|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  410 411 [412] 413 414   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
4.7.2007 8:45:49   
Anonimen
Nobene nikjer. user posted image

Še vse spite? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10276
4.7.2007 9:27:05   
Nogavica
Nekam slabo čvekamo zadnje dni user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10277
4.7.2007 9:27:21   
MALINČICA
Dobro jutro!
Madonca, se že dolgo nisem javila!

Najprej CVETAČICA-JEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!! Čestitke!!! Se ful vsesla, da vam je ratalo! Joj, jaz bi tud kat takoj še enkrat, pa user posted image  tud, samo moram v službo, da vsaj za nedoločen čas dobim, pol pa spet v akcijo.
Želim ti vse lepo!!!

Mi pa zadnje dni spimo katastrofalno, malo sumim, da mi je Aja1 poslala od njih na posodo...user posted image  Maj se začne kar jokat, pol pa ga je tako težko spet uspavat, pa to se zgodi ponoči neštetokrat. Zjutraj pa pol spi do devetih, jaz pa z njim.user posted image

Ne vem kaj je to. Zobek mu je že pogledal ven, pa je takrat normalno prespal noč, potem čez dva dni pa je ponoči dobil vročino, no lih 37.9 je imel, pa sem mu kar svečko dala. Zdaj pa že dva dni tako spanje daaaaa!
Mogoče ga vseeno boli, ko mu je že dlesen predrl, pa ga boli?

Eh, čist sem izmozgana, po dveh nočeh...
Zdaj ša greva z Majem zajtrk jest.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10278
4.7.2007 9:36:24   
viv_
Jutrce!

A ma kera gsm od krfjolce. Če ja, nej mi ga prosm napiše na zs.

Dons smo se menle, k ma še Mirnin bidon, zdej je pa dež, pa ji morm sporočit koordinate user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 10279
4.7.2007 9:48:51   
krfjolca
Viv, sem dobila ZS ;)
Čakam, da me pokliče mentorica za diplomsko, ker sva se zmenili, da se dobiva v Naklem, mi mora nekaj podpisat, pa samo do 13h jo lahko dobim, potem pa vprašanje, kdaj bo spet dosegljiva.
Te pokličem, kdaj bom fertik, potem pa takoj priletiva v Kranj.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10280
4.7.2007 9:56:31   
majas
Jutro!
Zbuajnje na 2 uri user posted image potem pa sem še vstala ob 5.30 ker sem morala mojega peljati delat da imam avto zdaj.

Zdaj pa se zrihtamo in odbeketamo na bazen. Sicer je zunaj tako grdo in oblačno, a ker se že cel teden spravljamo vseeno gremo. Saj notri ne dežje user posted image

papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 10281
4.7.2007 9:57:18   
majas
Barby upam da je z dragim vse vredu že danes!!!user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 10282
4.7.2007 9:57:22   
Anonimen
Mi spet čudno spali, ampak celo do 9.20...tako, da sem konec koncev dokaj naspana...sedaj greva pa zajtrk pojest, potem pa še ne vem kaj bova počela, ker je smotano vreme...dežuje sicer ne, je pa oblačno in lahko začne vsak čas padat...user posted image

Ja, zadnje čase se res slabo čveka...user posted image

Malinčica, možno, da ga boli dlesen...zdrži še par dni pa boš videla, če je bila dlesen...user posted image

MucaMaca lep avatar...user posted image

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 10283
4.7.2007 9:58:32   
Anonimen
Dragi je ok in je že na Hrvaškem....upam, da ga tam kaj ne zvije...user posted image

Majas, uživajte na kopanju, pa kakšno fotko princeske nalimej potem...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10284
4.7.2007 10:19:40   
Nogavica
Mi smo se zbudili ob 6h, 2 uri bedeli, zadnje pol ure je bila FUL tečna, potem se je z glavo noro zaletela v moj nos, tako da sem bila še jaz tečna, potem pa je zaspala še za eno uro, zdaj pa v kuhinji atija zabava in mu govori TATATATA.
Živa se noro slini, pa nonstop si s prstom šari po ustih, zoba pa od nikoder user posted image

Včeraj sem ji dala v roke ribico, ki jo ima za kopanje, se je ful razveselila in tako nežno rekla GEKUGA user posted image . Tako ima zdaj ribica ime.

ircica, kako je Kostja?

MucaMaca, pozabila sem pohvaliti nov avatar, lep je user posted image .

Zunaj pa že dežuje user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10285
4.7.2007 11:13:53   
Anonimen
Pri nas še ne dežuje...smo še na čakanju...

Ircica, kako Kostja...vse ok...

Ema79, kako Julijina ustnica...

Naš zob tudi štrajka...slinimo se že v potokih, v ustih ima pa vse kar najde...

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10286
4.7.2007 11:40:03   
marella1
user posted image zate Krfjolca in čestitke!

Slike s srečanja so fuuul lepe, resnično upam da nam naslednje srečanje ne uide.

Toliko zaenkrat, končujem z diplomo in mi ne ostane nič časa za RR. Upam, da bo kmalu bolje in se vam pridružim.

pa pa

< Sporočilo je popravil marella1 -- 4.7.2007 11:41:42 >

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10287
4.7.2007 12:19:14   
ema79
naša zaspanka že šiba drugo rundo... Zbudila se je pa šele 10.15, oz. jaz sem jo zbudila...

barby takoj iz piknika sva šla v lekarno in ji začela mazat in drugi dan je bilo ok. Sam pol se ji je pa po sramnih ustnicah naredilo milijon rdečih izpuščajev, da so videt take zgubane kot po moje pr kaki 90 let stari ženski.  Valda je bla panika in kličem P in mi je rekla, da to ni nč kej tazga, da pač gre tam pol vse ven. Ne vem pa kako dolgo misli to trajat, ker jih še  kr ma ful.

marella res škoda, da te ni bilo pa veliko sreče ob končevanju diplomske!

