|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
14.5.2007 18:35:12   
mateja80
Pozdravljene souser posted image !! Sem vas že prejšnji teden iskala, pa nisem našla januarčic, danes mi je pa uspelo.
Ravnokar sem se naročila za prvi pregled pri G!! Po mojih izračunih imam PDP 12.1.2008. Za pregled sem pa naročena šele 18. junija....Ful se mi zdi dolgo čakati, še en cel mesec!! Se bo vsaj že več videlo!!
Drugače še zmer nič večjih težav. Razen s hlačami.... A so se kateri bolj pozno začele slabosti? Meni ni nič slabo, mi pa veliko stvari smrdi, npr.salama. Pojedla bi pa tono solate na dan.Pa paradižnik!! njamiiii.
A ste že povedale staršem in sorodnikom veselo novico?

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Januarčice
14.5.2007 20:09:40   
Tinča1
Ja jaz sem tašči že povedala, ker skupaj živimo, pa bi itak opazila.

Tudi jaz bi pojedla tono solate, s hlačami, pa zaenkrat še nimam težav. Imam pa težave z bolečinami v sp. delu trebuha, pa zgleda, da je to normalno, saj je nussy dobila tako informacijo od G.

aja, pa sladoleda bi lahko pojedla dve toni. Sicer, pa sem hudo utrujena in na čase mi je slabo.

Kako pa kaj ostale prenašate user posted image .


(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Januarčice
14.5.2007 20:20:13   
Sunny Morning
Hello user posted image . Upam, da ste se lepo imele čez vikend.
Danes mi je bilo prvi dan bolj čudno, ne ravno slabo, samo čuden občutek v trebuhu. Pa zgaga me daje, da je za ****.
Glede hrane še nimam posebnih želja ali neželja. Trudim se jesti čim bolj raznovrstvo, čim več sadja, zelenjave, junk food sem pa skoraj čisto brisala. Resno pazim, da se le ne bi še preveč razlezla.
Za enkar sva povedala mojim (samo mami, ker sta ločena in fotru še nisem povedala) in njegovim, pa sodelavki iz službe s katero se full dobro razumeva in je tudi že 2x mama in mi lahko full svetuje. Pa še full je bila vesela.user posted image user posted image  Ostalim bi rada povedala po prvem pregledu, ki je šele 11.06., ampak se mi zdi, da ne bo zneslo, ker se najina družba full meni za eno jadranje in nimava nobene posebne želje, da bi šla. Mogoče mi bo do taktar še slabo in bom tam samo kozlala, pa strah me je glede vremena, da nas ne bo 3 dni pralo, pa še jadranja so ena sama fešta, kjer brez alkohola ne gre. Tako, da bova najbrž morala povedat prej.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Januarčice
14.5.2007 22:39:51   
mala pikica
Januarčice, pozdravček!

Tinča1 mislim, da imamo kar vse te bolečine v trebuhu. Ginekologi pravijo, da je to zato, ker se maternica širi in veče! Tako, da ni treba preveč skrbeti. Je pa res, da so na čase kar fajn boleče, je treba malo potrpeti. Jaz pravim, za naše pikice vse user posted image

Nussy user posted image  samo da je zaenkrat vse v redu. Ti kar pridno še naprej počivaj!!! Glede bolečin v trebuhu sem že pri Tinči zapisala. Te pa popolnoma razumem, da se nočeš preveč vživeti v to vlogo, dokler ne veš, da je vse v redu. Jaz sem tudi januarja imela že vse revije doma, pa vse internetne strani med priljubljenimi, potem pa sem vse samo pospravljalauser posted image  No, danes pa spet na veliko prebiramo vse kar pride pod roke. Verjemi, tudi ti boš, in to skupaj z namiuser posted image

Mateja80 user posted image user posted image user posted image  čestitke za veselo novico in seveda dobrodošla!!! Težave, težave... predvsem boleče prsi, bolečine v trebuhu, utrujenost, zgaga je tudi mene že en dajala, je bilo prav hudo, slabosti pa mene zagrabijo predvsem zvečer. Sploh ne vem opisat, tak ful čuden občutek, kaj pa vem user posted image  Nič prijetnega.... Povedala pa sva midva tudi zaenkrat samo mojim, ampak mislim da bo počasi treba tudi še komu drugemu, nekateri že prav vneto ugotavljajo, kako in kaj. Pa kaj naj, tajili pa res ne bomo tako vesele novice, ne user posted image

