crci06
|
R1ta, ti kar malo olepšaj v oblake, pa direktno usekaj 1.) za 1 mesec SLO bi jaz igrala na finto, da tvoja mami bi tudi rada bila malo s teboj in lepo vnukico, sploh, če greste vi 3je vmes na morje, da je kr malo užaljena, da nič ne boš pri njej...., da si je tako želela, da boste šli malo na sprehod, pa da ji bo lahko kakšno pesmico zapela... da jo tako pogreša... da bi se vsi sorodniki tiste dni radi oglasili na obisk... ... 2.) tašči bi pa jaz skušala dopovedat, da je Ani ful hitro vroče in da najbolj gledaš, kakšna je temperaturna razlika. Že lahko, da bi morala zunaj na 22°C imeti jopico, sma, ker je bila v stanovanju pri 23°C v kratkih rokavih, hočeš,da tudi zunaj, ko je hladneje, nima jopice. Pazi naj samo, a ne bo na prepihu, če bo, naj čez nji vrže eno pleničko. Ali pa poskušaj dobiti kakšno tako cunjo, da bo imela dolge rokave, pa da ne bo vroča Jaz imam en tak puloverček iz ?garna? spakiran za na morje... Je skoraj kot, da bi iz tetra pleničke sešil puloverček, le rahlo bolj debel... je pa bel in ima luknjice in mislim, da mi zna prav pridit. Končno 1x bom zase vzela čisto malo cunj
|