaj ni bilo...user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je smešno, ne user posted image user posted image user posted image ... meni prej ni blo čisto nič user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8153
1.6.2007 15:30:42   
majas
Zadnjič je tudi Kaja jedla špinačo ker sem jo naredila z mlekom in solila sem jo. Je tako bilo njami njam user posted image
Kaja pa spi potem pa še moram njej jesti naredit, a joj je bilo boljše ko je samo še na zizi visela user posted image

Grem zdaj
user posted image  

< Sporočilo je popravil majas -- 1.6.2007 15:31:20 >

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 8154
1.6.2007 15:34:30   
Nogavica
Katera je že spraševala glede čaja, **Petra**? Če se jaz dobro spomnim, bo krfjolca to vedela. Meni se zdi, da je bilo nekaj govora o čaju iz malinovih listov - če si nisem zdaj tega zmislila user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8155
1.6.2007 15:35:12   
**Petra**

...je bilo boljše ko je samo še na zizi visela user posted image

Aha, se podpišem user posted image user posted image user posted image Prej sm za vsak obrok zizo vrgla ven, zdj pa je ena sama packarija n X na dan... zdj morm večje količine delat, ker se še Pia prikrade zravn user posted image user posted image , kar na enkrat je postalo vse dobro, tudi tisto, kar mogoče prej ni imela rada...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8156
1.6.2007 15:35:28   
majas

Je smešno, ne user posted image user posted image user posted image ... meni prej ni blo čisto nič user posted image user posted image

Ja user posted image user posted image user posted image sem si te prav predsatvljala.. boga.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8157
1.6.2007 15:36:06   
ircica
2. zob je zunaj in spanje se je "normaliziralo" na 4 nočna zbujanja (nočitev z zajtrki). Sadni obrok je jedel v parku, zelenjavni (2 žlički krompirja z brokolijem, ker sem mislila, da bo kupljeno morda raje jedel) pa doma. Posledično je vozek ves od marelic in ga bo treba umit.
Jutri pride na obisk sestra s svojimi, se že veselim, ko se bosta bratranca igrala. Njen je baje strašno priden, tako da upam, da se bo na našo barabico kaj preneslo.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 8158
1.6.2007 15:36:24   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Katera je že spraševala glede čaja, **Petra**? Če se jaz dobro spomnim, bo krfjolca to vedela. Meni se zdi, da je bilo nekaj govora o čaju iz malinovih listov - če si nisem zdaj tega zmislila user posted image .

Tud men se zdi, da je cvetačka pisala o teh čajih. A niso te listi za mehčanje MVuser posted image user posted image user posted image Res ne vem, no....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8159
1.6.2007 15:36:51   
majas
Ja čaj iz malinovih listov! Sem ti čisto pozabila odgovorit user posted image drugič 2X vprašaj user posted image  

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8160
1.6.2007 15:37:50   
majas

Tud men se zdi, da je cvetačka pisala o teh čajih. A niso te listi za mehčanje MVuser posted image user posted image user posted image Res ne vem, no....

Mislim da so ja, kolikor se jaz spomnim tega.

Neposredna povezava do sporočila: 8161
1.6.2007 15:38:42   
Nogavica

Hm, to pa ne bi vedela user posted image . Vprašaj krfjolco, ko pride gor.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 8162
1.6.2007 15:40:07   
majas
Bravo Konstantin za 2.zobek user posted image ...
Mi imamo že tudi 2 pa se še vseeno zbujamo user posted image verjetno jo moti ko rastejo pa jo še vedno srbi user posted image rokice sp še vedno samo na zobekih...

