|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  368 369 [370] 371 372   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
16.6.2007 9:23:30   
Lana_s
Morem še mojo veliko miš pohvalitiuser posted image Že cel teden hodi na kahlico ali v školjko lulati pa tudi ko se zbudi je plenička suhauser posted image user posted image  

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 9226
16.6.2007 9:24:37   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

barby84, spravi se že diplomo pisat!!!!!!!!!!!!!

samo tako te brcam, za vajo

še mene naj nekdo brcne, prosim, tak dobro mi je šlo pa spet zaštekalouser posted image ,...

zbudili smo se ob 8.30 z jokom user posted image  user posted image  , iz kmalu znanega razloga - pokakana rit. Mene Muser posted image lovi in sem cela našpičena, danes se bom ziher še s kom skregala, ta PMS po porodu je ubitačen.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9227
16.6.2007 9:27:29   
Anonimen
Val se zahvaljuje za čestitke...ja 8 mesecev je že odkar sem ga prvič k sebi stisnila...kako je bilo lepo...user posted image

Ircica, možno da imate res 6. bolezen...če je tako, bo jutri vročina izginila in pojavile se bodo pikice...in potem sta na konju...upam...user posted image  za brco te pa prosim čez en mesec...

Majas...samo tole bom rekla za prespano noč in Aja1 se mi ziher pridružuje...user posted image  (sicer pa user posted image user posted image )...user posted image

Midva sva bila pa na sprehodu in sedaj spi...upam, da bo spal vsaj eno uro...user posted image

LP

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 9228
16.6.2007 9:34:10   
Anonimen
Lana_s user posted image  za lulanje brez pleničk...user posted image

Zamima, ne se jezit...saj veš da user posted image  mora biti...upam, da je pri meni ne bo še en čas...user posted image

Zamima, tole je pa za naju...bova kar druga drugo spodbujale k pisanju...user posted image

user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9229
16.6.2007 9:44:35   
Anonimen
Val in mamica Barby, čestitke za 8 mesecev! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9230
16.6.2007 9:45:08   
Anonimen
A je katera gorenjka? Kaj imate to ene nevarne gosenice pri vas? Čuvajte se jih...
user posted image

LP

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 9231
16.6.2007 9:45:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Val in mamica Barby, čestitke za 8 mesecev! user posted image

Hvala...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9232
16.6.2007 10:11:09   
krfjolca
Barby84 ... kaj si to nalimala? Gosenice bljak user posted image  Mi gre na bruhanje ta mrgolazen bek bek ...

Ah ja - vzamem nazaj tisto o prespani noči, menda sem samo jaz tako trdno spala, mulca je pa dragi spedenal user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9233
16.6.2007 10:13:21   
krfjolca
Pa čestitke slavljencem user posted image  user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 9234
16.6.2007 10:14:31   
Lana_s
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Ah ja - vzamem nazaj tisto o prespani noči, menda sem samo jaz tako trdno spala, mulca je pa dragi spedenal user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pri nama se pa to ne more zgoditi, moj nič ne sliši ko spi. user posted image

< Sporočilo je popravil Lana_s -- 16.6.2007 10:16:20 >

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 9235
16.6.2007 10:19:04   
ircica
krfjolca - saj tako spanje tudi veljauser posted image user posted image user posted image

Zamima - tebe še ne bom naganjala, si tako bolj malo tu...

ampak, ker je bila ravno izrecna želja - kaj strašiš po netu pa hišo rihtaš, diplomo se spravi pisat, mrhica PMSovska

Barby, tebi bom pa vsak teden en grozilni post poslala, da ne boš 16. 7. šokirana.

6. bolezen... možno bi bilo. neke pikice sem videla na obrazu in po prsih, ampak sem mislil, da so od vročine. Ampak pediater pa ni nič omeni. Bomo videli. Si grem zdaj o tem malo pogledat, se spomnim, da so na RR že pisale o tem. 

Čas za samohvalo - jaz pa še nisem plodna in PMSja tudi še nimam. Tralala hopsasa, lepo je bit jaz!!! Je nič ne pogrešam, razen kot mesečni test nenosečnostiuser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 9236
16.6.2007 10:26:01   
Lana_s
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jaz sem ji danes prvič probala dati kupljeno zelenjavno kašico - ni šans, da bi jedla...mogoče dve mini žlički. Ne vem več, kaj naj naredim...noče in noče zelenjave.user posted image  

Kaj pa če ji zelenjavo z rižem skuhaš in potem vse skupaj zmiksaš? Luka tudi same zelenjave noče, tak pa vse poje. Ko sem mu pa probala kupljeno zelenjavno kašico dati pa je skoraj bruhal, se je tak kremžil in ven špukal.user posted image   Ali pa ji probaj zelenjavo z jabolkom zmiksat - je bolj sladko in bo mogoče jedla.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9237
16.6.2007 10:30:02   
Lana_s

ampak, ker je bila ravno izrecna želja - kaj strašiš po netu pa hišo rihtaš, diplomo se spravi pisat, mrhica PMSovska

Čas za samohvalo - jaz pa še nisem plodna in PMSja tudi še nimam. Tralala hopsasa, lepo je bit jaz!!! Je nič ne pogrešam, razen kot mesečni test nenosečnostiuser posted image

user posted image user posted image

V ponedeljek pa lahko še mene začneš priganjati, da dokončam dispozicijo in jo pošljem profesorju.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9238
16.6.2007 11:10:50   
ircica
pa ustanovim podjetje Izterjava intelekualnega dela d.b.o.?

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 9239
16.6.2007 11:53:25   
Nogavica
No, potem pa še daj mene malo dregnit, da spacam ta dva izpita in se lotim diplome user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9240
16.6.2007 12:43:09   
krfjolca

pa ustanovim podjetje Izterjava intelekualnega dela d.b.o.?

