|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  323 324 [325] 326 327   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
1.6.2007 8:07:05   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Lana_s

Dobro jutro Aja1, se ti jaz pridružim. Sem gor že od 5.30, ponoči pa sploh več nisem štela kolikokrat se je zbudil. Že par dni so noči obupne, se karnaprej zbujauser posted image

Pri nas tudi zdaj ene 5 dni...prav katastrofalno. Saj nikoli ni bilo dobro, ampak bilo pa je boljše.

Ja, Monika, full so lepe slike user posted image .

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 8101
1.6.2007 8:20:53   
krfjolca
Aja1, danes je polna luna user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8102
1.6.2007 8:23:38   
majas
Jutro vsem!  Aja1 ti boš pa morala eno noč Nejo nekam dat da se vsaj naspančkaš eno noč..revica res! user posted image user posted image

Mi smo danes malo bolje spali!
Zdaj pa grem hitro user posted image skuhat...

Lana_s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8103
1.6.2007 8:45:59   
melita73
Dobro jutro.
Mi smo tudi vstali že ob 6.30, zbudila se je pa že prej, okrog 5.30, ampak ponoči se je zbudila samo ob 2 za flašo mleka, včeraj pa je zaspala že ob 19.
Samo je ne hvalim, da se ne poslabša. user posted image
Aja1, mogoče so pa zobki.
Naša je takrat, ko sta ji rasla zobka se zbujala ponoči skoraj na vsakoi 2 uri, samo če sem ji namazala z gelom je spala malo bolj.
Sedaj pa že spet spi pol ure, upam da bo vsaj še 1 uro.
LP

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8104
1.6.2007 8:47:27   
Aja1
ja, je luna in zobki... Upam res, da bo kmalu boljše. A je bila luna danes ponoči ali šele bo?

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 8105
1.6.2007 8:49:36   
majas
Mislim da je danes ponoči user posted image čeprav je že danes tako svetila

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8106
1.6.2007 9:40:24   
Anonimen
Babe I m back!

Imam nov racunalnik pa so mi komaj zdaj priklopili internet...kako naj tipkovnico nastimam...nimam stresic pa z in y sta zamejana...spali danes slabo - krivim polno luno...sitni vceraj bili do konca in sem se odlocila, da bo edincek user posted image  vsaj zaenkrat...danes je pa ful priden...

Tolk zaenkrat, zdaj vas moram pa prebrat...upam, da niste imele prevec casa...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8107
1.6.2007 9:41:13   
Anonimen
Polna luna je bila danes ponoci ob 1.03...je bilo zunaj kot bi bil dan...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8108
1.6.2007 9:48:09   
majas
O barby je bilo prav pusto ker te ni bilo user posted image
Ah dajte nehajte o edinčkih..prvi otrok ni nikoli enkak drugemu... vprašajte tiste ki že imajo 2. To me tako razjezi ko rečete to user posted image ke ene user posted image user posted image

Zdaj pa grem sesat in mogoče mogoče se bomo danes šli kopaaat user posted image da bi se le user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8109
1.6.2007 10:52:00   
Anonimen
Tako...skratka sem dala spat, zdaj pa vas preberem...

Krfjolca user posted image  za puzanje...

Nogavica, Ziva je pa en tak lepi user posted image ...user posted image  ati in mami

Se strinjam, da cas res leti...mi bomo cez 14 dni stari ze 8 mesecev...groza...potem bo treba pa v sluzbo...user posted image

Viv user posted image  za novo frizuro, upam, da bosta z altati uzivali na koncertu... sem pa slisala za tisto nesrecno druzino na Hrvaskem...dobro, da jo je pri vas samo avto skupil in ne vi...brrr, me kar zmrazi...user posted image

Lepi novi avatarcki...user posted image

Srecanja zal ni bilo, bo pa Krfjolca poskrbela, da bomo imeli ful srecanje, ko ona izpit opravi...ze komaj cakam...user posted image

Petra, upam, da sta user posted image  ze zdrava in polna energije, da ti lahko nagajata...user posted image

Moj user posted image  je bolj tak, vcasih mu je za druzbo, ki je ne pozan, vecinoma pa ne...je cist kontra meni...tako, da dvomim, da bo sel...user posted image

Ema79 kako lepo...so se mi kar kocine pokonci postavile...a tvoj ima se od prej hcerko...ful lepo, da je to rekla...user posted image

Zamima, se strinjam...mene je tudi strah, da ko bom dala diplomsko lektorirat, da bo toliko napak, da jih bom eno leto odpravljala...tudi jaz delam za 6. stopnjo in se mi zdi ful tezje...user posted image

Tatoo...mene je kar groza...jaz bi umrla od bolecin - cudno, da pri porodu nisem...mi je bilo cist ok in sploh ni ful bolelo...se je moja kolegica dala tetovirat pred cca. 1 mesecem in ima ful lep tatoo...ampak jaz si pa ne upam...bom kar brez...user posted image

Malincica, a mastitis si fasala...jaooo, mene je bilo tega ful strah, ampak po mojem ga sedaj ne morem vec dobit, ali se motim...saj imam ful malo mleka se, zadostuje pa tem trem obrokom, ki jih se ima....user posted image  upam, da je ze boljse...

Morm it, ker se je sirena oglasla...

