Anonimen
|
Kolikor vem, naj se z novorojenčkom nebi šlo ven preden mu odpade popek. Potem sem pa takoj za to, da se gre ven, čeprav eni zagovarjajo teorijo da je treba 1 mesec počakat, oz. do prvega obiska pri pediatru, da ti ta pove če lahko greš ven.....Meni se zdi slednje čisto mimo. Ker bomo imele septembrske otroke in bi rada še zadnje sončne žarke izporistila, ker potem temu sledi dolga zima. Samo sprehod okrog bate je nekaj drugega, kot hodit z po uradih, nikoli ne veš kje bo začel, al pa ga je previt treba.....jaz pa moram povsod z avtom it. Pa saj vem, da bom vse zmogla, drugo mi itak ne preostane. Samo so ljudje že tako trdi, da prideš nekam z in moraš čakat v vrsti kot vsi ostali, ker dejansko nihče ne šteka, da bi bilo morda kulturno da te naprej spustijo. Še kot povsod stojim v vrsti kot blesava, še 1x se me nihče ni usmilil. Zadnjič sem stala pol ure!!!! na pošti brez klime, čisto sem bila premočena....pa ni varijante da te kdo spusti naprej. Vsak je tako zaverovan samo vase in v svoje težave, da gre človeku na . Mene so drugače vzgajali in dam vedno prednost in starejšim, tudi v trgovini jih naprej spustim. Mene se pa nihče ne usmili..... Pol pa stojiš nekje v vrsti z , ta začne jokat, ti polne roke vsega in še 100 pogledov na sebi, če ne misliš nekaj naredit da se že enkrat neha dret. Pa še navajena sem da vedno vse sama naredim, tudi moževe vse položnice in kredite rihtam jaz, on je tak lolek za te stvari, da te glava boli zraven.
|