|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
18.7.2007 10:44:38   
pajac
dobra ideja.... jaz imam spakirano vse kar rabim in lahko brez tega preživim do odhoda v porodnišnico... Seznam  preostalih stvari imam na mizi ampak, kje ga bom takrat našla...user posted image Grem po selotejp...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
18.7.2007 10:56:00   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

sej res, tole sem hotla vprašat mnogorodke, ker jst nimam pojma...če do roka poroda ne rodiš kaj sledi?
nekje sem prebrala, da greš na dan PDPja  v porodnišnico in tam te pogledajo in potem se dogovoriš za vnaprej...se pravi, da jst grem na moj PDP v Postojno ne pa do svojega ginekologa ali kako??

to tut mene ful zanima !

ker nebi rada da bi me kje v Ljubljani not zadržal, ker jim kr s postle pobegnem če ni EA kje blizuuser posted image

se strinjam!!!!! no way da grem zdej u Lj...sm se preveč psihično prpraula na PO user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
18.7.2007 10:56:35   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Grem po selotejp...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
18.7.2007 10:59:44   
Antigona
Sicer sem Žana rodila en teden prej, ampak kolkr sem gledala v materinsko imam zadnji pregled označen na dan PDP pri svoji G., potem pa vem da je treba hodit na dva dni v porodnišnico. Tako je ena moja sodelavka na koncu rodila v Ljubljani. Bila je čez PDP, ene 2x al 3x je šla v Postojno, pol je šla pa enkrat v Lj. kao sej je dopoldne, sej se bo dal zment za EA in bla in bla in bla. No na koncu so ji po ne vem koliko urah končno naredili CR...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
18.7.2007 11:00:38   
Antigona
A ja, jst sem z likanjem zaenkrat končala, čaka samo še en stroj cunj, k pa zaenkrat še na štrikih visi in se suši. Mislim da pride na vrsto čez kake dve urce ko bo že suho user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
18.7.2007 11:02:03   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona
Bila je čez PDP, ene 2x al 3x je šla v Postojno, pol je šla pa enkrat v Lj. kao sej je dopoldne, sej se bo dal zment za EA in bla in bla in bla. No na koncu so ji po ne vem koliko urah končno naredili CR...

ma jaaaaaaa, a reees? user posted image

ma ni šans,se bom pa vsak dan v Postojno vozila če je treba...

Ampak so u Lj. res ene pi.....user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
18.7.2007 11:04:53   
Antigona
Jah sej veš kako pravjo ni anastezistov in tako naprej, sej zato tud ponavad traja da te dajo na CR, ker tud za to rabjo anastezista...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
18.7.2007 11:04:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Bila je čez PDP, ene 2x al 3x je šla v Postojno, pol je šla pa enkrat v Lj. kao sej je dopoldne, sej se bo dal zment za EA in bla in bla in bla. No na koncu so ji po ne vem koliko urah končno naredili CR...

ma jaaaaaaa, a reees? user posted image

ma ni šans,se bom pa vsak dan v Postojno vozila če je treba...

Ampak so u Lj. res ene pi.....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

ne, ne jst tud vsak dan v Po če je treba....sem si kr mislila, da bo neki takega

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3208
18.7.2007 11:10:18   
Anonimen

Jah sej veš kako pravjo ni anastezistov in tako naprej, sej zato tud ponavad traja da te dajo na CR, ker tud za to rabjo anastezista...

ja pa naj bi bila najboljša in strokovno usposobljena porodnišnica v Sloveniji, pa nimajo zadosti anestezistov...user posted image
nas je na MŠ sestra spraševala kdo gre v Posotojno rodit in sem pač rekla, da grem jst in da zaradi EA in potem mi je pametovala kako je to vse super, samo če gre pa kaj narobe pa mi bodo otroka v Lj peljal in ne bom znjim in so on in so on...jah no potem pa najbolje da celo življenje razmišljam samo o slabih stvareh in kaj se mi bo vse slabega naredilo in najboljš da se zaprem v eno tapicirano sobo in živim kot rastlina, matruser posted image

joj me je odneslo...hm...hormoniuser posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3209
18.7.2007 11:11:59   
Anonimen

Grem po selotejp...

