|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
6.6.2007 12:30:20   
rumba
corfu, sex.... mmmmm, kaj je že to?user posted image user posted image  Midva imava že dlje časa prepoved zaradi grozečega predčasnega poroda. Lahko se samo mali igrava in božava.user posted image  Eh, bo že, včasih, priznam, se mi že rahlo mešauser posted image , pol pa se potolažim, da bova nadoknadila po porodu.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
6.6.2007 12:36:13   
corfu
Ja, migamouser posted image , no vsaj sva prejšni teden 2x vauuuuuuuuser posted image user posted image user posted image , zdaj se pa že tri dni pripravljava, seveda čez dan in komaj čakava večer, zvečer pa mrkuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
6.6.2007 12:42:35   
Freycha
važička user posted image user posted image user posted image

user posted image vidva kar, še za nas malo user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
6.6.2007 12:45:03   
Anonimen
joj corfuuser posted image user posted image user posted image sex ja......smo vzeli v zakup da je pač kriza...čeprav zraven se še spravima, sam pol pa....to boli, ono boli, trebuh napotiuser posted image au, ne tko....user posted image navadno se konča tko da krepama od smeha....čeprov čist opustili pa nismo dejavnosti, ker bohve kaj bo po poroduuser posted image če so šivi in to, zna bit kr kriza, treba izkoristit dokler se dauser posted image sem pa zadnjič vprašala gin. kaj misli, glede na to da je en mesec pred rokom....je bla kr malo presenečena, da sploh se še trudimauser posted image in je rekla da če ne boma glih nekih akrobacij in kaskaderskih podvigov izvajala, ni problema....da tud če bi zarad tega prekmal rodila, smo zdej že čez tisto mejo, ko ni panike večuser posted image user posted image

žlinkrofe delamuser posted image a mi je blo trebauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3879
6.6.2007 12:45:10   
corfu
Ja, jaz sem sedaj tudi v fazi, ko razmišljam in komaj čakam, kaj vse bova z možem nadoknadila, kar se tiče sex-a, časa zase...user posted image drugo leto oz. zgodaj spomladi leta 2009 user posted image  ga peljem po Bavarskih gradovihuser posted image  za tri dni. Lani decembra sva morala odpovedati Dunaj, ker sem pač zanosila in veselo bruhalauser posted image . Tako, da komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
6.6.2007 13:00:29   
arijana..
Pozdravljene!
Kar se mil in šampončkov tiče, jaz pri prvi na začetku nisem uporabljala ničesar. Od kozmetike sem imela olje ter te vatirane blazinice, da sem jo vsak dan temeljito namazala zaradi luščenja suhe kožice, navadno hladilno mazilo ter alkohol za popek. Edino kar mi je ostalo v spominu je to, da so blazinice morale biti po mnenju babice Niveine, ker se niso muckale.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
6.6.2007 13:03:28   
Anonimen
Evo mene...

Mrtvo...

Sem šla na CSD, odnesla še zadnje papirje za porodniško. Pol sem šla še v lekarno nabavit zadnje zadevščine, pa v trgovino po klupice za perilo vesit. Sem včeraj ugotovila, da jih pri teh manjših blekicah porabiš še pa još. user posted image

No, v glavnem, zunaj je taka sparina pa tako sem se nasopihala, da mi bo zdaj postelja prav prišla. user posted image

Tako, zdaj moram kupit samo še posteljnino za posteljico in pa tisto, kar bo bebek imel oblečeno za domov iz porodnišnice. Punce, pojma nimam katero številko naj kupim. Pomagajte!

Freycha...
huh... oblekic imam jaz ogromnoooo.... Ampak največ od tega je pliškov, tako da ne vem koliko mi bodo prišli prav. Sem pa prala vse, tudi številko 68, saj so to rabljene oblekice, pa jih je nekaj že tako spranih, da se na etiketah ne vidi več velikost. Zgleda mi pa vse tako malo. user posted image  Si pa dobrodošla, da si prideš kaj pogledat. Obljubljam, da te ne bom gnjavila z likanjem. user posted image

Aja, punce.... Vatiranci se dobijo tudi v lekarni. Za 20 kom sem dal 4 €. Jih pa prodajajo na komad.

