|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  436 437 [438] 439 440   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
14.7.2007 15:29:06   
krfjolca
No, Barby, pol grem pa še jaz v Polje, ok?
Itak vas večina komentira, ko zadeve še videle niste. user posted image

Ne vem, a bi morala samo v baby blue napravljat, pa Snoopyje, Miki Miške in medvedke, ali kaj?
Ma brezveze.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 10926
14.7.2007 18:06:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

No, Barby, pol grem pa še jaz v Polje, ok?
Itak vas večina komentira, ko zadeve še videle niste. user posted image

Ne vem, a bi morala samo v baby blue napravljat, pa Snoopyje, Miki Miške in medvedke, ali kaj?
Ma brezveze.

No, no...ohladi se...saj nisem tako hudo mislila...meni je vseeno kako ljudje oblačijo svoje otroke, ampak meni osebno so mrtvaške glave adijo...pač svojemu otroku tega ne bi oblekla...stvar lastne presoje...če so pa tebi všeč, potem pa kar...user posted image  pa brez zamere...user posted image

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 10927
14.7.2007 18:24:22   
Anonimen
Itak vas večina komentira, ko zadeve še videle niste

Tu se pa strinjam s teboj...res še nisem videla, vedar mi to nikoli ni bilo všeč, da bi pa svojemu otroku to oblekla, pa sploh ne...user posted image

Poleg tega sem napisala, da so dizajnerji za v Polje - nekateri...user posted image

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 10928
14.7.2007 19:52:11   
viv_
Jaz sem z morja user posted image  kr mal utrujena... Je pa moja bejbica začela spat po celo noč! Kooooooončnooooooo... Upam, da se ne hvalim prehitro, da jo bo doma tudi držalo user posted image

Kar se pa tiče mrtvaških glavic, so btw. letos full in, imenujejo se pa CUTE SKULL- torej luštna lobanja. Moji dve punčki imata obe HM oblekice... Mirna ima sivo s pink roza smrtkoti in srčki vmes, Zarja ima pa svetlo roza, z belimi smrtkoti... krfjolca, pomoje da smo na gorenjskem mal čudne user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10929
14.7.2007 20:35:51   
Zamima
Mi smo bili pa na enem kmečkem turizmu, je bil z nami tudi par (atejev kolega in njegova), ki imata malega user posted image , 1 mesec starejšega od naše,... sta bila oba tako pridna user posted image user posted image user posted image .

Nogavica OMG glede miglanja tvojega dragega user posted image  user posted image , samo, da se je vse  OK izteklo user posted image .
Zdaj smo se pa skopale,... zdaj grem pa pred tv gledat Melodije morja in sonca. user posted image

Krfjolca, glede mrliških glavic pa ne zamerit, ampak meni res niso všeč. Saj sto ludi sto čudi, kaj češ, itak, da ena stvar ne bo vsem isto všeč.

Uživajte papa,

nočko

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10930
14.7.2007 21:01:39   
max81
ojla, da vas na hitrco pozdravim

atija cel dan ni bilo doma, zato sva pa mi2 imele družbo cel dan, je pršla teta od moje pikice, oz sestra od mojega......sva se izležavali na sončku, debatirali, mala pa je uživala v bazenčku 100 na uro, najprej je bla v fredovmu obroču, pol smo jo pa vn vzel , mami je zlila pol vode iz bazenčka ven,  da se je mali škratek lahko vsedel in čofotal, ter škropil, vse daleč na okoli...sva bile mi2 pomoje bolj mokri kt miška

proti večeru pa smo šli še na en sprehod po vasi, povečerjat in seveda spatuser posted image user posted image

mami je čisto fuč, ati tud, pomoje bomo šli kr vsi počasi spat......ja itak če verjameteuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 10931
14.7.2007 21:02:33   
Nogavica
Jaz sem pa bila optimist in sem mislila, da bom gledala Ice Age. Jeah, rigt user posted image .
Živa me danes ful okupira. Sploh ne smem hrbta obrnit, pa že joče user posted image . Malo ji je spet temperatura narasla. Upam, da bodo jutri že pikice, če ne, gremo v ponedeljek k zdravniku.

