|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  420 421 [422] 423 424   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
10.7.2007 12:30:04   
urška76
Ojla!
Se moram mal javit, da ne pozabite name. user posted image  Smo imeli tako pestre dneve, da sploh ni bilo časa za računalnik. V soboto smo cel dan preživeli zunaj. Najprej v italijo po kremico za zobke, pa za malega smo ene vojaške hlače kupili, k si jih je tako zelo želel. No danes, ko je tako zelo "toplo" sem mu jih oblekla in ugotovila, da bodo v jeseni verjetno že premajhne. user posted image  Pa za pet let sem mu jih kupila user posted image . Potem smo šli pa v Kranjsko in smo uživali 100 na uro. Mali si je noge hladil tam v jezeru pri Jasni. Pa rit je not namoču, k je ribice gledal. Pol pa pravi, da mu je morje premrzlo. K je melo vsaj 15 stopinj več. user posted image  Mene so noge od mrzle vode po minutki bolet začele.
Danes ponoči smo imeli pa katastrofalno noč. Pa ne zaradi Špele, ampak zaradi Miha. Je včeraj mal gledal risanko Reševanje malega Nema in ga je potem ponoči mora tlačila. Pa sem mislila, da ga tisti morski pes, ki potem postane vegetarijanec le ne bo tako iz tira vrgel. Glede na to da mu je Ledena doba 2 všeč, in ga tam tisti dve ribi ne strašita ponoči. No za enkrat gre ta risanka nazaj v najin arhiv. Od enih zjutraj pa do pol petih sem bila pri njemu. Nazaj je zaspal šele tam okoli štirih. Pa sem ene parkrat že mislila, da spi in se hotela odplazit, ampak samo, da sem dvignila glavo je že bilo mami kam greš. No na koncu sem morala že kar huda bit, ker se je trudil ne spat. Sej vem, da ga je bilo strah, ampak spat mora pa vseeno. Jest pa tud. Se grem zdaj prdružit naši mali, ki že drnjoha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10526
10.7.2007 12:38:21   
max81
user posted image user posted image
Potem smo šli pa v Kranjsko in smo uživali 100 na uro.

JA PA BOH NE DAJ POVEDAT, BI SE LAHKO NA KOFET OGLASILuser posted image user posted image user posted image  MIM GREDEuser posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 10527
10.7.2007 12:43:58   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: max81

user posted image user posted image
JA PA BOH NE DAJ POVEDAT, BI SE LAHKO NA KOFET OGLASILuser posted image user posted image user posted image  MIM GREDEuser posted image user posted image

Ja če bi bla mal manj skrivnostna glede zgornje gorenske, bi mi mogoče pa res kapnil, pa se bi prej najavila.  Evo, ma Miha obljubljeno, da gremo v kratkem spet račke gledat, pa se bom takrat javila. Po vsej verjetnosti bomo šli drug vikend, ta teden je naš dežuren, pa ne mormo kam daleč iz Lj. Oblubm, da javim.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10528
10.7.2007 12:45:47   
Anonimen
Moj otrok je siten...AAAAAAAAAAAAAAAAAAA...jaz ne vem več kako je to in sem že čisto preč...sicer je siten komaj 15 minut, pa imam že dovolj...nič mu ni prav, se kar dret začne...AAAAAAAAA...kaj naj naredim....user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  vreme...

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 10529
10.7.2007 12:57:31   
majas
Midve sva zdaj popacale bućko, krompirček in korenček, Je tako jedla da je veseleje. Ko je bial pa sita pa je začela delati brrrr in pluvati ven in je vse priletelo v moj obraz. Nisme vedela kaj naj se smejim ali jezim pa sem planila v smeh tamala pa tudi user posted image

zdaj pa spet spi jaz pa še nisem šla likat ker ni bilo časa, kj ez njo preveč dela. Zdaj pa grem posparvit kuhinjo pa kuhat počasi, bodo likanje spet prestavljeno. user posted image

Barby vreme sigurno...

Ja res bi se lahko v Celju dobile na kavici??? Bi bilo tako super super. samo Aja nevem če bo tvoj dragi spet za to ne user posted image vem kako so moški sitni hehe

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10530
10.7.2007 13:00:36   
urška76
Barby sej bo bolš. Taka je bila naša včeri. Sem jo pol kr v postlo dala, pa pustila par minut da se je drla, k jest nisem mogla več. Sem se mogla mal ohladit. Po parih minutah je blo pa tud njej kul, da sem jo mal pocrkljala, pol sva se šli pa igrat. Danes upam na boljši dan. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10531
10.7.2007 13:05:31   
max81
Ja če bi bla mal manj skrivnostna glede zgornje gorenske, bi mi mogoče pa res kapnil, pa se bi prej najavila.