Pa še vprašanje o sex-u. Haha, želja še je. Pa občasno se še spraviva zraven, če naju ne stisne prej spanec. user posted image  Nama pa buši ni nič v napoto... Pa takrat mene nič ne boli, pa tudi če cel dan hodit nisem mogla. Kaj dela strast, ne? user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3882
6.6.2007 13:10:21   
Freycha
eno vmesno vprašanje (tema o seksu naj se kar nadaljuje, se mi malo sline cedijouser posted image ). kolikokrat na dan se vaš bebi kolca? moji se tudi 4x in večkrat na dan...... Pa upam, da ni to malo že preveč user posted image  Upam samo, da se ji ne bo tako grozno kolcalo, ko bo na svetu, ker sem zadnjič gledala punčko od kolegice, pa je full jokcala, ker ji je šlo kolcanje na živce, pa mala fuuulll kolca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
6.6.2007 13:19:22   
kapica
Evo mene, sem tudi koncno domov pricopalauser posted image . Bila danes na ctg-ju, vse v redu, mali je spanckal, ceprav je bil cel cas aktiven, so mi govorili, da danes pa spiuser posted image . Potem sla se v knjiznico po nove knjige, da imam za nekaj casa mir, sem jih 6 domov privleklauser posted image .
Glede mila in kremic za bejbija jaz nisem mislial nci uporabljat. Se mi zdi da cimmanj , boljse je, sploh kar se kreme ali olja tice. Saj otrocka lahko tudi brez masiras in se z njim cartas.
Freycha, mojmu se ne vec kot enkrat na dan kolca, pa tudi ne vsak dan, samo tu pa tam. Ne spije toliko plodovniceuser posted image .
Corfu, skoda zaradi predstave, mogoce bo pa zato takrat lepse, kaj ves, ce bos le se pri moceh.
Hm, o seksu sploh nimam kaj za povedat, vec niti ne vem kako to zgledauser posted image .

Punce, mene medenica in vse tam spodaj se vendo tako boli, da ne vem ce je to normalno. Da skoraj ne morem vec sama vstat iz stola ali postelje, hodim se res komaj. Vceraj ko sem se doli brila z ogledalom, sem videla da so sramne ustnice bile temno plave, vijolicne, kot da ne bi bilo v redu prekrvavljeno. A je to normalno al kako? danes me je G pregledal, pa nic ni rekel. Meni se je pa vseeno cudno zdelo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
6.6.2007 13:21:25   
kapica
Aja, zvesta, pa res imas veliko cotic doma. Jaz sem tudi zadnjic vse oprala, pa se en stroj ni bil poln. Midva sva za odhod iz P kupila najmanjso stevilko. Fajn, da se danes popcutis bolje. A tudi medenica vec ne boli?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
6.6.2007 13:33:26   
Anonimen
freycha moji bebici se tud po večkrat čez dan kolca, sem pa opazila da se ji večkrat in bolj intenzivno če veliko sladkega pojem čez danuser posted image zgleda res plodovnici dobi pol malo sladek okus in jo otroček z veseljem in kar malo hlastno (glede na kolcanje) požirauser posted image če pa jem bolj tko, kako pikantno hrano al pa veliko česna, se ji pa niti enkrat ne kolca čez dan...

kapica za medenico je bojda normalnouser posted image jst mam take rukerje, me kak dan boli za znoret, pol pa spet vse vredu....nazadnje me je tko bolelo, da iz wc-ja nisem mogla vstatuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3886
6.6.2007 13:36:05   
Anonimen
Mene zdaj po tem dopoldnaskem pohajkovanju spet vse boli. Bo res treba počivat, ampak jaz tudi ne bi ves čas samo ležala. Še cel mesec.

Kapica, vstajam tudi jaz na smrt težko, najtežje se mi je pa obrnit z boka na bok. Včasih zvečer že kar jokam zraven.

