Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Namesto da visim na RR, grem raje malo pospravit.
...Edino ne vem, mogoce sem zafrknila, sem kupila vrecke do 6 mesecev-pa 3 paketi so notri...a bo zelo smrdelo ven, ko bomo zaceli z GH (ker to bo ze cez 2 meseca, imam pa skupaj 4 kasete)? Naj grem zamenjat?
, če boste začeli čez dva mesca, boš ta čas že dve porabla.Kok bo smrdel pa težko rečem, ker smo mi že prej večinoma kr ta velke kasete uporablal.Ma po moje ni sile, sej na začetku ji boš dajala po malo, par žličk, potem šele ceu obrok in več obrokov na dan.Mogoče pa lahko s kom zamenjaš, vsaj eno.No če maš blizu greš lahk pa tud zamenjat, no jst ne bi šla.Kaj pa je tvoj dragi reku, je biu navdušen?Jst res ne vem kam bi dajala plenice če ga ne bi mela.
...
in je res dobro, pa še ni komplicirano, je hitro gotovo, tako da priporočam!Pa hvala za nasvete glede pekača, si se res potrudila
.
.
. Kaj imate ostale v lupinicah in vozičkih?
.
tast je v bolnici, pred slabim letom smo zvedeli-diagnoza rak na pljučih...in sedaj je že res tako zelo bogi...danes ga je moj odpeljal v bolnico, ker nič ne je, nič ne pije, komaj še hodi...bolečine neznosne...joj, kako si tako dober človek to zasluži