|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  415 416 [417] 418 419   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
7.7.2007 23:58:06   
Nogavica
max81, kje pa boste nastanjeni v Umagu? V hotelu ali kako?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10401
8.7.2007 8:28:46   
Aja1
Jutro. Noč slabša kot na morju user posted image  No, sem pa prva user posted image .

Nogavica, mi bomo na morju v Savudriji (bližina Umaga) od cca 18. ali 19.8. do 1. ali 2.9. Če boste v tem času, se lahko dobimo. Max, do kdaj boste vi tam? Mislim, da se bomo ravno zgrešili user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 10402
8.7.2007 8:50:06   
krfjolca
Vas še jaz na hitro pozdravim :)

Sem na šihtu, pa imam fuuuul dela. Sicer pa od petka uživamo na vikendu od mojih staršev. Je prav rajsko. K sreči je blizu, tako da grem po službi kar nazaj (sicer samo še pospravit, ampak vseeno user posted image ). Škrat sicer gor spi še slabše kot doma (ampak pomojem ga zobi šraufajo).

K zdravniku nisem šla - ker sem prepričana, da je bila samo moja psiha kriva za zamudo M, kot rečeno, nisem imela nobenih znakov kot pri Anžetu, test je pa očitno res zatajil. Sem delala baby check mini, ni nič pokazal, CB tudi nič (ampak sem krivila to, da sem ga delala še pred izostankom M), tanko črtico pa sta pokazala 2 testa Romed - pa sem potem brala na forumu, da ti testi vedno pokažejo tako, tudi če je negativno. Sem pač koza user posted image . Pa M je tudi čisto običajna, taka kot vedno, brez kakih bolečin ali drugačnega izcedka.
Tako da naslednjič sploh ne bom nobenih testov kupovala, ampak bom šla kar na odvzem krvi. Ve boste pa izvedele šele ene 2 meseca pred porodom. user posted image user posted image user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10403
8.7.2007 9:11:39   
max81
max81, kje pa boste nastanjeni v Umagu? V hotelu ali kako?

bomo v depandansi sol garden istra

Max, do kdaj boste vi tam?

od 14.8-21.8. tko da se Vidmo, a ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem šele sedaj točno vidla datum in mije ratalo slabo, ker bom mela ravno takratuser posted image user posted image user posted image user posted image  na obisku,mmmmmmaterrrr sm jezna

Aja1 pomoje bo najbolj,če se preselite na morje, zgleda da Neji ne paše vaš zrak, lahko pa pridete  tudi na gorenjskouser posted image , mamo še neki placa v bajtiuser posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 10404
8.7.2007 10:59:33   
Anonimen
Babe, jaz bom menda kar umrla...celo noč mi je bilo slabo in še zdaj mi je...vse me boli, vročino imam...obup...sem za med odpisane...dragi in škrat sta pa ful pridna, tako da vsaj to me veseli...user posted image

Pa ravno danes imamo rojstni dan moje mamice....upam, da ne bom skupaj jim padla...se gremo počasi zrihtat in gremo...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 10405
8.7.2007 16:02:34   
viv_
Punce, za en teden se poslavljam user posted image  Ženska postava naše familije (mami + moji punci + jaz) gremo za en teden na morje user posted image  V Istri bo bojda dež user posted image

Lepo se imejte! pa - pa

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10406
8.7.2007 16:30:08   
max81
viv lepo se mejte in uživejte kar se da, pa še za nas  malo namočite ritkeuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10407
8.7.2007 17:51:19   
Aja1
Barby, čimprej se pozdravi.

Viv, uživajte na morju...jaz bi kar spet šla.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10408
8.7.2007 17:58:38   
Aja1
V albumu (povezava spodaj) so nove slike.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10409
8.7.2007 18:19:03   
Nogavica
Aja1, kako lepe fotke user posted image user posted image user posted image !

viv, uživajte na morju!

barby84, upam, da si že kaj boljše. Če ne, pa pojdi jutri k zdravniku. Nisi bila ravno pred kratkim bolna?

Mi pa gremo hitro še malo ven z našim malim divjakom, dokler se dež ne ulije.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10410
8.7.2007 18:31:48   
ircica
Kaj je kaj v zraku? Jaz imam tak napad tečnobe, da bi sama sebi nogo odgriznila. Ponoči sem se selila po posteljah, zaspala v najini, se zbudili na kavču z malim. Skoz se je zbujal, danes bil cel dan zaspan in jokav. Še moj mi gre na živce, ker ima skoz vzgojne pripombe.
Za počitnice imam skoraj vse spakirano. Vsaj to. Se že ful veselim, da bom videla sestro in njenega škratka.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 10411
8.7.2007 19:57:24   
ircica
Pa jaz bom znorela. Eno uro ga že imam na rokah in joški v vseh mogočih čpoložajih, pa se zadetre vsakič, ko ga nagnem proti jogiju. Najraje bi ga pustila tulit. Samo kaj, ko se dere tako glasno, da bom jaz prej znorela kot on.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 10412
8.7.2007 21:06:44   
majas
Čer!
Kaja že spančka jo je zmankalo ko top. Smo že ob 10.30 šli iz morja, peljali še nečakinjo v Metliko. Aja1 sem ti pomahala ko sem bila v NM user posted image samo nisem vedela kdaj se vrneš iz morja.
Vikend je bil res lep, videla stare prijatelje, sedela na plaži.. bilo je res fajn a se je bilo vseeno lepo vrniti domov.