Freycha... Mojemu bebiju se meni se zdi ves čas kolca. Tako, da se mi je revež že včeraj kar zasmilil. Baje je to dobro, da toliko kolcajo zdaj. Tako trenirajo pljučka.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3887
6.6.2007 13:42:22   
Freycha
meni čez dan še gre, kar se medenice in ostalega tiče..... najbolj me zdela, če moram ponoči vstati in it na wcuser posted image  sem ko 80. let stara omica...... sem na pol prepognjena do polovice poti na wc. Do wc-ja se pa glih uspem zravnati. Mene tudi križ in hrbtenica ne poslušata najbolj takole ponoči......
Sicer pa mi kar gre... včasih je boljše, včasih slabše..... odvisno od dneva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
6.6.2007 13:53:06   
*maja
Našemu user posted image  se pa začuda nič ne kolca (zato pa nadoknadi v ostalih vragolijah user posted image ), mislim pa da ni nič narobe, če semu kolca tudi po večkrat na dan.

Kar se pa kozmetike tiče, sem jaz nabavila samo hladilno mazilo, trdo milo za umivanje in pa mandljevo olje. V obvezno opremo pa spada še fiziološka raztopina in pa alkohol (za čiščenje popka, je 100% bolj učinkoviti od fiziološke; preverjeno). To je pa tudi vse.

Ha kar se pa sexa tiče je pa pri nas zadnje čase bolj občasno, po navadi takrat, ko je user posted image  razpoložen in že bolj bogi od pomanjkanja user posted image , meni še kraj pameti ne pade da bi pomislila na sex (hm kaj je že to user posted image ).

Jaz z medenico za enkrat še nimam težav, me pa zadnje dva dni popoldan začne bolet križ da se mi kar meša, da krčev kot pri menstruaciji sploh ne omenjam... ja počasi nam te težave kar pripadajo, še malo pa bo treba odpeketat v porodnišnico, najbolje da se kar navadimo na vse te bolečine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
6.6.2007 14:00:48   
arijana..
Mislim, res ne vem, kako naj vam sledim. Še malo pa bom imela eno oko samo na računalniku. Na srečo se mi danes, kaj drugega sploh ne da.
Drugače pa, če bo katera rodila v CE P še informacija, da je bilo pred skoraj tremi leti vatirancev, mrežastih spodnjih hlač... dovolj in v neomejenih količinah, problem so bile samo cotike za novorojenčke, ki pa so bile že res boge, pa še to se je kot sem videla na zadnjem obisku izboljšalo.
Za iz bolnice domov imam jaz kompletek št.56. Pri prvi se spomnim, da sem tudi imela to številko, ki ji je bila v bolnici sicer malo velika, vendar pa jo je kljub temu, da je bila drobcena v dolžino ekspresno hitro prerasla.
Da pa se vsaj malo pohvalim, vam povem, da mi je ta teden uspelo pripravit vse cotike za pranje, kupit voziček, zdaj pa pripravim le še kot, kjer bo posteljica. Občutek imam, da imam časa še na pretek, saj je Ana tudi zamujala več kot 14 dni. Bomo videli, ne bom se pa nič jezila, če me vse skupaj prehiti.
Lep dan vsem.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
6.6.2007 14:56:58   
corfu
Jaz sem pa ravno iz kosila, me je mož peljal na njoke z gorgonzolouser posted image . Malo se še oddahnem, potem pa šibam po malega škrata v vrtec, ata bo pa danes delal do 19, potem pa pride domov, da stušira in za spat pripravi sinkota. Punce pazite nase!

Lp

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
6.6.2007 16:06:00   
corfu
Punce kako zgleda ko odteka plodovnica? Kakšne barve, vonja je? Koliko časa sploh odteka?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
6.6.2007 16:09:29   
rumba
Freycha, mojemu user posted image  se ravnokar kolca. Sicer pa se mu prav tako zelo pogosto kolca, poma nimam kolikokrat na dan. Definitivni dostikrat.user posted image  Mislim, da ni panike, niti ni neke povezave med sedajšnjim kolcanjem in kolcanjem po porodu. Tudi mojima prvima se je ful kolcalo v trebuhu, kasneje pa skoraj nič.

