|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  360 361 [362] 363 364   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
13.6.2007 22:47:17   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: max81

joj kolk sta Val in Kaja kjutuser posted image user posted image user posted image

Pašeta skupaj ne user posted image hihi  ...

ah to pospravljanje... tudi meni bi pasalo da bi mi jo takrat  kdo na sprehod odpeljal... bi 100% več naredila

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 9026
13.6.2007 22:50:19   
max81
max81, ti pa imaš energije

ja ja sigurno bo tetka iz krvavca uletelauser posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9027
13.6.2007 22:52:47   
max81
ja  babe a ste vse spat pobegnile, a vam tud kej net šteka, mater glih kar bom znorela, vse se sto let odpirauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 9028
13.6.2007 22:57:14   
majas

ja ja sigurno bo tetka iz krvavca uletelauser posted image

Joj niti mi je ne omenjaj...sem jo spet dobila in lije iz mene že cel dan kot iz škafa..ja po celih 7ih meseceih...groza... Je bilo dosti lepše brez nje user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 9029
13.6.2007 22:57:52   
majas
Net pa je hvalabogu vredu, nič ne zafrkava... user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 9030
13.6.2007 23:08:50   
max81
Joj niti mi je ne omenjaj...sem jo spet dobila in lije iz mene že cel dan kot iz škafa..ja po celih 7ih meseceih...groza... Je bilo dosti lepše brez nje
ja a ni blo fajn koje ni blouser posted image user posted image user posted image , kaj dam da jo spet ne bi blo en lep časuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 9031
13.6.2007 23:10:35   
majas
Tako jaz grem pančkat...

Lahko noč

user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 9032
13.6.2007 23:11:45   
max81
še mal pa bom postala ultra čvekauser posted image user posted image user posted image zame in za mojo 3user posted image , pa sploh nobena ne opazi, pa se morm mal sama pohvaltuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 9033
13.6.2007 23:11:50   
majas

Joj niti mi je ne omenjaj...sem jo spet dobila in lije iz mene že cel dan kot iz škafa..ja po celih 7ih meseceih...groza... Je bilo dosti lepše brez nje
ja a ni blo fajn koje ni blouser posted image user posted image user posted image , kaj dam da jo spet ne bi blo en lep časuser posted image

Kako bi bilo to lepo user posted image bomo morale spet kaj ušpičiti ne user posted image Mi še bomo kako leto počakali potem pa spet user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 9034
13.6.2007 23:32:24   
max81
majas a še ne spišuser posted image , jest sm glih user posted image  cote obesla, sam puzat se mi pa ne daaaaaaa

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 9035
14.6.2007 6:56:47   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

potem pa lahko gre kar v smeti. je grizel cucelj in jo metal naokrog. pa v hladilnik je tudi nisem dala.
vsaka čast vam, ki jih imate na adaptiranem. nikoli si ne bi mislila, da je s tem toliko dela.

Ej, se navadiš.
Stavim, da jaz prej pripravim flašo, kot si ti uspeš modrc odpet user posted image user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9036
14.6.2007 8:41:17   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: ircica

potem pa lahko gre kar v smeti. je grizel cucelj in jo metal naokrog. pa v hladilnik je tudi nisem dala.
vsaka čast vam, ki jih imate na adaptiranem. nikoli si ne bi mislila, da je s tem toliko dela.

Ej, se navadiš.
Stavim, da jaz prej pripravim flašo, kot si ti uspeš modrc odpet user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro. Spali kar dobro. Mala seveda pol noči pri nama v postelji (v tem sva si z ircico podobni, ker tudi jaz ne vem, kdaj pride mala k nama user posted image ).

Max81 - kdaj greste na morje? Mi gremo v Savudrijo, ki je full blizu Kanegre. Bi se lahko kej dobili.

Opa, kakšen smeško je Val user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 9037
14.6.2007 8:42:01   
Aja1
Max user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9038
14.6.2007 8:46:48   
Anonimen
Jutro...

MI spali odlično...se je zbudil ob 2 in spal do 5, ko je hotel ustat, pa sem rekla, da je še tema in sva spala do 8...user posted image user posted image

Max user posted image  za zvezdice....

Jaz pa še nimam user posted image , niti je ne želim še ene 2 leti...user posted image

Zdaj greva pa s škratom po sliko za atija, da jo še lepo zavijeva in malo naokoli, še na kakšen sokec s ktero, potem pa malo pospravit in kaj skuhat...ati pride bolj zvečer...user posted image

Naš škrat pa že celo jutro kriči atata, atata...kot da bi vedel, da ima ati rojstni dan...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9039
14.6.2007 8:47:55   
Anonimen
Blecky in TIm čestitke za 7 mesecev...

