Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!!!
... Verjamem pa, da je vedela, da jo imate radi...
) in zdaj mešam podobne kombinacije, no brez mesa, mu pa dajem zelenjavo. Začela pa sva z jabolko.
več, ki vas bo čuval na vsakem koraku.
počasi začela poslavljati od mojih prsi
in bila vsa presrečna.
Najprej je treba plačati vpisnino, šele potem komisija odloča o sprejemu. Nato pa če je otrok sprejet, jo odbijejo od prvega plačila vrtca; če ni sprejet, denar vrnejo; če je sprejet pa starši otroka ne vpišejo, ostane denar vrtcu. Je tudi pri vas tak sistem? No, na odločbo pa še čakam.
.Pol moram pa še Marka zabavat ko noče spat v avtu, je pa še večja groza.Sej bi jaz peljala, vendar gremo običajno s ta velkim avtom, mi pa ne diši z njim po tisti ozki vijugasti cesti.No če pa gremo direktno v Bovec, tko kot smo šli v soboto, gremo pa čez Italijo.Čez Novo Gorico nikoli, ker je dlje, pa tud cesta iz NG v Tolmin je zlo podobna idrijski, tko da isti šmorn. Od kod pa si ti točno?