|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  324 325 [326] 327 328   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
1.6.2007 12:28:38   
Anonimen
Zdaj pa dela...hvala Zamima...moram it, se spet repenči...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8126
1.6.2007 12:33:13   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Babe, a se mi lahko zmesa...nas tamal je spet tecen kot pri norcih...jaooo, ko se bo men utrgal....user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

a se lahko podpišem???? user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tečna je, za ZNORET GRRRRRRRRRRRRRRRR
in mene nekaj rač. heca pa sploh ne morem nič naredit .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8127
1.6.2007 12:35:06   
**Petra**

IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Barby, lepo, da si prišla nazaj user posted image user posted image Kako pa je z mlekomuser posted image user posted image user posted image Si nekaj dni nazaj pisala, da ga zmanjkuje.... oz. da ni več tok velik.....

Ga se je dost za nasga teckota...samo mi je zdaj ze trikrat bruhal in je P rekla, da ce bo to pocel po vsakem dojenju, nujno ukinit...ampak je sedaj nehal bruhat...

LP

No, super...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8128
1.6.2007 12:36:39   
Anonimen
Jaz nimam pojma, Petra, kateri čaj imaš v mislih. user posted image  Ma sej bo katera druga vedela.

Jaz ji skušam ponoči namesto zize uturit dudo, pa mi ne ratuje najbolje. Se začne jokat na ves glas, pa potem rajo zizo ponudim cela user posted image , včasih se sploh ne spomnim, če sem Ano položila nazaj v njeno posteljico. user posted image

Nič moram it dol z neta, drugače ne bom nič naredila. Spet. Sem taka tutika da za znoret. user posted image

Aja še to, ta vikend imamo namen položit ploščice okrog bazena! user posted image  Držimo pesti, da bo vreme zdržalo...

Aha, zdaj sem se pa spomnila, kaj sem želela vprašat. user posted image  
Zanima me glede vrtca, kako ste uredile z vpisom vaših user posted image , ki septembra še ne bodo stari 11 mesecev, kar je minimum za vpis? Boste vpisale septembra in uvajale šele oktobra in september seveda plačale? Ali ste se uspele dogovorit kako drugače? Pri nas rezervacije namreč niso možne.

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 8129
1.6.2007 12:40:18   
**Petra**
Nik pa je danes dopoldne papcal gres, kuhan z Aptamilom. Bljak, kako je smrdelouser posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj je ena pisala (mislim, da Nogavica), da jo je non stop z interneta metalo. Mene tud, pa sm mislna, da bom rač. zabrisala čez okno user posted image user posted image user posted image Mogoče je siol kaj nadgrajevaluser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8130
1.6.2007 12:42:09   
**Petra**
MucaMaca, a pri vas tud čez poletje niso možne rezervacije???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8131
1.6.2007 12:44:32   
Zamima
ok, moja je zdaj zaspala,... svašta, zaspana do konca, ampak ona ne bi spala, raje bo tečnarila user posted image
mislim, da jim res luna nagajauser posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 8132
1.6.2007 12:47:21   
Anonimen

MucaMaca, a pri vas tud čez poletje niso možne rezervacije???

Tud čez poletje se plačuje ja, ne glede na to ali so v vrtcu ali ne. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8133
1.6.2007 12:51:26   
viv_
Dan...

Pr nas smo vse babe neki prehlajene... Jaz sem na pol kilava, Mirna kašlja, Zarja mal kašlja in ji teče iz noska... Prvič v življenju je naša Zari mal bolančkana ...user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8134
1.6.2007 13:06:25   
atanja
Zanima me glede vrtca, kako ste uredile z vpisom vaših , ki septembra še ne bodo stari 11 mesecev, kar je minimum za vpis? Boste vpisale septembra in uvajale šele oktobra in september seveda plačale? Ali ste se uspele dogovorit kako drugače? Pri nas rezervacije namreč niso možne.
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Sm se glih s patronažno o tem pogovarjala.
Enostavno mi vrtca ne dobimo. Če bi bil prosto mesto bi pač plačevali normalno za mesec september v enih vrtcih kjer smo v čakalni vrsti-77 smouser posted image
Kle pri nas me pa sploh niso obravnavali ker mali septembra ni star 11 mesecev...... tako da edino zasebno varstvo razen če grem jaz v to da bom doma otroke pazla....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8135
1.6.2007 13:07:12   
atanja
<ah kako pa je to ratal.... Uglavnem spodaj je moj odgovor Muci maci

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 8136
1.6.2007 13:07:18   
viv_
Naša je na srečo rojena oktobra, tako da smo lahko vpisali s septembrom. Začela bo pa konec septembra, ko pridemo iz dopusta user posted image

< Sporočilo je popravil viv -- 1.6.2007 13:08:33 >

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 8137
1.6.2007 13:14:41   
Anonimen
Mi pa ne gremo vvrtec...bo babi, ki je v penziji pazla...smo pa še kar tečni in nočemo spat...grrr tudi z moje strani...