user posted image , šele zdjle sem vidla...si že nalepila?
pa ornk prlep, pri meni je enih par slojev namalanih..prepih, pa moj  maček lahko naredita svojeuser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3210
18.7.2007 11:16:59   
Antigona
Ja sam to je pa žal res da ti otroka pa odpeljejo v Lj. če je kaj res narobe, ali pa če je ful prezgodaj rojen al kaj podobnega... Zato sem jst tud rekla če bi šlo za ful prezgodnji porod bi šla v Lj. drgač pa v Postojno. Ker pa ni fajn da ti ostaneš v Postojni, tvoj otrok je pa v Lj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
18.7.2007 11:20:52   
Sisy

in potem mi je pametovala kako je to vse super, samo če gre pa kaj narobe pa mi bodo otroka v Lj peljal in ne bom znjim in so on in so on...jah no potem pa najbolje da celo življenje razmišljam samo o slabih stvareh in kaj se mi bo vse slabega naredilo in najboljš da se zaprem v eno tapicirano sobo in živim kot rastlina, matruser posted image

se strinjam...Jst sm bla zanč pr svoji ginekologinji na ctg-ju, pa neki s ta "pomožno" sestro čvekava pa sm rekla da grem v Postojno prov zarad epiduralne,ona pa men: ja pa kaj rinete v TO Postojno, pa kaj če se kej zakomplicira je Lj. tko daleč user posted image user posted image user posted image  Ja halooo, al pa če se nej ceu lajf sprašujem kaj pa če me jutr avto povoz...matr.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
18.7.2007 11:23:16   
Sisy
, sej zato tud ponavad traja da te dajo na CR, ker tud za to rabjo anastezista...

poznam te "štorije",sm že kr ene par primerov slišala...najprej te "tenstajo" kr neki ur pol pa "za nagrado" dobiš še CR...user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
18.7.2007 11:23:22   
Anonimen

Ja sam to je pa žal res da ti otroka pa odpeljejo v Lj. če je kaj res narobe, ali pa če je ful prezgodaj rojen al kaj podobnega... Zato sem jst tud rekla če bi šlo za ful prezgodnji porod bi šla v Lj. drgač pa v Postojno. Ker pa ni fajn da ti ostaneš v Postojni, tvoj otrok je pa v Lj...

ja vem, da je res samo sem to že tolikokrat slišala, da mi preseda.
jst sem tud rekla, če bi bil prezgoden porod bi valda rodila v Lj, ker bi itak bilo nujno in bi se preveč ustrašila da bi se daleč vozila in vse to samo sem si rekla, da tako ne bom razmišljalauser posted image .

tko kot pozitivno razmišljam, da bo moj porod hiter in nebolečuser posted image ...wishful thinkinguser posted image !

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3214
18.7.2007 11:24:25   
Anonimen
Saj ne vem kaj naj pripravim za Mašo? user posted image

Jumpy, kako si ti Mihca oblekla za domov?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3215
18.7.2007 11:25:26   
Jumpy
Hoj!

Nimam glih časa, sam sem se spomnila, da sem se včeraj pozabila zahvaliti vsem za čestitke.user posted image  Torej, hvala vsem za čestitke!

Sem pa tudi prebrala tole v zvezi z anestezisti v Lj. Očitno sem imela jaz srečo, saj se je celotna ekipa (anestezist, kirurg, sestre in kaj jaz vem kdo še vse) pojavila v polni opremi pol minute po tem, ko je babica prosila za to. Čez slabe tri minute sem že globoko spala. user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
18.7.2007 11:27:10   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Saj ne vem kaj naj pripravim za Mašo? user posted image

Jumpy, kako si ti Mihca oblekla za domov?

Maš srečo, da sem glih online. user posted image  Dolg bodi, pa žabice, oz. hlačke. Pa nogavičke in brez kapice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
18.7.2007 11:28:05   
Anonimen

, sej zato tud ponavad traja da te dajo na CR, ker tud za to rabjo anastezista...

poznam te "štorije",sm že kr ene par primerov slišala...najprej te "tenstanjo" kr neki ur pol pa "za nagrado" dobiš še CR...user posted image

točno tko. moji prijateljici so ves čas obljubljali CR, ker je bila tolk drobna in je nosila tolk velikega otroka in je imela vse zmenjen, no in na dan poroda so jo pa matrali in matrali, in potem so se skoraj odločili za CR in je spet uletu en drug gin. in so rekli, da bodo še enkrat probali naravno in je spet mogla pritiskat in otrok je bil rojen z vakuumom, po naravni poti ona je bila pa čisto na koncu. pa tolk govorijo kako je z EA veliko vakumskih porodovuser posted image ...
no pa sej to ne velja samo za lj . porodnišnico, da me ne bo katera napdla, plisss...user posted image tko je lahko vsepovsod...
da nne bo hude krviuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3218
18.7.2007 11:29:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Hoj!

Nimam glih časa, sam sem se spomnila, da sem se včeraj pozabila zahvaliti vsem za čestitke.user posted image  Torej, hvala vsem za čestitke!

