|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  312 313 [314] 315 316   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
26.6.2007 23:47:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kristina_1

Punce si predstavljate, da maste user posted image user posted image in to težke 4200g in 3800g in malo čez user posted image   Tako je blo pr moji sestrični.

O hudo! Jaz že enega takega težaka težko nosim.
Kristina, vi znate pa imet točno dve leti razlike!user posted image Če ti rata glih 5.7. rodit.

Rumba, nočko!user posted image

Moj dragi pa tudi vsak čas pride iz kopalnice in me čaka masaža!user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7826
26.6.2007 23:49:48   
Anonimen
Eh, kaj mi je pa tale post zdrekal.user posted image Pa še popravit ne znam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7827
26.6.2007 23:50:23   
Freycha
joj tašonka, sem ti kar fovš za masažo. Jaz sem danes mojemu noge podturila, pa me je nekaj čohal (je bilo daleč od želene masaže), potem sva pa že obiske dobila in je bilo vsega konec user posted image  ga bom probala sedaj prepričati, da bi mi jih zmasiral....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7828
26.6.2007 23:50:34   
Anonimen
Uživaj pri masaži user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7829
26.6.2007 23:52:15   
Ajvy
Zdej pa vse greste...

Danes nam je crknil pralni stroj!!!!Je oddelal deset let, tak da mi ga je kar žal... sem se ga navadila... smo šli po novega, pa mi je ta tak tuj....

Babnice, ki jutri doživljate dan D user posted image  za vas !!!

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7830
26.6.2007 23:52:50   
Freycha
novopečene "julijske" mamice user posted image user posted image user posted image

datum poroda; nick; ime user posted image  ;višina; teža; PDP

13.5.07 Afnica; Lana in Lan ;36,5cm 1140g;41cm 1750g; 12.7.07
5.6.07 Baja*; Rene; 48cm 2780 g; 10.7.07
7.6.07 Siskamiska; David in Domen; 40cm 1660g in 45cm 2105g; 25.7.07
17.6.07 Anja O.; Pia in Gašper; 47cm 2870g in 50 2950g); 8.7.07

Julijke še srečke nosečke:user posted image              

01. Teya; user posted image user posted image ; user posted image  
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted image ;  Julija
04. pikica123
05. Yvona
05. majrim; user posted image ; Izola; user posted image ;  Neža
06. tajag; user posted image ; Šempeter; Nejc ali Lucija
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; user posted image user posted image ; user posted image ; LJ; Jure
07. Lali82 ;user posted image ; user posted image ; Ljubljana
07. Gorazdova; user posted image ; user posted image ; MB; Patrick 
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

09.*maja; user posted image user posted image user posted image user posted image ; Ljubljana;  
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl; user posted image  user posted image ;user posted image ; Ljubljana; Jure
12. Freycha ; Feldbach (AUT) user posted image ; user posted image ; Dita (CR 29.6.)
12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image ; Manca
12. ulla80; user posted image ; user posted image  ;
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image ; Ljubljana; Žana
16. Teika
17. Kety99;user posted image ;  user posted image ; Postojna

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image ;user posted image ; Murska Sobota; Lana
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted imageuser posted image ; Ljubljana; Svit
22. pikam; user posted image ;user posted image ; Ljubljana
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image ; Dino
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
26. Ajvy; user posted image ; Ljubljana
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99; user posted image user posted image  ; Ljubljana; user posted image Elenora, Nora; user posted image Dorian, Ian
27. malamisha; (PDP 1.8.);user posted image user posted image  Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. Kniči; user posted image ; Celje; Matej ali Polona
28. jerneja; user posted image user posted image ; Slovenj Gradec
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; user posted image ; user posted image ; Ljubljana 

imamo 60 user posted image ,     od tega 15 user posted image  in 18 user posted image
ah babe smo vedno v prednosti    user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7831
26.6.2007 23:53:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

joj tašonka, sem ti kar fovš za masažo. Jaz sem danes mojemu noge podturila, pa me je nekaj čohal (je bilo daleč od želene masaže), potem sva pa že obiske dobila in je bilo vsega konec user posted image  ga bom probala sedaj prepričati, da bi mi jih zmasiral....

Moj se je pa sam ponudil!user posted image Sem se mu zasmilila danes, ker nisem celo noč spala in še čez dan mi je bilo grozno slabo. No, je bilo vsaj za nekaj dobro.user posted image

Bom, hvala Gorazdova.user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 7832
26.6.2007 23:54:55   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Zdej pa vse greste...

