siskamiska
|
Živjo, jaz vas poskušam brat, amppka mi ne rata, čist preveč pišete...... , no ja cajta nimam več Morm se pohvalt da sem dons dirkala na shooping v City-ja, in prvič sem uživala notri . sem mogla it malo sama na luft, pa mal dinačkov zapravt Čudne novičke berem tukaj gor??? Kaj je zdej to punce,a bomo kr vse junijke al kaj?? No uglavnem Zvesta, Jelenche in Majrim, upam da zdržite čim dlje. Freycha da so ti prestavili datum in da je vse po tvojih željah. Komaj čakam ponedeljek, ko bom mislila nate in na Dito . Maja jaz sem za, da se potem dobimo na kavici, da se malo považičkamo. Kaj praviš?? Pomoje se nam jih bo lahko kar velik pridružlo. Rumba, če rabiš nekoga za k porodu me kar poklič da bom vsaj videla kako zgleda porod, ker se svojga ne spomnim , no pa bom mogla it še enkrat rodit, da bom vidla v živo kako zgleda. GabiW, ne bit žalostna ker je še vedno na ritki, mogoče ti ga bodo pa obračal ali pa nardil CR, važno je da je z vse OK. Sem v P videla toliko žalostnih zgodb, da se za take stvari ne splača bit žalostna. Vse bo OK, boš videla. Eno za srečo in boljšo voljo ti pošiljam. Rade volje bi prebrala vse strani, ampak enostavno ni časa. Bom se pa potrudila in dala slikce od tamalihdveh v album. papa
|