|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klop oz. kako smo ga našli
4.6.2007 13:43:26   
*goldfish*
Spodnjo temo sem si prebrala in ga tudi mi bomo zagotovo cepili...
Ampak včeraj pa vsa čast mojemu otrokuuser posted image
Sva se kopala in on mene prosi naj mu dam šampon na roke, da se bo milil in ko začne po telesu se voščiti, mi zakrči: "Mama kaj to je to?" in na popku je imel črno pikico, ki se je izkazalo da je majceni klopek.
Seveda nisem sigurna, da bi jaz to opazila, ker takrat ko se je milil mu je ravno popek prišel ven (imel je popkovno kilo in še zdaj mu hodo popek noter in ven), ko pa ga jaz oblačim, pa Luka leži in takrat popek ven ne kuka.
Tako da  user posted image   user posted image   user posted image za mojega junaka, da je opazil klopa.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: klop oz. kako smo ga našli
4.6.2007 13:49:53   
Maxica
O super, še sreča.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: klop oz. kako smo ga našli
4.6.2007 14:29:25   
honey
user posted image  Še dobro, da ste ga tako hitro našli. Mi smo imeli tudi v 1 tednu 2 klopa!!!! Prvega sem mu našla v kotičku očesa. Ko sem ga prišla iskat v varstvo, sem ga še gledala in se smejala, če ga babi ni nič umila, ker je izgledalo, kot da ima enega zaspančka (krmežl), samo malo se mi je zdelo, ker je bil črn. Pa sem nekaj poskušala z nohtom, pa ni šlo, pa tudi pustil mi ni več, ker se je preveč dogajalo okrog njega. Potem sem šla jaz na sprehod s psom in ko sva se začela odpravljat domov, sem ga imela v naročju in sem rekla, kaj user posted image  imaš ti tole. Dala sem ga v naročje moji mami in si pobliže ogledala, kaj naj bi to bilo in ne morte verjet - klop! Sicer tak miniaturen, ampak je bil. Dirkala sem po pinceto in ga odstranila. O.K., to je bilo v čertrtek. V soboto zjutraj pa sva se oblačila, ko začnem jaz gledat, kaj ima na vratu neko črno piko. Vedela sem, da do nedavnega ni imel nobenega znamenja tam na vratu in pogledam malo bolj od blizu (sem namreč bolj ko ne slepa in nosim kont. leče), pa je bil spet klop! Spet tak miniaturen. Samo čudno se mi zdi, da bi bil lahko isti (ker tisti prvi mi je namreč padel dol s pincete in ga nisem mogla pokončat user posted image ), oblačila, ki jih je imel v četrtek sem dala pa komplet vsa prat. Ne vem, edino, če ga je v petek spet našel in se mu je na novo pripopal. V glavnem, po moje ga bomo tudi mi dali kar kmalu cepit.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: klop oz. kako smo ga našli
4.6.2007 15:49:50   
total
user posted image  vsa sreča.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: klop oz. kako smo ga našli
4.6.2007 16:49:00   
Anuška79
Jaz malega stalno podim stran od žive meje ker je predlani dobil klopa prav vsak dan, maksimum pa je bil, ko sem mu jih nek večer našla kar PET. 

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: klop oz. kako smo ga našli
6.6.2007 8:02:49   
moder
Mi smo jih tudi že nekaj imeli. Pikica je verjetno zašla v njihovo gnezdo, ker je imela v laseh enega velikega in vsaj 10 majhnih. Niso se še prijeli. Imela pa sem kar precej dela, da sem jih s pinceto enega po enega pobrala iz las. Najmlajši pa ga je imel med prsti na rokah, ker ima rokico večino časa stisnjeno v pest. Ta pa je bil že prijet.

Doma smo skoraj v gozdu in veliko smo zunaj, v senci. Klopov je pa letos ogromno. Pikico smo dali cepit, pikca pa bomo takoj ko bo to možno. Do takrat pa tako kot vedno upamo na najboljše in se redno pregledujemo.


_____________________________

Nika 12.10.2005
Nejc 12.3.2007
Leon 5.11.2008

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: klop oz. kako smo ga našli
10.6.2007 12:52:39   
naniplus4
user posted image user posted image user posted image  Zakaj smejkoti? Zato, ker so klopi en user posted image . Še posebej, če živiš na takem koncu kot mi. Gmajna ... klopov pa da se user posted image  iz njih dela. Naš rekord: 26 (šestindvajset) na enem malčku v dveh urah - baje je naletel na gnezdo.
Tako da smo cepljeni zdaj vsi, samo kaj, ko cepljenje pomaga samo proti meningitisu, proti boreliji pa ne! Tako da se je treba klub vsemu pregledovati in jih čim prej odstraniti user posted image user posted image ! V prvih nekaj urah po prisesanju namreč še miruje - tj, ne spušča "sline" in s tem virusov & bakterij v človeka.

(odgovor članu moder)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?