Anonimen
|
Tako...skratka sem dala spat, zdaj pa vas preberem... Krfjolca za puzanje... Nogavica, Ziva je pa en tak lepi ... ati in mami Se strinjam, da cas res leti...mi bomo cez 14 dni stari ze 8 mesecev...groza...potem bo treba pa v sluzbo... Viv za novo frizuro, upam, da bosta z altati uzivali na koncertu... sem pa slisala za tisto nesrecno druzino na Hrvaskem...dobro, da jo je pri vas samo avto skupil in ne vi...brrr, me kar zmrazi... Lepi novi avatarcki... Srecanja zal ni bilo, bo pa Krfjolca poskrbela, da bomo imeli ful srecanje, ko ona izpit opravi...ze komaj cakam... Petra, upam, da sta ze zdrava in polna energije, da ti lahko nagajata... Moj je bolj tak, vcasih mu je za druzbo, ki je ne pozan, vecinoma pa ne...je cist kontra meni...tako, da dvomim, da bo sel... Ema79 kako lepo...so se mi kar kocine pokonci postavile...a tvoj ima se od prej hcerko...ful lepo, da je to rekla... Zamima, se strinjam...mene je tudi strah, da ko bom dala diplomsko lektorirat, da bo toliko napak, da jih bom eno leto odpravljala...tudi jaz delam za 6. stopnjo in se mi zdi ful tezje... Tatoo...mene je kar groza...jaz bi umrla od bolecin - cudno, da pri porodu nisem...mi je bilo cist ok in sploh ni ful bolelo...se je moja kolegica dala tetovirat pred cca. 1 mesecem in ima ful lep tatoo...ampak jaz si pa ne upam...bom kar brez... Malincica, a mastitis si fasala...jaooo, mene je bilo tega ful strah, ampak po mojem ga sedaj ne morem vec dobit, ali se motim...saj imam ful malo mleka se, zadostuje pa tem trem obrokom, ki jih se ima.... upam, da je ze boljse... Morm it, ker se je sirena oglasla... Ostalo kasneje... LP
|