Urša
|
Ja, bogi ste, no, bubi pa Ada! Ada, ful se mi smiliš, res si zlata vredna, da tako vztrajaš. Ampak res, to ni hec, pojdi na bolniško, moraš počivat. Tole pri bubiju me spominja na Nikino stanje, ko je skoz driskala in niso našli vzroka, tud njej so kosti skoraj vn pogledale pa v bolnici je potem pristala. Driske ni bilo konca. Grozno je bilo! Iz plenice je pa tako zaudarjalo, da mi kr slabo rata. Pa ni bil rota virus. Paštetka, to je bilo pa res doživetje in pol, kaj se je vse dogajalo M. Pa vse čestitke za brezplenični uspeh-si nism mislila, da je to možno tako zgodaj! Jaka nsm bo še doooolgo stroške delal, se mi zdi. Ga bom pa vseeno poleti spodaj brez pustila zunaj, da se navadi lužic. Mi smo se pa danes potikali po ZOO. Je bilo luštno! Bubi, a imate mogoče karavana? Mislim, a gre kolo v vaš avto? Enega poceni sem si ogledala na Bolhi, pa ga prodajajo v MB, tako da če je kakšna varianta, bi blo ful fajn, da mi ne bi bilo treba gor hodit. Mogoče bi pa tvoj lahko kiblo vzel! Se hecam! Jaz drugače imam kolo, samo je brez prtljažnika, Jaka se pa tako rad vozi. A katera ve, če obstaja posebej za kupit prtljažnik in ga nekako namontirat???