Encijan
|
Evo, pri nas pa danes kuhamo polnozrnate špagete s paradižnikovo omako (domačo) z bučkami in tuno, in solata, Špela pa je ful pridna, zdajle spi, sva bili pa pridni tudi že obe skupaj, sva šli na sprehod že pred 7-o uro zjutraj, ko je bilo še tako prijetno sveže, ko sva se okoli 8:30 vrnili, je bilo že toplo. Od takrat pa se hladiva v zaroletanem stanovanju, je kar kul pri 25°C, se pozna nova fasada, zadnjič smo švicali pri 28°C pa zunaj sploh ni bilo tako vroče. Vsaj ena dobra stvar, ko smo živeli na gradbišču tolk časa... V glavnem en ful lep dan! Se mi zdi, da je tale jutranji sprehod prav dobrodejno vplival name, zraven sem si vzela dve jabolki, ki sem ju po poti pozajtrkovala, pol pa skor do 12-ih ni bilo kake lakote, bom tud jaz probala s temle sadjem kakšno kilco zgubit, pa tudi lušta se mi ga že, samo še vedno sem v dvomu kaj lahko in kaj ne. Bom pomalem probala vse razen jagod in breskev... Saj lubenica je tud OK, a ne. Pa melona pravite. Mnjami! A je treba zaradi dojenja še kaj črtat? Sem pa tudi že večino včerajšnji žeht zlikala, malo mi je še ostalo, pa šivalni stroj sem tudi kar zunaj pustila, bom probala izkoristit to, da moramo biti noter... Aja, sem včeraj 2 rjuhci za malo zarobila, jo danes selimo v posteljico, upam, da selitev uspe, ker zdaj smo vsaj 1 mesec že v skupni postelji, ker je zibko že takrat prerasla... Uvajanje AD3 nam kar gre smo pri 3 kapljicah, gremo pa počasi, 2 dni smo na eni dozici. Zdaj pa kliče, moram šibat... Je bila mala že na trebuščku, zdaj se kar naprej obrača, samo potem se nazaj ne zna. Ah, kolk je luštno, pa vriskanje in čebljanje...
|