tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 Draja, mislim da se Maks lahko kosa z Vidom od Tejčice, saj je njen velik že 70cm in zdaj ima že več kot 8kg, tako da mislim da je on največji marčevski dojenček no pa Bora od Anja tud ne smemo pozabit Blanci - super tudi za vas, da ste se losali plenic Amy - midva sva vzela od airwell-a invertsko klimo, ki hladi dva prostora - ampak je treba narest lukno cez steno tudi tam, kjer je klima.. Ampak nama hladi dnevno in spalnico (sva imela samo eno prednastavitev za klimo ).. za prenosne pa ne vem. Brina je super spala oz se spi.. Brez vrocine, upam, da bo danes tudi brez jokca. Dobro prenesla punca cepljenje Ahh muca moja, tok me je vceraj stiskalo, ce bo revcek kaj trpel, k bi si rajs roko odgriznla kot pa da ji kaksne bolecine povzrocim. Oblacenje ponoci - :)) zgleda, da je brina kot mami - ima schiesserjevo pizamo z dolgimi hlacami in rokavi,,nogavicke, pokrita je z bombazno deko in tudi se flis cez noge In spi kot polh Pol ko berem kok mal jih vi pokrijete, me kr malo skrbi hehehe saj ne, pac so razlicni, zgleda a je res po meni, ki se tud zdaj z mojim koutrom zaguzvam in glumim medvedka Tejcica, vzami si pomoc pri likanu Moja cistilka si je dvignila tarifo na 7€ in zdaj ko razmisljam o hisi in spranju sem si zracunala, da me bi na leto prisla njena pomoc 1200€, kar pa ni vec tok malo, ker ce bi midva vsak dan 15 min pospravljala, je ne bi potrebovala Danes bo spet nenormalno vroc dan ... razmisljam o rozniku, da greva vsaj malo na zrak. Moja draga hcerka ... ze tri mesece se poznava in ti si moj svet, moja sreca, moj smisel zivljenja, moj zakladek, moje vse Z ocijem te imeva najraje in sva najbolj srecna, da te imava in da si se izbrala naju za tvoja starsa.. Vse naj naj in hvala, da si naju razvselila 3 mesece nazaj Slavljencki ... Anej, Jure, Mija, Zala z mamicami ...
|