Danes nam je crknil pralni stroj!!!!Je oddelal deset let, tak da mi ga je kar žal... sem se ga navadila... smo šli po novega, pa mi je ta tak tuj....

Babnice, ki jutri doživljate dan D user posted image  za vas !!!

ja kaj si ti do sedaj stroj študirala, kako dela?

kratka navodila:

daš kabel v elektriko, priklopiš cev za vodo in cev za odvod vode, vzameš navodila v roke in si prebereš kako funkcionira in to je to user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7833
26.6.2007 23:56:07   
Freycha
no punce, odoh ja....... lahko noč in lepe sanje!

raje ne obljubim, da bom pa jutri res tu, ker stalno nekaj vmes pride, ampak upam pa, da bo jutri bolj mirno.......

user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7834
26.6.2007 23:57:47   
Anonimen
Jaz grem tudi uživat zdaj!user posted image Nočko punce!user posted image Se beremo jutri!

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 7835
27.6.2007 0:01:06   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Zdej pa vse greste...

ja kaj si ti do sedaj stroj študirala, kako dela?

kratka navodila:

daš kabel v elektriko, priklopiš cev za vodo in cev za odvod vode, vzameš navodila v roke in si prebereš kako funkcionira in to je to user posted image

Jap, smo ga morali orenk poštudirat, ne delajo več takih ne en gumb user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7836
27.6.2007 0:01:32   
Ajvy
Nočko vsem, lepo ajejte....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7837
27.6.2007 0:09:57   
Ajvy
Pa ste res vse odpeketale.... user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7838
27.6.2007 0:10:21   
Anonimen
Nočko vsem, lepo spite, pa da ne bodo vaši malčki preveč razgrajali user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7839
27.6.2007 0:25:10   
Ajvy
Pol pa nič....  grem igrat igrice...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7840
27.6.2007 0:33:47   
Anonimen
Jaz ravno igram igrico.. user posted image Me je moj tak prosooo, da se mu pridružim pri igri dirk, pa nisem mogla reč ne user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7841
27.6.2007 8:08:49   
tejči77
Dobro jutro babike,
Danes bom pa očitno jaz prva, če me katera ne prehiti. Včeraj me je ven vrglo, potem se pa nisem več trudila priti nazaj. Sem dala raje noge v horizontalo, ker imam otečene vsaj do kolen, stopala pa kot ene velike balone. Imam občutek, kot da bi imela gibs na nogah in da mi bo vsak čas počil. Vsa sem zabuhla in bom danes raje ves dan počivala.
A res mislite, da nas bo polna luna odrešila. Ne bi imela nič proti. Dokler je še moj lubi doma. Ker 2.7, pa res gre in bom popolnoma sama. Madonca še v p se bom morala sama odpeljat če pride do česa prav takrat.
Jaz pa komaj čakam novic. Kako se bo Freycha zmenila za spinalno in seveda tudi od ostalih, ki gredo danes v p, čeprav vem, da ne gre tako hitro.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7842
27.6.2007 8:30:15   
bačko
Dobro jutro!
Punca včeraj sem kupila eno super kremo v dm.Proti zatečenim nogam.Moj me je  popoldne in zvečer z njo namazal in zmasiral in je bilo že čez ene 10 minut vidno ta otečenost izginja.Če bi se lahk bi se sama zmasirala pa ne gre.Imenuje se Podovis.Jaz sem kupla vlažilni gel za sprostitev.Meni pomaga.
Ste bile zopet zelo pridne pri pisanju.
Freycha zate sem videla da si napisla da boš verjetno šla že 2.7. rodit.Držim pesti zate!Da bo vse uredu.
Kar nekaj vas  je ko boste prej rodile, al kaj?user posted image Jaz bi tudi rada prej rodilauser posted image .
Moram potem poklicati v laboratorij da vidim kako je z mojo vodo, pa še naročiti se morem za ponovni pregled.Včeraj me je moj G kar presenetil ker nič ni omenil kdaj se zopet vidiva.Se bom kar sama od sebe naročila.Je bil včeraj čisto izgubljen.Saj bo bolje.user posted image
Grem še malo v ležeči položaj potem pa grem v mesto, ker babica praznuje rojstni dan in gremo na pizzo.user posted image Komaj čakam pizzo.Bodite pridne.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 7843
27.6.2007 8:34:30   
Anonimen
user posted image jutro

konc me bo, tak me noge bolijo, meča provzaprov, od krčev...pa žrem tone tega magnezija in kalcija, pa klinc koristiuser posted image tak zategne, da mi solze tečejjo in se mi zdi da mi bo nogo zlomlouser posted image
drugač je bla kr kul noč, samo 2krat sem šla lulatuser posted image user posted image in samo enkrat sem se zbudila ker me je črvičilo nekaj notri, pa tamala je mešalauser posted image user posted image sej verjetno sem ubrisana, ker mam tole za fajno nočuser posted image

tejči, ne bodi prismoda in se ne vozi sama v Puser posted image tudi če nobenga drugega ni, ti še vedno rešilc ostane

