|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  435 436 [437] 438 439   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
13.7.2007 23:39:06   
max81
majas? kje pa je?

o a sva že dve kuri slepiuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10901
13.7.2007 23:39:41   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

majas je pa nehala likat
kako veš, pomoje še kr drgne po deski, madona ta ma pa velik cunj, dobr da jih ni men poslalauser posted image

no Zamima ti kr prlet,pr nas mamo velik placa, sobe so še frejuser posted image , madona bi se zdej pregu en šilčekuser posted image

rabiš svinčnik ošilit? user posted image user posted image user posted image

Letim, Neja se je zbudila user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10902
13.7.2007 23:40:32   
Zamima
katera se gre stavit, da Aja še ne bo šla? user posted image  user posted image  user posted image

no, jaz pa zdaj prav zares odhajam!

čau babeuser posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 10903
13.7.2007 23:40:48   
max81
Brez komarjev, ja pri nas je tko mraz, da so vsi pocrkal, sem ti rekla da se moraš na gorenjsko preseltuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10904
13.7.2007 23:40:56   
majas
Kaja je tudi vsa popikana po ličkih user posted image od komarjev..slika fuj bek bek user posted image ... zdaj bom za nazaj brala pa pisala tak da vam vrnem da boste mele kaj za brat hehe... za kazen ne grem do 1ih spa.t... user posted image

ne-ne se hecam...grem res grem user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10905
13.7.2007 23:41:27   
Zamima
aaaaaaaaaa, par sekund prepozna!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 10906
13.7.2007 23:43:06   
max81
Babe spatttttttttttttttttttttt, dost je blo za danes, no sej smo ble kr pridneuser posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 10907
13.7.2007 23:48:30   
max81
bejbike lepo spančkajte, čim bolj mirno noč in seveda brez zbujanj

nočko

kera pol zjutrej pristavi za kavico

Aja a boste vi sami dol na morju?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10908
14.7.2007 6:15:49   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Z mrtvaškimi glavami????? halo????Kdo pa to kupi?

Jaz user posted image .
Sem kupila za mulčka vojaško zeleno majico s temi glavami, pa pižamo. Pa saj niso grde glave - so prirejene za otroke, take bolj prijazne, pa smejejo se user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10909
14.7.2007 8:11:48   
max81
Sem kupila za mulčka vojaško zeleno majico s temi glavami
ja krfjolca sam ti maš doma fanta, me pa babeuser posted image

drugače pa dobro jutro, enkrat user posted image je neki stokala ob treh, pa sm ji hitr dudo dala v usta, zgle da je nakej sanjala, pol se je pa sbudila ob pol 6h in je dirkala po postli najini gor pa dol, pa brcala, pol je pa omagala in sedaj še kr spi.......mamica bo pa v umiru spila kavico do konca, saj upam, da jo bomuser posted image
tastar je šel k svojim dam ploščice dol tolčt in mi2 kot ponavadi spet same.....mislim da se tik pred živčnim zlomomuser posted image , pa tko lepo je danes, pa bi lahko km šli, ah brez veze

no Aja kje si zdej, se nisi neki hvalaila da boš prvauser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 10910
14.7.2007 8:39:38   
Aja1
No,sem pa tretja user posted image
Povožena, ker smo slabo spali user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10911
14.7.2007 9:10:03   
max81
 o Aja, madona ti pa res nimaš sreče s spanjemuser posted image

no prlet na eno kavico al pa kapučinčekuser posted image , za boljši dan, user posted image  je sugurno zaspala s tvojim a ne?

kam boste danes kam šle, mi po vsej verjetnosti nikamoruser posted image tanajbolj, da se vsedem pred bajto mal na sonček, še preh moram pa v trgovino letetuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10912
14.7.2007 9:35:16   
Nogavica
Dobro jutro!

Živa je spala do 1.30h, potem se je pa preselila k nama in se zbujala na 2 uri user posted image . Zaradi spanja v troje me zdaj poleg vratu (od včeraj) boli še križ. Vratno vretence imam otečeno user posted image . Mislite, da je to lahko že razlog za paniko?

Živa je danes za spoznanje bolj živahna kot včeraj, temperaturo je ob 8h imela 37.2.

Naši pa zunaj že pridno polnijo keson. Upam, da ne bodo zbudili Žive, ko tako ropotajo user posted image . Za kosilo pa bomo kar naročili lepinje.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10913
14.7.2007 9:42:00   
Nogavica
Vse najboljše Timu od blecky za 8 mesecev user posted image user posted image user posted image !!!

Ne vem, če nas blecky sploh še bere user posted image . Kakorkoli, upam, da ste dobro.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 10914
14.7.2007 10:14:31   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Z mrtvaškimi glavami????? halo????Kdo pa to kupi?

Jaz user posted image .
Sem kupila za mulčka vojaško zeleno majico s temi glavami, pa pižamo. Pa saj niso grde glave - so prirejene za otroke, take bolj prijazne, pa smejejo se user posted image

OMG krfjola! Prijazne gor al dol, niso všečne user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 10915
14.7.2007 10:18:51   
Anonimen
Oj.

