|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
18.6.2007 7:59:24   
Gio
Dobro jutro....

tudi jaz bi potrebovala magično formulo za spanje ponoči. DAnes je bilo ubitačno. Spat je šla ob 21 in je spala do 1.30, pojedla iz ene joške in mrknila, valda je bila čez eno uro spet lačna in je spet jedla. Potem se je spet spomnila ob 4 in ob 6 je bilo noči konec. user posted image Zdej pa spi kot polh, mati pa ne more.....user posted image   Velikokrat se samo crta na joški po moje. ???  Jaz pa potrpežljivo čakam noč, ki jo bo prespala. ...

V sredo imamo cepljenje in me je kar malo strah kakih zapletov. Žabika to da vzamejo tvoji Hani kri pred cepljenjem je pa super....zakaj ni povsod taka praksa???

Jutri pa imamo pregled za kolke, ker je imela levi kolk ob rojstvu 2C, sedaj smo na 2A, upam da bo jutri 1A in ne bo treba več povijanja z dvema tetra plenicama.

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
18.6.2007 8:08:14   
amy26
dobro jutro

Čestitke Maksu za 3 mesece in pa vsem ostalim ki so v teh dneh praznovaliuser posted image user posted image user posted image

Draja, moja je v 24 urah še vedno 8-9x, dojim jo na 2-3 uri tudi ponočiuser posted image , nevem kaj se z Alo dogaja, je že veliko bolje spala zdej se ponoči zbuja na 2 uri ali manj, tudi ko jo k sebi vzamem moram skos popravljati dudo in poslušati njeno obračanje in nemiren spanec. Tako da sem zjutraj čist koma.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
18.6.2007 8:12:21   
amy26
sem dala Elo spat, zdej pa nujno kej pospraviti, ker doma je k da bi padla bombauser posted image  čez vikend nič dosti ne pucam, ker smo raje več zunaj

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
   [Brisano sporočilo]
18.6.2007 8:18:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3879
18.6.2007 8:33:22   
A-N-J-A
meaa-če boste okol 7-h tle pol greste lahko z avtom,drugač pa rajši ne.Moj brat je lansko leto obrnu in šel spat k punci ker domov ni moguuser posted image .
Dobro opravite na UZ kolkov.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
18.6.2007 8:36:04   
K_a_t_i
A je keri dolgčas pa PRIDE DANES V ČOLNARNO OKOL 10:30?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
18.6.2007 9:03:08   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

A je keri dolgčas pa PRIDE DANES V ČOLNARNO OKOL 10:30?

Ekola, sem se že zmenla user posted image . Na drugi lokaciji, sicer.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
18.6.2007 9:18:24   
draja
Dobro jutro!

Čestitke Maks!!!

Gio tole je bila pa res grozna noč. Kaj pa če bi ji ponudila dudo namesto joške, če praviš, da se včasih samo crklja? Jaz mislim, da več kot enega obroka na noč ne potrebujejo več, pa celo brez tega naj bi že lahko zdržali. Jaz dam Živi jest enkrat na noč, ostalo pa če bi se slučajno kaj zbudila, bi ji dala dudico. Na srečo ful pali na dudo.
Upam,da jutri dobro opravite na UZ kolkov, ker to da še vedno povijate z dvema tetra plenicama je res too much. Sploh v tej vročini.

Meaa dobro opravite na UZ kolkov!

Kati mene ne bo v Čolnarno. Čas sicer imam, samo se mi ne da v tej vročini vsega v avto natovarjat, pa še Živa je čist Živčna, ker nimam klime, avto pa na soncu parkiran. Upam, da njdeš družbo za čvekanje.

Tinaaja boga Brina, se je mogla z roko zakrit, da je dobila mal mirauser posted image . faca je res!!!

Amy tudi jaz se moram danes mtanovanja lotiti oz. bolje rečeno zlaganja in likanja cunjuser posted image .