Ostalo kasneje...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 8110
1.6.2007 11:13:48   
Anonimen
Mi bomo tudi dobili kmalu prvega zobeka, zdaj imamo le špičko ! user posted image  Sem včeraj opazila, pa takoj naokoli poslala sms in se važila. user posted image

Malinčica, kako je kaj z tabo? user posted image  Vidim zgoraj, da nas bereš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8111
1.6.2007 11:23:57   
Nogavica
Živa očitno ve, kdaj imamo nekaj v planu in takrat gre, kot nalašč, vse izven načrta.
Celo večnost se že zbuja med 6h in 7h, potem med 8h in 9h zaspi za kaki dve uri, potem pa spet bedi do kakih 13h. V tem času se 2x podojiva, 1x poje kašico in se 2-3x previjemo. Ampak danes, ko sem ob 12.30h naročena pri ginekologu, imamo drugačen urnik - zbudila se je ob 6.15h in zaspala ob 8h samo za pol ure. Do 11h sem jo že 3x previla (se je odločila da bo danes dan za kakanje) in bila menda že 6x na joški user posted image ! Zaspala je zdaj, ob 11h, ravno da jo bova morala zbudit, ko bomo ob 12h šli. Pravi mali vražič je user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8112
1.6.2007 11:26:15   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Babe I m back!

Imam nov racunalnik pa so mi komaj zdaj priklopili internet...kako naj tipkovnico nastimam...nimam stresic pa z in y sta zamejana...

LP

na nadzorni plošči si naštimaj slovensko tipkovnico. zdaj imaš sigurno nastavljeno na angleškouser posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8113
1.6.2007 11:26:22   
Anonimen
Monika79 user posted image  za krst, pa upam, da ste ze boljse...

MucaMaca user posted image  za spicko...

Midva sva se pa najdela, previla, sedaj greva pa malo Rozi sprehajat...

Majas, a se rabis fotke od stolcka, ali ti je ze uspelo zvezat...

Nas se pa tako rad obraca v vse smeri...ga moram skoz lovit po stanovanju, tako, da ne bo vec veliko casa za RR...ampak vam bom se tezila...se pa ful rad igra s plisastimi zivalicami...

Uzivajte...

Aja, ko sem rekla, da bo Val najbrz edincek...to je ziher samo eno obdobje...sem vceraj rekla mojem, da ce bo naslednji spal od 21-9, ce ne bo imel krcev in ne bo siten, ker Val je bil sedaj cel teden ful siten, potem bomo imeli se enega, drugace pa ne...

Bom potem se kaksno fotko napopala...hojico sem pa kar pospravila...me je prevec preplasila...

LP

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 8114
1.6.2007 11:34:03   
Zamima
start - control panel - regional and language - keyboard and languages

tako je pri meniuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 8115
1.6.2007 11:54:54   
Anonimen
Sem pa pozabila povedat, da ko me ni, pa ful tipkate...tudi tiste, ki jih ponavadi ni...user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8116
1.6.2007 12:02:32   
Zamima
barby si si naštimala tipkovnico?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8117
1.6.2007 12:13:42   
**Petra**
Jst sm bla zdej čist fertik... grem na RR... nikjer nobenega avatarja, nikjer gumbov za odgovori.. ZS, albumi.... vse prazno, samo goli posti.... neštokrat grem vn in nazaj na RR, še vedno isto.... potem sm hotela eni poslat ZS zgoraj v nastavitvah.... pa vidim, da se moram vpisat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugače imam narihtano, da ko grem na RR, me kar sam rač. vpiše, imam shranjeno up. ime in geslo, ne vem zakaj zdaj ni bilo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 8118
1.6.2007 12:14:15   
Anonimen
Jaz sem vas pa hotela nekaj vprašat, pa ne vem več kaj. user posted image  

user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 8119
1.6.2007 12:17:48   
**Petra**
Drugače pa vas moram nekaj nujno vprašat, če seveda še niste pozabileuser posted image user posted image user posted image

Kateri čaj vzpodbuja popadke? MIslim, da smo na naši bivši strani pisale o teh čajih, ampak za iskat je too much strani...

Kolegica je že 4 cm odprta, maternični vrat je že zmehčan, glavica v tistem kanalu (ne vem kako se imenuje) ampak so jo poslali domov, ker NIMAJO PROSTORA user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa so jo že mislili sprejet, ker je kao za rodit, potem pa jo pošljejo domov zaradi prostora. Mislim... a, če bi jo pa včeraj "zagrabilo" jo bi na hodnik daliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 8120
1.6.2007 12:18:18   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Jaz sem vas pa hotela nekaj vprašat, pa ne vem več kaj. user posted image  

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8121
1.6.2007 12:19:25   
**Petra**
Barby, lepo, da si prišla nazaj user posted image user posted image Kako pa je z mlekomuser posted image user posted image user posted image Si nekaj dni nazaj pisala, da ga zmanjkuje.... oz. da ni več tok velik.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8122
1.6.2007 12:20:56   
**Petra**
Joj, Aja, še kar nič s spanjem.... pa ko se ponoči zbuja, vedno potem ziza, ali ji daš samo dudouser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8123
1.6.2007 12:25:40   
Anonimen
Babe, a se mi lahko zmesa...nas tamal je spet tecen kot pri norcih...jaooo, ko se bo men utrgal....user posted image user posted image user posted image user posted image

Zamima, nisem se nasla...bom zdaj pogledala...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 8124
1.6.2007 12:26:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Barby, lepo, da si prišla nazaj user posted image user posted image Kako pa je z mlekomuser posted image user posted image user posted image Si nekaj dni nazaj pisala, da ga zmanjkuje.... oz. da ni več tok velik.....

Ga se je dost za nasga teckota...samo mi je zdaj ze trikrat bruhal in je P rekla, da ce bo to pocel po vsakem dojenju, nujno ukinit...ampak je sedaj nehal bruhat...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 8125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  323 324 [325] 326 327   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  323 324 [325] 326 327   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Ime za dečka
brinika

Katero ime?

Rok (31%)

Tine (15%)

Dominik (21%)

Vid (33%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!