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Januarčice
15.5.2007 8:56:59   
mateja80
Mala pikica.  Midva bova verjetno mojim domačim povedala v soboto, se pa bojim, da ne bodo tako navdušeni, kot sva midva. Radi kšno "pametno" rečejo. Sem ful tak človk, da me take zadeve prizadanejo in traja, da se sprijaznim. "Tašča" mi je pa čist mimo in nimava ne vem kakšnih pogovorov in se bojim, da bo začela silit vame (v naju), ko bo zvedela.  Prej tudi nikomur nisva povedala, da načrtujeva in je bilo kar težko. Je pa tudi en poseben čar,da imava sladko skrivnost še vedno zase. Odvisno od dneva si mislim,da bi kar takoj povedala, spet naslednji trenutek pa,da še ni pravi čas. Včeraj sm kr  "zrasla", ko sem poklicala G in se je sestra zelo lepo pogovarjala z mano. Ponavadi je ful osorna in nima časa, včeraj je bila pa neverjetno prijazna.
Aja, ste se pogovarjale o starosti, jst sm 26, najdražji pa 27.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Januarčice
15.5.2007 11:45:24   
Kikina
Pozdravljene kolegice user posted image !

Jaz se spet oglasam po napornem vikendu! Spet sem na bolniski!!user posted image user posted image  Ves konec tenda sem imela cez cel dan slabosti in sem bruhala: GROZAAAA! V treh dneh sem shujsala 3kg in pritisk mi je sel na 90/60. Danes sem spet malo boljse, ceprav se pocutim se vedno svoh. Slabosti so nekoliko minile, ne bruham vec, vendar zelodec ni se prav v redu. Je pa dovolj, da grem gor po stopnicah, pa sem ze cisto crknjena!! Mozek je danes odpotoval v Rim na en nujen sestanek, tako, da sem doma sama do petka! Se dobro, da se razumem s tasco in tastom, da mi perejo, likajo in kuhajo, ker sama v teh dneh res nic ne zmorem. Hrana mi pa za enkrat kar smrdi, tako da jem bolj gresine, kruh, riz ...
Upam, da bo v naslednjih dneh boljse in da so se moje slabosti zacele in koncale s prejsnjim vikendom! Res se mi smilijo tiste, ki jih te tegobe spremljajo vso nosecnost. Sestricna od mojega moza je bruhala 9 mesecev, koncala par krat v bolnici na infuziji in celo v porodni sobi je uboga bruhala. Grave!!

Lepo je bit spet med vami!!user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Januarčice
15.5.2007 11:56:43   
Kikina
Prebrala sem, da ste govorile o velikosti zarodka. Moj je meril 5mm v 5. tednu in to ne cela vrecka, ma samo plod. Ce ga hocete videt, sem slikice dala v moj album!

Mislim, pa da je velikost relativna, ker mi je sam ginekolog pred pregledom povedal, da ni prav sigurno, da bi prav tisti dan kaj videla, ker je bilo prav na meji. Sem pac imela sreco, vendar mislim, da ni za skrbet glede velikosti v teh prvih tednih.

Postavljam vam pa se eno vprasanje.meje je G ze povprasal, ce sva se z mozem pogovarjala o morebitnih pregledih bitest, pregled nuhalne votline, amiocentez ... kako in kaj v primeru downovega sindroma? Ve ste ze kaj razmisljale o teh stvareh. Bitest naj bi se delal ze med 9. in 13. tednom, zato se moram do naslednjega pregleda ze kar odlocit kako in kaj.user posted image user posted image

(odgovor članu Kikina)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   Januarčice
15.5.2007 12:11:00   
karatina
Pozdravljene.

Sem pravkar prišla domov. user posted image  je bila danes že lepo vidna, je pridno zrastla in tudi srček že tiktaka . Sem bila tako vesela in olajšana user posted image .

Dobila sem materinsko knjigico, polno ˝literature˝ in napotnice za laboratorij ter vse skupaj opravila še danes, da me v službi ne obglavijo, če bom rekla, da pridem jutri kasneje, ker grem še zjutraj v lab. Me že tako črviči, ko pomislim, da jim bom morala kmalu najavit user posted image .

Naslednji pregled, če bo vse O.k. imam 13.6., ko se bova pogovorila tudi o NS. Sem pa že itak odločena, da grem.