Midva sva že nazaj z dolgega sprehoda, sedaj se je najedel in zaspal...upam, da potegne za 1,5 uro...user posted image

Ponoči je bilo bolj tako,  ampak vseeno boljše kot zadnje dni...user posted image

Ko sem pa včeraj šla, ste pa čvekale...user posted image

Jaz bi najrajši naslednji piknik naredila kar nekje pri Max, ob prelepem jezercu v prečudoviti naravi...ampak še poleti...mogoče avgusta, ali pa še septembra, ker potem gremo pa delat nekatere in se ne bomo en čas videle...tako, da se kar dajmo dogovorit za en termin...Krfjolca, boš organizatorka, ali se katera druga javi...user posted image

...izginejo skoraj takoj ko jih nakažejo...tolarji so mi bili bolj všeč in bi jih kar nazaj imela...pa še velikokrat se zalotim, da preračunavam v tolarje...kot da mi kaj pomaga...če potrebujem bom pač kupila...user posted image

Urška, a tvoj čez vikend ne bere na RRju...saj se že dolgo ni nič oglasil...a je prišel nabunkan domov in ima danes user posted image ...ah, ziher ne...se mi ne zdi takšen tip...lahko pa, da videz vara...user posted image  je pa res hitro prišel...se mu je user posted image user posted image ? user posted image

Zamenjevanje...mojega škratka so tudi na začetku včasih zamenjali za punčko, pa je bil vedno in je še vedno v modrem po večini...zdaj se mu pa že vidi, da je dedec...user posted image
Zamima, Zala pa sploh ni podobna fantku...je čista punčka...user posted image

Moda mrtvaških glav...sploh ne bom komentirala....obupno...pa za takšne majhne otroke...adijo pamet...dizajnerji v Polje vsi...user posted image

Sangrija...Zamima kje si jo pa dobila...jaz komaj čakam, da gresta tašča in tast septembra v Španijo in mi jo prineseta par litrov...sem bila na maturancu zasvojena z njo...ko pa je tako dobra...njami....user posted image

Aja, upam, da nisi danes vsa popikana....pa Neja tudi...user posted image

Zamima, že komaj čakaš, da greste na svoje, a ne...user posted image

Majas, samo, da si se imela super...user posted image

O madonca, komaj sem se čez prebila...kure zmešane...ko sem pa jaz na RR, vas moram pa prosit, da kaj napišete...user posted image

Zdaj pa grem cunje obesit...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 10916
14.7.2007 10:21:18   
Zamima
Barby, sangrijo sta moja dva kupila v Lidlu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10917
14.7.2007 10:36:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Barby, sangrijo sta moja dva kupila v Lidlu user posted image

V Lidlu jo imajo? Pa je dobra? Bom šla v nabavo...user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 10918
14.7.2007 10:56:01   
krfjolca
Pol sem pa izgleda za luno. Meni se zdijo frajerske cunjice. No, punčki pa verjetno res ne bi tega oblekla.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10919
14.7.2007 11:04:16   
Nogavica
Mojemu lubiju se je pred pol ure streha od razmajanega prizidka vdrla pod nogami in se je z rokami ujel in bingljal user posted image . Midve z malo sva pa gledali skozi okno. Jaz se še zdaj tresem user posted image user posted image user posted image . Na srečo mu ni nič, samo noge ima oguljene.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 10920
14.7.2007 11:14:30   
max81
joj Nogavica, ko berem tole mi gredo kr kocine po konci, še tam kjer jih nimamuser posted image ......vse vam gre narobe, tanajbolj da za danes končate z delom in nadaljujete jutri, da se ne bo še komu kej hujšega naredilo, ti pa se pojdi pokazat k dr.user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 10921
14.7.2007 11:16:15   
max81
evo bazenček je napolnjen, sedaj samo še čakam tiste ekstremne temperature, ki so jih obljubljali, da se bo voda lepo ogrela, trtenutno imamo 24 stopinj in nič dežjauser posted image

mala pa počiva, da bo pol lagko trapala po vodiuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10922
14.7.2007 11:59:48   
Nogavica
Ne vem, če bo kaj za jutri ostalo, ker so pridni kot mravljice. Zdaj bodo itak imeli pavzo, ker je že ful vroče, proti večeru pa bodo nadaljevali. Aja, potem se je še mama z zrjavetim žebljem pičila user posted image . Jaz sem pa tokrat prvič oproščena delavne akcije zaradi male. Imam kar malo slabo vest. Samo omi (Živini prababici) je pa ne upam prepustit, ker ona včasih še zase ne zna prav poskrbet.

Drugače pa mala zdaj spet spi, vročine pa prej ni imela. Upam, da tako ostane.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10923
14.7.2007 12:45:43   
max81
pa sej to ni res ko ima user posted image user posted image user posted image  mlade jih ma pa ornk, prej sem točila vodo v bazenček, pa je ene par kapljic padlo na telefon, pa še zaprt je bil....in sedaj tipkam po telefonu in se sploh ne odziva, sem ga ugasnila, pa baterijo vn uzela pa nič, moker pa not sploh ni nič, dobr, da ma moj doma ena stara Sagemova jajca, da sm lahko mobilnauser posted image user posted image user posted image , ja kje nj pa zdej denar za mobitel dobimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 10924
14.7.2007 13:04:20   
Nogavica
najprej:

To sporočilo je bilo zbrisano ali premaknjeno, zato ni več na voljo.

pojdi nazaj?

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o.k., zdaj sem se malo ohladila user posted image .

max81, malo vrži telefon na tla, da se prebudi user posted image .
Zdaj pa zares - pusti baterijo nekaj časa na zraku, če je mogoče vendarle mokra.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  435 436 [437] 438 439   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  435 436 [437] 438 439   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Nasvet pediatrov: Posedanje dojenčka odsve...
Otrok napreduje iz ene v drugo razvojno fazo z lastno hitrostjo in prav je, da sam odloča, kako dolgo bo ostal v posamez...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?