|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  419 420 [421] 422 423   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
10.7.2007 8:45:09   
Aja1
Naša noč je bila KATASTROFALNA. user posted image user posted image user posted image  Zbudila se je najmanj 20x, še pri nama v postelji ni dobro spala user posted image . Pa ni nobene lune zdaj....groza. Zleda da se bo treba na morje preselit al pa v Polje user posted image  

Ircica, lepo se imejte. Te bomo pogrešale.

Barby, kako si?

Punce, ste šle kej na razprodaje pogledat? Jaz še ne. Bom šla jutri malo v Celje ko gremo z Nejo v Laško. A je je Celju kje Muller? Baje imajo akciji Pamperske.

Čestitke Ani in Mucimaci!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10501
10.7.2007 8:47:13   
Aja1
Max, dobro se sliši vaše kosilo...poročaj, kako bo, da bomo še mi kaj takega kdaj jedli. Mi bomo kuhali pa kar špagete s tuno (se mi zdi da se vedno pogovarjamo o kosilu, ko mi kuhamo pašto user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10502
10.7.2007 8:52:01   
Aja1
Lepe slikice Majas. Kaja prav uživa v vodi.

A se meni samo zdi da imamo tukaj na RR skoraj vse Fredov obroč, ko pa prideš na morje, ga nima pa skoraj noben. Jaz sem videla samo še eno punčko, ki ga je imela poleg Neje.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10503
10.7.2007 9:21:25   
ircica
Mi bomo pa danes pico!! Ker sem vse pomila in je danes dan brez posodeuser posted image
To plazenjeuser posted image user posted image  Samo prejšnji stavek sem napisala in je že visel na gugalniku in se smejal (jaz pa že videla razbito glavo). Zdaj vsaj mačko zasleduje. Upam, da bo sodelovala, trenutno ga samo gleda in se vsakič za 3 korake umakne. Pravi fizioterapevt je naša Fridauser posted image

Saj vem, da sem se poslovila že prej, ampak kaj, ko moj še spi, otrok zasleduje mačko, frizer pa začne delat šele ob 12.
Smo pa imeli danes rekordno jutro: zbudil se je ob 6.30, spet zaspal ob 8(pa že prej pol ure njuril) in spal do 9.15. Najbrž vremeuser posted image

< Sporočilo je popravil ircica -- 10.7.2007 9:23:12 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10504
10.7.2007 9:25:53   
ircica
o, krfjolca, si pa zgodnja za nočno službo!

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 10505
10.7.2007 9:28:39   
ircica
Kako Kostja je prepečenec

user posted image  

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 10506
10.7.2007 9:29:49   
atanja
Irčica-za plazenjeuser posted image user posted image user posted image

A se vaši tud afnajo? k naš ted se ful. Kar tako me pogleda pa mi mal pokroviteljsko se začne smejat. Ne zam vam opiat sam se vid da to ni pristen da se mal posili. Al pa k papa kar zamiži na pol: pa jamrat začne-kot kam mu pa dajem.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 10507
10.7.2007 9:33:35   
ircica
Ni sicer afnanje, ampak Kostja je razvil en tak navdušen smeh/hropenje, ko vidi daljinca ali mobitel. Zveni pa točno tako kot smeh Beavisa in Buttheada: he...hehehe...hehe..hehe

Pa tudi zavist ga daje včasih. Zadnjič sva se morala na kavi presest, ker je pri sosednji mizi en fantek imel mobitel (ali dlančnik) in ga je Kostja videl preko moje rame. Zaspan je bil tako, da mu je glava omahovala, ampak ko je videl fantka je začel tako vriskat in silit proti njemu, da se je mali kar ustrašil. In ni popustil, dokler se nisva presedla drugamuser posted image  

Včeraj smo šli k enemu kolegu hčerkico pogledat, 1 teden staro. Tako ljubka in drobna je bila, sploh si ne morem predstavljat, da je bil naš kdaj tak. No, tako nežnega joka že nikdar ni imeluser posted image

< Sporočilo je popravil ircica -- 10.7.2007 9:36:13 >

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 10508
10.7.2007 9:35:36   
atanja
Zdaj pa sem se še jaz nasmejala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 10509
10.7.2007 9:36:55   
atanja
A vam že jejo koščke? k men je večri lubenico mal odgriznu res malo pa se je kar daviluser posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 10510
10.7.2007 9:38:15   
Anonimen
Ooooo, kaj se je pa danes zgodilo z vami, čvekami...ste se odločile, da boste danes za nazaj nadoknadile....končno...jaz sem že precej boljše, ampak sem še kot cotka...se moram do konca sestavit...pri nas je tudi precej mraz, ponoči se je pa ful bliskalo in grmelo...sva s škratom kar skupaj spala...ati pa na kavču pred tvjem...user posted image

Ircica uživajte na morju...user posted image  KOstja za plazenje...user posted image

Ana in MucaMaca user posted image  za 8 mesecev...

Spanje po 8. mesecu...mi bomo stari 9 mesecev pa smo samo enkrat noč prespali...upam, da boste ostale boljše prišle skozi...