Kje pa je ona?user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 9040
14.6.2007 8:58:46   
Aja1
barby, čestitke tvojmu za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

Dej povej, kje rihtaš te slike (da jih urediš - sliko na sliki?)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9041
14.6.2007 8:59:20   
Aja1
Tim - ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9042
14.6.2007 9:29:56   
ircica
krfjolca - kdo pravi, da kaj odpiram'? samo zavihtim jih na plano, pa je. lahko pa imamo na pikniku tekmovanjeuser posted image user posted image

spali odlično. od 4 sicer v veliki postelji, ampak potem pa do - pazi zdaj - 8.45. je ata v službo zamudil, ker je babybudilka zatajila. zdaj pa se gre mama umit, spit kofe, pa gremo.

zgornje enke se že pripravljajo na izhod

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9043
14.6.2007 9:47:47   
ircica
zdaj pa spet spi. bo najbrž treba vročino izmerit. eh, panična mati, še ko otrok uboga mile želje, ji ni pravuser posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9044
14.6.2007 10:04:22   
Nogavica
Jutro!

Mi smo spet spali do 7.30h brez zbujanja (zdaj že drugi dan). No, jaz sem se zbudila ob 3h, ker mi je bilo FUL vroče in sem šla okno odpret na stežaj. Pa da ne bi mislili, da je bila kaka opazna razlika user posted image .

Živa ja pa bila zjutraj tako pokakana, da je z umazanimi hlačkami celo posteljico popacala, še po vzglavju user posted image . Je menda kakala še za včeraj, ko ni bilo skoraj nič. Potem pa jok od lakote, potem pa je bila kake pol ure našpičena in ful dobre volje, nakar se jaz odločim, da ji očistim nos (ker je imela neke suhe smrklje notri in so jo žgečkali), kar je bila velika napaka - tak jok, kot da ji prvič nos čistim user posted image . No, potem sva se malo cartali in je bila prav dojenčkasta v mojem naročju po dolgem času, ob 9.15h pa je spet, hvalabogu, zaspala.

Vse najboljše Timu za 7. mesecev user posted image  user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9045
14.6.2007 10:12:50   
majas
Jutro!
Mi tudi spali kar OK.. je ob polnoči jedla ravnko ko sem prav zaspala potem pa budnica že ob 4ih a joj ...sem ju pustila malo jokati dudo porvaljala pa ni zaleglo, nisem več morala posušati joka me preveč boli...potem sem jo vzel ak sebi se je napapcala, me je kar božala ko je bila na zizi user posted image potem pa sve skupaj zaspale do 9.30 user posted image sem bila tako vesela..zdaj se igra mami pa gre kavice spit.

Bravo Max81 sem včeraj res spregledala da bi te vzpodbujala... oprosti. Potem pa sem že pobegnila spančkat.

Timu za 7 mesecev in poredno mamico blecky ki se nam čisto nič ne javi  user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9046
14.6.2007 10:21:37   
majas
nogavica user posted image user posted image user posted image user posted image za prespano noč... kako vama pa rata user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9047
14.6.2007 10:31:11   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: majas

nogavica user posted image user posted image user posted image user posted image za prespano noč... kako vama pa rata user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne bi vedela user posted image . Jaz naredim vsak dan isto - okrog 21h greva v posteljo, se naje, potem pa včasih hitro zaspi, včasih se pa še valja nekaj časa. Okrog 23h jo kar v spanju še 1x priklopim, da se naje in jo dam takoj v njeno posteljico, kjer spi naprej. Zakaj se včasih po 5x zbudi za dudo (sicer zaspi takoj nazaj), včasih pa niti enkrat, pa ne vem user posted image . No, zbudi se pa navadno kmalu po 6h, zadnja dva dni pa bolj pozno verjetno zato, ker zaspi komaj okrog 22h.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 9048
14.6.2007 10:36:48   
Nogavica
Zdaj sem komaj pogledala Vala, ker mi je včeraj YouTube štekal. Kaka faca, ful je posrečen! Meni je tako lepo poslušat dojenčke, ko se smejijo user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9049
14.6.2007 11:03:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

barby, čestitke tvojmu za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

Dej povej, kje rihtaš te slike (da jih urediš - sliko na sliki?)

Hvala v njegovem imenu...user posted image

Slike pa jaz pošljem v Foto Asjo in jim napišem kaj želim, pa potem to dobim...bom slikala sliko pa jo nalepim...zdajle imam ravno čas, ker škrat spi...sva prišla iz sprehoda, pojedel banano, kakal in zaspal....user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  360 361 [362] 363 364   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  360 361 [362] 363 364   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

IMENA
kostekova

KATERE IME TI JE VSEC

ANDREA (17%)

SANDRA (20%)

SNEZANA (3%)

PETRA (26%)

KATIC A (6%)

KRISTINA (27%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!