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 7844
27.6.2007 10:07:41   
*maja
Vidim da ste pridne v pisanju... meni se pa nič kaj dosti ne ljubi pisati, več ali manj samo preberem, potem pa se mi neda več sedeti pred računalnikom.
Siskamiska user posted image  da ste končno doma, si sploh ne predstavljam kako bi jaz zdržala v porodnišnici cele 4 tedne, meni se je vedno še tiste 3 dni vleklo v nedogled. No samo da se v redu rihtate. Saj še malo pa se ti tudi ostale pridružimo, potem pa spet kakšen kofetek pade kaj praviš user posted image .

Rumba ti pa kar sama brez možeka nekaj dni... jaz si nebi upala bi me bilo preveč strah da grem rodit njega pa nikjer, že mojemu kar naprej težim, da nima kaj bluzit okoli da mora bit v bližini, da ne bom na koncu kar doma rodila user posted image .

Freycha pa boš le ostala julijka user posted image , upam da se ti uspe zmenit kakor treba.

Jelenche a ti nas pa zapuščaš in odhajaš med junijke, no le da bo vse OK, pa čim lažji porod, bo še prehitro mimo boš videla.

Tejči77 a ti bi se pa kar sama vozila v P user posted image , daj ne serji ga no...

Ajvy a kr nov stroj user posted image , jaz bi ga tudi rabila ja pa hvala bogu da nima samo enega gumba no user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7845
27.6.2007 10:33:04   
Kristina_1
Tašonka upam da ne bo glih na isti dan, da masta vsak svoj dan user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7846
27.6.2007 11:01:43   
Freycha
Dan punce!

evo mene končno doma. Zmatrana sem ko pes, ker sem šla ob nekih 1h spat in sem od 6h že na nogah. Hvala bogu mi odpade nemščina, da lahko sedaj počivam. Noge imam kar otečene in upam, da se bo moj dragi kako masažo spomniluser posted image

Situacija je taka, da sem se šla menit za spinalno in je anasteziolog rekel, da načeloma ne bi smelo biti problemov za spinalno, ker imam itak datum za carskega, da se samo na porodni načrt (tega naredijo v bolnici, ne ta naš, na katerem izražamo želje) napišejo spinalno in mi jo morajo dati. user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo to res!

Torej zagotovo ne grem v Fb, ampak v nedeljo pozno popoldne v MB P, v ponedeljek pa CR in potem cartanje z Ditouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne od Jelenche ne od Majrim nimam še nobenih novic, pa jih bom objavila takoj, ko kaj dobim. Zvesta pa še vedno ni imela UZ-ja (je ob 10h še čakala na vizito) in naj bi na UZ-ju ugotovili če gre res za zastoj rasti in kako naprej.... torej tudi od nje še čakam kake novice!

Neposredna povezava do sporočila: 7847
27.6.2007 11:06:05   
Anonimen
user posted image user posted image superca freycha....a si kej živčnauser posted image mene bi konc po moje če bi točno vedla kdajuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 7848
27.6.2007 11:06:05   
rumba
Dobro jutro!
Sem ravnokar vstala!user posted image  Ja, se je tako fino shladilo, da bi lahko kar spala in spala...user posted image
Sedja me pa čaka likanje, a mi sploh ni problem, ker je na balkonu prav hladno.
*maja, lepo da si se javila. Sem že mislila, da si nam kam pobegnila.user posted image
Tejči, pa ne se sama voziti v P no, saj si dobila nalog za prevoz z rešilcem, kaj? Še jaz ga mislim izkoristit, če bo treba, pa sem 5min peš od P.

user posted image  A ste punce še za kako kavico, preden gremo zares roditi???

Neposredna povezava do sporočila: 7849
27.6.2007 11:08:25   
rumba
Uuuuu, Freycha, ZAKON!!!! Pa boš v Sloveniji in ta prava julijka!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  312 313 [314] 315 316   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  312 313 [314] 315 316   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?