|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  390 391 [392] 393 394   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
23.6.2007 15:31:16   
Nogavica
Uboga ircica user posted image . Ta herpes pa res zna biti piuser posted image rija. Se ti to večkrat naredi? No, upam, da bo kmalu boljše in da bo ati čimveč nosil Kostjo, dokler se ti ne rešiš nadloge.

Mi smo pa bili dopoldne v Europarku, Živa je malo razgrajala, potem pa zaspala. Doma je pojedla celo porcijo zelenjave, ki sem jo pripravila včeraj, zdaj pa se igrata z user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9776
23.6.2007 15:59:40   
krfjolca
majas, lep krst želim :)

ircica, saj bo bolje. Sliši se zoprno, ja user posted image

A je bila še kje ponoči toča? Pri nas je bila taka huda ura ponoči, da je bilo groza. Zbilo nam je vse sadno drevje, rože in zelenjavni vrt. Letos torej ne bo z bio prehrano nič. Pa tako sem se veselila breskev in hrušk user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9777
23.6.2007 16:16:07   
ema79
no pa da vidim če sva z Julijo absolutne zmagovalke!
Spala je od devetih zvečer do pol desetih zjutraj, brez vmesnega popravljanja dude in pitja mleka! Ob pol enih je skočla še za urco petnajst v postlo, zdele pa spet spi.user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za pohvale za moj avatar - taka je bila pri krstu.

majas želim ti lepo vreme jutri!

krfjolca bravo za končanje diplomske!

irčica boga, najbrž je res grozno, ker jst ga mam večkrat na ustnicah pa mi je ful bedno, pa najbrž ni nič v primerjavi s tvojim.

Drgač zna pa naša ploskat, ko ji rečeš bravo, bravo.  Poseda se ne sama, sedi pa zelo lepo in se igra. Tudi v vozičku mora sedet, če ne je hudič. Se kr sama gor potegne, če jo imam slučajn v sredinskem naklonu.
Če jo daš sedet kam, da ji noge bingljajo (seveda jo takrat držimo), noče bit gor, ampak bi ona šla kr na tla in hodila. To je po tanovem novi hit pri njej. Vsega pa je kriv dedi.  Se pa tudi kr nekaj časa že drži, če stoji.  O plazenju ne duha in sluha, pa čeprav ji nastavim telefon ali daljinca.Bi si prej dala roke nategnt, kukr pa mal pomagat z nogami.

Dejte mi še neki povedat, ali jim po kopanju še vedno dajate kapce na glavo? Jaz ji namreč še! Pa razmišljam, da bi ji zdej to ukinla. A sem še za luno, da to dajem?user posted image

Življenje je lepo....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 9778
23.6.2007 16:18:25   
ema79
Barby welcome back, pa ne moreš bit zdej na vikendu, ko se tolk v Sevnici dogaja.
Odkar sem se preselila, se kr naprej neki dogaja, prej je bla pa zmeri neka tuga brezvezna.

krfjolca pri nas je je blo neki ob petih zjutraj, sam nč pretresljivega.

atanja upam, da se Tedu koža kmalu izboljša!

Življenje je lepo....

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 9779
23.6.2007 17:42:09   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: ema79

Dejte mi še neki povedat, ali jim po kopanju še vedno dajate kapce na glavo? Jaz ji namreč še! Pa razmišljam, da bi ji zdej to ukinla. A sem še za luno, da to dajem?user posted image

Eh, jaz ji že dolgo ne, odkar je tako toplo, sigurno že 2 ali 3 mesece. Dobro obrišem, pa je. Pri nas s sušenjem las itak ni problemov, ker jih še nima kaj veliko user posted image .

Bravo, Julija, za spanje user posted image !

krfjolca, pri nas ni bilo nič ponoči, samo deževalo je malo zjutraj. Kako sranje, da vam je vse uničilo user posted image , jaz se letos prvič ful veselim pridelka, da ga bom ponucala za žabo.

majas, lep krst vam želim user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 9780
23.6.2007 20:13:09   
MALINČICA
Ojla punce!
Enostavno vas občudujem, da imate toliko volje in še kaj napišete...
Meni se da še samo prebrat! Moj mali falot me tako zmatra, pa še ponoči slabo spi(mo) zaradi te vročine. Tako, da sva se odločila kupiti klimo, kar naročila sva jo, zdaj pa morava najt še mojstre, da nama jo bodo zmontirali.