No, da vam napišem, kako zgledajo naše noči in mojo najnovejšo ugotovitev. Spimo od cca. 21-ih (zadnje dni, zaspi celo še malo prej) do cca. 3:30, se hitro najemo in spimo naprej do cca. 8-ih, s tem, da se točno ob 6:30 začne stokanje in kriki in vzkliki v spanju, ki trajajo točno do 7-ihuser posted image . Dovolj, da mami in oči obupata in vstaneta, Živa pa lepo mirno spi naprejuser posted image . No, ampak vseeno so to zame krasne noči, do tukaj pa smo prišli tako, da jo pustim celo noč na istem boku spati - prej smo vedno imeli prvi del noči na levem boku, na katerem je vedno mirno spala brez prevračanja, drugi del noči pa na desnem, kar je pomenilo, da se je stalno prevračala na hrbet in potovala po celem košku. Drugi del noči tako zame praktično ni obstajal. Zdaj pa mirno spi tudi drugi del noči. Gledam pa ponavadi čez dan, da je potem več na desnem boku, da se glavica pravilno oblikuje, čeprav mislim, da zdaj to ni več tako pomembno.

Hranjenje midve pa sva si ustvarili kar nek ritem, oz. sem ga jaz, in sicer jeva na cca. 2,5 uri. V bistvu ne gledam toliko na koliko časa, ampak gledam, da loviva določene ure za jesti, da se nam zvečer lepo izzide z večerjo - tko imava dokaj fiksne že obroke ob 15:30, 18-ih in 20:30, predhodne obroke pa prilagodim temu, da ujamemo te popoldanske ure. Je pa res, da Živa še nikoli ni jokala in zahtevala hrane, tako da ji lahko ponudim ali pa ne kadar želim. Tudi ponoči nikdar ne joka, ampak se samo premetava in roke v usta tlači, kar pa počne tudi ko je sita kot boben. Tko da res nimam problemov z določanjem ritma, samo ne vem koliko obrokov še rabijo tile naši miški piški.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
18.6.2007 9:33:45   
*sonchek*
Jutro!

Grozna noč! Pa ne zarad mulca, ampak zarad mojga, ki je smrčal celo noč! Sem bla tik pred tem, da mu blazino tiščim na obraz user posted image Bemu, zarad njegovega zamašenega nosa sem se zbujala na pol ure! No, vsaj mulc se je naspal user posted image

Včeraj smo rpvič čebričkali - sem prek neta naročila čebriček, da ga bomo vlekli sabo na morje, pa ga je bilo treba sprobati. Hja, anej ni preveč užival. Na začetku je gledal ko čuk, s takim izrazom na obrazu, kot bi hotel reči "zakaj me sem notr tlačite?!", potem je malo prestrašeno gledal in nazadnje jok user posted image Skratka, razočaranje... Mulc ima veliko raje banjo, kjer lahko brca ko nor - sama ga sploh ne morem kopati, ker ga komaj držim, kaj šele, da bi ga zraven še umivala... Danes bomo imeli čebričkanje - 2. poskus...

user posted image

user posted image

user posted image

Čestitke slavljencu Maksu! user posted image

Srečanje - midva imava v sredo še enkrat UZ kolkov, ker se na prejšnjem pregledu na desnem kolku še ni videlo jedra, tako da bom morala ta teden žal odpovedati, razen če se dobite kak drug dan user posted image

Tinaaja - joj, cuker mali tale vaša Brina - si je morala kar z rokico obrazka zakrit. Sigurno so vsi buljili v to malo sladko bitje, a ne? user posted image

Žabika - dobrodošla nazaj. Zdaj pa bodi kar malo doma user posted image Jaz grem lahko za 2 meseca na dopust, pa ne bom tako črna kot ti! Že odštevamo - čez teden dni šibamo tudi mi! Pa še z naomi se bova videli, ker je šla ona prav tako v Novigrad - bo sigurno dež, ker bova tako čvekali user posted image