Potem pa še ati kliče, da ne bo mogel prej priti iz službe, ampak kvečjem kasneje...pa še brez avta sva s škratom in nikamor ne moreva...se bo pa vsak čas uscalo...pri meni pa tudi, ker sem kar živčna...user posted image user posted image user posted image

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 1.6.2007 13:15:26 >

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8138
1.6.2007 13:15:07   
Zamima
tole sem dobila na mail:
malo za smeh user posted image

1 .        Kako se imenuje najhitrejši Italijan?
Petardo Mavriti

2.        Kako se imenuje najhitrejši računalnik?
To šiba

3.        Kako se imenuje najbogatejša Kitajka v Avstriji?
Ši Ling

4.        Kako se imenuje najbogatejši Madžar?
Sere Keš

5.        Kako je ime Japonki z največjo?
Matako Kojama

6.        Kako je ime Japoncu z največjim?
Okoplota Sigamota

7.        Kako pravimo najbolj rumenemu Kitajcu?
Li Mun

8.        Kako pravijo Kitajci upokojencu?
Kita Muhira

9.        Kako je ime najbolj rdečemu Indijancu?
Ja Buk

10.        Najbolj odštekan Romun je?

Rine Popesku

11.        "Najvzdržljivejši" Nemec je?
Hans von DurchMuStau

12.        Jugoslovan z najdaljšim?
13.        Visimir Dokolenović

14.        Kako se imenuje najbolj posran Italijan?
Nebriše Siriti

15.        Kdo je najhitrejši zidar na svetu?
John Serjebeton.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 8139
1.6.2007 13:43:12   
Anonimen
Končno sem tudi jaz spravila svojo tečko v horizontalo...punce, povejte mi,kaj mu je...cel teden je že nenormalno siten...ponoči sicer kar lepo spi, čez dan 2-3x po pol ure...je pa ful siten...prej nikoli ni bil takšen...sledu o kakšnih zobeh ni...user posted image

Zamima, hvala za tole...sem se ful nasmejala...sem nekaj takega potrebovala...user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 8140
1.6.2007 13:54:17   
Anonimen
Evo par fotkic...

Tako se moj škrat razteguje:

user posted image

Tako se obrača in ga imam po celi dnevni:

user posted image

Majas, nekaj zate:

user posted image

user posted image

Naše previjanje:

user posted image

Moj sitni vragec, v trenutku slabosti, ko se mami na trepalnice meče, da se on nasmeji in kaže zobe...

user posted image

...in mi potem pokaže se jezik:

user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8141
1.6.2007 14:02:37   
**Petra**
JOj, Barby, tisti tazadnji sem se pa tok nasmejalauser posted image user posted image user posted image . Prov taka navihana slika je, ko da ti zijale za hrbtom kažeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8142
1.6.2007 14:06:08   
Anonimen

JOj, Barby, tisti tazadnji sem se pa tok nasmejalauser posted image user posted image user posted image . Prov taka navihana slika je, ko da ti zijale za hrbtom kažeuser posted image user posted image user posted image

Ja, tak je moj sinek...ko ga gledam tkole na fotki, ko se reži in ne pizdi, ga imam takoooo rada...ko je pa siten, se pa sprašujem, če je moj...user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 8143
1.6.2007 14:07:35   
**Petra**

Ja, tak je moj sinek...ko ga gledam tkole na fotki, ko se reži in ne pizdi, ga imam takoooo rada...ko je pa siten, se pa sprašujem, če je moj...user posted image

LP

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8144
1.6.2007 14:58:00   
majas
Joj luškane slikice barbyuser posted image kako je zlati
Ma ste načvekale jaz pa sme bila raje pridna in sem sesala, prah zbirsala tla umila pa sem bila pridna user posted image
zdaj sem kosilo skuhala in greva jest.

Hvala Barby za slikice samo ni mi jasno...sem nardila tako pa je en konec na koncu taka okrogla stvar in je nikakor ne morem nikamor vtaknit user posted image če pa tako naredim kot imaš ti pa vse leze in ne drži user posted image user posted image čudno to... bom morala pogruntati, ma sem jaz zabita adijo ne user posted image user posted image

Grem jest zdaj...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 8145
1.6.2007 15:22:18   
majas
Glede vrtca...jaz še sploh nisem nič razmišljala o tem user posted image zato ker mi je tako ni še dati v vrtec tako še ne bi rada šla delat user posted image a bo treba kaj hočemo.
Gre pa tašča v penzijo a jo raje dam v kako privat varstvo kot pa k njej user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8146
1.6.2007 15:23:12   
**Petra**
Moj mali vragec pa je končnoooo zaspal. Je bil tud že tak sitkan, da tud zaspat ni mogu. Velika vražička pa je danes taka, ko da je kakega hudička pojela user posted image user posted image user posted image . Vse kar ji rečeš, ona kontra, pa danes sploh ne zna potiho govorit, se kar dere, ko kaj govori... uf... še ta mesec je v vrtcu, potem pa ima počitnice user posted image , upam, da se poboljša, ker drugače se mi bo user posted image user posted image user posted image user posted image

Nam pa v pon začnejo prekrivat streho. Se bom kar odselila za 2 tedna...user posted image user posted image me prav zanima, če bo Nik kaj spal podnevi, ko bojo nabijali...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8147
1.6.2007 15:25:11   
**Petra**
Jst sm Niku rezervirala mesto v vrtcu z januarjem 2008. Če bom sploh dobila kakšno službo, drugač bo pa še doma... vse je še v božjih rokah user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8148
1.6.2007 15:27:02   
Zamima
Polna luna res čudno deluje user posted image  Zala ima po novem rada špinačo user posted image - se je zdaj ni mogla najest user posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 8149
1.6.2007 15:27:39   
majas

Jst sm bla zdej čist fertik... grem na RR... nikjer nobenega avatarja, nikjer gumbov za odgovori.. ZS, albumi.... vse prazno, samo goli posti.... neštokrat grem vn in nazaj na RR, še vedno isto.... potem sm hotela eni poslat ZS zgoraj v nastavitvah.... pa vidim, da se moram vpisat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugače imam narihtano, da ko grem na RR, me kar sam rač. vpiše, imam shranjeno up. ime in geslo, ne vem zakaj zdaj ni bilo...user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  324 325 [326] 327 328   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  324 325 [326] 327 328   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

izbira imena
nataly33

katero ime vam je ljubše?

Nastja (10%)

Natalija (15%)

Nina (42%)

Neja (33%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!