Naš fantek se je začel kar konkretno premikat ob opori. Vstaja se povsod, kjer se lahko oprime česa-ob kavču, ob kuhinjskem stolu, ob mami, ob atiju, ob vratih... ni da ni... Prav ponosen je nase, ko stoji nma nogah in se drži samo z eno roko, druga pa je fraj za po ustih stikat al pa kako igračo v njej držat.
Prekobaca celo stanovanje. Zadnjič je prišelč do pasje posode za vodo, joj, sem bila prepozna in je takoj z rokico začofotal po njej, packon mali.

Ja nič, zdaj ko mi mali energijček spi, grem perilo zložit, me že cel kup čaka.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9781
23.6.2007 21:35:06   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  za Maja...ta bo verjetno prvi med novembrčki shodil.

Majas, jutri lep krst.

Barby, WB.

Ema, tudi mi ne dajemo kapice po kopanju že od cca tretjega meseca. Zdaj je pa sploh dovolj toplo.

Nogavica, ti imaš stolček za hrajenje PP A lahko čisto snameš prevleko?

Danes je bil spet katastrofalen dan glede GH. user posted image  Sem ji skuhala jabolko (domače) s slivo in ker je bilo malo kislo, sem zraven zmiksala še piškot. Meni je bilo njami, naši zizomanki pa niti približno user posted image . Potem sem ji  ponudila borovnice, ni hotela, nato odprla Frutka, ga tudi ni marala...zahtevala in dobila je zizo user posted image  Jaz sploh ne vem, kaj naj naredm glede GH. Noče in pika. Ona bi zizala cele dneve in noči. Se prav nasmeji in komaj dočaka, da modrc odpem.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 9782
23.6.2007 21:59:54   
majas
Čer!
Tako utrujena da groza...prej pa sem še tako bruhala da kar joj... sploh nevem od česa... Mogoče malo živčki ko sem cel dan samo letala gor in dol.

Kaja je bila pridna a žal niti sekunde na miru user posted image  je skos nekaj migala, si kapico dol vzela, sezula...tam pred oltarjem user posted image

a joj joj... in sevda hvala za želje... joj zjutraj je tako deževalo da sem bila prav žalosta, po koslilu pa se je tak lep sonček pokazal da sem prav vesela.

Jutri pa imamo še en velik piknik, ki sav ga še dolžna od poroke, tako da  spet leatnje gor in dol.
Pa spet se zbujamo ponoči tako da sem res utrujena user posted image

sem vas na hitro prebrala za nazaj..

Krfjolca tale murko-ste me vse nasmejale... Zgleda ko en pederček on pa je srečen ker je moški user posted image user posted image
Barby dobrodošla nazaj ...

tako zdaj pa grem... pridne bodite user posted image

vas malo pogrešam ker nisem na tekočem  user posted image user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9783
23.6.2007 22:01:55   
majas
Joj kaja tudi noče NIČ jesti! Samo ziza ziza ziza...ampak res pa zdaj je pa že res čas da začne malo več jesti.

Mi že sedimo v avtosedežu.

Mi že dolgo ne dajemo kapice na glavo ema79

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9784
23.6.2007 22:33:08   
Zamima
mene je pa skrbelo koliko boste naflacale medtem ko me danes ni bilo, pa jutri me verjetno tudi ne bo user posted image , pa je samo ena stran user posted image .

Glede kapice, jaz ji jo še dam tu pa tam, zadnjič pa je bilo tako vroče, da ji jo nisem dala, če pa je prepih v stanovanju ji jo pa dam.

Danes smo bili pridni in smo položili ploščice v kuhinji (se moram malo pohvalit user posted image ), le fuge niso take barve, kot bi naj bile user posted image , sem hotla oranžno, pa smo zmešali rumeno in rdečo in je očitno rdeča prevladala in je zdaj bolj rdečkasto, no saj tudi bolj poživi kot oranžna, ampak mene skrbi, da ne bo postala čez noč (ko se posuši) roza user posted image  user posted image .

Pa v Zalini sobici smo borduro naštimali user posted image , bom enkrat v bližnji prihodnosti slikice nalepila, zdaj se mi ne da user posted image .