Naši so pa skoraj napolnili keson (pa to onega največjega, kar jih je), za jutri jim je ostalo čisto malo user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 10932
14.7.2007 21:07:07   
krfjolca
Saj nisem užaljena, vsak ima svoj okus, itak. Samo ste bile ene kar ostre, pa sem res že mislila, da nisem normalna. Ampak očitno nas je kar nekaj malo odštekanih user posted image .

Jaz sem se pa končno naučila Pinnacle studio uporabljat, ne vem zakaj nisem že prej, ko je pa simpl ko pasulj ... Sem naredila par filmčkov, kako pri nas izgleda hranjenje z GH zadnje čase (da dol padeš user posted image ), bom jutri dala gor, ker mi mora čez noč prevajat.

A ima katera kak simpl recept za Muffine? Imam čokolado, pa kokos, pa jogurt ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 10933
14.7.2007 21:53:03   
Anonimen
Krfjolca, še enkrat oprosti, ampak meni to res ni všečno....user posted image  sem pač drugačna...user posted image  glede mafinov...mislim, da ima Aja1, par dobrih receptov...ziher ti jih bo z veseljem posredovala...user posted image

MOj škratek pa že 20 minutk spi...jaz grem pa še ene papirje uredit za službo, potem pa za njim...user posted image

Viv WB...user posted image

Nočko...user posted image

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 10934
14.7.2007 23:37:16   
Aja1
čer...mi smo bili pa na veselici do zdaj user posted image . Smo šli samo malo pogledat (srečke kupit) in ostali tam kar 3 ure. Neja je bila vsa srečna. Vriskala, se smejala,...

Krfjolca v tisti knjižici so full enostavni  mafini (pa njami). Če je nimaš več, ti jo lahko  š 1x pošljem.

Viv WB.

Nogavica - sreča v nesreči. user posted image user posted image user posted image

Danes pa niste nič čvekale.

Grem tudi jaz spat. Nočko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10935
14.7.2007 23:44:49   
Nogavica
Mi smo imeli spet take ceremonije z uspavanjem, da sem bila že čisto iz sebe. Malecko imam nenormalno rada, ampak pri uspavanju me pa včasih prav konkretno razjezi user posted image . Me ima, da bi jo kar pustila, da se dere, ampak to dete ima tak glas, da tega res ne morem poslušat user posted image . Že vidim, kako naju bo obračala, ko bo skapirala.

No, zdaj spi. Upam, da bo današnja noč bolj mirna od včerajšnje.

Lahko noč vam želim.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10936
15.7.2007 7:24:09   
Anonimen
Uuuu, kakšna čast...PRVA!!!

Sicer smo pa dokaj ok spali...zdaj greva pa na sprehod...

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10937
15.7.2007 8:43:49   
Nogavica
Noč zelo podobna včerajšnji user posted image , no, mogoče za odtenek boljša.

Živa nima vročine, pikic pa tudi ne user posted image . Zdaj mi pa ni nič jasno.

Zunaj je že 25 stopinj, jaz se prav malo bojim tega vročinskega vala.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10938
15.7.2007 9:13:08   
max81
dan

joj men je tud nenormalno vroče, mi že dol od riti teče, ura je pa komi 9user posted image user posted image , danes bomo imeli pri nas piknik, komi čakam, ker že dolgo nismo roštiljaliuser posted image
Popoldan mormo it pa mojmu atiju svečkico prižgat, ker je minilo že 4 leto od kar ga ni več med nami, ati, pogrešam te vsak dan boljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica je bila včeraj tako utrujena, da se tudi za malenkost ponoči ni prebudilauser posted image user posted image user posted image , bazen danes vabi spetuser posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 10939
15.7.2007 9:35:05   
Nogavica
max81, user posted image .

