|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
21.6.2007 7:18:37   
amy26
Draja, mislim da se Maks lahko kosa z Vidom od Tejčice, saj je njen velik že 70cm in zdaj ima že več kot 8kg, tako da mislim da je on največji marčevski dojenčekuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil amy26 -- 21.6.2007 7:20:18 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
21.6.2007 7:19:57   
amy26
nova stranuser posted image

zdej pa a akcijo, je treba delatuser posted image
posoda ven oz pomivalca, nova not, likat, sesat,....

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
21.6.2007 7:20:48   
amy26
cv105 dobro opravi danes na pregleduuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
21.6.2007 7:27:00   
skačica
Dobro jutro!

user posted image Čestitke vsem današnjim slavljencem:Brina, Anej, Zala, Mija in Jureuser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem še koma, mogoče se pa Iza vda in greva nazaj spat. Trenutno stoka v zibki, ker se je naveličala. Grem.................

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
21.6.2007 7:51:42   
blanči
Dobro jutro!

Včeraj sma bile na UZ kolkov in tako kot je že rekla Majcika adijo plenice in široko povijanje. Juhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image .

Tudi danes se obeta zelo vroč dan, zato jo bova mahnili k omi, ki stanuje pod Pohorjem čisto ob gozdu in je tam ful fajn in mala zelo uživa.

Komarji: V spalnici imam vsako noč vključen Raid in pomaga. Kupila pa sem tudi sprej za tamalo od Chicco - Zanzano in mislim, da pomaga. Dobi se tudi v obliki rolona. Jaz sem to kupila v DM in stane cca. 6 EUR.

Oblačenje ponoči: Kaj oblečete malim ponoči? Naša je danes spala samo v bodiju s kratkimi rokavi in zokenčki, ker jo v nogice kar naprej zebe, pokrita pa je bila samo z rjuhico.

Toliko za zdaj, saj se je naša princeska zbudila in se zrihtava ter greva k omi.

Ciao.

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
21.6.2007 7:58:55   
Gio
Dobro jutro

moje vročine ni več...ne vem pa od česa bi lahko bila???? Hvala še enkrat za pomoč!

Jaz mojo za ponoči oblečem v bodi brez rokavov, čez pa bombažno majčko s kratkimi rokavi in kratke hlačke. Pokrita je z rjuhico, vendar se vedno odkrije.

Čestitke slavljencem. Brina user posted image   za tri mesece.

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
21.6.2007 8:02:09   
*sonchek*
Čestitke mojemu pišku mišku Anejčku za 4 mini svečke - sem jokala že včeraj zvečer, ko sva gledala slikce in obujala spomine na prihod v porodnišnico in na tiste trenutke ob 00:39, ko sem prvič k sebi stisnilo našega navihančka  user posted image

Čestitke tudi Miji za 4 mini svečke in Juretu, Brini in Zali za 3 mini svečke! user posted image

Drugače pa čakam, da se mali zbudi (ja, še kar spimo še od včeraj zvečer user posted image ), potem greva pa zapravljat v City Park-a - je dal oči dovoljenje user posted image

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
21.6.2007 8:08:55   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Draja, mislim da se Maks lahko kosa z Vidom od Tejčice, saj je njen velik že 70cm in zdaj ima že več kot 8kg, tako da mislim da je on največji marčevski dojenčekuser posted image user posted image user posted image

no pa Bora od Anja tud ne smemo pozabit user posted image

Blanci - super tudi za vas, da ste se losali plenic  user posted image

Amy - midva sva vzela od airwell-a invertsko klimo, ki hladi dva prostora - ampak je treba narest lukno cez steno tudi tam, kjer je klima.. Ampak nama hladi dnevno in spalnico (sva imela samo eno prednastavitev za klimo user posted image ).. za prenosne pa ne vem.

Brina je super spala oz se spi.. Brez vrocine, upam, da bo danes tudi brez jokca. Dobro prenesla punca cepljenje user posted image Ahh muca moja, tok me je vceraj stiskalo, ce bo revcek kaj trpel, k bi si rajs roko odgriznla kot pa da ji kaksne bolecine povzrocim.