< Sporočilo je popravil majas -- 1.6.2007 15:41:48 >

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 8163
1.6.2007 15:43:04   
Nogavica
Danes je bila pri gin. ena mamica na prvem poporodnem pregledu in je imela s sabo user posted image  in dojenčico, pa mi je kar hudo postalo, ko sem se spomnila na januar, ko smo tudi mi vsi trije šli tja. Kako mala in nebogljena je bila takrat, skozi je spala... Zdaj pa tak razgrajač, da jo včasih prav vprašava, če ni slučajno fantek skrit v telo deklice user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8164
1.6.2007 15:44:41   
**Petra**

Ja čaj iz malinovih listov! Sem ti čisto pozabila odgovorit user posted image drugič 2X vprašaj user posted image  

Kaj je zdej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim, da si čisto zmedena. SE vidi, da je možek doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8165
1.6.2007 15:45:31   
Nogavica
Živa še nima zob, se pa je spet začela precej slinit pa noro si tišči vse v usta in "grize". No, jaz osebno zob nič ne pogrešam, ker me že z dlesnimi tako stisne, da vse zvezde vidim.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8166
1.6.2007 15:49:58   
**Petra**
Nogavica, 777 user posted image user posted image user posted image user posted image Kako lepa cifra user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8167
1.6.2007 15:50:41   
**Petra**

Nogavica, 777 user posted image user posted image user posted image user posted image Kako lepa cifra user posted image

Uf, nič več, si me prehitela user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8168
1.6.2007 15:50:59   
majas

Kaj je zdej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim, da si čisto zmedena. SE vidi, da je možek doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja čisto me je zmedel user posted image user posted image user posted image   sploh več nevem kje se me glava drži user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8169
1.6.2007 15:52:37   
majas

Uf, nič več, si me prehitela user posted image user posted image user posted image

Prepočasi pišeš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8170
1.6.2007 15:54:10   
alja01
user posted image Joj kuk so luštn tetle naši novembrčki, user posted image jst bi tud eno fotko naše gor stisla, pa nimam pojma kako.user posted image
Naša ga že tud dve noči neki sračka, kr na trebuhu bi spala, pa obrača se na vse strani. Glede mastitisauser posted image jst sm ga v zadnjih treh tednih dvakrat fasala, no pa smo še kr zizomati, čeprav smo danes že tud malo meseka in zelenjavce pojedel. Tole uvajanje GH ni nič kaj lahkouser posted image , naša se kr naprej neki sil da bi bruhala, pa pol nič ne zbruha sam mal sline. Najprej ful z užitkom je pol se pa mnda spomne da to ni mlekec se začne pa neki napenjat in sama sebe silit na bruhanje, mormo met cel kup igračk da jo v tistem trenutku zamotimo. Pa sej bo boljše, upam. No lepo se mejte, se spet kaj beremo.
Čav-bav,si grem privoščituser posted image .

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 8171
1.6.2007 15:55:42   
Zamima

Zdaj pa tak razgrajač, da jo včasih prav vprašava, če ni slučajno fantek skrit v telo deklice user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8172
1.6.2007 15:59:38   
majas

Zdaj pa tak razgrajač, da jo včasih prav vprašava, če ni slučajno fantek skrit v telo deklice user posted image .

user posted image   samo res...kako hitro so zrastli kaj...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 8173
1.6.2007 16:02:33   
majas
Alja01 tu imaš dva linka...
Naloži sliko potem pa ti piše kateri link je za forum in ga samo prekopiraš na RR pa bo šlo...

http://shrani.si/

http://bigbrother.mcsoftware.tk/upload.asp

Upam da ti bo šlo pa uživaj ob kavici.

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 8174
1.6.2007 16:15:34   
Nogavica
Jupiiiiiii, končno mi je uspelo naredit ta avatar user posted image user posted image user posted image !

Aja1 bo ponosna name user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  325 326 [327] 328 329   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  325 326 [327] 328 329   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Oskar, Adam, Izak ali Manuel
TLF

Katero ime bi izbrali za sina?

Oskar (17%)

Adam (5%)

Izak (15%)

Manuel (9%)

nobeno (54%)

vseeno (1%)

Število vseh glasov: 551

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!