|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  296 297 [298] 299 300   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
26.6.2007 0:08:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

user posted image user posted image user posted image  Še se vedno švercam na brezžični internet na enega od sosedov.user posted image user posted image user posted image user posted image

A veš, da mi je tole dalo mislit, če se na naju kdo ne šverca, ker kak mesec dobiva nenormalno visok račun.user posted image Samo ne vem, če se je na najinega možno švercat.

Jaz sem pa zdajle vmes pod tuš skočila. Je tako pasalo se s hladno vodo polivat, da bi kar tam ostala.user posted image Ampak sem že čist prešvicana spet.user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7426
26.6.2007 0:08:48   
kapica

Ulla, hitro Freychi na ZS piši, pošlji ji svojo tel. št., pol ti bo pa ona sporočila svojo, kamor bomo vse javljale

Joj, ja Ulla, brez tega ne smes v P, kako bomo pa mekaj zvedleuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7427
26.6.2007 0:08:59   
Anonimen
no ji bom pa res.....upam da me ne bo s kakimi opolzkostmi nadlegovalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7428
26.6.2007 0:09:25   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

A je to užitno?
Mulca mi težita, da bi to, pa ne vem, kako je.

Kaj pa tebe briga, ce je uzitno, saj ne bos ti jedlauser posted image user posted image user posted image .

P A C K A !!!!user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7429
26.6.2007 0:09:43   
kapica
Katera ima zdaj dolgo lajtungo?

Hm? Kaj?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7430
26.6.2007 0:09:47   
Freycha
MADONCA PUNCE, KAKO STE BILE PA VE PRIDNE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JOJ, JAZ VAS MORAM KAR MALO POLUBČKATI PA OBJETI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ZDEJ GREM PA HITRO PREBRATI, KAJ STE GA SRALE TA ČAS, KO MENE NI BILO!!!

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7431
26.6.2007 0:10:50   
kapica
A veš, da mi je tole dalo mislit, če se na naju kdo ne šverca, ker kak mesec dobiva nenormalno visok račun. Samo ne vem, če se je na najinega možno švercat.

Evo, pa si jo dobila, rumbo, da ti ona racun gor vleceuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7432
26.6.2007 0:11:17   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

user posted image user posted image user posted image  Še se vedno švercam na brezžični internet na enega od sosedov.user posted image user posted image user posted image user posted image

A veš, da mi je tole dalo mislit, če se na naju kdo ne šverca, ker kak mesec dobiva nenormalno visok račun.user posted image Samo ne vem, če se je na najinega možno švercat.

Jaz sem pa zdajle vmes pod tuš skočila. Je tako pasalo se s hladno vodo polivat, da bi kar tam ostala.user posted image Ampak sem že čist prešvicana spet.user posted image

Ma, ta sosed mora imeti ADSL, tako da upam, da mu ne delam stroškov.user posted image  Pa, saj če izvem, mu ponudim, da si delimo stroške, saj ful bolje laufa, kot preko telefona.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7433
26.6.2007 0:11:28   
kapica
no ji bom pa res.....upam da me ne bo s kakimi opolzkostmi nadlegovala

Zakaj pa ? je vesela vsake stevilke, da bomo cimbolj na tekocem.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7434
26.6.2007 0:12:34   
rumba

A veš, da mi je tole dalo mislit, če se na naju kdo ne šverca, ker kak mesec dobiva nenormalno visok račun. Samo ne vem, če se je na najinega možno švercat.

Evo, pa si jo dobila, rumbo, da ti ona racun gor vleceuser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7435
26.6.2007 0:13:12   
kapica
Ma, ta sosed mora imeti ADSL, tako da upam, da mu ne delam stroškov. Pa, saj če izvem, mu ponudim, da si delimo stroške, saj ful bolje laufa, kot preko telefona.

Ja seveda, vsak izgovor prav pride. Potem mu bos ponudla deljenje stroskov, ko bo ugotovil. Prej pa tiho ko miskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  A sem se vedno jaz tista packauser posted image user posted image user posted image ?