Oblacenje ponoci - :)) zgleda, da je brina kot mami - ima schiesserjevo pizamo z dolgimi hlacami in rokavi,,nogavicke, pokrita je z bombazno deko in tudi se flis cez noge user posted image user posted image user posted image In spi kot polhuser posted image Pol ko berem kok mal jih vi pokrijete, me kr malo skrbi hehehe saj ne, pac so razlicni, zgleda a je res po meni, ki se tud zdaj z mojim koutrom zaguzvam in glumim medvedka user posted image user posted image

Tejcica, vzami si pomoc pri likanu user posted image Moja cistilka si je dvignila tarifo na 7€ in zdaj ko razmisljam o hisi in spranju sem si zracunala, da me bi na leto prisla njena pomoc 1200€, kar pa ni vec tok malo, ker ce bi midva vsak dan 15 min pospravljala, je ne bi potrebovala user posted image user posted image

Danes bo spet nenormalno vroc dan ... razmisljam o rozniku, da greva vsaj malo na zrak.

Moja draga hcerka ... ze tri mesece se poznava in ti si moj svet, moja sreca, moj smisel zivljenja, moj zakladek, moje vse user posted image user posted image user posted image Z ocijem te imeva najraje in sva najbolj srecna, da te imava in da si se izbrala naju za tvoja starsa.. Vse naj naj in hvala, da si naju razvselila 3 mesece nazaj user posted image
user posted image     

Slavljencki ... Anej, Jure, Mija, Zala z mamicami ...
user posted image        

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
21.6.2007 8:18:48   
erna14
dobro jutro

amy26:vsa cast da ob 7 zjutri razmisljas o ciscenjuuser posted image ,jaz pa razmisljam kako bi tamalga nazaj uspavala da bi sla spat mam spet veke do taluser posted image user posted image ,klima v baumaxu jo mas za 199 evrov(akcija)sem tud jaz ze razmisljala da bi sla jo kupt
zabika:ja sm si ze rezervirala avto tako da ja pridm,pa skacica tud, rezerviram plac se zanjo.
glede oblacenja jaz sem tamalga oblekla v bodi z kratkimi rokavi to ni normalno pr nas mamo 27 stopinj pa celo noc smo luftal,tako da tiste k mate klimo a sprejemate podnajemnike za kake 2 mesca?se ponudmouser posted image user posted image .
aja vceri sm bla v bc majo znizanje pa same cune za puncke majo tok mal za fantkeuser posted image jaz moram pa tamalmu se bombazne kratke hlacke nabavt pa jih niso mel no vsaj takih ne k bi jst rada,potem k pa nism zanga dobila sm si sla pa jaz prfvosct ene hlace pa pas za zraven z izgovorom da nimam nc za krstuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
21.6.2007 8:24:28   
tinaaja
aja vceri sm bla v bc majo znizanje pa same cune za puncke

tegale zdaj nisem videla user posted image user posted image user posted image Ker nasa raste v dolzino kot gobe po dezju, in bom ravnokar morala spakirat nekaj zadev, ki so bile zelo malo nosene user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
21.6.2007 8:25:53   
erna14
vse najboljse slavljenci tud z moje strani
tinaaja;koksm ti zavidam k ne rabs pucatuser posted image sm se pa ze sprasevala kje si k ni blo ne duha ne sluha od tebe ponavadi nas vse prehitis sm mislna mal sirene za bujenje v tvoj konc poslatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
21.6.2007 8:29:05   
erna14
tinaaja:oooooooooo pozabla da mamo tuki nekoga k ne mara trgovin,nc nisi slisala od mene da ne bom jaz kriva.pa na eno oko zamiz pa se tole preber imajo 50% popustuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
21.6.2007 8:31:24   
Pikca
Jutro!

Čestitke vsem današnjim slavljencem:Brina, Anej, Zala, Mija in Jure

Danes je pa prvi poletni danuser posted image . Samo vseen bi lahko bilo malo manj vroče... sva začela tudi midva razmišljat o nakupu klime... če se katera kaj spozna katero bi se splačalo nabavit, z besedo na dan!