Jaz sem vam pa pozabila sporočit pomembno novico: Živa se plazi in sama sede!!!!! Sicer ji še ne uspe vedno in ne na parketu, na nedrseči površini ga pa kar žge user posted image user posted image user posted image .

krfjolca, kaj ta programček Pinnacle studio je zastonjski? Jaz bi se tudi malo igračkala.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10940
15.7.2007 9:51:34   
Anonimen
Max user posted image za super spanje...user posted image

Jaz sem pa jezna...sva šla s škratom v trgovino in kupim Munchmallow, ki mi je ful dišal...dobro, da nisem toliko požrešna in ga že na poti domov pojedla...pa srečam kolegico in gremo še na kavo, pa mi pove, da ga morajo umakniti iz prodaje, ker je nevarnost salmonele...in zdaj je lepo v smeteh, meni pa sline tečejo po kolenih....user posted image  tako, da pazite kaj kupujete...pa še za eno mleko od Humane iz DM sem slišala, da vsebuje neko bakterijo, ki povzroča pri majnih otrocih meningitis...

Škrat pa spi...jaz grem pa cote obesit...

Naš se tudi ful plazi in sam usede, jo tako šiba, da ga komaj dohajam...pa sem mislila, da sploh ne bo znal plazit...Živa user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10941
15.7.2007 11:03:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica
MucaMaca, je bila Ana tudi bolj utrujena kot običajno? Kakšno je bilo njeno razpoloženje? Vidva sta ji kaj zbijala vročino? Ste šli do zdravnika?
Saj vem, da paničarim, samo takrat mi je bilo najlažje napisat diagnozo, za katero si naštela znake, zdaj, ko se pa Živi to dogaja, je pa druga pesem user posted image .
Žabica ima prvič v življenju vročino.

Naša je bila kar boga ja, jo je vročina kar fejst zdelovala. Midva sva dobila pri dežurnem zdravniku Voltaren svečke. Če je vročina narasla čez 38, potem je dobila zdravilo.

Upam, da bo Živa hitro spet zdrava kot ribica. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10942
15.7.2007 11:15:31   
majas

Mojemu lubiju se je pred pol ure streha od razmajanega prizidka vdrla pod nogami in se je z rokami ujel in bingljal user posted image . Midve z malo sva pa gledali skozi okno. Jaz se še zdaj tresem user posted image user posted image user posted image . Na srečo mu ni nič, samo noge ima oguljene.

a joj nogavica...samo da se je srečno izteklo. Joj tega se jaz najbolj bojim ko vidim nekoga na strehi..

Max tudi od mene user posted image čas leti kaj user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 10943
15.7.2007 11:24:55   
majas
Tiste majčke glede mrtvaških glav-jih nisem videla tako da ne bom nič komentirala, samo jaz tega tudi ne bi nikoli oblekla, pa je moj čist nor na to...kaj bi le bilo če bi videl da je za male tudi to, pa če so res take cute... user posted image ne-ne jaz nebi dovolila-hehe. Najbolje krfjolca da slikaš in nalimaš pa se bomo naprej pogovarjale. user posted image

Mi smo pa včeraj imeli obiske popoldan pa smo se šli kopat na Ptuj in je bilo tako super. Se je tudi mami po toboganih vozila user posted image zvečer pa sem bil atako utrujena da sem kar v pojstlo padla in spali smo do 9ih user posted image zbudili pa 2X ... čisto ok .. celo noč pa - kaj je že to. Tako da user posted image Zarja, le tako naprej.

Danes pa sem zmenjena za službo, greve na kavico proti zvečeru ko ne bo več tako vroče.

tako zdaj pa grem pospravljat malo.

Lepo vročo user posted image nedeljo

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10944
15.7.2007 12:19:11   
Zamima
V album sem dala slike od krsta in morja, če katero zanima, naj mi pošlje ZS za geslo user posted image .

Lepo nedeljo tudi od mene. Pri nas je že peklensko vroče.

Aja, pa preden pozabim: vse najboljše vsem 8 mesečnikom user posted image  in user posted image  še za nazaj! user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10945
15.7.2007 13:06:18   
Zamima
Jaz sem pozabila pa napisat še to, da je Zala začela kazat "pa pa" user posted image   user posted image  user posted image ,...
kake tri dni je zelo navdušena nad tem, včeraj je mahala eni kelnarci in potem mački, danes meni iz stajice pa prej iz posteljice user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 10946
15.7.2007 13:31:55   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Jaz bi najrajši naslednji piknik naredila kar nekje pri Max, ob prelepem jezercu v prečudoviti naravi...ampak še poleti...mogoče avgusta, ali pa še septembra, ker potem gremo pa delat nekatere in se ne bomo en čas videle...tako, da se kar dajmo dogovorit za en termin...Krfjolca, boš organizatorka, ali se katera druga javi...user posted image
Ej barbi pridite drug teden na gorensko, pa gremo skupaj k slapu. Z max sva že zmenjeni, da jo vsaj spoznamo, k je gorenki škoda bencina za do ljubljane  user posted image user posted image