Zdaj pa grem v posteljo, sem zmatrana.

Lepo noč vsem user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 9785
23.6.2007 22:46:08   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Nogavica, ti imaš stolček za hrajenje PP A lahko čisto snameš prevleko?

Ne vem, ker še nisem probala. Zaenkrat še ni umazan. Sicer je pa prevleka "plastična", tako da itak lahko kar obrišem. Kaj tvoja je iz blaga? Meni je že žal, da sem naročila ta stolček, ker se mala ful poti v njem, pa ne vem, kaj naj naredim, da se ne bi user posted image . Zaenkrat sem dala pleničko za hrbet, ampak ji je še vedno vroče, če dalj časa notri sedi. Kak nasvet?

Živa pa ima kar rada GH ... in zizo user posted image . Je kupljene sadne kašice, domače kuhane in surove, domačo zelenjavno (delam skozi isto z več mešane zelenjave user posted image ), sadje s skuto, sadje z jogurtom.

Zdaj sem pa tako dobro razpoložena, da ne vem, če ne bom šla delat Rafaelo kroglic. Še jih nisem nikoli, pa se mi luštajo.

Lahko noč!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9786
23.6.2007 23:01:16   
MALINČICA
Nogavica, pa neeee! Rajš idita kaj drugega delat suser posted image , če si tako fajn razpoložena.
Jaz bi tudi, samo kaj, ko ni mojega doma, ker dela.user posted image user posted image user posted image  
Malo te moram hecat.user posted image

Jaz pa kar nočem it spat, se mi zdi, da se zadnje dneve Maj zbudi lih takrat, ko greva midva spat. Revče malo, se mi zdi da mu je fuuuul vroče. V kaj manj, kot pa bodi brez rokavov pa ga tud ne morem obleči. Majice same pa tud nočem, ker se bojim, da mu bo po ledvičkah hladno. Nag pa tud ne more bit.

Kaj mariborčanke, se kaj po Lentu potepate? Jaz kar muziko do doma slišim...

Tud jaz že kar nekaj časa ne dajem kapice po kopanju gor, ker sem vedno kopalnico segrevala še doodatno s kaloriferjem, ko  sem malega kopala, pa kapico na glavo, pa je pol zjutraj bil zmeraj smrkljav. Nakar sem poskusila brezdodatnega segrevanja kopalnice, po kopanju pa sem mu samo dobro obrisala glavico, pa je bilo takoj boljše in ni nič smrkal... Zgleda, da je Maj toliko bolj vroč in mu je takoj vroče in sem ga pregrela s tole kapico in toplo kopalnico.

Joooj, sem se zdaj teh gorenjkinih roladic najedla....user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri gremo pa vsi, tud taveliki škrat k mojim na kosilo. Jih že prav pogrešam.

Nič, malo še druge teme prečekiram, pol pa grem spat.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9787
24.6.2007 8:18:29   
Aja1
Nogavica. Tudi naš je plastičen, ampak se ni ne poti. Je pa res, da je v stanovaju ni vroče. Jaz sem tudi ponavadi samo obrisala stolček, pa dni nazaj sem pa pogledala pod to prevleko (tam, kjer pridejo ven paščki) je bilo pa prav umazano user posted image .

Zdaj pa greva z Nejo še v trgovino v nabavo in ob 13h pičimo na morje (moj je zdaj še v službi).
Sem pozabila povedat - včeraj smo motirali avtosedež in se za probo peljali par km. Neja je uživala. Upam, da danes ne bo jok v avtu.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 9788
24.6.2007 8:55:03   
Anonimen
 Joj, babe...skoraj vse sem imela napisano in pokomentirano, pa je bil škrat siten in sem ga dala k sebi in mi je vse zbrisal...user posted image

Zdaj sem ga dala pa spat, pa bom poskusila še enkrat...user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9789
24.6.2007 9:17:18   
Anonimen
No, s škratom sva prišla včeraj zvečer domov, ampak mi računalnik ni hotel vžgat...user posted image  danes pa normalno dela...zato vas včeraj nisem obiskala...user posted image

Spali smo ok...sicer sva se zbudila ob 6.30, ker je bil gospodič skoraj do sredine hrbta pokakan...blek...user posted image  potem sva vse rože babici zalila (ima jih zilijon), ker sta šla z dedijem v Kranjsko goro...user posted image

