|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  416 417 [418] 419 420   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
8.7.2007 22:26:51   
max81
Ja bom nalimala, prec ko bo hišni računalnik mal bol delal pa še morm do slik pridt, zakaj? ker je dec kupu eno škatlo, v kateri so notr spravljeni cd-ji, jih je pa okol 100 v škatl......pa v program morš vpisat kaj hočeš vn dobit iz škatle, pa ti on to pol vn prpele.....ja sem zakomplicirala a ne? Brez veze.Sej je fajn ko so tako lepo pospravleni, sam jest sm bl blonduser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10426
8.7.2007 22:31:44   
Aja1
Jaz grem tudi kar spat. Upam, da bo Neja pridno spančkala.

Mirno noč vsem.

A smo še edini, ki nismo dočakali prespane noči????

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10427
8.7.2007 22:46:50   
max81
user posted image Aja slikce nekaj novejšega se nalagajo, upam da bo še danes

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10428
8.7.2007 22:53:41   
max81
Aja1 poglej ZS

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10429
8.7.2007 22:59:21   
Nogavica
max81, jaz bi tudi videla fotke user posted image .

Pa lahko noč vsem.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10430
8.7.2007 23:08:42   
max81
Nogavica poslala ZS

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 10431
9.7.2007 0:48:01   
ircica
Aja1, mi (jaz) tudi še kar sanjamo o prespani noči. Pa je vedno slabše.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10432
9.7.2007 7:54:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

MucaMaca, kako pa narediš, da filmček ni javen...pa hvala za nasvet za skrajšanje filma...bom zvečer, ko bo šel škrat spat, poskusila...user posted image

Ne vem, če ti je katera že mogoče odgovorila, še nisem vas prebrala, kaj ste napisale čez vikend. No skratka, ko naložiš film na YouTube, imaš tam spodaj Broadcast Options, Choose Options, Private. Seveda si bodo potem lahko ogledali filme le tisti, katerim boš zaupala username in password.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10433
9.7.2007 7:59:48   
max81
dobro jutro

o Nogavička mi2 greva med zadnjimi spat, pa vstaneva med  prvimi kako je zdej to?user posted image

spali smo super, mala se je zbudila in še ene pol urce čvekala na prej in nazaj, ati je šel na šiht, pol je pa v torek in sredo frej..........LUKSUZuser posted image ,mogoče bomo šli na morje, zdej je sam od mojga odvisno

mati je pokofetkala, otrok je pojedel svoj fruštk, sedaj se greva pa zrihtat, pol pa v stajico, ki smo jo dobili včeraj od kolegice....je bila že včeraj zvečer malo notri, da smo sprobali in je mala fullll uživala, za atija in mamico sploh ni imela časa, je bila tolko zatopljena v svoje igračkeuser posted image

zbudite se , dost ste meleuser posted image

aja pri nas že dežuje, upam da kmalu neha, ker morm po meseka v trgovino

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 10434
9.7.2007 8:11:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jaz grem tudi kar spat. Upam, da bo Neja pridno spančkala.

Mirno noč vsem.

A smo še edini, ki nismo dočakali prespane noči????

Ne, niste edini, mi je še tudi nismo dočakali. Dobrodošla nazaj, Aja1. user posted image

Pa dobro jutro vsem seveda!

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10435
9.7.2007 8:46:12   
Anonimen
Še sem živa...ampak sem res mislila, da bom kar umrla....pruser posted image  viroza...sem skoraj 3 kg izgubila, tako me je izmučilo...najhujše je bilo včeraj, ko smo bili na fešti...toliko dobre hrane, jaz pa samo ob vodi živela...user posted image

Ja celo noč, smo pa samo enkrat prespali...ah, dočakali smo jo pa...tudi ve jo boste (ne pozabite, da smo en mesec starejši)...user posted image

Dopustniki WB...user posted image

Jaz umivam zobke s krtačko in pastico za prve zobke...pastice dam gor tako malo, da skoraj nič...kupila v lekarni...user posted image

MucaMaca hvala...user posted image

Max81, jaz bi tudi videla fotke...user posted image  bom potem tudi jaz prilimala nove...

Krfjolca, držim pesti, da kmalu spet zagledaš user posted image  in da potem res bo kaj iz tega...

Viv uživajte...user posted image

Aja1 ful lepe fotke...pa pri nas je bilo podobno...škrat je bil do 5 meseca ful zahteven in sem rekla, da bo edinček...po prespani noči pa nisem več tako ziher....user posted image  bomo videli...

Ircica, upam, da zobki hitro ven pokukajo in bo Kostja spet priden user posted image ...user posted image

Zdaj grem pa malo pospravit in se igrat s škratkom....user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10436
9.7.2007 8:47:57   
Anonimen
Zapoznele čestitke Kostji za 8. mesec (včeraj)

in

za danes Neji ter obema mamicama...user posted image

user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 10437
9.7.2007 8:50:35   
Nogavica
Jutro!

Ja, mi smo budni že od 6h. No, Živa zdaj spet spi user posted image .