Tudi jaz z medenico še nimam kakih težav, mi je pa čez celi dan blazno vroče, neglede na to kje sem. In se vedno takoj zadiham. Sploh si ne predstavljam, kako se bom spravila peš do službe (samo 15min) in pol do CSD-ja (z mojo hitrostjo lahko več kot pol ure v eno smeruser posted image ). Moram naštudirati, če mi kaka trola lahko pomaga, a kaj ko mi je pa pol v busu še bolj vroče in pridem ven mokra, kot da sem glih z bazena. To bo prava pustolovščina Rumbini pasji dnevi.user posted image user posted image user posted image

Ponoči že nekaj časa grem le 1x, zelo redko 2x na wc in pri tem nimam kakih večjih težav. Obračanje v postelji pa je počasno, kolena morajo biti obvezno skupaj (navodila fiziterapevtke), pa počasi na hrbet in nato na drugi bok. Če se tega držim, ni večjih bolečin.
Utrdevanje trebuha pa je, odkar sem sama brez mulcev, popolnoma prenehalo.user posted image  Je pa res, da ful veliko ležim in počivam. Spet sem nazaj dobila upanje, da pa mogoče zdržimo vsaj do naslednje polne lune.user posted image  

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
6.6.2007 16:10:36   
Freycha
joj, zdej si nas pa vprašala........ jaz si razlagam kot brezbarvno, brezvonja tekočino, ki navadno odteče tako, da veš, da ti odteče... če ti pa počasi odteka, potem pa tudi mene skrbi, kako hudiča veš, da ti odtka.......

Ti nisem kaj dosti pomagala, ne?user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
6.6.2007 16:12:13   
rumba
Plodovnica, menda je brez barve in brez vonja. Odteče lahko naenkrat, tega ne moreš zgrešiti, lahko pa odteka počasi, kot je prvič pri meni in se mi še sanjalo ni, da je odtekla. Ko sem prišla v P (dobila popodke) sem bila kregana, kaj delam pokonci, saj plodovnice ni več.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
6.6.2007 16:14:28   
rumba
Ma, če imaš na sumu, da ti odteka, je najbojle, da vstaviš en Vir vložek (allways ne velja!) in ga neseš v P, kjer ga testirajo ali gre za plodovnico ali ne. Baje da testi, ki se kupijo v lekarni, niso zanesljivi.

< Sporočilo je popravil rumba -- 6.6.2007 16:15:12 >

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
6.6.2007 16:35:13   
tejči77
Mislim, da že uro in pol berem vse za nazaj. Da slučajno kaj ne zamudim.
Včeraj popoldan sem lahko samo ležala, ker se je moja malčica spravila na mehur, kar noro boli. In potem ni variante, da hotim. Danes je na srečo vse v redu. Sem bila pa spet pri dermatologu ker imam take grde izpuščaje po trebuhu in se vse noči praskam po telesu. Sem dobila eno mažo in tablete, ki se dobijo samo na hrvaškem. In da po tabletah naj ne bi vozila avta. Prosim? A to ne škoduje otroku? So rekli, da ravno samo te lahko jem.
Sem verjetno malo čudno gledala, pa mi je rekel, da če hočem kakšno noč spati tablete ali pa bo tako verjetno do poroda.
Kaj naj rečem, verjetno se bom morala odpeljati na hrvaško, pa se mi ne sanja kam. Razen na morju še nikjer nisem bila.
Grem počasi pripravljat kosilo. Mogoče bo moj lubi že čez kakšno urco doma.
lp

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
6.6.2007 18:59:24   
Freycha
Corfu... upam, da nisi šla v Rim!!

kje ste punce zdaj? vse mrknile spat?

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
6.6.2007 19:18:37   
rumba
user posted image user posted image user posted image , pa so res vse mrknile!user posted image
Ja, vreme je res tako moreče, da bi tudi jaz lahko kamot celi dan spala. Nič, če ni nobene, pa grem jest.user posted image  Sadna kupa, prihajam!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
6.6.2007 19:23:18   
Anonimen
Jaz sem namesto likanja popoldne spala. Dokler ni naša miška prišla skakat po postli. Pol je blo pa konec spanja.

Zdaj grem na špagetke, ki so ostali od kosila, pol se pa tuširat in v posteljo. Ob dveh zjutraj se pa selim v drugo posteljo h Gabrijeli, ko gresta mojadva na izlet. Se bojim, da se jutri zna zgodit, da zaspiva za v vrtec. user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Ime za fantka
BeChi

Katero je lepše?

Rok (26%)

Luka (42%)

Žan (32%)

Število vseh glasov: 1033

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!