Ircica, saj vem, da nekaterim na žalost ni dano, da bi govorili oziroma hodili in živeli popolnoma normalno življenje kot mi...in se mi zelo zelo smilijo...user posted image  vendar pa vem, da tvoj Kostja in mislim, da tudi vsi novemberčki, normalno napredujejo v razvoju..eni pač malo hitreje kot drugi...torej se ne obremenjuj...saj otrok sam ve, kdaj bo dovolj močen in sposoben, da naredi naslednji korak v razvoju...uživajte v materinstvu, saj je to nekaj najlepšega, kar je nam ženskam dano...enim žal ni in upam, da tudi njim kdaj posije sonček v oblake...user posted image

Majas, tudi jaz vam želim zelo lep krst in da bo princeska pridna...ko boš imela čas pa še kakšno fotko nalimaj...user posted image  no vidim, da je uspel...sedaj pa še uživaj v pikniku, počivala boš pa ko bo mimo...Kajo daš dragemu in počivat...user posted image

Toče pri nas ni bilo, tudi deževalo ni...krfjolca, upam, da je vseeno ostala kakšna breskev, ali jabolko, vsaj za Anžeta...user posted image

Ema79, user posted image  za prelepo spanje...upam, da tudi jaz kdaj to dočakam...user posted image  mi kapice ne dajemo že od 4. meseca...sploh pa sedaj ne, ko je tako vroče...user posted image avatar je pa res ful lep, torej je bila tudi zelo lepa na krstu...bi nam kakšno fotko pokazala? user posted image  ja pri nas se kar dogaja, ampak mi ne prisostvujemo tem dogodkom...user posted image  prav ti je, kaj si se pa odselila...user posted image

Maj user posted image  za tvojo hitrost v razvoju...nam tudi kar gre, ampak ko je bil toliko star, smo bili samo pri sedenju...user posted image

Aja1, ne obremenjuj se z GH...mleko naj bi bilo v 1. letu življenja osnovno živilo, ostalo pa priboljški oziroma za pokušino...eni spet to prej sprejmejo kot drugi...ti samo uživaj v vlogi mame...bo že jedla, ko ji mleko ne bo dovolj...itak lepo pridobiva na teži...ok?...user posted image

Zamima user posted image  ker tako pridno delate v stanovanju...se spomnim, kako veselje sva midva imela, ko sva vse rihtala...ko je vsak dan nekaj novega nastalo...user posted image

Nogavica, jaz sem tudi že delala rafaelo krogljice in so mi ful dobre uspele...bo treba ponovit...user posted image

Aja1 user posted image user posted image user posted image  ker greste na morje...jaz bi tudi že šla...pa je še toliko noči za prespat oziroma neprespat do takrat...v glavnem uživajte in ne obremenjuj se z ničemer...user posted image  pa lepo spite...user posted image

Pa sem končno prišla do konca...jeee user posted image  jaz...zdaj se bo pa že menda škrat počasi zbudil...user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 9790
24.6.2007 9:21:57   
Anonimen
Pa še tole: user posted image user posted image user posted image user posted image

Spet se je našla na RRju ena user posted image , ki čekira moje poste in potem vse kar prebere raznaša naokoli...user posted image user posted image user posted image

Mislim, ej, ženska, daj si najdi življenje in pusti mene ter mojo familijo pri miru...pa rajši pred svojim pragom pometaj, ker imaš sigurno dovolj smeti...user posted image user posted image user posted image

Naj te ne briga, kaj se dogaja v mojem življenju, če pa te, pa ne razpravljaj naokoli...user posted image

Samo to sem hotela napisati in novemberke, se opravičujem, ker sem zasmetila s tem naš forum...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9791
24.6.2007 9:38:58   
Zamima
joj, barby, groza user posted image , ampak veš kaj, tudi taki ljudje brez svojega življenja morajo živet kaj češ,... user posted image
samo smilijo se ti lahko, da sploh imajo čas za kaj takega kot je vohunjenje po forumihuser posted image

Lep dan zdaj pa šibam, čaka me delo user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9792
24.6.2007 11:27:27   
krfjolca
Ma, blesarija, Barby. Takih ljudi jaz ne prenesem. user posted image  