user posted image user posted image user posted image  ČE BI PA TI MALO VEČ VISELA KLE GOR, BI PA VEDLA IZ KJE SMuser posted image user posted image user posted image par strani nazaj me je že viv sparaševala, evo sam še enkrat zate mojstranauser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 10532
10.7.2007 13:07:48   
Anonimen
Škratk je zaspal in upam, da se zbudi boljše volje...ah, saj mi ni panike, samo res sem že pozabila, kako je imeti sitnega otroka, ker je bil zdaj 2 meseca pravi user posted image  z velikim A...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 10533
10.7.2007 13:07:49   
max81
Aja samo zate, kosiloje bilo odlično, sem pa zraven kisle smetane pomešala še sladko in dodala šanpinjone in je bilo ressss fullll dobbbrrrr, tko da bo to še kdaj na našem jedilnikuuser posted image user posted image user posted image , moj je bil ful navdušen

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10534
10.7.2007 13:08:33   
Anonimen
Max81, vidiš to najino natančnost...za stotinko...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 10535
10.7.2007 13:08:54   
majas
Hihi.. evo Max pa je jezna user posted image no Urška vidiš malo več moraš viseti na RR in nas čisto nič zanemarjati user posted image  user posted image

Samo da ste uživali...to je važno... user posted image zdaj pa se le naslednjič prikupi in ostavi na kofetu... user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10536
10.7.2007 13:09:59   
Anonimen
Punce, te naslove nam je ena oktoberka posredovala...so ful luštne slikice...za barvat ali za v sobo, karkoli...user posted image

http://www.colorare.net/cartoni_animati/wynnie_pooh/

http://piccolerime.interfree.it/disegni/stampadisegniprincipale.htm

Res je super...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10537
10.7.2007 13:10:30   
majas
Tako zdaj pa ima res dovolj visenja na RR... grem kaj nardit. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10538
10.7.2007 13:11:29   
majas
Joj barby super... Hvala...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10539
10.7.2007 13:13:22   
majas
andrejka pozdravljena... vidim da si novemberka. Se je rodila tvoaj punčka en dan pred mojo. Ti se nam kar večkrat oglasi in čvekaj z nami, te bomo vesele user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 10540
10.7.2007 13:15:12   
max81
Hihi.. evo Max pa je jezna
ne jezna besna..............ne ne sej se samo hecam

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10541
10.7.2007 13:17:22   
max81
o barby super stran, naša žaba ima sobico polepljeno  z medvedkom pujem in njegovimi kolegiuser posted image , sobica je cela rumene barve vmes pa je bordura....zduser posted image ej mormo sam še omare kupt, pa bo

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10542
10.7.2007 13:17:25   
Anonimen
Ena je spraševala, če je v Celju tudi poslovalnica trgovine Mueller.
In je ni. Samo to sem hotela povedat.

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 10543
10.7.2007 13:21:12   
max81
ja nč tud jest se poslavljam za kšno urco al pa2user posted image ,grem mal se dol dat........mislm mal počit, moja dva sta oba spet zaspala, men pa tud mal okice dol padajo

u glavnem kej načvekjte zamudnice, da bomo mele ostale kej zaprebrat, bova z miško popoldan sami, ker gre moj popravlat avspuh, ker mu je padu doluser posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10544
10.7.2007 13:24:11   
Anonimen
Tudi jaz grem, ker delam pobarvanko za nečaka od mojega dragega, ki ima jutri rojstni dan...bo star tli leta...user posted image

Pa pohvalno, da ste danes tako zgovorne...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 10545
10.7.2007 13:24:15   
majas

ja nč tud jest se poslavljam za kšno urco al pa2user posted image ,grem mal se dol dat........

lp

user posted image user posted image user posted image pa boš zdržala tako dolgo user posted image user posted image user posted image malo te moram hecati hihi

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10546
10.7.2007 13:26:05   
Anonimen
Majas, a imaš kuhalno ploščo zraven računalnika...user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 10547
10.7.2007 13:27:27   
Anonimen
Čez minuto naj bo tvoj status odsoten...user posted image  drugače pride mama barby84 k tebi in ti da eno čez koleno...ali pa prej pride tvoj dragi in ti da kaj kam...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10548
10.7.2007 13:34:49   
Anonimen
Zdajle me je pa oblilo...včeraj se je ubil lastnik Hotela in največje diskoteke pri nas...bogataš ful in poznan človek...prejšnji teden pa se je hudo ponesrečila ena kolegica (od kolega bivša), so jo komaj rešili...včasih ni pametno iti brat časopis....brrr...user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 10549
10.7.2007 14:01:48   
urška76

Hihi.. evo Max pa je jezna
ne jezna besna..............

A moram naslednjič veliiikoooo čokolado sabo prinest, da se odkupim' Sam ne obljubim, da jo bo Miha v avtu pustil pri miru user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  420 421 [422] 423 424   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  420 421 [422] 423 424   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet pediatrov: Posedanje dojenčka odsve...
Otrok napreduje iz ene v drugo razvojno fazo z lastno hitrostjo in prav je, da sam odloča, kako dolgo bo ostal v posamez...
5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?