|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
27.6.2007 18:59:17   
corfu
Solinar, super!user posted image

Freycha, a nimaš tudi ti takrat termin?

Ronči, to so že kar popadki. Meni so prvič rekli, da ko dosežejo nivo 80 in več se gre v porodnouser posted image  Pa te kaj boli, tišči?

Uživaj življenje...

(odgovor članu solinar)
Neposredna povezava do sporočila: 7901
27.6.2007 19:01:47   
Ajvy
dežek je , ohladilo se je.... zdej grem lahko v miru likat.. user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7902
27.6.2007 19:12:15   
siskamiska
Solinar user posted image user posted image , super da so se stvari umirile. Pozdravi drago.

Sploh se ne morem ločiti od vas user posted image , sem šele prejle ugotovila da imam še vedno v tickerju da sem noseča 36 tednov user posted image user posted image user posted image , no končno smo ga ukinili.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7903
27.6.2007 19:12:39   
Anonimen
No, punce, da vas tukaj še vprašam glede partnerja ob porodu.. Je to res, da partner ne sme biti zraven pri porodu, če ni obiskoval šole za starše? Ker nama je ena to rekla, jaz pa brez njega ne bi rodila user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7904
27.6.2007 19:19:17   
corfu
Gorazdova, pri nas to ne drži, partner je lahko v vsakem primeru pri svoji izvoljenki.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7905
27.6.2007 19:22:45   
kapica
Hm, se kr dogaja vidim ja.
Gorazdova, ne vem kako je z partnerjem pri porodu, a more imeti solo ali ne.
Corfu, a to pomeni da te hlacke kr povsod dobis? Sam reces za poporodne hlace, ali kako? In kako to zgleda, a so od trebuha, od popka do stegen, ali kako dalec grejo, mislim,koliko so siroke?
Siskamiska, jooj, kako sta lusna decka. Ti ze kr zavidam, da se cartate in komaj cakam na svojegauser posted image .
Jaz sem malo pocivala , nic posebnega, je tud malo cuden dan, dezeven, zaspan.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7906
27.6.2007 19:27:32   
pupi
Jeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! Izpit sem naredla z 9!!!!!

GabiW jaz mam mojo lenuško tudi z rito navzdol pa mi ni nihče nobenga ročnega obračanja otroka omenil, le da če se pa ne bo obrnila bo pa pač CR in da se nekateri še pol ure pred porodom obrnejo!! Samo jaz bi vseeno imela napotnico za CR že prej, ker za noge pa MI JE NE BODO VEN VLEKLI!!!
MV mi pa tudi moja G ni merla vsaj vem ne za to, pregledala me je do zdaj vedno razen na zadnjem pregledu.

Zdaj pa še user posted image user posted image user posted image user posted image  za Marjim pa za Zvesto, pa mislim da je Jelenche še tudi med čakajočimi!!

Šiškamiška malo ti zavidam da se lahko že cartaš mi pa se no vsaj jaz pa se še s temi nosečniškimi tegobami obadam user posted image

Gorazdova škoda da nisem vedla, da si ti tudi tu nekje glede termina bi ti povedala kdaj je bil zadnji dan predavan v šoli za strše pa bi tam dobila tisti brezzvezni rumeni listek na katerega sam vpišeš svoje ime in ime user posted image . Je pa res da se mi zdi da so nekaj omenjali da se naj ne bi smelo it brez šole k porodu, ampak meni se to ne bi zgodilo, ker bi jih tak OKU..... da bi kar vsi leteli!! Oni meni e ne bodo zaradi te brezzvezne šole določli če lahko gre moj zraven k porodu al ne

Pri nas se ni fajn ohladilo, pri nas je mrzlo !!!!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7907
27.6.2007 19:30:21   
pupi
Šiškamiška sta pa res prava lepotca ta vaša dva pikeca!!!!! Sploh ne bi šla slikic gledat, če nebi vse hvalile kako sta lepa!! RES STA!!!!! Pa še taki lepi imeni imata!!
Jaz bi tudi, pa je treba še vsaj 3.tedne počakat

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 7908
27.6.2007 19:30:23   
kapica
Pupiii, cestitke za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bravouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 7909
27.6.2007 19:31:11   
corfu
Kapica, hlačke se da kupiti v teh medicinskih trgovinah, mogoče celo v trgovinah kjer imajo oblačila za nosečnice. Hlačke so cca deset cm nad popkom in so nekoliko debelejše in zelo elastične, obstajajo pa različne velikosti (S, M, L, XL) V vsakem primeru jih boš morala probati in kupiti po porodu, saj če so prevelike ne opravljajo svoje naloge.user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7910
27.6.2007 19:31:29   
pupi
Hvala Kapica! Zdaj pa grem jest z dragim nisem še nič toplega jedla danes, pa se vam  še pol kaj oglasim,

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7911
27.6.2007 19:34:06   
kapica
Corfu, a komaj po porodu da kupim? Jaz sem mislila ze kr po porodu oblectuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 7912
27.6.2007 19:36:52   
corfu
Pupi, čestitke za izpituser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7913
27.6.2007 19:39:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Jeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! Izpit sem naredla z 9!!!!!