Punce, a ima katera kako idejo za vabilo na 30letnico? Moj dragi je zdaj določil datum, pa se že kar malo mudi ... Pa ne bi klasike, ampak kak simpatičen verz, kaj sproščenega, hecnega ... user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 9793
24.6.2007 11:40:27   
Anonimen
Tako...pa vas spet zapuščam...se beremo jutri zvečer...pridne bodite...pa uživajte...user posted image

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 9794
24.6.2007 12:54:09   
Aja1
Punce, jaz se poslavljam. Pridne bodite, ubogajte svoje user posted image  in se lepo imejte. Na pikniku pa uživajte in ne nas preveč obirat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9795
24.6.2007 16:19:57   
Monika79
ojla punce

sedaj ko skozi vikend bolj malo čvekate, mi je končno uspelo vse za nazaj prebrati - hm........ se je kar nabralo in sem spet na tekočem user posted image  kaj čem rečti - bile ste pridne čvekice user posted image user posted image  jaz pa spet NE user posted image

Majas - no midve pa imave srečo, da sve se SPET zgrešile user posted image  upam, da v tretje gre rado user posted image user posted image  kako slikco od krsta nam pokaži, da vidim kako lepa je bila Kaja user posted image user posted image

no jaz pa trenutno iščem avtosedež za Kajo pa se kar ne morem odločiti katerega vzeti, pa tudi ni poceni avtosedež, itak je zelo pomembno, da je user posted image  čimbolj varen v avtu user posted image  tako, če katera kaj bolj spremlja akcije v otroških trgovinah, je kje kaj sedaj znižano?

in kako se vam dopade nova mis slovenije?

no toliko od mene

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9796
24.6.2007 17:40:03   
tejkaz
pozdravček od mene
Moja dva se hladita v senčki ob Zbiljskem jezeru jaz pa se učim. Imam v petek predzadnji izpit in ga moram narediti. Imam pa čisto prazno glavo. Danes moram predelati vsaj tretjino če ne več, in gremo jutri na izlet na morje. Če pa ne bom, se bom pa jutri učila in to doma. Tako da veselo na delo
Katera pa je nova miss?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 9797
24.6.2007 18:35:22   
Nogavica
Nova miss je ena kodrasta Prekmurka, meni je edina bila všeč, sicer sem pa videla samo fotke, izbora nisem gledala, so pa na čvekanju spljuvale prireditev, tako da menda nisem nič zamudila.

Rafaelo kroglice so ooooooooodlične user posted image . No, bile so user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9798
24.6.2007 19:25:01   
ircica
Danes sva z mamo obrali ves ribez, uuu, koliko bo soka! Ata so kosili (in nabirali kul točke pri malem), babica pa imela dolge debate s Kostjo, večinoma sestavljene iz živalskih glasov.
Pri kosilu je pojedel pol krožnika ajmohta in potem sredi odpiranja ust zaspal. Moji babici je kar na jok šlo od ponosa, kakšne čudeže dela njena kurja župca.
Zdaj pa spet spi, jaz pa bom tudi najbrž šla malo dremat, me boli dlesen in hrbet in trebuh in glava. Pravzaprav bi bilo lažje naštet, kaj me ne boli.
Lepo se imejte in vesel dan državnosti vam želim.

Nogavica, ne delaj mi luštov s sladkarijami, ko ne morem naredit tiramisuja, ker nimam keksov. Raje kak recept pošlji.

Barby, kaj hočeš reči, da sedaj vsa tvoja okolica ve za tvoje skrivno življenje tajne agentke in mednarodne mojstrice čarovniških veščin? user posted image  Ne razumem, kaj ljudje mislijo, da bodo strašnega izvedeli pri takem vohunjenju.

< Sporočilo je popravil ircica -- 24.6.2007 19:28:15 >

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9799
24.6.2007 20:16:08   
ircica
Ah, že vem, kaj so izvedeli strašnega o Barby84 - da je strastna oboževalka Damjana Murka.

In za to sem potrebovala celo uro.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  390 391 [392] 393 394   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  390 391 [392] 393 394   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Spol vašega ginekologa?
photo

moški (36%)

ženska (64%)

Število vseh glasov: 471

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!