|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  313 314 [315] 316 317   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
27.6.2007 11:09:52   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image user posted image superca freycha....a si kej živčnauser posted image mene bi konc po moje če bi točno vedla kdajuser posted image

ulla tole urejanje za CR itd že toliko časa traja in stalno se nekaj spreminja, da že komaj čakam. Valda, da me stisne, ko na to pomislim, po drugi strani mi bodo pa vzete (hvala bogu) tiste živčne minute, ko se bo vse skupaj začelo, pa se bom vsa nervozna peljala v P. Tako pa pridem v nedeljo popoldne v P, tam me čaka Zvesta, bo itak cel žur, naslednje jutro pa bom mamica, dok si rekel keks user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7851
27.6.2007 11:09:54   
rumba
Tudi mene zanimajo novičke od Jelenche, majrim in zveste, tako da bom danes kar naprej skakala sem gor.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7852
27.6.2007 11:15:24   
Anonimen
freycha sej verjetno je res tko jauser posted image jaz kar še nisem dojela da pa dejansko max 14 dni šeuser posted image čeprov ko študiram to se mi zakon zdi in komi čakam, po drugi pa moji možgani zgleda niso sposobni sprejet dejstva da je to u bistvu ful malo cajtauser posted image in me kr zmrazi če pomislim da bi točno vedla kdaj, ker pol pa ne morš več umikat vsega nekam v prihodnost......dan **** pa bastauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 27.6.2007 11:16:08 >

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7853
27.6.2007 12:03:51   
pupi
Pozdravljene!
Se vam še malo javim pred izpitom, mogla sem malo na blog skočit za sprostitev user posted image !!
Freycha tak se mi fajn zdi da mam nekoga ko mi te vse zadeve sporoča. če bom slučajno jaz tudi v tvoji situaciji glede CR, mi je kar lažje ko ti ga bojo tu naredli. Si me malo prestrašla, ko si napislala da jih tu ne delajo radi...

Ulla jaz se ne moram nagledat tvojega trebuha!!user posted image  Tak mi j žel da ne znam moje slike gor namontirat!! me je zadnjič ena vprašačla če grem decembra rodit!!

V glavnem držite mi pesti danes, da vam ne bom rabla več gnjavit s temi mojimi izpiti in se vma javim še kaj zvečer

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7854
27.6.2007 12:06:19   
pupi
Aja to še! Ulla, ko sem brala tvoj zadnje sporočilce sem imela občutek kot da bi jaz to napisala. Moram povedat da tudi jaz še nimam občutka da to pa bo zdaj to "počasi"!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 7855
27.6.2007 12:08:01   
Anonimen
Pozdravljene
še sem v enem kosu. Noč sem mela kar mirno mal me je zvivalo proti jutru ampak nč hudga ni blo. Zdaj ko sem pokonci pa je aja ja user posted image zvivanje,. Mislim d bom zdržala in me ne bo treba dan v p.  in da bo počakalo mal še.  Že celo jutro mam trebuh trd kot kamen . In zviva zviva.  user posted image user posted image user posted image hUDOOOO.

Kako je pa kaj luna a vpliva kaj na vas.???'

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7856
27.6.2007 12:15:24   
rumba
tajag, sem se že spraševala, če si še mend nami. Verjetno pa ne boš več dolgo, kaj?user posted image
pupi, srečno na izpitu! Držim pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7857
27.6.2007 12:17:01   
Anonimen
Bomo videli, če bo kaj novega user posted image vam sporočim. 

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7858
27.6.2007 12:17:03   
Anonimen
pupi kdaj maš rok? zakaj decembra, a maš mali trebušček al kajuser posted image

tajag, no sam da je vreduuser posted image

jat sem pa dremala malo zdaj, pa me je tel. zbudiluser posted image pa tak je blo fajnuser posted image sem si pritisk prej zmerla, 90/50user posted image klasika, dohterji vsi navdušeni, jaz pa malo manj.....zdaj se mi kr malo vrti pa tak sem malo mutava....grem kr nazaj se dol vležtuser posted image že vidim da bom cel dan zabušavala, mi sede ker ni vroče in ja fajn, samo tale pritiskuser posted image uf....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7859
27.6.2007 12:22:22   
kapica
Vidim da vceraj niste bile tako zgovorne, ste kr popadale. Sicer pa tudi za mozeke si moremo cas vzet.
Sem pravkar videla, da je tu pri nas se cel teden dez in hladno vreme napovedano.