Lep dan vsem skupaj

(odgovor članu Kikina)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Januarčice
15.5.2007 13:21:11   
katee
Da se še jaz pridružim januarčicam in da vas vse lepo pozdravim. Jaz imam rok (po mojih izračunih 4.1.).
Za nosečnico sem pa dobila vse, kar se lahko dobi; od neprestane slabosti, glavobola, bolečih prsi, ... Da ne govorim o razpoloženju, ki se mi menjava iz minute v minuto. Lepo se imejte!!!!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Januarčice
15.5.2007 14:24:46   
maksito
Ojla!!

Sem nova med vami in bi se "pofočkala" pod januarčiceuser posted image . Rok imam 5.1.2008 user posted image . Letos sem dobila najlepše darilo za rojstni danuser posted image , po izračunih sem zanosila ravno na moj rojstni dan. Glede veteranov pa takole, zanosila sem na svoj 34 rojstni danuser posted image . To bo moj drugi otrok. Imam že enega razgrajača starega 2 leti.user posted image
Ja, tudi mi se širimo va pasu in bokih. Trebuh imam ful napihnjen. Počutim se pa super. Zaenkrat nič slabostiuser posted image (tudi prvič mi ni bilo nič), joškice se večajo, pa tudi malo bolijouser posted image , ampak za malo pikico vse potrpimo, ane. Ja, glavoboli so tudi prisotni, amap sem opazila da takrat, ko ne pijem kave. Zato si jo še vedno privoščim vsaj dve na dan.

No, tokilo zaenkrat (sine se je zbudil), se beremo kasnejeuser posted image

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Januarčice
15.5.2007 16:54:12   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: karatina
Dobila sem materinsko knjigico, polno ˝literature˝ in napotnice za laboratorij ter vse skupaj opravila še danes, da me v službi ne obglavijo, če bom rekla, da pridem jutri kasneje, ker grem še zjutraj v lab. Me že tako črviči, ko pomislim, da jim bom morala kmalu najavit user posted image .

Meni je vse bolj vseeno kaj bodo rekli, ker vidim, da so stvari na splošno bolj v ****u kot ne. Če bodo kaj težili se bom šla pa k ginekologu pritožit, da ne zmorem psihičnega pritiska. Jaz že komaj čakam, da vidim presenečene face. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: karatinaNaslednji pregled, če bo vse O.k. imam 13.6., ko se bova pogovorila tudi o NS. Sem pa že itak odločena, da grem.

Jaz sem se za NS tudi odločila, da grem. Samo upam, da bo vse ok.

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 15.5.2007 16:55:47 >

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Januarčice
15.5.2007 17:06:44   
mala pikica
Frajlice, kako kaj v tem deževnem dnevu? Jaz sem danes tako brez volje, pa tako sem user posted image , sem eno kitico že odspala popoldan. Zdaj pa je treba še kaj po hiški postoriti.

Kikina se mi kar smiliš. Upam, da nisi vsa user posted image  od vsega bruhanja... Kar privošči si počitek, mislim, da pomaga. Veš, ostale še niti ne vemo, kaj vse nas še lahko čaka. Kikina, kaj pa je to bitest? Za NS vem, pa za amniocintezo tudi, za bites pa še nisem slišala user posted image  Na NS jaz zagotovo grem, amniocintezo pa priporočajo, če ni na NS vse v redu, to pa seveda bo user posted image

Karatina user posted image user posted image user posted image  Samo da pikica raste in da je vse v redu. Jaz še moram dober teden potrpet pa upam, da bo tudi vse v redu.

Pa seveda še velik RR pozdravček za Katee in Maksito in seveda user posted image user posted image user posted image  za lepo novico.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Januarčice
15.5.2007 17:09:16   
mala pikica
Pridružile so se nam še tri januarčice user posted image

user posted image    1.1. anonimna 1
user posted image    1.1. sonček balonček
user posted image    1.1. mala pikica
user posted image    2.1. zasanjana
user posted image    2.1. karatina

user posted image    2.1. martinka
user posted image    4.1. katee
user posted image    5.1. sunny morning

user posted image    5.1. maksito
user posted image    6.1. anonimna 2
user posted image    7.1. kikina

user posted image    8.1. bekica1
user posted image    8.1. domen03
user posted image    12.1. nussy

user posted image    12.1. mateja80
user posted image    17.1. tinča1
user posted image    21.1. anonimna 3
user posted image    ? blanč
 