Pr nas tudi full lije in neki toča vmes pada!

Življenje je lepo....

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 10288
4.7.2007 12:20:16   
ema79
popravek....ORENK TOČA PADA!

Življenje je lepo....

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 10289
4.7.2007 12:23:39   
viv_
Ujela krfjolco user posted image  bila v Mercatorju, zdej pa tamala drnjoha... Jaz pa, namesto bi naš brlog mal pospravla, visim tukile gor...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 10290
4.7.2007 13:25:26   
Anonimen
BOga Julija...saj bo boljše...user posted image

Marella, veliko sreče pri diplomski...jaz še kar čakam, da me 16.7 kdo v rit nabrca (ziher bo to majas) in da nadaljujem z diplomsko...user posted image

Pri nas tudi dežuje in malo grmi...upam, da ne bo toče...

Škrata sem zdaj dala spat...je bil od 9.20 pokonci, pa nič siten...se mi zdijo dlesni rdeče in napihnjene...GO zobek, GO...user posted image  Pa skutko sva spet poskusila...bomo videli, če bo kaj reakcije...upam, da ne...user posted image

LP

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10291
4.7.2007 14:28:22   
Anonimen
Danes pa lije kot iz škafa! Tečno & zaspano  vreme. user posted image
Bi šla najraj kar v vertikalo. user posted image Škoda, ko nima moj dopusta. Mam neke grešne misli. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10292
4.7.2007 14:34:35   
Anonimen
Babe, jaz sem pa takooo lena...sicer sem pa lena če je vroče, lena, če dežuje...končna diagnoza: ves čas sem lena...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10293
4.7.2007 14:34:54   
Anonimen
Pa tudi RR je len, ful počasi dela...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10294
4.7.2007 14:53:39   
ircica
Kostja je v redu, vesel in zadovoljen brbota na kavču.

Danes sva bila na zaključni konferenci, imam razrede, kot sem jih želela, he he he. Baje imam tudi najbolj pridnega in prijaznega otroka na svetu (pol konference je prespal, drugo polovico pa plesal po naročjih in pravil brrrrrrrr).

Na poti nazaj ga je kolegica peljala v avtosedežu svojega sina, imajo pa tudi panoramsko streho. Ta kombinacija je pri Kostji sprožila 15 minut vriskanja in mahanja. Čisto navdušenje. Me je kar prijelo, da si grem po kredit za Scenicauser posted image user posted image

Krfjolca, me prav zanima, koliko novembrk in oktobrk ti bo sledilo, skomine si že sprožilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10295
4.7.2007 14:55:54   
ircica
Barby84, mene ne bo 16. 7., tako da:

Pa spravi se že malo diplomsko pisat, zunaj je dež, RR dela počasi, Val te uboga - 3 strani pa bi lahko bile danes, komot. Tipkarske spretnosti očitno obvladaš, marš pisat!

mrha lena, diplomska čaka (tu je malo ostreje, zato je druge barve, da ne bo kdo užaljen)

< Sporočilo je popravil ircica -- 4.7.2007 14:57:59 >

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 10296
4.7.2007 15:16:06   
Nogavica
ircica, sem bila radovedna in sem morala pogledat, kaj je napisano s svetlimi črkami user posted image . Ti si prav od user posted image . Kdaj odpotujete, da ti še prej vrnem posodo (da ne boš še meni kaj s svetlo napisala user posted image )?

MucaMaca, grešne misli kar razvijaj, dokler ne pride user posted image  domov. Greš jutri na Pink?

Jaz sem pa ravno zamesila testo za pico in to z veliko brzino, ker me je Živa neutrudno priganjala z vreščanjem s svojega stolčka. Seveda je morala tudi ona malo namočit roke v testo, radovednica.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 10297
4.7.2007 15:39:52   
Anonimen
Ircica, hvala. Bom šla 16.7 pogledat ta post...user posted image  pa super, da je KOstja ok, da je bil na konferenci priden in da boš imela razred, ki si ga želiš...user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10298
4.7.2007 16:35:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica
MucaMaca, grešne misli kar razvijaj, dokler ne pride user posted image  domov. Greš jutri na Pink?

Grem ja! Pozno popoldne na cug za Ljubljano, potem na sirov burek pol pa na koncert. user posted image Menda nama bo le gratalo not se uštulit. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10299
4.7.2007 17:07:34   
krfjolca
Nogavica, sorči, ker ti še nisem slik poslala, notebook je pri dragem v službi, za ta računalnik pa ne najdem USB kabla za slike. Ti pošljem veliko resolucijo čimprej. Sicer so pa v albumu slikce, če katera še ni videla (geslo Mostec).

A je še kateri novemberček tečen? Moj je bil dopoldne kar priden, zdajle mu pa rožički rastejo! Pa ni šans, da bi ga uspavala, pa se na trepalnice postavljam. Niti 20 minut mi ni spal.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  410 411 [412] 413 414   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  410 411 [412] 413 414   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

IME NA M...
Melia

Katero izmed naštetih imen za punčko vam je najbolj všeč?

Mila (25%)

Mina (13%)

Minja (5%)

Maša (37%)

Meli (5%)

Melani (14%)

Število vseh glasov: 354

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!