Pikabu
|
IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu IZVIRNO SPOROČILO: altati Jah, no, kaj naj, kar povedala vam bom: naša Pikabu v času moževe odsotnosti sprejema moške obiske, da o tem koliko prej pospravlja sploh ne debatiram...če je pa še depilacija padla, pa ne vem . vem samo, da sem odpadla kot 'knof iz gat' (gumb iz hlač), zaradi nje nega dragega prijatelja moškega spola ....Kaj si pa mislim...hm, to je pa že druga zgodba...razmišljam v smeri- a je prijateljstvo intimno A si mi fuš, a? itak Ej, če bi bil za stvar, ti ga odstopim. Ampak je srečno zaljubljen, poročen, bodoči očka, tako da ne bo nič. sem skregana s teboj, tako da veš Počutim se zanemarjeno, užaljeno, zapuščeno pa še otroka sta mi jokala, ker nista videli tvojih, Tia in Jaša Hej, vabilo na šampanjec še vedno velja. Ga bom odprla ekstra samo zate. a pa ga imaš zadosti? ker ko jaz začnem piti, se pogovarjamo o litrih in ne decilitrih Ga bom pa še dodatno naročila. Zdaj imam veze.