Mateja80, Katee in Maksito še enkrat čestitke!!!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Januarčice
15.5.2007 17:14:47   
katee
MALA PIKICA: hvala za čestitke!!! Imam pa eno vprašanje. Ali se katera ukvarja s športom? Jaz sem namreč instruktorica aerobike, pa kr furam ure naprej, samo da delam z manjšo intenzivnostjo. Mi je tudi ginekologinja rekla, naj športam naprej, samo da se moram izogibati določenim vajam.
A je vsem tako slabo kot meniuser posted image ??? Meni je od jutra do vecera neprestano slabo. A se da kaj narediti proti temu???
Uzivajte v nosecnosti!!!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Januarčice
15.5.2007 17:48:50   
Zasanjana
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Imam pa eno vprašanje. Ali se katera ukvarja s športom? Jaz sem namreč instruktorica aerobike, pa kr furam ure naprej, samo da delam z manjšo intenzivnostjo. Mi je tudi ginekologinja rekla, naj športam naprej, samo da se moram izogibati določenim vajam.



Ja seveda lahko športaš še naprej. Jaz sem v prejšnji nosečnosti plesala tam do enega petega meseca, potem pa nisem mogla več. Sem namreč plesna inštruktorica. No, bila. Mi je kar malo žal po tistih časih. Športam pa redno... mi kar nekaj manjka, če ne. Tudi v pozni nosečnosti je gibanje zelo dobrodošlo.

Komaj čakam petek, da zagledam našega user posted image , slišim njegov srček...

Znaki nosečnosti se že počasi kažejo. Bognedaj, da se kam obregnem s prsmi ali slučajno obrnem na trebuh med spanjem. Me tako bolijo. Slabosti še ni. Želja po hrani je nonstop prisotna... skoz po malem grickam. Napihnjena sem tudi že kot balonček, ampak tisti taprav nosečniški bauhi se še ne pozna. Še vse pride.user posted image


(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Januarčice
15.5.2007 18:37:01   
mateja80
Karatina, pri meni je enako. Dobim glavobol in še kaj hujšega, če pomislim,da bom kmalu morala povedat v službi. Fora je, da so se pred nekaj meseci hecali, da zdj bi pa tud jst mogla že kj narest (user posted image ), saj sta dve sodelavki noseči itd... Sm si misnla kr počakte, tud moj čas še pride. No, zdj , ko sem na tem, mi ni pa nč več smešno. Pa še pogodba mi poteče konec avgusta in bom kmalu vabljena na razgovor k šefu, kako sem mislila za naprej in predvsem (!!) kako mislijo oni za naprej. Sploh ne vem al naj že zdj povem (prvi pregled imam šele čez en mesec) al naj počakam, da vidim kaj bo on reku za naprej? Nočem izpast nefer, sam, če sam pomislim kaj so oni v teh štirih letih delali z menoj... se mi spet pojavi glavobol. Lansko leto je sicer padla besedna obljuba, da letos bi pa za stalno, ampak imam občutek, da se bo ob moji user posted image  to čist pozabilo. Sj velik se ne sekiram, ker tolk zajeban (sorči) delovni čas je težko še kje in tudi potem ko bo user posted image  tu tako ne bom mogla delat, ampak je potem skrb za naprej, iskanje nove zaposlitve, pa za štiri mesece bi mogla na zavod in je kuj manjša porodniška. Ja, dosti je teh zadev. Sunny morning, ti si taprava!! "Komaj čakam,da vidim presenečene face!"

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Januarčice
15.5.2007 20:01:49   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mateja80
Sunny morning, ti si taprava!! "Komaj čakam,da vidim presenečene face!"

Ja, po moje bodo dol pal, al pa tudi ne. Vsekakor mislim najprej nase in na user posted image . Po 9 letih v isti firmi, ko mi ni bil problem popoldne, vikende, kadarkoli so rekli bi bili lahko tudi oni fer. Samo se je situacija v zadnjih dveh letih tako poslabšala, da ni za verjet. Odnosi so ... ma kakšni odnosi, odnosov ni. Je samo vpitje ali pa j..... v glavo. Ne spomnim se kdaj sem zadnjič slišala kakšno pohvalno besedo na moj račun. Delam pa itak vse. Po moje se jim za pol stvari, ki jih delam sploh ne sanja, da obstajajo. Mogoče imajo kakšen rezervni plan za katerega sploh ne vem, ali bo pa panika čez nekaj časa, ampak mene takrat ne bo in bom raje uživala. Naj se kar znajdejo, saj ves čas dajejo občutek, da si nadomestljiv.