Moja nocka je bila v redu, sem zadovoljna, sedaj se pa pocasi spravljam, grem spet na akopunkturouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 7860
27.6.2007 12:26:53   
kapica
Freycha, ooo, to so pa dobre novickeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Da bo lahko blizje domu rodila in da bo le vse tako kot sedaj obljubljajouser posted image user posted image . V ponedeljek torej, to pomeni si pridobila par dni in bos julijkauser posted image user posted image - Pa z Zvesto skupaj, to bo res mala malicauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7861
27.6.2007 12:31:59   
solinar
Oj nosečke...

Sem "druga" polovica od majrim ... naj vam povem, da sem jo danes odpeljal v porodnišnico,kjer bo ostala do poroda user posted image  - imela je ctg in ostale preglede: o pravih popadkih še ni ne duha ne sluha...odprta je že nekaj malega, manj kot 1 cm,tako da to še ni omembe vredno.

Lepo vas vse pozdravlja in zelo vas pogreša...

...lep pozdrav  tudi od mene...

PS:Vsake toliko časa vam bom javljal o novostih v zvezi z mojo ljubeznijo,če vas zanima seveda.

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7862
27.6.2007 12:39:54   
rumba
Solinar, hvala za novico. Držim pesti za tvojo ljubo, da ne bo predolgo ležala in da čimprej stisneta vajinega user posted image  v naročje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu solinar)
Neposredna povezava do sporočila: 7863
27.6.2007 12:43:28   
solinar
rumba ... hvala ti za lepe želje...veliko sreče in veselja tudi tebi.

LP

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7864
27.6.2007 12:44:46   
Anonimen
solinar naj bo vse okuser posted image user posted image pa da bost čimprej stisnila k sebi ono miceno bitjeuser posted image

(odgovor članu solinar)
  Neposredna povezava do sporočila: 7865
27.6.2007 12:48:55   
Ajvy
Zdravo dame, kako smo kej...

MAja, ja imamo nov pralni stroj (na obroke seveda), pa smo ga šele zdele zrihtal, k je ena cev zafrkavala... sem pa mnenja , da so ti nivejši kao boljši precej slabši od tistih včaasih... tega smo imeli deset let, brez enega samega problema, me prav zanima koliko časa bo zdržal ta... sej ne da mi ni všeč- super je, samo njegova kvaliteta me zanima....

Solinar, user posted image  za tvoja dva, pa čimprej naj se vse razreši...

Dan je drugače kar luštkan, me malo pritisk daje,ampak samo pogledam kolk mam za narest pa mi ga kr dvigne v višave....pa se mi čist nič ne da, ampak bom vseeno...
user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7866
27.6.2007 13:21:10   
Freycha
Solinar kako sem vesela, da si se javil user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti kar poročaj kaj se dogaja user posted image user posted image user posted image  

joj, kako sem se sedaj naspala. Me je zmanjkalo za dobro uro in sem baje kar smrčala, tako močno sem spala user posted image  pa še nimam občutka, da sem se naspala........ Ampak saj bom... bom popoldne še kako črtico potegnilauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7867
27.6.2007 13:50:18   
Ajvy
user posted image končno naš novi stroj dela kot urica.... jjjjeee user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7868
27.6.2007 13:50:25   
Freycha
Evo KONČNO dobila kake novice od Zveste: hej! Uz je mimo, beba bi naj imela že 2800g, zgleda dobro. 2x na dan ctg, spremljat pritisk in bomo probali čakat drug teden.

Nazadnje bova še skupaj rodili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7869
27.6.2007 14:00:43   
tejči77
Freycha, krasno, da si se tako dobro zmenila. In super tudi za Zvesto, da dete raste. Kako se vse dobro odvija. Saj se mora.
Solinar, ti pa kar javljaj kako sta tvoji dve. Smo vesele vsake novičke. Saj zato pa tu gor tudi visimo.

