Zamima
|
Urška76, včeraj sem jo merila, pa sem izmerila nekje med 71 in 72 cm, tehta pa po naši vagi malenkost več kot 7 kg,... 2. avgusta imava pediatra, pa bom takrat prave mere izvedela Nogavica objemček tebi , saj bo boljše z spanjem. Krfjolca, ti pa se namatraš s hranjenjem ,... mali bo pa ziher bobnar. Saj naša tudi tolče povsod kjer se le da, očitno je to nekaj kar imejo malčki skupnega . daj mi povej kje sta kupila kuhinjo, ker se mi zdi, da je ista oz. zelo podobna moji, ki sem jo naročila pri Dipotu Vse ostale babnce hvala za pohvale Če še niste opazile, mami je najbolj srečna, da ima njena lahko špangico v laskah ,... sem ji kar 4 take kupila na morju. Marella1 še tole: mi smo bili na Viru v Prezidi, ko prideš čez most nekaj kilometrov pa na levi strani. Se pa ful vleče iz glavne ceste do Vira Tam je meni bilo ful lepo, kako je drugje ne vem. Aja, pa upam, da so ti povedali, da iz pipe teče slana voda. Edino, nekateri imajo cisterne pa jim vozijo sladko, samo ni ravno za pit, ker ni tekoča, stoji v tistih cisternah, mi smo jo kupovali. Drugače je pa meni bilo res luštno, ful lepe hiše, sem se počutila kot na Beverly hillsu Lepo se mejte!