MALINČICA
|
Jooj, jaz grem tud spat, najprej pa še pod tuš... Madona sem se nažrla, sem tak dober sendvič pojedla in zraven olive in paradižnik.... Njami... Punce, jaz pa bom morala mojga malega začet počasi odstavljat od prsi, ap ne vem kako naj se tega lotim. HG sploh ne poje za en cel obrok. Itak, da mesa noče jest, zelenjavo je samo bučko, pa še to mora bit zmešana z banani in pa krompir je. Pa korenčkovo juhico...no, juhe kar je. Sem mu včeraj dala probiotični višnjev jogurt za probat, pa je danes ves flekast po telesu. Ne vem, ne vem. Kar hudo mi je. Sicer ni tak manijak na zizo, ampak včasih se še vedno obnaša ko kak odvisnik, ki dobi drogo po dolgem času mučenja, ko se priklopi na zizo. Kar z očmi zavije od užitka. Sem razmišljala, da bi mu jutranje in večerno in ponoči še vseeno pustila dojenje. Čez dan pa bo moral samo GH, pa najbrž kako prilagojeno mleko, ali kaj? Ne vem kaj bom, no! Se mi kar smili tale moj lubči, ko bo tako hitro moral v varstvo... Še dobro, da gremo en teden prej skupaj z mojo mami nadopust, da se je bo tam v redu navadil, da ne bo tak velik preskok. Eh, bo že.... Lahko noč punce, pa uživajte jutri!