Sem pa tudi prebrala tole v zvezi z anestezisti v Lj. Očitno sem imela jaz srečo, saj se je celotna ekipa (anestezist, kirurg, sestre in kaj jaz vem kdo še vse) pojavila v polni opremi pol minute po tem, ko je babica prosila za to. Čez slabe tri minute sem že globoko spala. user posted image

user posted image user posted image user posted image to je res lepo slišatiuser posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3219
18.7.2007 11:31:00   
Anonimen
Hvala Jumpy user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3220
18.7.2007 11:31:54   
Anonimen

in potem mi je pametovala kako je to vse super, samo če gre pa kaj narobe pa mi bodo otroka v Lj peljal in ne bom znjim in so on in so on...jah no potem pa najbolje da celo življenje razmišljam samo o slabih stvareh in kaj se mi bo vse slabega naredilo in najboljš da se zaprem v eno tapicirano sobo in živim kot rastlina, matruser posted image

se strinjam...Jst sm bla zanč pr svoji ginekologinji na ctg-ju, pa neki s ta "pomožno" sestro čvekava pa sm rekla da grem v Postojno prov zarad epiduralne,ona pa men: ja pa kaj rinete v TO Postojno, pa kaj če se kej zakomplicira je Lj. tko daleč user posted image user posted image user posted image  Ja halooo, al pa če se nej ceu lajf sprašujem kaj pa če me jutr avto povoz...matr.....

ja sisy, pa uni komentarji so še boljši....a res EA? jst sem slišala, da si lahko hrom po temuser posted image user posted image , pa škodi otroku, pa ne vem kaj še....

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3221
18.7.2007 11:36:19   
pajac
ej ne se jezit...user posted image user posted image user posted image

Vse bo v redu!!!
Res je anestezistov manjka, ampak zato ker jih niso pravočasno zaposlovali, pa ker bežijo iz tega našega "dobro organiziranega" zdravstva.... Tisti, pa ki so, pa verjemite, da garajo kot črnci...

Sicer pa je res boljše če se pelješ v Postojno če misliš tamo rodit, ker bi se res znalo kaj takega tukaj zgoditi... Moraš pa  vedeti, če ne želiš roditi tukaj te ne morejo prisilit. Edino če bi vožnja do Postojne ogrožala tvojega user posted image takrat pa ti lahko odvzamejo pravico odločanja (kar pa se mi zdi tudi prav, ker saj nam je v prvem planu zdravje naših user posted image in nas, a ne??)

Kar se tiče komplikacij: prvo: ve ste že v porodnem terminu tako, da prezgodaj ne bo..drugo:  dogodkov vmes med in po porodu pa itak ne moreš predvidet in je res, da je Postojna le porodnišnica brez spremljajoče infrastrukture, ki jo imaš v Lj. Tako, da je res da user posted image prepeljejo v Lj ob zapletu, mati pa okreva v Postojni do takrat ko pač mora in potem gre lahko za Ljubljano.... AMPAK: vse bo v redu in brez panike!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
18.7.2007 11:38:25   
Sisy

ja sisy, pa uni komentarji so še boljši....a res EA? jst sem slišala, da si lahko hrom po temuser posted image user posted image

ja ja te mam najraj...da dol padeš....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
18.7.2007 11:39:45   
Anonimen

Vse bo v redu!!!
Res je anestezistov manjka, ampak zato ker jih niso pravočasno zaposlovali, pa ker bežijo iz tega našega "dobro organiziranega" zdravstva.... Tisti, pa ki so, pa verjemite, da garajo kot črnci...

Sicer pa je res boljše če se pelješ v Postojno če misliš tamo rodit, ker bi se res znalo kaj takega tukaj zgoditi... Moraš pa  vedeti, če ne želiš roditi tukaj te ne morejo prisilit. Edino če bi vožnja do Postojne ogrožala tvojega user posted image takrat pa ti lahko odvzamejo pravico odločanja (kar pa se mi zdi tudi prav, ker saj nam je v prvem planu zdravje naših user posted image in nas, a ne??)

Kar se tiče komplikacij: prvo: ve ste že v porodnem terminu tako, da prezgodaj ne bo..drugo:  dogodkov vmes med in po porodu pa itak ne moreš predvidet in je res, da je Postojna le porodnišnica brez spremljajoče infrastrukture, ki jo imaš v Lj. Tako, da je res da user posted image prepeljejo v Lj ob zapletu, mati pa okreva v Postojni do takrat ko pač mora in potem gre lahko za Ljubljano.... AMPAK: vse bo v redu in brez panike!!!

evo pajac jst tud tko pravimuser posted image

a si našla selotejp?user posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3224
18.7.2007 11:41:01   
Sisy

sej se neeeeee user posted image

kar pa se mi zdi tudi prav, ker saj nam je v prvem planu zdravje naših user posted image in nas, a ne??

itaq...če bi obtajal najmanjši procent da gre kej narobe z bebikO se takoj odločm za Lj, v to ni dvoma...

AMPAK: vse bo v redu in brez panike!!!

JAAAAA TOOO!!!! user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Rast ploda od tedna do tedna
video
Vsak teden nosečnosti je nekaj posebnega. Poglejte si fantastičen video, ki prikazuje razvoj otroka v trebuščku od oploj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?