|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  367 368 [369] 370 371   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
15.6.2007 21:06:59   
Aja1
Mi pa še ne spimo...no, počasi se ji učki zapirajo (jo imam v naročju, ker drugače ne zna zaspat user posted image ) Je edina, ki zaspi samo v rokah?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9201
15.6.2007 21:19:32   
ircica
Ne, ni edina. Kostja še na rokah ni zadovoljen, morava ležat na postelji in se dojit, pa prevalit je treba gospoda vsake toliko, da še na drugi joški poskusi. Mislim, da v naročju že ve, da ga bom odložilauser posted image

Vročina pa še kar, je prišel že do 39,2 pa spet dol. Bomo videli, kaj bo ponoči.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9202
15.6.2007 21:21:13   
Anonimen
Aja1, tudi naš je do predkratkim samo v naročju zaspal...sedaj pa zaspi na boku, ampak ga moraš mal po ritki trepljat (tako eno minuto)...

Zamima, ti ne bi znala razložit, ker naš je ful štorasto začel plazit, sedaj pa sploh več noče...sem pa danes gledala dvd od vzajemne (vadba za mamice in dojenčke), kjer z vajami otroku pomagaš, da sedi, kobaca, hodi..itd...tako, da bomo poskusili..se je že danes nekaj naučil...ful dober dvd...priporočam...

MOjega še vedno ni in sem že jezna nanj kot ris...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9203
15.6.2007 21:22:08   
Anonimen
Ircica, upam, da bo noč mirna in jutro brez vročine...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9204
15.6.2007 21:30:06   
Aja1
No...vsaj ni edina.... Upam da bo kmalu znala sama zaspat, ker me vse boli...ta mala punčka je vsak dan težja.

Ircica, od česa ima vročino?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9205
15.6.2007 21:45:21   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Zamima, Zala ima pa enak bodi kot Anže user posted image

ta črtast? pravzaprav ni bodi je tak pajacek z zapiranjem spodaj ampak pride kot hlačke user posted image , če me razumeš, malo sem zakomplicirano napisala user posted image

user posted image

Ja, saj, pajacek sem hotla napisat, ne bodi. user posted image
So ful luštni ti pajacki za poleti.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 9206
15.6.2007 21:45:23   
Anonimen
Lahko noč punce...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9207
15.6.2007 21:46:03   
Anonimen
Krfjolca 2 stotinke...to pa je natančnost...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9208
15.6.2007 21:49:11   
Aja1
Jaz grem tudi spat.

Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9209
15.6.2007 22:20:07   
majas
Čer!
Tudi mi spimo že od 20ih, pred 10minutami pa smo se spet zbudili, jedli in že spimo.
Hvalabogu že od malega sploh ni hotela spati na rokah... Se spomnim ko je full jokala in jokala pa sem jo nosila gor in dol po rokah pa ni nič pomagalo. Pa sem ji morala samo odložiti dati dudo, pred obraz pleničko in je zaspala takoj. In takrat sem vedela kaj moram narediti in je še zmeraj tako. Brez pleničke pa nikakor ne zaspi. Mora čutiti nekaj pred sabo da se "zabubu" notri in stiska pleničko. Je tako zlata.  user posted image

Zamima res lep bazenček, Zala pa tudi je res čisto druga. Zdaj tako moremo novega kupit user posted image

Kaj zdaj nikjer nobene čveke...vse nekam spat hitite... No potem pa nič pa Lahko noč user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9210
15.6.2007 22:22:34   
majas
Ja ircica tudi jaz držm pesti da se zbudite brez vročine. user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 9211
16.6.2007 6:50:00   
krfjolca
Spali super user posted image
Ob 20h je šel spat, ob 22h ga je bilo treba okrog prevalit, potem pa je spal do malo čez 5 user posted image . Pa ravno danes, ko sem morala bit jaz ob 5.30 že v službi user posted image . No ja, vsaj naspala sem se.

Sem zdajle prvič po 10 mesecih spet v jutranjem programu, pa je kar mučno user posted image . No ja, še dobro urico, potem pa domov.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 9212
16.6.2007 7:03:52   
Nogavica
Jutro!

Živa pa spet že ves teden hodi spat okrog 22h user posted image . To pa zato, ker si je popoldanski spanec naštimala na 18h in spi do 19h, potem pa valda še ni zaspana ob 20h. Spala je danes do 6h. To, da je vikend, je očitno ne gane.

Danes pa pride na obisk moja najboljša prijateljica iz Postojne z dragim user posted image user posted image user posted image . Se nisva videli že od lani, ko se mi je trebušček komaj začel malo poznati. Njenega user posted image  pa nisem videla že kaka 3 leta, tako da se ju res FUL veselim. Prej, ko sta bila še v MB, smo pa kar naprej skupaj tičali.

Včeraj zvečer, ko je mala zaspala, sva imela z user posted image  čistilno in pospravljalno akcijo stanovanja do polnoči. Mater, se že dolgo nisva tako konkretno spravila zraven user posted image . Malo je še sicer ostalo za zdaj, tako da grem še do konca pospravit in se vam javim popoldne/zvečer.

