Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

,....mislila sem Ketrin24
peljal v bolnico k dežurnemu, kjer je zavladala panika. So že vse pripravili za sprejem. Nato pa je G ugotovila, da imam verjetno notranje hemeroide in sem verjetno zaradi tega krvavela. Tako da lukna krvavitve na srečo ni bila prava.
pa je velik 12mm. Je vse vredu, zato smo pomirjeni. Aja rok poroda je po novem 18. 1.2008, na prejšnjem pregledu, pa je G rekla, da je 19.1.2008. Skratka, da poenostavim okrog od 15-20.1.2008 bomo rodili.
vse ok! ste že na prvem pregledu šle v laboratorij, je trebe bit tešč? koliko prej pa se je treba prijavit za na NS?je gneča? kaj vse me zanima, ane. toliko stvari je v glavi, da česa ne bozabim si pa kar pišem v blok, ker sem še vedno vsa raztresena. pametni pišejo
Samo še posteljo vidim.
, že čutim nekje na daleč. Sem brala, da se glavoboli tudi radi pojavljajo v
,...no, ampak pri meni se prej nikoli niso, vsaj ne nekaj dni zaporedoma.
, ki mi je čisto pokvarila dan. Večino sanj sem samo jokala. Sanjalo se mi je, da sem imela ss