Urška, a tvoj čez vikend ne bere na RRju...saj se že dolgo ni nič oglasil...a je prišel nabunkan domov in ima danes user posted image ...ah, ziher ne...se mi ne zdi takšen tip...lahko pa, da videz vara...user posted image  je pa res hitro prišel...se mu je user posted image user posted image ? user posted image

Naš se bolj redko oglaša, prav da jest čvekam dost za oba user posted image  Pa ni prišel nabunkan. Pijanga sem sam enkrat vidla, pa še takrat ni bilo panike. Zdej pa itak prav da ma eno pivo zvrhan dost, da se ga ta drug že prime. user posted image  Pa itak da se mu je user posted image . Zdej je pa ja v tanajbolj letih za to. user posted image

Zamenjevanje...mojega škratka so tudi na začetku včasih zamenjali za punčko, pa je bil vedno in je še vedno v modrem po večini...zdaj se mu pa že vidi, da je dedec...user posted image

Ej to so mi Miha tud skoz zamenjeval, Špela je pa zdej velikokrat fantek. Pa se ne sekiram več.

Tako zdej pa naprej brat, kaj ste še načvekale včeraj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10947
15.7.2007 13:47:00   
urška76

Jaz sem vam pa pozabila sporočit pomembno novico: Živa se plazi in sama sede!!!!! Sicer ji še ne uspe vedno in ne na parketu, na nedrseči površini ga pa kar žge user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image Živa, upam, da te bo Špela kmalu posnemala.
Kaj pa tvoja mami, je šla po inekcijo proti tetanusu. Taki stari žeblji znajo biti kar zahrbtni. Kar se pa tvojega dragega tiče, dobro jo je odnesel. Zdej naj pa pazi kaj dela, saj ni maček, da bi imel devet življenj.

Sem se pa prebila do konca. Se vid da je bila sobota včeraj in ste manj čvekale. Mi smo bili pa danes že v tivoliju. Z dvema RR-jevkema. Smo se mel prav luštno, pa otroc so uživali. Najprej na igrišču, potem pa še na saldoledu. Sem imela za ta večje tri sabo milne mehurčke in mislim, da jim nisem mogla naredit večjega veselja. Še dobr, da sem se spomnila nanje. user posted image  Zdej pa otroka spita, pa mislim da je Žiga že tud odneslo v deželo sanj. user posted image  Za kosilo bo pa kar burek (ga je šel prejle kupit), pa kompot. Potem pa gremo v Domžale k mojim. Me je že mami klicala, da bazenček pripravljata za Miha. To bo uživancija.
Lep vroč/ohlajen dan želim vsem.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 10948
15.7.2007 14:03:22   
Aja1
Max user posted image user posted image user posted image

Živa user posted image user posted image user posted image . Naša se še vedno ne plazi.

Danes smo bili na kosilu pri mojih in Neja je skupaj s sestrično in bratrancem (3,5 in 2 leti) čofotala v bazenčku. Uživala je 100 na uro.

Je pa res full vroč dan danes. Zdaj gremo pa malo pobat spat.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 10949
15.7.2007 14:33:04   
Nogavica
Urška76, ne mama ni šla po injekcijo, namazala si je z Bepanthenom.  Je ful trmasta glede zdravnikov. Gre šele takrat, ko je res kriza. Pred leti je imela boreliozo in je šla k zdravniku, ko je imela flek že čez pol noge user posted image . Še dobro, da ni bilo posledic, je pa morala kar nekaj antibiotikov pa injekcij dobit, na kontrole pa menda še zdaj hodi. Smotka.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  436 437 [438] 439 440   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  436 437 [438] 439 440   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Nasvet pediatrov: Posedanje dojenčka odsve...
Otrok napreduje iz ene v drugo razvojno fazo z lastno hitrostjo in prav je, da sam odloča, kako dolgo bo ostal v posamez...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?