Naš Jernej je pa včeraj imel kri v blatuuser posted image , ko je moj to videl, se je takoj  streznil in naredil še večjo paniko kot jaz. Smo klicali zdravnico, ki pa je po opisu rekla, da mu je verjetno samo žilca počila, naj ga opazujemo, kako bo naprej. Mislim, da ne bo hudega, je mali dobre volje, kakal pa od takrat še ni.

No, zdej je pa kakal, ga grem previt...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
21.6.2007 8:36:47   
tejčica
Jutro!

Jaz sem danes že zlikala cunje ki so se čez noč posušile, obesila druge in spet dala en stroj prat.user posted image  Sedaj kofetkam pred računalnikom in čakam da se Vid zbudi da ga nahranim in greva ven. Sem že poskusila da bi ga prej zbudila da bi šla lahko ven malo prej, pa je problem ker potem noče jesti in imava zunaj celo štalo. Očitno se bova v vročini sprehajala. Moram it plačat položnice, sem ta mesec čisto pozabila nanje.user posted image  Pol pa šibava v Spar po slike, pa v BC po novo flaško za čaj, pa v Big Beng po torbico za fotoaparat... Danes se bo moja denarnica pošteno izpraznila.user posted image

Cv105, dobro opravite na cepljenju.user posted image

Amy26, ja, klime so postale nepogrešljive. Vid spi v kratkem bodiju in ga pokrijemm samo s prazno kapno. Jo zbrca dol, pa je še vedno čisto premočen. Samo v plenici ga pa tudi ne morem dati spat.user posted image  Glede prenosne klime ti pa jaz ne vem svetovat. Mi imamo fiksno na steni, od Gorenja. Pa ne preveč delat, da se ne boš skurla.user posted image  Uleži se na kavč, pa ti ne bo tako vroče.user posted image  
Blanči, user posted image , super da so kolki bp in ste zaključili s širokim povijanjem.
Gio, super da vročine ni več.user posted image Meni se je v zadnjih dveh tednih dvakrat zgodilo, da sem imela vročino samo en dan.user posted image  Drug dan pa sem bila kot rožca. Pošteno gnojena.user posted image

*sonchek*, pridno zapravljaj. Sploh ko se očka strinja.user posted image

Tinaaja, če Brina lepo spi, ni preveč oblečena, čeprav za te temperature se to sliši kar dosti. Bo zmrznjenček. Imaš pa tako še en izgovor da rabi več cunjic.user posted image  Izkoristi popust in varčno zapravljaj.user posted image

Erna14, tudi jaz sem opazila da imajo v BC v večini oblekice za pupike.

Pikca, držim pesti da se kri v Jernejevem blatu ne pojavi več.user posted image

Moj otrok še kar spi. Ko bova šla ven, bo pa že 30°. Noro.

Uživajte z vašimi otročki v kakšni senčki.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
21.6.2007 8:42:49   
tinaaja
kdaj se zacnejo poletni popusti.. bom pocakala z nakupi do takrat.. akatera ve za At in It? 

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
21.6.2007 8:45:28   
A-N-J-A
Čestitke mini slavljenčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Ja našga Bora tud ni za spregledat,pri 3m 8 kguser posted image .Boga mamiuser posted image .Dobr da je tok priden da ga ni treba met skos po rokah,ker če bi bil tak ko Ela --jao meni.

Arburetum-a se bomo zmenile vsaj 0b 10 30,ker jaz moram mal pred 14 it po mojo Elčo.

Jaz sem se danes zjutraj vagala in sem se zredilauser posted image ,pa kako hudiča,če pa zvečer že par dni nisem nič jedla.Pa prov z veseljem sem stopila na tehtnico pol pa šokuser posted image .

Saj ne vem če sem vam že napisala zadnjič na sistematskem meri sestra Boru glavico in ima 43 cm,pol pa prstni koš 48 cm.In je šla še enkrat mert ker je bila taka razlikauser posted image .Ela je imela vedno tok kot glavo tudi prsni koš,al je bil pa ta če mal ožjiuser posted image .

cepljenja-punce prvo cepljenje ponavadi poteka brez problemov.Drugo je bolj problematično ker ima otrok v telesu že cepivo od prej .Tko da se bomo bolj bale pri drugem.
Aja pa ena je napisala da so cepiva narejena na osnovi beljaka.Samo eno cepivo MMR je na tej osnovi.To pa se cepi pri  1 letu,zato se mora do takrat uvesti beljak v otrokovo prehrano,da se vidi če je alergičen.