Meaa - dobro opravite na UZ kolkov user posted image

Anja - če vam je do Urha uspelo prilezti, pa bi jo lahko še proti Orlam mahnili - drugič pokliči - pivo imam vedno v hladilniku user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
18.6.2007 9:38:52   
amy26
Draja imaš res čudovite nočiuser posted image

naš ritem je čist kontra vašem
Spat gre tam ob 21 uri pol ure gor ali dol, zbudi se ob 23.30 ji dam dudo in spi do 00.30, jo podojim potem se v zibki premetavado do 1.30 s tem da parkrat vstanem in ji popravim dudo. Ko obupam jo vzamem k sebi in tudi tam traja kar nekaj časa da zaspi, ob 3.30 jo podojim in spet spanje z enim očesom do 6.30 (torej popravljanje dudke,..), se podojiva, previjeva.

Torej od spanja nimam nič razen prvo rundo 2 uri ko spi ne da bi se budila. Ta ritem traja že tri dni, pride kak dan ko lepo spi vendar kje so ti dneviuser posted image .
Tako da Tejčica nič sekirat če se ti Vid zbudi 1x na noč, očitno rabi več hrane.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
18.6.2007 9:41:02   
vms
lepo pozdravljene mamice in user posted image

Že dolgo je tega kar sem se vam nazadnje javila, čeprav vas redno prebiram in me tudi kdaj zamika, da bi se vam pridružila na kakšnem srečanju. toda kot veste, če se še spomnite sem imela ves mesec zdravljenje in po taki količni antibiotikov zaužiti na dan kaj šele skoraj ves mesec , je bilo moje počutje slabo. nenehno se mi vrti, okus v ustih je kot bi pojedla pol lekarne, pa še ena od tistih ssem, ki ne more goltati tablet...
No sedaj se moja terapija počasi končuje, žal pa se je tudi dojenje. pred terapijo sem si kupila pumpico in si ves čas stiskala, potem pa je kmalu iz ene dojke priteklo le še za pljunek iz druge pa malce več. Tako moja AnaMarija papa Aptamil. Hvala bogu, da ga dobro prenaša. Opazila sem da če otroka ne dojiš potrebuje več tekočine( voda, čaj), pa tudi nenehno se želim crkljati z njo, ker mi to manjka , saj ko sva se dojili je bil stik čisto drugi. Drugače pa lepo napredujeva, težka je 5900 in dolga 63. Ponoči se zbuja le enkrat , spat gre med osmo in deveto uro potem pa se zbudi med tretjo in četrto uro ponoči spije mleko  in do sedmih zjutraj je mir.

DRAGE MOJE A SE ZAVEDATE DA LANSKO LETO TAK ČAS SO NAŠE PIKICE NASTAJALE. KAJ KMALU SE BODO POJAVILE MARČEVKE 2008 NA FORUMU. STE KASJ NOSTALGIČNE?user posted image

No naj vam še povem, da smo se mi odločili še za četrtega, saj več nas je bolj smo povezani, in starejša dva otroka si želita še enega bratca.No tako pa mi je moj sin svetoval.
Včeraj sta fantazirala tamala dva kako bi bilo lepo da imamo še enega dojenčka in sicer dva parčka- torej nam manjka še fantek, pa pravi žan da moramo ponoči naviti frekvenco 103.4 in bo ratal fantek. Pa odgovorim Žanu: saj veš da ponoči ne poslušava radia. mi pa odgovori, da ni mislil na radiu in se smeji na ves glas. Nisem hotela v podrobnosti saj se mi je režal ko počen lonc. Pol sem pa našmu to rekla, kaj si je tamali izmislil, lahko si mislite kakšne komentarje je imel on na to.user posted image  tak pač je.
moja ginekologinja je rekla že ko sem bila na pregledu po porodu, da mi ne da kontracepcije, ker sem še dojila, pa še sigurna je da se bova  kmalu videli. No takrat sem se smejala, da ni šans, sedaj pa nisem več tako sigurna da ne bo to še letos. no kakorkoli že tudi jaz sem iz velike družine in resnično sem si tudi sama vedno želela veliko družino. pri žanu in rebeki je razlika 5 let zato pa ne želim velike razlike sedaj.

