draja
|
Dobro jutro! Čestitke Maks!!! Gio tole je bila pa res grozna noč. Kaj pa če bi ji ponudila dudo namesto joške, če praviš, da se včasih samo crklja? Jaz mislim, da več kot enega obroka na noč ne potrebujejo več, pa celo brez tega naj bi že lahko zdržali. Jaz dam Živi jest enkrat na noč, ostalo pa če bi se slučajno kaj zbudila, bi ji dala dudico. Na srečo ful pali na dudo. Upam,da jutri dobro opravite na UZ kolkov, ker to da še vedno povijate z dvema tetra plenicama je res too much. Sploh v tej vročini. Meaa dobro opravite na UZ kolkov! Kati mene ne bo v Čolnarno. Čas sicer imam, samo se mi ne da v tej vročini vsega v avto natovarjat, pa še Živa je čist Živčna, ker nimam klime, avto pa na soncu parkiran. Upam, da njdeš družbo za čvekanje. Tinaaja boga Brina, se je mogla z roko zakrit, da je dobila mal mira . faca je res!!! Amy tudi jaz se moram danes mtanovanja lotiti oz. bolje rečeno zlaganja in likanja cunj . No, da vam napišem, kako zgledajo naše noči in mojo najnovejšo ugotovitev. Spimo od cca. 21-ih (zadnje dni, zaspi celo še malo prej) do cca. 3:30, se hitro najemo in spimo naprej do cca. 8-ih, s tem, da se točno ob 6:30 začne stokanje in kriki in vzkliki v spanju, ki trajajo točno do 7-ih . Dovolj, da mami in oči obupata in vstaneta, Živa pa lepo mirno spi naprej . No, ampak vseeno so to zame krasne noči, do tukaj pa smo prišli tako, da jo pustim celo noč na istem boku spati - prej smo vedno imeli prvi del noči na levem boku, na katerem je vedno mirno spala brez prevračanja, drugi del noči pa na desnem, kar je pomenilo, da se je stalno prevračala na hrbet in potovala po celem košku. Drugi del noči tako zame praktično ni obstajal. Zdaj pa mirno spi tudi drugi del noči. Gledam pa ponavadi čez dan, da je potem več na desnem boku, da se glavica pravilno oblikuje, čeprav mislim, da zdaj to ni več tako pomembno. Hranjenje midve pa sva si ustvarili kar nek ritem, oz. sem ga jaz, in sicer jeva na cca. 2,5 uri. V bistvu ne gledam toliko na koliko časa, ampak gledam, da loviva določene ure za jesti, da se nam zvečer lepo izzide z večerjo - tko imava dokaj fiksne že obroke ob 15:30, 18-ih in 20:30, predhodne obroke pa prilagodim temu, da ujamemo te popoldanske ure. Je pa res, da Živa še nikoli ni jokala in zahtevala hrane, tako da ji lahko ponudim ali pa ne kadar želim. Tudi ponoči nikdar ne joka, ampak se samo premetava in roke v usta tlači, kar pa počne tudi ko je sita kot boben. Tko da res nimam problemov z določanjem ritma, samo ne vem koliko obrokov še rabijo tile naši miški piški.
|