Kaja pa je uživala in tako uživala v vodi. Nič ni zajokala ko sem jo dala notri, ona je veselo plavala. Čez dan pa se je tudi samo kopala v svojem bazenčku pred prikolico.
Spali pa vseeno nismo celo noč user posted image kdaj bo spet to...
Komaj čakam da gremo za cel teden.

Bravo Val za 4.zobek in seveda prespanoooo noč  user posted image naj le tako ostane.

In Niki za 8 mesecev

Zdaj pa pod tuš in spat, ker sem utrujena od vožnje.

Aja1 WB user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10413
8.7.2007 21:18:06   
majas
ircica to se je meni dogajalo prvo noč na morju user posted image nisem je morala potlažiti tako je jokala. Sem bila že čisto obupana ko nisem vedela kaj naj user posted image
pa sem vedela da je utrujena od vožnje pa spet novi ljudje, drugo okolje.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 10414
8.7.2007 21:19:54   
ircica
Zdaj pa me je zlajhal, diktator mali. Jutri zjutraj pričakujem nov zob ali dva. Ali pa celonočno spanje.
Do zdaj sem ga nosila, zibala, božala, spal je na meni kot top, čim pa sem se nagnila k posteljici, je začel kričati.
Če se zdaj zbudi, pa ne vem kaj bom. Se mi že roke tresejo.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10415
8.7.2007 21:34:04   
max81
dober večer, o dopustniki so se počasi vrnili na RRuser posted image

sam na hitrco se vam javim, danes je bila miška ful pridna, sva bile uzuni pred hišo, pa cucije sva pelale na sprehoduser posted image , jest sem brala eno bukvo od šihta, da ne bom vse pozabla, ko se bo treba vrnt nazajuser posted image user posted image , pa mal sva pred hišo pospravle, jutr bomo pa mal not pospravl pa bo, pa prala sem kot zmešana

babe mene tolk okol jajčnikov špika, da je groza

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 10416
8.7.2007 21:43:21   
Aja1
Seveda sem poabila VAL user posted image user posted image user posted image  za prespano noč! Še takšnih. Barby pa si dočakala user posted image . Jaz še kar čakam......

Max, ja se bova zmenili. Upam, da se res spoznamo. Pa si morala šiht omenit???? user posted image  Še malo, pa bomo šle delet user posted image . Čas gre tako hitro naprej user posted image  Mene je kar groza, ko se spomnim, da bo šla Neja v vrtec (če ga bo sploh dobila - še kar čakamo odgovor) in bom več kot 8 ur ločena od nje user posted image

Sem pozabila napisat. Dobila denar od Vzajemne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10417
8.7.2007 21:48:49   
Aja1
Punce, a že kej umivate zobke user posted image ? kako? s čim? Jaz še ne user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10418
8.7.2007 21:50:17   
max81
Ja Aja zdej bi bil pa že res  skrajni čas,da se spoznamo, če se ne mormo v Slo se bomo pa na Hrvaškemuser posted image

O a dinarčke si že dobila, super, jest jih tudi že nestrpno pričakujem, sem tako govorila, da si morm ful cunj kupit pa bo vse splavalo po vodi, morm dat keš za morje

aja, bo treba spet user posted image user posted image  pa nam ne bo treba kmalu na šihtuser posted image , mene kr trbuh začne bolet ko se spomnim.....naša ne bo v vrtcu, bo pri moji mamici v varstvu, čeprav sta obe v penziji

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10419
8.7.2007 21:52:05   
max81
Punce, a že kej umivate zobke ? kako? s čim? Jaz še ne

ma neuser posted image  jih mormo najprej dočakatuser posted image , pol pa gasa v akcijouser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10420
8.7.2007 22:01:43   
Aja1
Max, jaz bom šla še enkrat na porodniško (če bo šlo po planu) šele leta 2010 user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10421
8.7.2007 22:11:38   
max81
ma ne no Aja to zdej praviš, jest sem pa skoz govorila, da bomo mel sam engauser posted image , pa sem si že v porodn premisnla.......pol k me je nehal končno boletuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10422
8.7.2007 22:17:30   
Aja1
No, jaz sem skoz govorila, da bi imela dva user posted image , potem je prišla pa naša Neja, ki je bila prvih 5-6 mesecev zelooooo zahteven otrok ..... Takat sem rekla...ni šans, da grem še nekrat skozi to. No, zdaj, ko je pa že boljše in res uživam v materinstvu, bi pa še enega, ampak ne takoj. Imela bi cca 4 leta razlike. Je v planu prej kakšna hiška ali pa večje stanovanje, ker na 45 kvadratov bi nas bilo težko več. Uh, sem tole nakvačkala user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10423
8.7.2007 22:18:03   
Aja1
Max, dej kakšno novo sliko nalimaj.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10424
8.7.2007 22:22:34   
max81
punce jest se poslavljam, grem počas pančkat, miška že spi skor 3 urce jest pa namesto, da bi šla takoj za njo spat, pa visim tuki gor, kot najhujši odvisnikuser posted image , pa še tko počas spet dela internet

moj je pa itak zaspal na kavču že med filmomuser posted image

v glavnem lepo spite, mulčki pustite mamice spat, atijem pa lahko malce ponagajateuser posted image

nočko

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  415 416 [417] 418 419   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  415 416 [417] 418 419   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

Takoj po menstruaciji?
qloq

Imam eno bolj splošno vprašanje, zanima me namreč kakšna je pri ženski možnost zanositve takoj po menstruaciji, kakšen dan ali dva ali 5.dni po mesnstruaciji ali je možnost večja ali manjša?

Da (60%)

Ne (9%)

Mogoče (12%)

Nevem (5%)

Obstaja (13%)

Ali je sploh ni (1%)

Število vseh glasov: 108

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!