to bi bilo zaenkrat vse od mene .
lepe pozdravčke vsem skupaj od vms in Ane Marijeuser posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
18.6.2007 9:43:54   
vms
SONCHEK a tvoj otroček pa kar sam sedi v čebričku? moja Ana Marija se kar zvira notri in ji moram držati glavico, da mi ne mrkne not.

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
18.6.2007 9:44:43   
Gio
*sonček*.....kakšen bombonček je tvoj Anej v tem čebričku joooooooj. JAz mojo nesem kar pod tuša z mano in ful uživa.  Sem pa prepričana da bom pr drugem mulčku tudi ajz sprobala čebriček, ker mi banjica sploh ni ustrezala....ful je enega dela z njo. Tako ko gremo pod tuša, pa je vse zelo enostavno in lahko gremo vsak dan. user posted image

draja...sem probala tudi z dudo, pa ji potem pade ven in spet se začne premetavanje in se spet zbudim. Če jo dam na jošk vsaj zaspi....ma ne vem....upam da bo kmalu bolje. Saj so tudi noči, ko se doji samo enkrat, ko se res naje in spi, vendar ko pride tako noč kot je bila današnja..jooooooooj

tudi jaz bi vam nalepila kakšno slikico od Elice kar tu na forum, pa ne znamuser posted image user posted image

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
18.6.2007 9:45:11   
Barči78
Čist na hitro, predno grem spet v boje s hranjenjem Žana. 2 dni nazaj sem bila tolk na tleh, da tud korenja nisem šla kuhat, ampak sem pograbla žlico in banano, zdej pa jej. Tamal je prov užival, ne moreš verjet, kakšen zadovoljen obrazek. Sicer sva oba ful nerodna, kar nekaj cmoka, ampak ga je prov luštno gledat, kako se trudi. user posted image  Naslednji dan je banano pridno pokakal, tako da sem mu danes tretjič dala malo banane, in se bova počasi začela navajati na nove okuse, ker se res bojim, da bi čisto nehal piti mleko, to bo pa težko zame, da bom mogla kar vse obroke nadomestit z GH.
Popoldan bom pa res poskusila s kakšno žlico korenja, tako da bo sedaj 3 dni korenja, pol pa dalje, rajš bi mu prvo dajala zelenjavo, ker jo ponavadi otroci zavračajo, če najprej probajo sadje, samo res mi ni zneslo kuhat zadnjič, sem bla tolk sesuta.

Se javim še kaj,če bo čas, pa da vas malo preberem.

Čao, se je že zbudil srček.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3889
18.6.2007 9:56:48   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: vms

SONCHEK a tvoj otroček pa kar sam sedi v čebričku? moja Ana Marija se kar zvira notri in ji moram držati glavico, da mi ne mrkne not.

Ja, kar sam sedi - me je pa gledal kot čuk - mu nič ni bilo jasno kaj dela tam notri user posted image Upam, da bo danes kaj bolje - ga bo treba navadit na čaebričkanje do morja....

NOSTALGIJA
- mi smo pa malo "praznovali" v soboto. Je bilo točno 1 leto, kar smo se imeli tako radi, da imamo danes našega čmrlja user posted image Ja, luštno je bilo....na morju...user posted image

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
18.6.2007 10:15:00   
Anonimen
Mami je čsit povoženauser posted image , ker ga je naš mulc neki sral ponoči, tko da... zvijalo ga je in prdel je kot nor... sedaj čakam na neke kapljice iz Italije, ko baje narediš 10 dnevno kuro in je potem konec s tem sranjem...