Včeraj mi je potem uspelo celo pogledat še en film. Je bila na TVS2 neka angleška drama in sem uspela bedet skoraj do 1h, da sem jo pogledala do konca. Mater, prav pogrešam take večere, ko lahko pogledam kak film v miru, ker navadno visim tu, na RR, potem pa pred tv takoj zaspim.

Danes pa moramo posteljico malo spustit, ker se Živa podnevi, ko jo odložim vanjo, vleče gor, ker hoče gledat akvarij. Sicer se ji še ni uspelo postavit na noge, ampak se zelo trudi in ne bi rada, da nas enkrat pričaka na tleh. Pa avtosedež bova namontirala v avto. Itak moram lupinico še ta mesec vrniti oz. dati naprej, ker bo kolegica kmalu rodila.

Nekaj ribic moramo kupit za v akvarij, ker imamo samo 2 in lenega debelega čistilca, ki pa je tako večino dneva v svoji korenini. Živi je zadnje čase akvarij blazno zanimiv. Kaj šele bo, ko bodo ribe v njem user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10438
9.7.2007 8:55:49   
Nogavica
Šment, tudi jaz nisem včeraj čestitala Kostji user posted image . barby84, kako si lahko pozabila nas obvestiti o slavljencih user posted image ? Se hecam. Me veseli, da si danes boljše.

Torej, vse najboljše Kostji in Neji za 8 mesecev user posted image  user posted image user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 10439
9.7.2007 9:17:35   
Anonimen
Vse najboljše, Kostja in Neja! user posted image  

( Madonca, sem ustvarjalna... user posted image  user posted image )

Jutri smo pa že mi na vrsti. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10440
9.7.2007 9:25:24   
atanja
Jutro!!!!!
NAm skoz neki internet nagaja.
je pa tale moj mišek že pravi nagajivček. Pa že kar hodi če ga držiš za nogice. Kobacat mu pa tud uspe mal. user posted image user posted image user posted image

Evo tako ne hitro zdaj pa šibam.

Vse najboljše vsem 8-mesečnikom za nazaj in naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10441
9.7.2007 9:50:23   
krfjolca
Čestitke slavljencem! user posted image

Ja, naš bi tudi hodil, če bi ga za roke držali pokonci, sem enkrat samo probala. Samo tega ne mislim počet, ker so lahko ful posledice. Ko bo sam vstal, bo že. Se pa nekaj postavlja zadnje dni na kolena iz sedenja, samo ni pa še pogruntal, kako se potem premikat user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 10442
9.7.2007 10:04:10   
max81
oj

tudi mi že spimo skoraj eno rundo v posteljici drugo rundo...jo je stajica čist utrudlauser posted image user posted image , upam, da se ne zbudi, ker moram še položnice plačat

user posted image user posted image user posted image user posted image  jutri gremo se mal namočit v Poreč, upam, da bo vreme lepo....sem pol dopoldneva rihtala varstvo za 2 user posted image , ja tako je to ko je hišni pes, ta drug je itak v pesjaku, tko da ni problema
joj naša miška se neki oglašauser posted image

vse najboljše slavljenciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 10443
9.7.2007 10:25:09   
Anonimen
Mi tudi spimo...mama se pa spet slabo počutijo in grem v horizontalo...ali pa v školjko želodec oddat...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 10444
9.7.2007 10:28:55   
Anonimen
Max81, ful lepe slikice...hvala...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 10445
9.7.2007 10:38:29   
Anonimen
Barby, upam, da boš kmal spet ko nova. user posted image Hitro se pocajti. user posted image

Joj, kak je dans spet vroče. Pa sej fajn, jaz tud komi čakam vikenda, ko jo bomo mahnal proti user posted image ! user posted image Še mal, še mal...

Sm se odločla, da bom od zdaj naprej pisala kar po domače.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10446
9.7.2007 11:03:41   
Anonimen
Spet nikjer žive duše... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10447
9.7.2007 12:07:26   
max81
Evo jest sm tuki, sva bile z miško v trgovini, pa se spet neki skup vleče, ne vem če ne bo spet dežuser posted image user posted image

a kera mogoče ve kakšno bo jutri vreme na Hrvaškem????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10448
9.7.2007 12:09:00   
Anonimen
Album v podpisu je ponovno javen in dodane so nove slike...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10449
9.7.2007 12:29:03   
Nogavica
max81, kje si a ti doma? Se mi zdi, da pri vas vedno dežuje user posted image . Pri nas je ful jasno in skoraj preveč toplo user posted image . No, saj jutri bo baje konec tega user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  416 417 [418] 419 420   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  416 417 [418] 419 420   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

katero ime za fanta?
tailor

imam težave pri izbiri imena za tretjega člana. 1 je ime:katarina 2:klara 3?lahko dodate tudi kakšno drugo ime:)

žiga (19%)

blaž (15%)

artur (2%)

uroš (6%)

lukas (19%)

klemen (40%)

Število vseh glasov: 454

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!