Kaj pišete? O kaki napotnici za rešilca. Jaz nič ne vem o tem. Jaz sem dobila samo napotnico za porodnišnico, da ne bo tako kot z onim revežem pred nekaj tedni, saj veste, ko ni imel napotnice in so ga odpravli. Sem iz Celja namreč. Drugač pa upam, da se res ne bo začel takrat ko mojga ne bo. Da bo lahko z mano, potem tako ni problema.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7870
27.6.2007 14:04:13   
tejči77
Freycha, sem morala pogledat, kdaj ima Zvesta PDP. 2800g je kar v redu, saj ima 37 tednov se mi zdi. Če še zdrži kak teden bo dete kar okli 3000g. Samo da ne bi preveč zatekala reva in da ne bi imela previsokega pritiska. Upajmo, da zdrži. Če se bosta še kaj slišali, jo ne pozabit lepo pozdravit še od nas.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7871
27.6.2007 14:11:09   
tejči77
Prejle me je moj lubi klical iz službe. Kar tako, da je vprašal kako sem in kaj delam. Jaz pa nič ne delam in končno eno knjigo berem o Pompejih. In imam tako slabo vest. O groza, razen posode oprala od včerajšnje večerje nisem danes naredila čisto nič (čeprav tudi nisem nameravala). Ampak je grozen filing. Sem si pa zato noge lepo odpočila, sem jih dala ne dva povštra in se mi zdi, da niso več tako napihnjene. Vsaj neki dobrega.
Ko sem mu pa po telefonu rekla, da nič ne delam in knjigo berem me je kar stisnilo, pa je rekel, da naj kar počivam in da bo kosilo on naredil. user posted image  Juhu!
Sej ne vem, če bom zdržala, po moje bom že sama vse prej nardila preden pride, samo da njemu ne bo treba.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 7872
27.6.2007 14:39:08   
pupi
Saj ne morem da še ne bi pošpehal k vam, pa vam nekaj napisla user posted image

Ulla rok mam 21.7.!! Ja pa tak mali trebuh mam, ja. Res je da sem visoka ampak se vsak začudi da mam čez tri tedne že rok. No saj je pretiravala z decembrom, ne morem pomagat če pa sem manekenske rasti user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image

Rumba hvala za pesti, mi vsaka pest dobro pride user posted image user posted image

Solinar lepo da javljaš za tvojo user posted image

Zdaj je pa res čas da šibam in prosim PESTIIII  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7873
27.6.2007 15:07:52   
Ajvy
Tejči, ti kar počivaj... če je rekel da bo on storil kosilo, ga pusti... bo vesel, ker  ti je pomagal, če že trebuščka ne more nositi namesto tebe... user posted image

Jst sem tudi lenoba, nič se mi ne da, pa še kr neki sem žalostna.. zakaj morajo biti ljudje take p....sploh ne razumem, kaj je tega treba... mah, sej bo ... važno da naši trebuščki migajo in da se dnevi našega materinstva približujejo... user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 7874
27.6.2007 15:18:05   
ikonca
Pozdravček,

zudi jaz imam dobre novice. Imela sem UZ in nimam prečne lege. Otroček je lepo obrnjen z glavco na vzdol in glede tiste sence na srčku ni bilo nič omenjeno - že ni tako resno. Ponovni UZ imam 4.7., posvetovalnico pa 9.7. 07. Moj sonček je v 35/3 tednu pridelal cca. 2400 g. Edino kar je zoprno je da nimam termina za CTG. Na to in podobne reči moram počakakti mojega G, ki se vrne 14.7. Bom že zdržalal.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem čestitke tudi za vaše dobre in spodbudne novice.

Še malo pa bomo mamice oziroma tiste ki ste že ne bomo več nosečke. Kar ne vem a naj bom žalostna a vesela. Te mesece se mi je res godilo. A potem bo še bolj luštno.user posted image user posted image  Imam še mesec dni počitnic, potem pa nastopim z novo službo.

Pri nas doma se hecamo da hodim k G kazat "čaplo", jaz pa pravim da bo kmalu štorklja.user posted image user posted image user posted image
A ima katera pravi ginekološki (vaginalni) pregled v teh tednih? Res mi ni do tega da bi mi poleg mojega otročka še kdo zbadal tam spodaj!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 7875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  313 314 [315] 316 317   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  313 314 [315] 316 317   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Darilo za otroka
nada56

Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?

DA, v vrednosti med 20 in 30 eur (29%)

NE, ker ne vem kaj je v darilu (71%)

Število vseh glasov: 21

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!