Nostalgija - oh, mi smo se tolk časa trudili za našega Jureta, tko da je bil lanski junij očitno usoden, ampak važno da je uspelo in da ga imamo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3891
18.6.2007 10:55:45   
skačica
dobro jutro!

Mi smo po treh dneh spet dobro spaliuser posted image , še dobro, ker sem bila že čisto povožena.

dojenje- pri nama je različno, včasih  je na 3-4 ure, včasih se pa dojiva po uri in pol. Tudi naša na mara flaške in čaja, zato ji vedno kadar želi, ponudim zizo. Pokaže to z jokom.Nimava pa določenih nobenih ur, kadar želi takrat dobi.
Danes imava spet tehtanje, da vidimo če ok napredujemo. Jaz mislim,da ima dovolj mleka in se sploh ne sekiram več.

dopust- blagor vam, mi imamo še skoraj mesec do dopusta. Res pa, da šibnemo na krajši oddih že vikend po krstu.  Bomo pa šli na glavni dopust skupaj s še 3 družinicami, ampak vsak v svoj apartmajček v isti hiši.

vms- super, da je kura z antibiotiki za tabo in čestitke za odločitev za še enega sončka. Jaz ti lahko samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da bova tudi midva lahko imela še kakšnega sončka.

Tudi midva sva enkrat v teh dnevih ustvarila najino srčico, ne vem pa natančno kdaj. Vem pa kdaj mi je test pokazal pozitivno in to po 1 letu čakanja, ko sem bila jaz že kar malo žalostna in zaskrbljena. V tistem času sem imela veliko opravkov glede poroke, ki se je bližala in sem malo pozabila na skrbi in evo- pokazal se je +.

Danes popoldne pa moram it malo v šoping, nimamo ničesar več za jest pa fotiče pogledat pa klobuček za Izo iskat pa še kaj bi se našlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
18.6.2007 11:41:03   
Dajadada
Bla, bla, blauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj veste kako je to, če tri dni ne bereš.

Ja, ja v teh dneh so nastajali naši sončkiuser posted image user posted image user posted image . Sreča, sreča...

Mi smo imeli včeraj krst in potem piknik. Vreme je bilo super, hrana tudi, Nejc je na polivanje z vodo filmsko odreagiral in tulil, pa smo ga hitro pomirili. Revček ni glih navajen, da ga z ledeno mrzlo vodo polivajo po glavi.  

Včeraj smo se tudi prvič čebričkali. Je lažje kot kopati v banjici. Tam se tako odriva, da ga sploh ne morem več držati in se ves čas buta z glavico. V čebričku je pa kar zlezel skupaj. Se mi je zdel v tako čudnem položaju-no ja, saj tako so bili tudi v naših trebuščkih. Pa čisto nič ni migal, se je vsedel kokr po turško in meditiral.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
18.6.2007 12:02:28   
tinaaja
vms, super, da se zdravljenje bliza koncu.. a se cetrtega boste narocili user posted image user posted image

barci, upam, da boste uspesni z gh se naprej :) mene ful zanima, kako bo brina reagirala user posted image no bo malo se mogla pocakat!

sem dobila dohodnino.. za placat itak user posted image

danes imava 3 obletnico najine veze, pa sva oba pozabila user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
18.6.2007 12:20:18   
erna14
ojla mi smo z cepljenja,so ga kr cepil mal je jokov ampak je ok tezek je 6840 velik pa 61cm

