|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  316 317 [318] 319 320   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
27.6.2007 19:56:40   
kapica
Corfu, bom pa najprej M, pol pa bom presaltala na Suser posted image . se bom ze stlacla noter, brez skrbi, ze zaradi boljse voljeuser posted image user posted image .  Torej, je na tak nacin kot bodi, ko se tud spodaj odpira. No, saj bom videla. katero stevilko so pa ti kupla, pa ce mi poves priblizno ceno, da bom pripravljenauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7926
27.6.2007 20:00:00   
bačko
Hvala za informacije.Sem mislila da more nujno meriti MV.Moj G ponavadi nima nosečnic ampak ker se poznamo z njegovo ženo in otroci me je vzel, ker sem hotela svojo prejšno G zamenjati.Je zelo uredu in mi vse tudi pove tako kot je.user posted image Tudi če ni ravno najlepše.Grem na masažo nog.Možek je zelo priden in mi dvakrat na dan zmasira noge.Super je!user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7927
27.6.2007 20:04:29   
corfu
kapica, sem šla gledat...številka s hlač je že sprana, za 2,5 leti nazaj se pa žal tudi cene ne spomnim, niso bile pa ravno full poceni, saj veš, kot vse drugo za nosečnice.user posted image  ja, odpirajo se pa tako kot bodyuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7928
27.6.2007 20:09:11   
kapica
Corfu, to si ti takrat vstran odtrgala, ker nisi hotela gledat, da je vec kot M stevilkauser posted image user posted image user posted image user posted image . hecam se. Se mi pa zdi da sem nekje zasledila, da stanejo okrog 20-25 eur.Kako dolgo pa si jih nosla?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7929
27.6.2007 20:14:11   
corfu
Nosila sem jih cca dva meseca po par ur na dan. Pa še pasalo mi je ker sem rodila pozimi, letos če bo kaka huda vročina dvomim da bom tako dolgo vztrajala.

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7930
27.6.2007 20:15:53   
kapica
Ja, tega se tudi jaz bojim, da zaradi vrocine ne bom mogla nosit. A to pomeni da je prvic trebuscek,boki in medenica, lepo slo nazaj? madona sem tecna, saj vemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7931
27.6.2007 20:16:20   
madejka
Ej babe kake hlacke to? Kako funkcijo pa majo? Mi lahko katera na hitro pove, ker ne morm tak dolgo za compom sedet, da bi vse za nazaj brala... mene tud kriz boli!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7932
27.6.2007 20:16:56   
corfu
Drugače pa moje osebne izkušnje...pilates je zakon, plavanje(pa še poleti bomo rodile), rolanje, veliko sadja, tekočine oz. jaz sem pila vodo in dojenje, dojenje...meni so kile lepo zginjale. Aja, pa ogromno sexa, s kontracepcijouser posted image user posted image user posted image , no vsaj jaz imam zaenkrat dovolj dvauser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7933
27.6.2007 20:18:37   
kapica
Punce, kje pa ste kaj ostale? A bomo kaj cvekale danes, al se vam ne da?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7934
27.6.2007 20:20:01   
corfu
Madejka, govora je o hlačah, ki se nosijo po porodu in pridejo skoraj do jošk, da vse tiste organe in razvlečeno kožo skup držijouser posted image user posted image user posted image  Kapica vse gre nazaj, če ne drugač, se vse kar je viška lepo po celem telesu razporediuser posted image user posted image , pol se pa tako navadiš, pa itak spet zanosiš...user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7935
27.6.2007 20:20:59   
kapica
Madejka, gre za hlace ki jih nosis po porodu, da se trbuscek in boki in vse ostalo lazje vrnejo v staro pozicijouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7936
27.6.2007 20:23:03   
kapica
Corfu, kateri  Pilates pa delas oz. si delala? a tistega 20 minutnega, al kaj drugega?
Ja, sori, danes imam tebe na tapetiuser posted image . Da se vsaj kaj konkretnega pomenimo, ne samo o seksu. aja, moja kontracepcija je tudi zelo ucinkovita, tako da seksali bomo lahkouser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7937
27.6.2007 20:23:07   
madejka
hvala za pojasnilo. pa misli to katera dejansko nosit julija in avgusta???user posted image hmm... jaz sem malo skeptik... ceprav ne vem, kaj bo ko bom videla, kaj je ostalo od nosecnosti user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7938
27.6.2007 20:24:33   
kapica
Madejka, raje nosim te hlace cel julij in avgust, ce je treba, kot pa da nosim svojo kozo nekje doliuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7939
27.6.2007 20:26:33   
corfu
Na pilates sem hodila dvakrat tedensko po eno uro.