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Januarčice
15.5.2007 20:38:10   
Kikina
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Kikina, kaj pa je to bitest? Za NS vem, pa za amniocintezo tudi, za bites pa še nisem slišala user posted image  Na NS jaz zagotovo grem, amniocintezo pa priporočajo, če ni na NS vse v redu, to pa seveda bo user posted image



NS bi bil test nuhalne svetline?? Bitest je krvni test pri katerem ti kontrolirajo koncentracijo dveh protein, ki jih proizvaja placenta. V bistvu ti pove kaksna je moznost za kromosomske okvare pri zarodku. Poleg tega naredis se test nuhalne svetline ... glede na to, kaksni so izvidi se bova potem odlocila kako in kaj naprej .... amiocentez ja ali ne. Ceprav je tle v Italiji zelo v modi in ga delajo skoraj vse ... tudi tiste stare 20 let. Tle so pac fanatiki, vendar imam kolegico, ki je po testu splavila. Jaz sem mnenja, da ce ni prav nujno, ga ne grem delat. Poleg vsega nisem glih ljubitel igel (ceprav jih bom sedaj videla kar dosti)user posted image user posted image

Karatina: cestitke!!!

Glede sluzbe pa sem jaz morala stvar povedat in to kar po telefonu, ker sem pac zacela bruhat in sem ostala doma. Ma me prav malo briga itak v tej glupi sluzbi, kjer sem sedaj, me ne bodo pogresali za tistih 5 mesecev kar traja porodniska!

Pozdravcek vsem novim user posted image ! Se nas je nabralo ze kar nekaj!!!


(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Januarčice
15.5.2007 20:48:06   
Tinča1
Pozdravljene!

da se vam javim po napornem dnevu. Včeraj sem nekaj brskala po netu o teh krčih, ki so na čase kar konkretni in sem naletela na možnost imn. ko sem to vidla, me je zajela takšna panika, da sem se zjutraj naročila pri G.

Takoj sem lahko šla noter, seveda, če odmislim čakanje, in v 5. tednu so mi naredili UZ in pregled, ter tako izključili imn. To je dobra novica.user posted image

Slaba, user posted image pa je, da so mi našli atipično spremenjene epiteljske celice materničnega vratu ali po domače povedano predrakaste spremembe. Tako moram drug teden nap pregled k dr. Kodričevi. Baje ni tako hudo, kot se sliši, ker so spremenjene samo površinske celice. Otroka lahko donosim, ker bi sicer itak eno leto čakala na terapije.  Sem pa pod drobnogledom.

Skratka po porodu mi v njslabšem primeru sledi, da mi bodo odrezali del materničnega vratu, če se bo stvar razvijala naprej, se pa razvija baje ful počasiuser posted image .

Hvala bogu, vsaj zelo prijazna in uslužna zdravnica me je obravnavala, ker moja dela samo ob pon.

Vse pohvale dr. Zupančičevi v Mb bolnici.

Aja zaradi krčev pa moram piti magnesol, da malo pomirim mojo podivjano maternico., pa stalež za 14 dni sem dobila. Taman čas za črne misliuser posted image .

Lepo se imejte, božajte svoje bušije ter se imejte radi.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Januarčice
15.5.2007 22:29:01   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Tinča1

...pa stalež za 14 dni sem dobila. Taman čas za črne misliuser posted image .



Tinča1 zdaj pa res ni čas za črne misli!!! Proč s tem!!! Zdaj imaš 14 dni za sebe, privošči si, kar ti najbolj ugaja, počivaj, razvajaj se... Nič črno mislit! Misliti moraš na user posted image  
V zvezi s tistimi spremembami na materničnem vratu pa upam, da bo vse v redu in da ni kaj preveč hudega. Pa ne mislit preveč na to, ker samo škoduješ sebi in pikici. Vem, da je lažje govoriti, pa vendar... Vse bo v redu! user posted image za srečo!