prlepla sm slikce v album geslo:AMG

SIBAM SE JE ZIGA ZBUDU

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
18.6.2007 12:47:40   
A-N-J-A
vms superca da končuješ terapijo!A še enga praviš?Mene tud neki meče,ko je pa Borči tok priden.No sej ko pride Ela domov me pa mineuser posted image .
Tinaaja tvoja Brina bo taka ko naša Ela,se bo do 1 leta sam dojilauser posted image ,pol ko bo šla pa v vrtec bo pa začela poooočas jest
Dajadada ti maš oranžnega Zappa,jaz mam tud naročenga,pa sploh ne vem kakšne barve je.A je ful živa oranžna???
Barči a vi pa že kar gosto hrano?Kolk so si otroci različni,a ne?Važno da je,pa kar kol je že to.user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
18.6.2007 13:10:28   
tinaaja
Tinaaja tvoja Brina bo taka ko naša Ela,se bo do 1 leta sam dojila ,pol ko bo šla pa v vrtec bo pa začela poooočas jest

joj, ne ga srat, jaz ne bi tok dolg dojila, res ne.. tok kot sem zaradi tega dojenja pretrpela user posted image MORA ji bit vsec GH... Bom verjetno okoli 5 meseca malo zacela s korenckom in jabucko.
Dajadada ti maš oranžnega Zappa,jaz mam tud naročenga,pa sploh ne vem kakšne barve je.A je ful živa oranžna???

oranzen je fuuul hud, urla ti ga bo ziher za en krog zaplenla user posted image user posted image Ja, je ziva, ampak super brava. Mi bi mel tud oranznega..  No jaz sem se dokoncno navlekla na Gracota, samo moj se ni rekel cist OK, ker ga ne moreva v zivo vidt :( Je lahek, ima lok, se dobro zlozi, cena je ornk zasoljena, pa oraannnzzeeennn jeee user posted image evo ga: http://www.babyland-online.com/baby-unterwegs/kinderwagen/buggies/graco/graco-cocoon-citisport-gaia.html

Brina bi danes samo zizala user posted image sva sli prej kar v pojstlo in je med zizanjem zaspala, ampak se babyfon ze oglasa..  Popoldne grem v emporium, brino bo daddy cuval, in upam, da kaj pametnega kupim.

Erna, ornk fantina imas doma user posted image mi imamo cepljenje v sredo.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
18.6.2007 13:14:39   
tinaaja
Aja, pazte to katastrofo user posted image user posted image user posted image Greva vceraj v spara po uno likalno dilo in vzamem sabo tocke za bricase - k imajo ravn oranzne user posted image In sem odlocena, da vzamem dve ta mali (komplet), dve za tusirat in uno za na tla... Popakiram vse in doma da moj prat in me pride vprasat, zakaj sem vzela  malih bricas user posted image user posted image user posted image Sem orto zaj... Kwa naj zdaj z vsemi malimi briacami, ki jih splooohhh ne rabim.. hotla sem primarno velike.. seveda mi je to povedal, ko ji je ze dal v stroj in so ze ze prale tko da menjava ni mogoca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
18.6.2007 13:22:56   
A-N-J-A
tinaaja tale Graco zgleda isti kot Poni od CHICCOTA.SE pa ne zloži v marelo,al se motim.Zappa pa želim ful živega tko da je super,naj bi ga dobila jutriuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
18.6.2007 13:26:29   
erna14
tinaaja:probi jih seenkrat oprat brez mehcalca pa jih lepo zloz pa nes nazaj sej ne bo noben gledov a so ze oprane jih bo vsaj naslednji lastnik ciste dubu,sam tok ravn da ne disijo no.

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

organizirano praznovanje rojstnih dni
muška

Moja punčka bo kmalu praznovala svoj rojstni dan. Ker so na našem koncu (MB) v modi or ganizirani rojstni dnevi me seveda zanima kam se lahko obrnem. razni Tuši in bovlingi izvzeti! res bi prosila tudi za komentarje, da se lažje odločiva

Priporočam bazenu (kje?) (11%)

Priporočam na prostem (kje?) (21%)

se tudi sama zanimam in iščem (5%)

iščemo sami (4%)

nikoli se ne udeležujemo (8%)

nisem iz vašega konca (51%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!