Zamimo tudi jaz že pogrešam...pa Petro tudi, pa še katero...user posted image

Zdaj grem pa počasi škrata uspavat, ker si z medvedkom oči mane...user posted image

Krfjolca, ti si pa res pridna...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 10511
10.7.2007 9:40:59   
ircica
je že jedel koščke banane, breskve, prepečenca, kruha, rogljička (sraka mala). Drobne sicer, kar mikser pač ne zmiksa. Pa davil se je tudi že. Mi je ful grozno, ampak nekako mora začet

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 10512
10.7.2007 9:52:53   
Anonimen
Hvala za čestitke, punce. user posted image

(Jutri 12 tednov do izteka porodniške... user posted image Če bo služba sploh še počakala name... user posted image )

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10513
10.7.2007 10:04:51   
Anonimen
Škratek že spi...izgleda, da vreme nanj vpliva...ga je ful na hitro zmanjkalo...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10514
10.7.2007 10:06:48   
Anonimen
Jaz našmu nič več ne pasiram...pretlačim z vilico, nekatere stvari mu pa kar v koških dam...davil se mi pa na srečo še ni...že od samega začetka ful lepo je...user posted image

MOja porodniška pa je še 13 tednov...če dobim kje drugje službo (upam srčno) pa mogoče se izteče že prej...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10515
10.7.2007 11:07:26   
majas
Jutro!
Me smo pa danes spale do 9.30, bo vreme krivo a je pasalo...jaz bi pa še kar šeee ko pa sem pogledala na uro pa sem vstala. Za zbujanje pa sploh nevem, ker sem danes res vse  v spanju delala user posted image
Spila kavico, Kaja pa spet spi. Res je zunaj prav mrzlo...a paše malo, bom šla likat.

Čestitke MucaMaca in Ana za 8.mesecev.

Ircica uživajte dopust, bomo te res pogrešale ko nas vedno tako lepo nasmejiš in user posted image Kostja za puzanje. Čimbolj nagajaj mamici in atiju user posted image user posted image hihi...

kfrjolca se ni javila je mogoče revica kar zaspala pred računalnikom. user posted image   user posted image

Mi že jemo koščke... in jih tako lepo golta da je kar veselje... ji pa res nisem nikoli nič pasirala ampak vse pretlačila in se res pozna. Včeraj je jedla špagete ko velika.

Zdaj pa prvo kaj grem si grem ekran na rač. spucat ker več nič ne vidim gor, jaz packa lena ... pa samo pošpricaš in potegneš pa je čist user posted image

Barby kaj včeraj nisi dobila ZS user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10516
10.7.2007 11:07:56   
majas
Barby lep nov avatar, ga grem še jaz zdaj menjat. user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10517
10.7.2007 11:22:04   
majas
O joj kako je razpotegnilo slikico...menjava user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10518
10.7.2007 11:29:22   
majas
Ah ne da se mi več menjavat. user posted image zdaj pa grem likat... user posted image ne da se mi...

Aja1 spet grete v LAško? Jutri se začne Pivo&Cvetje, mi bomo šli v četrek malo dol. Kdaj se bomo kaj spoznale. Bi lahko tudi ostale ki ste v bližini Celja priletele user posted image

Muller pa je v Celju ja... samo zdaj nevem točno kje.

< Sporočilo je popravil majas -- 10.7.2007 11:33:17 >

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10519
10.7.2007 11:36:14   
krfjolca
Smotke ... user posted image
Nisem zaspala pred računalnikom. Saj sem se fuuuul naspala ponoči. Čeprav sem šla ob 2h spat, sem spala več kot običajno. Ful fajn, ne - da se naš mulc odloči prespati CELO NOČ ravno takrat, ko ima mami nočno službo!!!!!!! Poden.

Zdaj pa čakam, da se zbudi, ga bom samo pograbila pa letela v Millerja, ker je akcija Pampersk :D user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10520
10.7.2007 11:37:36   
krfjolca
A, sem pozabila povedat - sem danes dobila paket od Dela, sem zadela na nagradni igri - tisti kupončki od Bombažkov DVDjev. So mi poslali Punkyja user posted image . Škoda, da ga že imamo. No, bo pa za kako darilo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 10521
10.7.2007 11:41:01   
Aja1
Jutri gremo v Laško. Mislim, da bo gužva, ker so ravno razprodaje. No, če boš slučajno šla kej v Celje se lahko dobimo. Sicer pa gremo mi itak vsak mesec tja in se bomo enkrat dobile.

Moje porodniške je samo še 12 tednov in 2 dni user posted image  5.10. naj bi šla delat (no, bom dopust koristila in bom šla tam nekje začetek novembra)

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10522
10.7.2007 11:42:10   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  Anže za prespano noč. Mi smo se pa ravno danes full zbujali user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10523
10.7.2007 11:54:47   
Anonimen
user posted image  Anže za prespano noč...user posted image

Majas sem ti poslala ZS...user posted image  lep avatar...moj je grozen, ampak se mi ga ne da več menjat...drugič...user posted image

Zdaj se morem it pa igrat, drugače bo pikec hud name...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10524
10.7.2007 12:21:41   
Anonimen
Majas in Aja1, če boste pa tako blizu mene, lahko pa pridete k meni na kavico...ali pa se dogovorimo kje blizu....user posted image

Mi pa najbrž ne bomo šli na pivo in cvetje...meni to nikoli ni bilo preveč všeč...sem bila 2x pa sem vedno šla kmalu domov...ne maram piva, cvetje imam pa doma...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  419 420 [421] 422 423   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  419 420 [421] 422 423   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Nasvet pediatrov: Posedanje dojenčka odsve...
Otrok napreduje iz ene v drugo razvojno fazo z lastno hitrostjo in prav je, da sam odloča, kako dolgo bo ostal v posamez...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?