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Januarčice
16.5.2007 7:51:07   
katee
Tinča1: Upam, da bo vse ok. Zdaj ko boš doma, pa misli na same pozitivne stvari, nič se ne sekiraj ali obremenjuj, ker to vse vpliva na zarodek! Počivaj in uživaj!!!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Januarčice
16.5.2007 9:46:22   
nussy
Tinča-1 ne se sekirat, vse bo dobro. Samo pozitivno misli in bo. Verjami.user posted image

Jaz sem bla prejšnji teden čist fertik, zdej sm pa bolj pomirjena. Kar bo pa bo. Včeraj mi je končno izginil rjav izcedek, še vedno pridno papam Dabroston in sm bl na izi.
Sicer sem pa na med over vprašala glede tega, kar mi je rekla G in mi je P. odgovoril, da G včasih brezveze govorijo o stvareh, ki sploh niso dokazane. Da je najbolj važno, da je pikica v maternici in da je to OK.
Kar se pa krvavitev tiče, da gre verjetno za 'grozeči splav' in se ne da nič pomagat. Če bo bo, če ne pa ne. Da morda lahko edino Dabroston kaj učinkuje.
Tako da, moram računat na vse, ampak zaenkrat je OK in upam na najboljš.user posted image

Vedno je več mnenj in jaz bom upoštevala kar vsa. Počitek, Dabroston, dobra volja,.....user posted image

V glavnem sem pa v redu, mi je kr fajn slabo, ne bruham pa ne. Kej razširila se hvalabogu še nisem, ker sem že tako ali tako ful pretežka. user posted image  Tko da bom mogla kar pazit.

Lep dan vsem!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Januarčice
16.5.2007 11:45:18   
martinka
Ja, sem vas želela vprašat, kako je kaj s težo in trebuščkom, pa ste me nekatere že prehitele. Naj se še ne bi nič poznalo in tudi vnos kalorij ostal v prvem trimestru nespremenjen.

Jaz sem kar napihnjena in se redim (trebušček mi že kar raste), tudi v ritkouser posted image . Prehrano nisem povečala, celo bolj zdravo jem. Sicer imam slabosti, vendar ne bruham. Sem se odločla, da bom začela hodit na sprehode oz. da bom kar vsak dan 30 min na orbitreku. Imam tudi uro polar, tako da si lahko kontroliram srčni utrip (ki ne sme presegati 140). Ampak enostavno ne morem. Tako sem utrujena, da je groza. Ko pridem iz službe, pojem kosilo in grem kar počivat na kavč, ob 21 uri pa že spim kot ubita. Nabira se mi posoda, oblek imam cel kup še za zlikat, groza!!! Energije nimam nič. Včeraj sem hotela iti malo v shopping (po bolj ohlapna oblačilauser posted image ), pa sem šla v H&M za 10 minutk in direkt domov, ker me je čist utrudlo.

Res si nisem mislila, da kdaj ne bom imela energije za shopping. user posted image

Aja, stara sem 28 let.

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Januarčice
16.5.2007 11:59:50   
katee
Martinka: sej smo vse utrujene. Jaz delam v soli in dijake preganjam po telovadnici, popoldne po kosilu si vzamem kaksno urico pocitka, kasneje imam pa se eno ali dve uri aerobike. Ampak moram povedat, da zmerno sportanje pomaga, vsaj meni in mi kasneje ni vec tako slabo. Pa saj tudi utrujenost mine cez nekaj casa in bomo vse polne energije in uzivale v nosecnosti. Lep dan se naprej!!!

(odgovor članu martinka)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Januarčice
16.5.2007 14:40:08   
Anonimen
Punce živjo, da se vam spet javim. Jaz ima pregled šele 30.5., ker je imela moja ginekologinja dopust in sem se lahko šele v ponedeljek naročila.

Včasih me malo slabi, pa včasih me hoče mal dajat išias, tako kot me je v prvi nosečnosti. V bistvu v prvi nisem imela večjih težav, no sem zatekala, ampak to je bilo pa tudi v glavnem vse. Zdaj me pa vročina kar matra. Dobro da je zdaj malo hladneje.

Kar se pa velikosti otročkov tiče, pa se ne sekirat, moja je bila vedno manjša kot ostali, pa sem rodila 9 dni čez rok, sicer mal manjšo, ampak je zdaj čist v redu punca. No sveder je pa na kvadrat.user posted image

Aja stara sem pa 33 let.

(odgovor članu mateja80)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?