Danes pride pa ena RR na uraden obisk k Boru,čeprav ga je že ene 100x vidlauser posted image .Ja to je pa tko če stanuješ blizu.
Tko da danes ne bomo šli nič na sprehod,se bomo rajši s klimo hladiliuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
21.6.2007 8:47:28   
tejčica
Sem pozabila pohvalit mojega malega srčka, da že dve noči spet spi celo noč!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
21.6.2007 8:59:38   
tejčica
A-N-J-A, Bor je pa res velik fante.user posted image  Z vago sem se pa jaz razšla, ker me spravlja v depresijo!!!

Sem včeraj rekla mojemu da bom čez eno leto na teži kot sem jo imela ko sem zanosila za Tajo. Me pogleda in reče da če mi to rata me pelje na dopust. Sem dodala da na konkreten, taprav dopust. Stava je padla, torej se mi splača potrudit. Pa ne zaradi dopusta (čeprav se ga tudi ne bom branila, ker že pogrešam da me avion odpelje nekam daaaaleč) ampak v prvi vrsti zaradi sebe, ker se imam dovolj rada in zaradi svojega zdravja. Me križ pošteno izdaja. Za izgubit imam 20kg. Ogromno, ampak vam povem da jih bom izgubila. Sem trmast oven!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
21.6.2007 9:00:39   
tinaaja
Arburetum-a se bomo zmenile vsaj 0b 10 30,ker jaz moram mal pred 14 it po mojo Elčo.

jaz sem za zgodnejso uro, ce se da, ker je enostavno noro vroce se vozit v tem soncu, pa imam klimo v avtu. tud ob 10 mi je OK.

ANJA - mogoce je pa voda user posted image Jaz sem tko po enem tednu manj zretja na tehtnico stopila in enako kg user posted image Vcer sem spet milko napadla (karamelina je noro dobra),ampak sem se zadrzala pri dveh vrsticah user posted image pa kaj dobrega za obiskovalce skuhaj user posted image

Glavico imamo mi 41, prsni kos 40.. Je vstala nasa slavljenka in se prav posteno nazrla in zdaj spet sracka kakico z rotavirusom user posted image sem kar previdna zdaj po cepljenju.. vcerja ni veliko kakala, tko da danes pricakujem naval. Za na previjalki je spustila sraco ko sem jo odvila user posted image zdaj pa spet...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
21.6.2007 9:05:25   
tejčica
Berem kolko vaša deteta kakajo! Vid kaka 1x na dan in to zjutraj med sedmo in deveto. Ja, ima že urnik.user posted image  Na previjalni pa mi zaenkrat še ni sračke naredil. Saj ne da se pritožujem.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
21.6.2007 9:10:16   
A-N-J-A
tinaaja ti si moja prijateljica ob 10 je še bolj fajn,sam se kr nisem upala predlagatuser posted image .
Ti pošljem mail da mi ti pošlješ nazaj vaje in dietouser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
21.6.2007 9:10:57   
amy26

tudi meni odgovarja raje pred 10.30 uro kot kasnej

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
21.6.2007 9:20:07   
A-N-J-A
amy ti si tud moja prijateljicauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
21.6.2007 9:24:29   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

tudi meni odgovarja raje pred 10.30 uro kot kasnej

lahko se itak tko zmenimo - se dobimo ok 10, pa gre prva runda notri, tiste, ki pridejo kasneje pa se po telefonu slisimo,kje smo..

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
21.6.2007 9:30:03   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
ahko se itak tko zmenimo - se dobimo ok 10, pa gre prva runda notri, tiste, ki pridejo kasneje pa se po telefonu slisimo,kje smo..

Kok časa se pa voziš do tja iz Lj (z obvoznice pri Smeltu) user posted image  POa to greš proti Kamniku, pol pa nekje tam desno, kaj pa pol user posted image
Hvala!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Šola za starše
Michonne RR

Ali ste v nosečnosti obiskovale šolo za starše?

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!