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9241
16.6.2007 13:16:32   
Anonimen
Bom pa še enkrat napisala...me je ven vrglo...user posted image
Da vam malo pojamram...mojega že 2 dni nisem skoraj nič videla, ker pride pozno ponoči domov...sem že čisto razpizdena, predvsem zaradi včeraj, ko naj bi šla s kolegico ven, on pa je prišel ob 1 zjutri domov...itak sem bila doma pri škratu...pa so imeli konec seminarja ob 18...bil je pa v belih hlačah in krem majici in vse je bilo nekako umazanouser posted image  sem dala prat in zdaj sem hotela obesit, hlače pa so roza...dam hitro v arekino, moja najljubša srebrna prstana postaneta umazano srebrna in mat...user posted image user posted image user posted image  poln kufer imam vsega...za nameček pa hodi domov alkoholiziran...saj vem, da je imel rojstni dan, ampak kar je tu mač, je pa tu mač...me ima, da bi kar popokala in šla s škratom nekam...me je mami povabila na piknik, ampak nimam nobene volje...dobro da je šel škrat spat, ampak mislim, da je že pokonci...user posted image user posted image

Hvala, da sem lahko izpihala dušo...user posted image user posted image

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 9242
16.6.2007 13:51:14   
krfjolca
Uf, Barby, moj bi jih takoooo slišal user posted image . Saj to ve, zato pa kaj podobnega niti ne poskusi user posted image . Pa 1 mesec bi kuhala samo ajdovo kašo (je ne mara) pa brokoli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9243
16.6.2007 15:07:54   
ircica
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Pa 1 mesec bi kuhala samo ajdovo kašo (je ne mara) pa brokoli.

Uuu, srednjeveško mučenje z zdravo hrano! Pa surov narezan korenček mu ponudi za večerni prigrizek!user posted image

Krfjolca, ti se že lahko smeješ mračnim planom Izterjave intelektualnega dela d.b.o., ko si končala z izpiti. Ampak jaz vem, da imaš še 1,5 stavka za popravit in 2 vejici v diplomi. Ali si mogoče že? 

< Sporočilo je popravil ircica -- 16.6.2007 15:11:10 >

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 9244
16.6.2007 15:15:54   
Anonimen
Sem že boljše volje...seveda maščevanje sledi...user posted image

LP

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9245
16.6.2007 15:16:14   
krfjolca
Ampak jaz vem, da imaš še 1,5 stavka za popravit in 2 vejici v diplomi. Ali si mogoče že? 

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9246
16.6.2007 15:21:20   
ircica
Tako pa je, ko ima človek naravni in privzgojeni dar za zbujanje krivde.

Ojoj, Kostja ima to po obeh straneh, on bo šele gonjač sužnjev.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 9247
16.6.2007 19:21:30   
viv_
Ojla punce...

Dones pa ne vem kaj bo pri nas... Šli smo pred dobro uro domov iz Tuhinjske, Zarja je zaspala v avtu in še kar spi... Pa že eno uro bi skorej mogla v postelji spat. Tole me pa mal skrbi...

Aja, pa lupinico mi je ponoči namočil dež, ker sem jo imela zunej. Sicer je bila pod nadstreškom, ampak vseeno... No, pa sem jo dala v "ta velik" sedež, Roemer King, povsem ležečke, dodatno oporo za glavo in je super. Carsko sedi, pa ful ji je fajn, ko lahko gleda ven skozi okno user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9248
16.6.2007 19:33:04   
Aja1
Jaz sem bila pa zdaj frizerka user posted image user posted image user posted image . Sem Nejo postrigla še tam, kjer je imela dolge laske (ob strani so že izpadli, povrhu in zadaj sem pa postrigla).

Viv mi imamo tudi Romerja in komaj čakam, da se znbimo lupinice. V roku 14ih dni gre v sedež, ker še 1x na morje z lupinico - ni šans....je bilo prehudo na poti.

Tina user posted image user posted image user posted image  za suho pleničko.

Lana jutri ji bom res probala skuhat riž z malo zelenjave. Upam, da bo jedla. No, danes je zmazala celo 5 žličk zelenjavne kašice user posted image . En obrok je imela pa polovico jogurta in breskvico (zadostovalo za slabe 3 ure). Koliko jogurta s sadjem vaši pojejo za en obrok?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9249
16.6.2007 20:07:14   
ircica
Jogurta poje približno pol lončka + sadje. Enkrat je pojedel celega, ampak je bil zelo lačen. Sicer pa tale GH nama gre malo mimo pravil. Sadni obrok ima ob 9, 11, no ob 12.30 ponavadi tisto banano+nekaj ipd. le poje. Zelenjave poje tričetrt skodelice ali celo (pa nimam pojma koliko drži), včasih pa tudi nič. Pred 5 popoldne mu zelenjave tako nima smisla ponudit., potem pa po malem do 7, okrog 8 pa gre spat.
Ampak glede na impresivno kilažo tako dobi dovolj. Ali pa jaz točim koncentriran cuker namesto mleka.user posted image

Vročina je padla, juhuhu!!!! 36,9, sicer po kopanju, ampak definitivno manj. Bomo videli, če bodo pikice jutri in je Nogavica veliki šef diagnostike.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  368 369 [370] 371 372   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  368 369 [370] 371 372   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

sindarin

Kolikšna je vsota, ki jo največkrat zapravite za eno igračo?

do 10 evrov (31%)

10- 20 evrov (46%)

20-30 evrov (15%)

30-40 evrov (3%)

40-50 evrov (3%)

nad 50 evrov (2%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!