|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
8.6.2007 0:30:03   
kapica
Ja no, to bi znalo bit. Ceprav mi jr se vedno mimo, zasledovat nekogauser posted image . ma, na sreco sem premalo na RR-u, tako da gre to mimo mene.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
8.6.2007 0:30:26   
Anonimen
Lahko noč corfu.user posted image

Freycha, nič bat, mene tud že par dni na momente lažni popadki dajejo, pa dvomim, da bom zato kmalu rodila. Samo zadnjič en dan sem bila čisto posrana, ker sem bila cel dan sama doma s tamalo, mene je pa par ur zvijalo sumljivo pogosto, samo se je umirilo potem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4752
8.6.2007 0:31:05   
Freycha
Tašonka - povsod, kjer je preveč bab na kupu je navadno problem.......tu se zaenkrat vse dobro razumemo in mi je super sodelovati. Tudi ne vem kakih kokošk še nisem odkrila. Sem pa malo aktivna tudi na RR čveku, tam pa take kokoške najdeš, da se ti obrne....... in kako ena drugo zafrkavajo v glavo........ ah..... meni se ne da s tem ukvarjati....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
8.6.2007 0:32:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Sem pa malo aktivna tudi na RR čveku, tam pa take kokoške najdeš, da se ti obrne....... in kako ena drugo zafrkavajo v glavo........ ah..... meni se ne da s tem ukvarjati....

Ja, obup... Včasih niti ne vem, a sem jaz čudna ali en kup drugih, kaj se grejo...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4754
8.6.2007 0:33:12   
Freycha
Tašonka.. jaz sem presenetljivo mirna, čeprav sem bolj kot ne kolerik..... enostavno sem si dopovedala, da bo to treba dati čez in da ni drugega izhoda. Občasno me še panika zagrabi, ampak sem pa relativno mirna.... je pa vprašanje, kaka panika me bo zagrabila, ko bo šlo zaresuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
8.6.2007 0:33:25   
kapica
Ja, Freycha, zato ker imamo tu en skupen cilj, tam na cveku je pa vse prosto. In je mogoc zato takouser posted image .
Uh, Tasonka, vazno, da se je pomirilouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
8.6.2007 0:34:42   
kapica
Freycha, saj nas je ze nekajkrat stisnilo, ko so nase julijke rodile. Mogoce si se ze navadila in zato nisi vec v panikiuser posted image .  Ja, prej ko slej nas bo doletelo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
8.6.2007 0:37:29   
kapica
Takole, babike, grem jaz pod kozo gledat.  Nockouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
8.6.2007 0:37:45   
Freycha
ja Kapica, pa tu tudi nimamo takih in drugačnih tem, kot so tam na čveku in nekega lastnega mišljenja niti ne podajamo....... so samo in zgolj dejstva.  Pa pač čvek kot tak.... tam pa so take in drugačne teme, kjer se podajajo lastna mnenja, potem pa je folk tako zaprt, da nikakor ne sprejema mnenja drugih, če je drugače od njihovega in potem se začnejo kregati in dokazovati en drugemu kdo ima prav itd.......  brez veze...

Evo, moj je obupal za danes, je pc ugasnil, pa se mu bom zdej tudi jaz pridružila in bova šla spat........

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
8.6.2007 0:38:33   
Freycha
nočko babike... fajn je z vami klepetati! Se "danes" spet beremo user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
8.6.2007 0:39:02   
kapica
ja, freycha, to je bilo tudi moje "opazovanje".
No, potem pa upajmo na lepo nocko.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
8.6.2007 0:39:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Tašonka.. jaz sem presenetljivo mirna, čeprav sem bolj kot ne kolerik..... enostavno sem si dopovedala, da bo to treba dati čez in da ni drugega izhoda. Občasno me še panika zagrabi, ampak sem pa relativno mirna.... je pa vprašanje, kaka panika me bo zagrabila, ko bo šlo zaresuser posted image user posted image user posted image user posted image

Uh, jaz sem bila prvič pogumna da je kaj, ker imam načeloma zelo visok prag bolečine. No ja, razen pri porodu očitno...user posted image Samo mene so čist na poseben način že pred samim začetkom zmatrali ta prvič, tako da ne si mene za zgled jemat, da ne bo katere strah zdaj. Baje je po normalni poti vse skupaj veliko manj hudo in potem sklepam, da ni tak problem preživet tega. Samo jaz vseeno ne bom tvegala kaj preveč in grem na EA.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4762
8.6.2007 0:40:45   
Freycha
hvala bogu.. če imaš možnost, jo izkoristi.. pa saj to sva obdelali že na zs-juuser posted image user posted image