Čestitke! Čeprav ne vem, za kaj se gre, ampak glavno, da si naredila user posted image

Gorazdova škoda da nisem vedla, da si ti tudi tu nekje glede termina bi ti povedala kdaj je bil zadnji dan predavan v šoli za strše pa bi tam dobila tisti brezzvezni rumeni listek na katerega sam vpišeš svoje ime in ime user posted image . Je pa res da se mi zdi da so nekaj omenjali da se naj ne bi smelo it brez šole k porodu, ampak meni se to ne bi zgodilo, ker bi jih tak OKU..... da bi kar vsi leteli!! Oni meni e ne bodo zaradi te brezzvezne šole določli če lahko gre moj zraven k porodu al ne

Pri nas se ni fajn ohladilo, pri nas je mrzlo !!!!!!

To se bo pri meni zgodilo 100%, da jih oku........ user posted image user posted image Sej sva ga oba naredila, zakaj bi sama rojevala, če bi on imel čas biti zraven.. Pa še to je zdaj postala njegova največja želja:biti pri porodu user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7914
27.6.2007 19:39:09   
corfu
Kapicauser posted image  ja, kako boš pa vedela kakšno velikost kupit?user posted image  Ker je boljše, da so malo manjše, da org stisnejo tisti viseči vamp, kot da ti dol lezejouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7915
27.6.2007 19:40:33   
bačko
Siskamiska tvoja fanta sta tako luškana.Moj mož je rekel da sta prava cukerčka.
Moja voda je uredu.Sem mislila da bom imela kake sumljive bakterije pa jih ni.Jutri se moram naročiti za pregled pri svojem G.Jaz tudi komaj čakam da bom rodila.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7916
27.6.2007 19:41:18   
Freycha
Corfu ja, očitno bova z Majrim na isti dan rodili user posted image

Šiškamiška joooooojjjj kake dva cukra imaš...... jjoooojjj sedaj samo še težje čakam ponedeljek, da tudi jaz svojo malo dobim v naročje user posted image user posted image user posted image

kapica, se strinjam s tabo... nekam čuden dan je. Jaz sem tudi danes vsa nekaj zaspana in še križ me je začel boleti. Aja, kar se špikanja v stegnih tiče ne vem, če so to popadki, ker vem, da je Zvesta pisala o tem, kako jo špika, pa sem ravno danes videla njen CTG, pa je imela krivuljo za popadke ravno ko ravnilo......  Pa jaz sem že razmišljala o teh hlačah, samo nisem si jih pa še kupila. Ta mesec sem itak že bolj na dnu z denarjem, drugi mesec pa pridem ravno nekje okoli moje plače domov, takrat si jih bom šla pa verjetno kupit user posted image

Gorazdova, v MB porodnišnici naj bi se tega strogo držali. Ampak poudarek je na NAJ BI SE..... mogoče se bo pa dalo zmeniti user posted image  Aja, če boš od 4.7. v bolnici me pa moraš poiskati ali na intenzivni ali pa na oddelku, ker bom takrat še notri, pa bom že dva dni mamica user posted image  pa Zvesta je tudi notri, mogoče bo takrat tudi že rodila.... v glavnem, samo še Pupi počakamo, pa bomo skoraj kompletne.

Aja Pupi, če te bo kaj zanimalo, ti kar vprašaj.... sem že redna gostja v MB porodnišnici, mi je že skoraj vse jasno user posted image  Pa napotnico lahko dobiš in ti jo mora dati... kar malo ji potečnari. Pa čestitke za izpit!!!user posted image user posted image user posted image

Ajvy sem tudi hotela it likat, pa me je začel križ boleti (pomoje samo zato, da ne bi likala) in bom kar spustila očitno danes to početje.... saj sedaj sem si še vikend izborila in bom že našla čas tudi za to.

Ikonca mislim, da imaš vaginalne preglede glede na to, ali imaš kake probleme ali ne. Meni je sestra vedno rekla, če ni problemov se ne slači, če pa so, pa hlače dol........ Sem pa imela kar nekaj pregledov, ker sem imela tudi stalno neke probleme......

