krfjolca
|
No, pol smo očitno kar na istem s čistočo . Ko bom velika in bogata, bom imela pa gospodinjsko pomočnico. Max, z denarjem je tudi pri nama trenutno bolj za zjokat. Sva ves denar postrgala za ta butast avto, ki je bil prej od šefa, zdaj sva ga pa odkupila. In nikoli ni bilo nobenih problemov z njim, zdaj pa v enem mesecu nov auspuh, nov ležaj, pa še guma je šla. Obup! Pa sobico bi rada naredila za Anžeta na podstrešju - sem šla dopoldne preštudirat cenik za strešna okna, pa bom pomojem še en teden na Persenih. (preostali izračun stroškov je pa na mojem blogu, ga ne bom še enkrat pisala, ker me bo spet mora tlačila) Mislim, halo! Eno okno bo prišlo 700€, rabiva pa vsaj 2, če ne celo 3! Pa dragemu moram kupit nekaj za 30 . Verjetno bomo skup vrgli za bicikl, samo vseeno moram večino jaz prispevat, vsaj 150€. No, samo na razprodaje sem pa vseeno šla. Za dušo. Oziroma za terapijo po ogledu tistega cenika. Sem kupila v Two wayu eno krilce, pa majčko, pa pleteno jopico, pa sem dala 20€ . To bo pa vse za letos. Nogavica, tudi jaz pošiljam malemu štumfku. Čimprej se pozdravite.