Freycha, haaaloooo, a si ze doma? Pa ne zdaj brat kaj smo cvekale, raje povej kako so se imelauser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7436
26.6.2007 0:14:07   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

MADONCA PUNCE, KAKO STE BILE PA VE PRIDNE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JOJ, JAZ VAS MORAM KAR MALO POLUBČKATI PA OBJETI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ZDEJ GREM PA HITRO PREBRATI, KAJ STE GA SRALE TA ČAS, KO MENE NI BILO!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pa mi te ja vedno ubogamo. Si si zaželela videti (NISEM NAPISALA OSVOJITIuser posted image user posted image user posted image ) 300-tko. Tvoja želja, naš ukaz.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7437
26.6.2007 0:14:08   
Anonimen

no ji bom pa res.....upam da me ne bo s kakimi opolzkostmi nadlegovala

Zakaj pa ? je vesela vsake stevilke, da bomo cimbolj na tekocem.

user posted image user posted image a morm napisat da sem se hecalauser posted image user posted image user posted image evo, je takoj gor pršlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7438
26.6.2007 0:14:13   
kapica
Rumba, ze drugic danes zvecer ti je nerodno in farbas. Ne vem, kaj le to pomeni, a? A bos sla pod anonimnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7439
26.6.2007 0:14:55   
Anonimen

Dvomim, ker nisem dobesedno iz Lj., sem iz bližnje okolice, pa tukaj v naselju nimamo nobene koščene grinte, ki bi bila četrtič noseča.user posted image

Sem pa dragega prosila, da se jutri pozanima, če se je možno na najin net švercat. Prejšnji mesec sva skor 100€ mela samo interneta.user posted image user posted image user posted image Pa RR ga ziher ne požre tolk.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7440
26.6.2007 0:15:32   
rumba
Freycha, imaš pa res dober nos, kdaj je treba priti!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7441
26.6.2007 0:16:03   
kapica
Ulla, jaz ti recem, Freycha cuti, ko jo imamo na tapetiuser posted image user posted image user posted image .
Rumba, jaz ti bom vkradla 300-tko, evo , sam da vesuser posted image . Ti imas ze dovolj veselja, ko tvoji deci jemljes sladoled vstran, pa internet kradesuser posted image user posted image user posted image user posted image . nekje pa more biti meja vesuser posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7442
26.6.2007 0:16:49   
Ajvy
Freycha   je vidla- zaćutila ,da se nevarno  približujemo 300, pa je hitr pohitela gor na RR user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7443
26.6.2007 0:17:15   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Sem pa dragega prosila, da se jutri pozanima, če se je možno na najin net švercat. Prejšnji mesec sva skor 100€ mela samo interneta.user posted image user posted image user posted image Pa RR ga ziher ne požre tolk.

Hudooooo! To pa sploh ni smešno. Je moral nekdo filme dol vlečt, al kaj? Sej se plačuje po prenosu podatkov, kajne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7444
26.6.2007 0:17:38   
kapica
tukaj v naselju nimamo nobene koščene grinte, ki bi bila četrtič noseča.

kako pa ves da je ona ZARES cetrtic noseca? saj po mojem sploh ne govori resnice tule goruser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7445
26.6.2007 0:18:14   
rumba

Ulla, jaz ti recem, Freycha cuti, ko jo imamo na tapetiuser posted image user posted image user posted image .
Rumba, jaz ti bom vkradla 300-tko, evo , sam da vesuser posted image . Ti imas ze dovolj veselja, ko tvoji deci jemljes sladoled vstran, pa internet kradesuser posted image user posted image user posted image user posted image . nekje pa more biti meja vesuser posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image

Kapica, ti jo kar imej. Pa ti jo bom že UKRADLA!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7446
26.6.2007 0:18:44   
kapica
Ja, men se tudi zdi da je 100 eur ogromnouser posted image . po mojem ona toliko cveka, pa potem pozabiuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7447
26.6.2007 0:19:24   
Anonimen
Ja, prenos podatkov plačujemo. V paketu mamo 500 mega, kar je več, se ekstra zaračunava. In paket stane starih 5 jurjev, do 20 jurjev, kolikor je bil račun, je pa veliiiiik podatkov. Nimam pojma, od kod se je nabralo.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7448
26.6.2007 0:19:24   
rumba

tukaj v naselju nimamo nobene koščene grinte, ki bi bila četrtič noseča.

kako pa ves da je ona ZARES cetrtic noseca? saj po mojem sploh ne govori resnice tule goruser posted image user posted image user posted image user posted image .

Tretjič, če smo natančni. Ali pa sem kaj prespala.user posted image user posted image user posted image
Kdor krade, tudi laže?user posted image user posted image user posted image  Uši ima?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7449
26.6.2007 0:19:51   
kapica
Kapica, ti jo kar imej. Pa ti jo bom že UKRADLA!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

FREYCHA, ti pa nekam dooolgo beresuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  296 297 [298] 299 300   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  296 297 [298] 299 300   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

Če se otrok polula ponoči v posteljo
muška

Če se vaš otrok ponesreči ponoči polula v posteljo, ve:

takoj preoblečete posteljino (59%)

mu pod rito podložite npr. brisačo (25%)

ga prestavite k vam v posteljo (16%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!