Anonimen
|
No, s škratom sva prišla včeraj zvečer domov, ampak mi računalnik ni hotel vžgat... danes pa normalno dela...zato vas včeraj nisem obiskala... Spali smo ok...sicer sva se zbudila ob 6.30, ker je bil gospodič skoraj do sredine hrbta pokakan...blek... potem sva vse rože babici zalila (ima jih zilijon), ker sta šla z dedijem v Kranjsko goro... Ircica, saj vem, da nekaterim na žalost ni dano, da bi govorili oziroma hodili in živeli popolnoma normalno življenje kot mi...in se mi zelo zelo smilijo... vendar pa vem, da tvoj Kostja in mislim, da tudi vsi novemberčki, normalno napredujejo v razvoju..eni pač malo hitreje kot drugi...torej se ne obremenjuj...saj otrok sam ve, kdaj bo dovolj močen in sposoben, da naredi naslednji korak v razvoju...uživajte v materinstvu, saj je to nekaj najlepšega, kar je nam ženskam dano...enim žal ni in upam, da tudi njim kdaj posije sonček v oblake... Majas, tudi jaz vam želim zelo lep krst in da bo princeska pridna...ko boš imela čas pa še kakšno fotko nalimaj... no vidim, da je uspel...sedaj pa še uživaj v pikniku, počivala boš pa ko bo mimo...Kajo daš dragemu in počivat... Toče pri nas ni bilo, tudi deževalo ni...krfjolca, upam, da je vseeno ostala kakšna breskev, ali jabolko, vsaj za Anžeta... Ema79, za prelepo spanje...upam, da tudi jaz kdaj to dočakam... mi kapice ne dajemo že od 4. meseca...sploh pa sedaj ne, ko je tako vroče... avatar je pa res ful lep, torej je bila tudi zelo lepa na krstu...bi nam kakšno fotko pokazala? ja pri nas se kar dogaja, ampak mi ne prisostvujemo tem dogodkom... prav ti je, kaj si se pa odselila... Maj za tvojo hitrost v razvoju...nam tudi kar gre, ampak ko je bil toliko star, smo bili samo pri sedenju... Aja1, ne obremenjuj se z GH...mleko naj bi bilo v 1. letu življenja osnovno živilo, ostalo pa priboljški oziroma za pokušino...eni spet to prej sprejmejo kot drugi...ti samo uživaj v vlogi mame...bo že jedla, ko ji mleko ne bo dovolj...itak lepo pridobiva na teži...ok?... Zamima ker tako pridno delate v stanovanju...se spomnim, kako veselje sva midva imela, ko sva vse rihtala...ko je vsak dan nekaj novega nastalo... Nogavica, jaz sem tudi že delala rafaelo krogljice in so mi ful dobre uspele...bo treba ponovit... Aja1 ker greste na morje...jaz bi tudi že šla...pa je še toliko noči za prespat oziroma neprespat do takrat...v glavnem uživajte in ne obremenjuj se z ničemer... pa lepo spite... Pa sem končno prišla do konca...jeee jaz...zdaj se bo pa že menda škrat počasi zbudil... LP
|