Anonimen
|
Oj. Midva sva že nazaj z dolgega sprehoda, sedaj se je najedel in zaspal...upam, da potegne za 1,5 uro... Ponoči je bilo bolj tako, ampak vseeno boljše kot zadnje dni... Ko sem pa včeraj šla, ste pa čvekale... Jaz bi najrajši naslednji piknik naredila kar nekje pri Max, ob prelepem jezercu v prečudoviti naravi...ampak še poleti...mogoče avgusta, ali pa še septembra, ker potem gremo pa delat nekatere in se ne bomo en čas videle...tako, da se kar dajmo dogovorit za en termin...Krfjolca, boš organizatorka, ali se katera druga javi... €...izginejo skoraj takoj ko jih nakažejo...tolarji so mi bili bolj všeč in bi jih kar nazaj imela...pa še velikokrat se zalotim, da preračunavam v tolarje...kot da mi kaj pomaga...če potrebujem bom pač kupila... Urška, a tvoj čez vikend ne bere na RRju...saj se že dolgo ni nič oglasil...a je prišel nabunkan domov in ima danes ...ah, ziher ne...se mi ne zdi takšen tip...lahko pa, da videz vara... je pa res hitro prišel...se mu je ? Zamenjevanje...mojega škratka so tudi na začetku včasih zamenjali za punčko, pa je bil vedno in je še vedno v modrem po večini...zdaj se mu pa že vidi, da je dedec... Zamima, Zala pa sploh ni podobna fantku...je čista punčka... Moda mrtvaških glav...sploh ne bom komentirala....obupno...pa za takšne majhne otroke...adijo pamet...dizajnerji v Polje vsi... Sangrija...Zamima kje si jo pa dobila...jaz komaj čakam, da gresta tašča in tast septembra v Španijo in mi jo prineseta par litrov...sem bila na maturancu zasvojena z njo...ko pa je tako dobra...njami.... Aja, upam, da nisi danes vsa popikana....pa Neja tudi... Zamima, že komaj čakaš, da greste na svoje, a ne... Majas, samo, da si se imela super... O madonca, komaj sem se čez prebila...kure zmešane...ko sem pa jaz na RR, vas moram pa prosit, da kaj napišete... Zdaj pa grem cunje obesit... LP
|