Freycha
|
Corfu ja, očitno bova z Majrim na isti dan rodili Šiškamiška joooooojjjj kake dva cukra imaš...... jjoooojjj sedaj samo še težje čakam ponedeljek, da tudi jaz svojo malo dobim v naročje kapica, se strinjam s tabo... nekam čuden dan je. Jaz sem tudi danes vsa nekaj zaspana in še križ me je začel boleti. Aja, kar se špikanja v stegnih tiče ne vem, če so to popadki, ker vem, da je Zvesta pisala o tem, kako jo špika, pa sem ravno danes videla njen CTG, pa je imela krivuljo za popadke ravno ko ravnilo...... Pa jaz sem že razmišljala o teh hlačah, samo nisem si jih pa še kupila. Ta mesec sem itak že bolj na dnu z denarjem, drugi mesec pa pridem ravno nekje okoli moje plače domov, takrat si jih bom šla pa verjetno kupit Gorazdova, v MB porodnišnici naj bi se tega strogo držali. Ampak poudarek je na NAJ BI SE..... mogoče se bo pa dalo zmeniti Aja, če boš od 4.7. v bolnici me pa moraš poiskati ali na intenzivni ali pa na oddelku, ker bom takrat še notri, pa bom že dva dni mamica pa Zvesta je tudi notri, mogoče bo takrat tudi že rodila.... v glavnem, samo še Pupi počakamo, pa bomo skoraj kompletne. Aja Pupi, če te bo kaj zanimalo, ti kar vprašaj.... sem že redna gostja v MB porodnišnici, mi je že skoraj vse jasno Pa napotnico lahko dobiš in ti jo mora dati... kar malo ji potečnari. Pa čestitke za izpit!!! Ajvy sem tudi hotela it likat, pa me je začel križ boleti (pomoje samo zato, da ne bi likala) in bom kar spustila očitno danes to početje.... saj sedaj sem si še vikend izborila in bom že našla čas tudi za to. Ikonca mislim, da imaš vaginalne preglede glede na to, ali imaš kake probleme ali ne. Meni je sestra vedno rekla, če ni problemov se ne slači, če pa so, pa hlače dol........ Sem pa imela kar nekaj pregledov, ker sem imela tudi stalno neke probleme...... GabiW dobra si, da se odločaš za zunanji obrat. Jaz se zanj nisem mogla odločiti in sem se raje zmenila za CR, kot za to metodo. Upam in držim pesti, da poseg uspe in da otroček ostane potem na glavici do poroda Sporočaj nam prosim, kako si se zmenila s Pušenjakom in kako je poseg uspel, če se boš zanj odločila!! Ronči, naj te ne bo nikoli strah vprašati G o zadevah, ki se tičejo tebe!!! Sicer pa, če mene vprašaš, je tam okoli 80 tudi že znak za popadke...... Kaj tvoja G ni pogledala krivulje CTG-ja, ko si ga opravila? Solinar hvala in lepo od tebe, da nam poročaš, kako se z našo drago Majrim godi Mater sem se sedaj razpisala Ampak križ me pa še kar boli
|