Nič, zdej pa res šibam... me spet oči pečejo

nočko!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
8.6.2007 0:41:40   
Anonimen
Ja, skrajni čas, da se še jaz spokam spat. Jutri me spet čaka dolg naporen dan. Se dopoldne kaj javim, potem pa me najbrž cel vikend ne bo na netu.
Nočko punce in hvala za tako lep sprejem nazaj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4764
8.6.2007 7:06:02   
tejči77
Jutro,
ha ha vidim, da ste včeraj predolgo ponočevale in danes še vse spite. Jaz sem pa že od petih pokonci. Sem se odločila, da danes najprej kaj napišem, ker drugače ne bom zraven prišla. Prebrati moram namreč od strani 172 do 191. Najboljš, da si zraven en prigrizek pripravim, drugače bom še od lakote umrla preden pridem do konca.
In ne morem verjet, da ste včeraj (no danes navsezgodaj zjutraj) obupale in niste prišle do dvestotke. Kaj ste me razočarale. Boste morale danes to nadoknadit.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
8.6.2007 7:58:30   
Freycha
Dobro jutro!

evo, pa sem bila včeraj res med zadnjimi in danes med prvimi user posted image  ampak to zato, ker ravno danes, ko se mi fuuulll spi, zraven našega bloka na gradbišču že od 7h zjutraj vrtajo in so me zbudili kljub čepom v ušesih (potem si lahko predstavljate kak šunder jeuser posted image ). Sej bi odprla okno pa se ven zadrla, naj dajo hudiča mir.... pa kaj, ko me od vsega šundra sploh nihče ne bi slišal user posted image  V glavnem zdej bom spila kavo, potem grem pa kar likat. Ob pol enajstih imam nemščino, potem greva pa z dragijem sobo rihtat, ker se meni že meša od tega, da to še vedno ni zaključeno.....

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
8.6.2007 8:11:39   
Anonimen
Dobro jutro...

evo, sem prebrala zdaj teh 11 novih strani odkar me ni bilo. Pridne ste bile včeraj. Danes pa 200-ka... user posted image user posted image user posted image

Moja noč je bila peklenska. huje kot če bi imela novorojene trojčke. Najprej nisem mogla zaspat, ker sva z mojim zaradi tamale, ki je spala v posteljici, zamenjala strani postelje. In mi je bilo ful hecno, ker me je objemal z druge strani. user posted image
Ob 23h je morala mala it prvič lulat. Glih, ko sem uspela zadremat. Nič, kahlica, pa malo nazaj v posteljo, pa odnest kahlico na stranišče. user posted image
Se vležem, zadremam, ura 23.30. Teta Vesna? Lahko pridem k vama ajat?  user posted image Se vstanem, preložim njo v najino posteljo, tačas, ko sme ji šla po pojšter je uspela past s postelje. user posted image  Jok in stok. Se potolažimo. Mala se premetava gore in dole.
Zadremam... Ura 00.24. Teta Vesna? Ne morem tu ajat. Grem lahko nazaj v konderpet? Pa smo meli spet selitve narodov. user posted image
No, pol je celo noč spala tam, le da se je tako premetavala, da je vsakokrat, ko je dvignila ritko, poskočla še postelja. user posted image
Zadremam... Ura 1.45. Zvoni hišni telefon. Prvič. Drugič. Tretjič. Vsakič, ko sem se privlekla do slušalke, je že nehalo. Jebelacesta, spet imajo na našem lokalnem radiu nočni program. Mi imamo pa zelo podobno številko, pa se folk ves čas moti. user posted image  user posted image
Zadremam... Ura 3.23. Spet jebeni telefon. Poskušam prepričat mojega, da naj dvigne guzo, pa me je kar ignoriral. Se privlečem do telefona, pa je že nehalo. user posted image

Sicer se zdaj sprašujete, zakaj ga ne izklopim iz napeljave. No, mojadva sta na izletu, in če bi se karkoli zgodilo, ne znata klicat na mobitel. Pa moja nečaka spita sama, ker je sestra v nočni, prav tako, če se kaj zgodi, bosta klicala sem. Enostavno ne upam izklopit.

No, spet zadremam... Pa je bila ura 5.12, ko se že mala iz psotelje dere. Soka! Muca mi je dol padla. Aaaaaaaaaaa... Letim zbudit brata, ker spet vidim, da je zaspal v službo. Grem lulat, Gre mala lulat. Zvoni že mojemu budilka. Konec spanja.

Sem do 6ih vztrajala v postelji, pol sme pa malo nahranla in v vrtec odpeljala. user posted image

Dete je pa celo noč tako brcalo. Sploh na zvok telefona je alergičen. Se ne bi čudila, če bi danes cel dan prespal. Sicer zdaj še skače.

Zdaj me pa čaka vsaj 5-6 strojev perila oprat. Pa ne user posted image  cunj, da se ne bo kera prestrašla.