Lep dan vam želim!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 9213
16.6.2007 7:32:50   
Anonimen
Mi smo sicer kar spali...bi lahko bilo boljše (to itak)....sedaj greva pa malo telovadit..itak sva spet sama cel dan..obup..sem ful jezna nanj...user posted image user posted image user posted image

Max81, trebušnjaki laufajo?user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9214
16.6.2007 7:34:56   
Anonimen
Čestitke za 7 mesecev:

Urška76 in Špela
Monika79 in Kaja

user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9215
16.6.2007 8:06:05   
ircica
še kar 38,2. je pa strašno dobre volje in mi je celo pustil kavo spit in citatno tortico pojest.
midva sva tudi cel dan sama, moj je šel na piknik v LJ (potem ko me je včeraj imel za malomarno mater, ker sem šla za 1,5 ure v nabavouser posted image user posted image user posted image ).
spal je ponoči kar dobro, ga nisem niti pokrila, ker je bilo soparno. zjutraj ob 6 pa kriza - spal bi, ampak samo tako, da ga fejst objemam.pa naj mu bo, če že hoče bit centralnma kurjava

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9216
16.6.2007 8:07:18   
ircica
barby84, spravi se že diplomo pisat!!!!!!!!!!!!!

samo tako te brcam, za vajo

< Sporočilo je popravil ircica -- 16.6.2007 8:09:09 >

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9217
16.6.2007 8:21:49   
majas
Jutro!!! user posted image
Mi pa prespali noč, tralalali... Joj kako sem vesela...je spala od 22-6ih... potem pa je še eno urico zadremala in kot da ve da je vikend da mora biti prej auf ko bi še mami in ati malo skuapj poležala user posted image
Ne bom se preveč hvalila...sem pa res vesela... Oh da bi le tako ostalo!

Krfjolca sem se že pripravila da te malo poslušam potem pa pogledam na uro...ah si mi že spet pobegnila user posted image

ircica dora vaja...samo čez en mesec bo 3X huja brca kaj user posted image vsaj da je mali dobre volje kljub vročini.

Zdaj pa grem tudi jaz kavice skuhat. Imamo pa sončeka user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9218
16.6.2007 8:23:36   
majas

Čestitke za 7 mesecev:

Urška76 in Špela
Monika79 in Kaja

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9219
16.6.2007 8:44:12   
Anonimen
Čestitke za 7 mesecev, Špela in Kaja ! user posted image

Dobro jutro, dečve! Tako obisk je šel domov, imeli smo se super! user posted image  Ju že obe spet pogrešam. user posted image  Fotk imam eno tono, okrog 300 se mi zdi.

Mala je pridna. Bazen laufa sto na uro, skratka imamo se fajn.

Lep vikend vsem! user posted image

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 9220
16.6.2007 8:58:09   
Aja1
Jutro.

Spali kar dobro. Zbudili sva se samo 4x user posted image , ker je v primerjavi z nočmi, ko sem vstajala tudi po 20x, res mala mal'ca user posted image

Špela in Kaja čestitke za 7 mesecev! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9221
16.6.2007 9:03:56   
Aja1
Val čestitke za 8 mesecev! user posted image user posted image user posted image

Pa mamicam in očkom tudi čestitke za 7 in 8- mesečni staž user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9222
16.6.2007 9:05:35   
Nogavica
Vse najboljše Špeli in Kaji za 7 mesecev user posted image user posted image !!!

ircica, zdaj sem se spomnila - kaj pa če tudi Kostja zdaj preboleva 6. otroško bolezen, tako kot pred časom Ana od MucaMace? Zdaj ima drugi ali tretji dan vročino? No, vročina je 3 dni, potem pa izpuščaj dva ali tri dni in je konec. Me prav zanima user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9223
16.6.2007 9:06:44   
Nogavica
Ja, pa seveda čestitke Valu za 8 mesecev user posted image user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9224
16.6.2007 9:19:44   
Lana_s
Čestitke Val za 8 mesecev in Špeli in Kaji za  7    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naše spanje je zadnje čase  tudi kar vredu, se Luka nekje 2-3x zbudi, mu dam sok in čez par minut spi naprej ampak samo do 6-6.30. Jaz pa namesto da bi šla prej spat strašim po bajti do 2huser posted image in zjutraj komaj oči odpiramuser posted image

Danes pa imamo kar poln dan. Najprej gremo k stricu na 60 letnico, zvečer pa si bo mami privoščila malo oddiha, grem na dekliščinouser posted image

Krfjolca čestitke za izpituser posted image user posted image

Irčica upam, da se Kostja čimprej pozdravi.user posted image

< Sporočilo je popravil Lana_s -- 16.6.2007 9:20:46 >

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  367 368 [369] 370 371   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  367 368 [369] 370 371   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Vprasanje za mamice -

kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?

pogosteje kot 1x tedensko (16%)

1x na teden (13%)

1x na mesec (18%)

redkeje (52%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!