GabiW dobra si, da se odločaš za zunanji obrat. Jaz se zanj nisem mogla odločiti in sem se raje zmenila za CR, kot za to metodo. Upam in držim pesti, da poseg uspe in da otroček ostane potem na glavici do poroda user posted image user posted image user posted image  Sporočaj nam prosim, kako si se zmenila s Pušenjakom in kako je poseg uspel, če se boš zanj odločila!!

Ronči, naj te ne bo nikoli strah vprašati G o zadevah, ki se tičejo tebe!!! Sicer pa, če mene vprašaš, je tam okoli 80 tudi že znak za popadke...... Kaj tvoja G ni pogledala krivulje CTG-ja, ko si ga opravila?user posted image

Solinar hvala in lepo od tebe, da nam poročaš, kako se z našo drago Majrim godi user posted image

Mater sem se sedaj razpisala user posted image user posted image  Ampak križ me pa še kar boli user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7917
27.6.2007 19:43:11   
kapica
Corfu, jaz bi kr S kuplauser posted image . ne, res, sem pred nosecnostjo S stvari nosla, pa mogoce je to najblizje. Sam kaj pa ce jih potem gor ne dobim? Saj se da zamenjat,a ne? Pa se to, a so to normalne hlace, al so spodaj odprte. Mislim, a jih lahko sploh nosis, ce si sivana?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 7918
27.6.2007 19:45:54   
bačko
Meni moj G ni meril MV.Vedno mi je samo srčka od Žane poslušal.Ctg pa je bil uredu.Me malo skrbi ker mi ne meri MV.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7919
27.6.2007 19:47:40   
kapica

kapica, se strinjam s tabo... nekam čuden dan je. Jaz sem tudi danes vsa nekaj zaspana in še križ me je začel boleti. Aja, kar se špikanja v stegnih tiče ne vem, če so to popadki, ker vem, da je Zvesta pisala o tem, kako jo špika, pa sem ravno danes videla njen CTG, pa je imela krivuljo za popadke ravno ko ravnilo...... Pa jaz sem že razmišljala o teh hlačah, samo nisem si jih pa še kupila. Ta mesec sem itak že bolj na dnu z denarjem, drugi mesec pa pridem ravno nekje okoli moje plače domov, takrat si jih bom šla pa verjetno kupit

ne, ne, saj nisem mislila da ta bolecina v stegnih kaze na popadke. Se mi bolj zdi, da to pomeni, da se bo zacelo nekaj dogajat. Torej v naslednjih dneh recimo. Ne vem, samo se spomnim, d aje babica o tem govorila, pa sem na to pozorna. verjetno cisto brez vezeuser posted image .
Pa glede teh hlac, pri meni je isto, da bi mi bolj pasalo naslednji mesec glede denarja, ampak men se zdi, da je smisel tega, da jih zacnes takoj nosit. Ne pa potem, ko bo trebuh se bolh zrahljan, pa mlahav in tako. Al pa mislim spet cist narobe.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7920
27.6.2007 19:49:55   
kapica
Backo, men tud ne meri MV nikoli, tako da ne se skrbet zaradi tega. ce je ctg v redu, je verjetno vse okejuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7921
27.6.2007 19:50:55   
Freycha
Kapica, spet čisto narobe razmišljaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 7922
27.6.2007 19:52:01   
Anonimen
Freycha, mogoče pa vaju le obiščem, če se ne bom po celi bolnišnici drla Freychaaaaaa, Zvestaaaaa user posted image user posted image

Nevem, bomo videli kako bo zneslo, da ne bodo rekli, da ne smem hoditi ker imam trombozo, pa moram več ležat, kot se sprehajat...  Upam, da bom lahko user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7923
27.6.2007 19:53:20   
corfu
Bačko glede merjenja MV se ne sekiraj, meni ga ni merila ne prvo ne drugo nosečnost, se pravi sedaj. Kapica glede šivov in teh hlač ti ne zanm povedat, na srečo nisem bila šivana, hlače, vsaj moje pa se spodaj, da greš lahko lulat odprejo na tri hakeljčke, tako kot modrc. Pa cel dan jih tako ne boš mogla imet gor vsaj jaz jih nisem mogla saj vse skupaj orng špona. Vseeno pa mislim, da bi bila v samem štartu po porodu številka S premajhna. Žaluser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 7924
27.6.2007 19:54:34   
kapica
Kapica, spet čisto narobe razmišljaš

user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?