Pa malo moram vas tu nadzorovat, malo bom pa probala dremat med enim in drugim strojem perila. user posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4767
8.6.2007 8:16:09   
tejči77
Evo mene! Jaz sem zaključila z branjem. Dobro urco ste mi pojedle. Pa še vedno ni nobene razen Freyche. Se vidi, da je ona včeraj sexsala, ostale ste pa predolgo čvekale in so vam lubiji zaspančkali, pa verjetno danes zjutraj nadoknadite.
Ko ste že ravno okli let, hja sem hotela napisati 29, pa sem že od januarja 30.
Pa še kapici en nasvet - ne se zaradi jeze prikrajšat za taboljše stvari. Pa ja menda ne boš sebe kaznovala. Ma Freycha prav. Raje mu ne operi in zlikaj, če je res kaj konkretnega zagrešil. Pa te naj raj mal potolaži med rjuhami. Boš takoj boljše volje.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
8.6.2007 8:19:56   
tejči77
Zvesta, user posted image  tele noči ti pa nič ne zavidam. Si pa korenina, da ti je tole vse zlaufal. Men bi se kar strgal.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
8.6.2007 8:21:00   
tejči77
Zdaj grem pa tudi jaz še kaj naredit, stanovanje popucat, da mi jutri ne bo treba.
lp

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
8.6.2007 8:21:23   
corfu
Dobro jutro!

Zaspala ob 2.30, potem se štirikrat vstala, ker je sine čez noč dobil vročino in je bil žejen, zdaj se pa greva zrihtat in zdravniku pokazat, da ne bo kakšne krize čez vikend. No, punce tud na takšen način je potem pestrouser posted image  Tako majhni, pa tako rabijo pozornost in nežnost v takšnih trenutkih, se mi prav smili, samo dva učka gledata izpod odejeuser posted image ...mišek moj maliuser posted image user posted image

Pridne bodte

se javim kasneje...

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
8.6.2007 8:21:40   
Anonimen
joj ste pridneuser posted image user posted image čvekice....

čestitke siskimiski in user posted image user posted image naj se dobr rihtajo....

zvesta sem se mogla nasmejat, čeprov verjamem da tebi se ni zdelo smešnouser posted image ampak približno takšnole nas čakauser posted image

ne vem zakaj, ampak včeraj me je začelo skrbet kaj bo če mi kje na kakem čudnem placu voda odtečeuser posted image recimo v trgovini......ker pač vsi tako paniko ženejo da pol ne smeš nič več, samo rešilca in gasa.....in zdaj se naj tam sred trgovine na tla uležem in rešilca čakam al kajuser posted image user posted image jao....sploh ne grem iz bajte večuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4772
8.6.2007 8:29:44   
Anonimen
Ulla80, isto je mene danes prijemalo, ko sem šla v vrtec. Sem vzela zraven samo ključe od bajte. No, v mojem stanju rabim pol ure tja peš in pol ure nazaj.
In sem si tuhtala, da nimam zraven ne materinske, ne telefona, ničesar. Da če mi voda odteče in bo kdo klical rešilca, da nimam nič zraven in nikogar ne morem nič obvestit, ker od mojga v službi ne vem številke na pamet.

A ve že vse ves čas zraven nosite?

Kdaj si mislite pa kaj torbe z P urihtat?

In pol sme jaz mojemu prejšnji dan pamet solila, da mora met ves čas polne baterije od fotoaparata, pa od telefona, pa seveda poln tank. Jaz pa tako neodgovorno... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4773
8.6.2007 8:38:15   
Anonimen
joj bencinuser posted image mama vsak svoj avto pa v nobenmu ponavad ni več bencina kot do pumpeuser posted image user posted image dobr da si rekla, treba zrihtat tole....eh torba, kej.....natikače sem si kupla, to je že neki, pa u bistvu sploh ne vem kaj naj zraven vzamem, pa kr mutim neki pa bluzimuser posted image
mi pa trebuh vsak dan bolj otrdeva, kr naprej, pa boli, kot pri menstri, sam ne tko močno.....tak da onih pravih popadkov tak verjetno ne bom prepoznala prej kt na 5 min res, ker se mi tole čez cel dan in noč vleče, če res ne bo še kakih drugih znakov zraven, da bom vedla da je res to touser posted image mal še fali pa bom čist živčna žeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4774
8.6.2007 8:42:46   
Freycha
Boga Zvestauser posted image  Tole pa res ni prijetno........

Pa tudi Corfu ti nisi imela prijetne noči user posted image user posted image  Da bi le bilo z malim vse ok user posted image user posted image

Hmm za P nimam nič pripravljeno, odločila sem se danes zjutraj le (ko sem ležala v postelji in tuhtala, zakaj morajo ravno sedaj vrtati ko idioti, da ne morem spat), da si naredim en cd z mp3 glasbo za v porodniško sobo. Samo sedaj razmišljam: a sploh imajo mp3 predvajalnik... oz. a sploh imajo za cd-je poslušat? Zvesta, ti si bila tam, poročaj!!user posted image

Tako, sedaj sem blog napisala do konca (ki sem ga od včeraj packala skupaj), pa kavico spila do konca, sedaj se bom pa kar spravila za likalno mizo in zlikala posteljnino za v zibelko. Sem jo zadnjič oprala, ampak je tako zmečkana, da take pa res ne morem postaviti gor......

Se beremo kasneje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?