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7940
27.6.2007 20:27:45   
poldy
Kako se vam da tolk časa pred računalnikom sedet??
Jaz vas sploh ne morem več spremljat. Včeraj sploh nisem nič skoraj brala, ker sem se ful slabo počutila, sem imela vročino, pa tko mi je blo slabo.. Dons je že bolš. Ne morem verjet, da se tako hitro bližamo danu D. Meni so včeraj postavili omarice v spalnici, tko kot jih hočem imet, pa posteljico sestavili, zdaj me pa še čaka pucanje, pa limanje nalepk, oprano in speglano mam vse, danes sem še tetra plenice peglala. Kompletek za iz porodnišnice imam tud že pripravljen, tako da pripravljeni smo, samo ne psihično. Najbolj me skrbi, kako bo ponoči.... Jaz tako zelo potrebujem spanje, resnično upam, das bomo imeli srečo in bomo meli pridnega otroka.
Jutri imam pregled pa ctg, in upam, da me ne bodo gor obdržali. Po mojem ne bom nč spala dons.....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7941
27.6.2007 20:30:14   
corfu
Poldy jaz imam prenosni računalnik in pred njim ležim.user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 7942
27.6.2007 20:33:25   
kapica
Aha, Corfu, sem mislila da si delala doma pred DVD-jemuser posted image .
Poldi, men se da za netom viset, ker nimam kaj drugega za delatuser posted image user posted image user posted image . pa se fajn se mamouser posted image .kriz me boli pa al sedim, al lezim, tako da to me ne omejujeuser posted image .
To tudi jaz mocno upam, da bo dete spalo, pa saj ce ne ponoci, vsaj podneviuser posted image , ker spanec je tudi za mene ena najpomembnejsih stvari. Drugace se mi zdi da sploh ne funkcjoniramuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 7943
27.6.2007 20:34:32   
kapica
Poldy jaz imam prenosni računalnik in pred njim ležim.

Ja, vidis, kjer je volja, tam je potuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7944
27.6.2007 20:38:34   
poldy
Jaz mam pa še en starinski trd stol zraven.... Pa ne morem bit tolk časa pri miru.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7945
27.6.2007 20:40:03   
kapica
Poldy, saj ni treba ves cas tam sedet. Pa malo kaj napises, pa vstanes, gre po stanovanju, kaj pojes, spijes, prides spet nazaj in spet gres. Pac tako, malo da ti ni cisto dolgcas...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 7946
27.6.2007 20:40:51   
kapica
Oo, poldy vidim da imas termin en dan pred manouser posted image . To pomeni da bova lahko se cel julij cvekaleuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7947
27.6.2007 20:44:58   
kapica
Hm, vidim da ste vse zaposlene danes. grem malo pred tv, pa vas se potem malo pozdravimuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7948
27.6.2007 20:45:21   
Anonimen
babe a to resno mislite okol onih hlačkuser posted image no, verjetno sem jaz res optimist in prepričana da ne bo tolk viška kože, čeprov če pogledam trebuh in si predstavljam prej, ko je blo 40 cm manjuser posted image khm.....kje se že dobijo hlačkeuser posted image user posted image user posted image

tak je fajn hladnouser posted image sem si muslije zmešala in se bašem zdaj tuleuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7949
27.6.2007 20:47:50   
poldy
Ja kapica upam, da imaš prav, ker imava še 4 tedne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  316 317 [318] 319 320   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  316 317 [318] 319 320   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Izbira imena
Tallulah

Katero ime za punčko vam je bolj všeč?

Nely (15%)

Mia (60%)

Neli (25%)

Število vseh glasov: 392

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!